עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. לאחר מספר הימים החמים שחלפו להם ראיתי שהמעבד שלי ( AMD1700@2000MHZ ) מגיע ל-44-45 מעלות אני מעוניין לדעת איזה פתרון ( בשלב זה לא מים ) יכול להוריד את הטמפרטורות מתחת ל-40 במאמץ מהי המלצתכם?

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by toniviner,

אני יודע שבמערכות שאין בהם נעילה של AGP ו PCI ההרד-דיסק הוא גורם מאוד מגביל בכל מה שכשור בOC לFSB אז אני רוצה לדעת העים למי שיש HD 7200RPM או 5600RPM זה ישנה עד מקסימום OC לFSB? והאים יש השוואות אל HDים ובאיזה FSB מקסימום הם יהיו יציבים?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by premier,

הלוח הזה זהה ל פלוס רק ללא LAN ו FIREWIER ואפשר להגיע גם ל OC טוב כמו עם ה פלוס או שיש עוד משהו והלא פלוס פחות טוב ל OC.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  4. Started by Jack_g,

ראיתי ברשת כמה דגמים של הגוף קירור הזה slk800U slk800A מה ההבדל בין השניים ויש בכלל את ה EXTREME גם .

• 8 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by Danny_Boy,

כרגע אין לי שום מאוררים על המארז עצמו (יש לי רק מאורר של המעבד והמאורר שבתוך הספק). אני מעוניין לשים מאורר אחד בדופן הצדי של המארז ומאורר אחר באחורי המארז. השאלה שלי היא איך אני צריך לארגן את הזרימה של האויר(כלומר איזה מאורר יוציא אויר מתוך המארז ואיזה מאורר יכניס אויר אל תוך המארז)? תודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 403 צפיות
  6. Started by amichay,

אני רוצה להתקין על לוח האם שלי gigabyte 7vaxp ultra מאוורר אחר במקום מהמקורי שמקרר את הצי'פ הראשי ,המקורי הוא מאוורר 50 אני חושב, מורכב על היטסינק מאלומיניום ,חשבתי להתקין את את מאוורר הנחושת של אנטק ,מה דעתכם האם זה עשוי להוריד את הטמפרטורה של הלוח שכעת היא על 34 מעלות ,

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  7. האם יש מארז שיש בו מקום מובנה למאורר בחלקו העליון? כלומר שהאויר יצא מלמעלה? איזה מארזים כאלה יש?

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  8. Started by idanpc,

הלוח שלי נמצא ב 45 מעלות והמעבד 47 מעלות + - בללא מאמץ המעבד בסדר אבל הלוח קצת מדאיג אותי לוח GIGABYTE 7VAX 1.2 BIOS F10 מעבד 2400+ AMD XP 0.13 MICRON המארז מאוורר היטב בעל שלושה מאווררים: אחד בדלת אחד מאחורה ואחד מקדימה המחשב חדש מאוד ומאז שקניתי אותו הוא מתחמם לי (אני חושב) אז השאלה שלי האים הוא מתחמם יותר מידי

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by GRINFELD,

[move] סוף סוף צבעתי את המארז[/move] התלבטתי בין לצבוע לבין לקנות את המזוודה הזאת הכסופה אז הלכתי גם לאייס וגם להום סנטר ולא היה להם את המזוודה, אז יצאתי משם עם 3 פחיות של ספריי שחור וצבעתי את כל המארז אני חייב להגיד שיצה הרבה יותר יפה ממה שחשבתי שיהיה. עכשיו זה נראה מארז שחור עם הפס הכסוף מקדימה, אהבתי... לצערי הרב שכחתי לקנות צינור בשביל להכין את הכבלים העגולים (שראיתי במדריך איך להכין כבל עגול בזול). אני אולי יקנה מחר ויתחיל לעבוד. דרך אגב מישהו יודע איפה אני קונה את החלון למארז (פרספקס או משהו) וכמה הוא עולה? אני רוצה לבנות חלון, ואם כבר אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות רק דלת למארז (במקרה שמשהו יידפק בניסור). תודה.

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by ISmile4U,

הובכן אנ ממתין שהמחשב שלי יכנס פה לגלריה אבל בכל אופן הוא גם עלה כבר לאינטרנט לאתר שלי. בואו ותיראו [כן אני יודע שהתמונות לא הכי טובות שבעולם אבל זה מה שמצלמת אינטרנט יודעת לעשות] http://www.htl.co.il/mycomputer/ אגב כן יש הרבה מחשבים יפים ומיוחדים מימנו פה ובכלל אבל בכל זאת פריק מחשב אני או לא אז זמנו של המחשב שלי גם הגיע

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by fidelcastro,

ABIT NF7 AMD 1700 TWINMOS 3200 2X256 יש מצב לתוצאות טובות? אני עכשיו על 200 מכפלה 10 1.65V פריים רץ טוב 3DMARK נתקע בCPU TEST יש הצעות ?

12. Started by Cranchh,

טוב, אני החלטתי שהמערכת שלי צריכה ליהיות קרה יותר(למטרות אוברקלוקינג גבוהה יותר...) ומה שיש לי עכשיו: מעבד: מאוורר מקורי של אינטל (מעדיף שלא להחליף) ומשחה טרמית מה שהיה כ.מסך: קירור של אסוס- שאני מעדיף להחליף מארז: 2 מאווררים של צ'יפטק עכשיו במחיר תקציבי של עד 200 שקל מה אני יכול לקנות? הכי חשוב זה - משחה טרמית וקירור כ.מסך תודה.

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  13. Started by Danman,

רציתי לשאול אם הלוח אם הזה פותח מכפלה של AXP 1700 0.13 micron ובכלליות אם הוא אופציה טובה ל overclock תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dj_Gal,

מפרט: MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case - מנורת פלורוסנט "קרה" : אולטרא כחול DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt קירור מקורי של אינטל .... 1.75 V יציב מאוד ..!! טמפ' בפול על 66 בנורמל על 40 ...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ראיתי את המדריך שיש באתר ואני מחפש עוד כאלה מדריכים רק באנגלית... ואם אפשר גם יותר מפורטים עם יותר תמונות תודה

16. אני רוצה לעשות אוסי לכרטיס הגרפי שלי (ראה\ראי מפרט מחשב) אבל הבעיה שאין לו מאוורר ואני לא יודע איך להדביק לו את המאוורר שאני אקנה, אין שם ברגים אין כלום. מה עם דבק? : בבקשה עזרו לי. תודה. יאיר.

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  17. Started by aperera,

שלום לכולם. אני בונה מערכת קירור מים, ותקוע עם חיפוש אחר רדיאטור. מאחר ואני רוצה שהכל יכנס לתוך המארז, הייתי רוצה שזה לא יעבור גודל של 12X12 ס"מ. יש למישהו רעיון מאיפה להסיג משהו כזה.

18. יש לי משחה טרמית (ננוטרם) האם אפשר להדביק איתה ? או שצריך את הדבק הזה ? advhise ? וגם - האם היטסינק של פנטיום 1 או 2 ישן מתאים לזכרונות של כ . מסך ? (כמובן שאני יחתוך אותו...) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. תודה על שיתוף הפעולה.

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. אוקי אז הינה כל כולה , עדיין לא הכנסתי הכל לתוך המארז (בשביל לקבל מקסימום בטחון שאין נזילות) ,רק את הבלוק עצמו... מעלות לפני (בדיקה רק עם MBM) : מעלות אחרי (הקריאה הנכונה היא זאת של הSIV FOR GBT כיוון שהMBM השתגע אצלי והחליט להציג טמפ' משוגעות בקפיצות - כמו למשל 50 מעלות ולאחר מכן ישר 40 , 37 ,34 ... קיצור השתגע לגמריי) : מעלות בIDLE (אותו סיפור עם הMBM): -בדקתי את העניין לעומק במהלכו עשיתי RESET במהלך TORTURE MODE בPRIME95 והמעלות שקבלתי בBIOS כ5שניות רווח בין ההרצה של הPRIME לקבלת מעלות בBIOS היו 27-30... לכן אני נוטה לא להאמין לMBM...

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by GamePad,

יש לי שלושה מאוררים, 2 של 80 : אחד גנרי והשני של TT שעושה רעש של טרקטור, כששניהם נמצאים על הצד של המארז אחד מכניס ואחד מוציא. המאורר השלישי הוא של 120 ג'נרי , שגם הוא שם את ה gforceFX בכיס הקטן מבחינת רעש, והוא נמצא על החלק העליון פחות או יותר מעל המעבד ומכניס אויר. איך אפשר להשתיק אותם? (בלי הוצאה כספית גדולה) הוספתי גם תמונות לעודד את ההשראה... http://photos.walla.co.il/adam_2002 יאללה חברה רעיונות תודה

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  22. Started by Danny_Boy,

האם מישהו יכול לייעץ לי איפה כדאי למקם מאוררים בנוסף למה שיש לי? יש לי מעבד AMD ואני רוצה לקרר אותו יותר (טמפ' אחרי שעה עבודה: 47 מעלות). אם אפשר גם אז לצרף הסבר איך אני יכול למקם את המאוררים ואיזה כיוון יהיה כל אחד (מוציא או מכניס אויר)... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 418 צפיות
  23. האם יש מניעה לאפשר למשאבת המים במערכת קירור מים לעבוד כל הזמן גם כשהמחשב כבוי? לפי ההגיון נראה כי כדאי להשאיר את המשאבה עובדת גם לאחר כיבוי המחשב כיוון שהמעבד עדיין חם מאד . נ.ב באותו נושא - האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ריליי או כיצד בונים אחד כזה למערכת קירור מים ? :AR15:

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  24. Started by Arnold,

מאתי שאני מעלה את ה SYSTEM CLOCK ל 145 MHZ אני מסך כחול מאתי שWINDOWS מתחיל ?? מה לעשות? ???

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  25. בדקתי עם כמה תוכנות איזה מעבד קבלתי והמעבד שברשותי לפי מה שהתוכנות מציגות הוא AXP1800 0.13MICRON Thoroughbred-B, דבר ראשון אני רוצה לשאול אם קיים באמת AXP1800 שהוא Tbred-B, או שיכול להיות שזו טעות של התוכנה? והדבר השני שרציתי לדעת אם יש מצב לעשות אוברקלוק טוב למעבד הזה עם לוח GIGABYTE GA-7VAX? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים