עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. חרשתי את גוגל שעות וניסיתי מלא תוכנות ואף אחת לא עובדת מי יכול לעזור לי עם העסק הזה?

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  2. שלום, אני לא יודע כלום על OC ל AMD :-[ שמתי לב שזה שונה מאינטל אז בבקשה הסבר מפורט לאט לאט, תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by reyrey_200,

שלום אני דיי חדש בנושא הOC קראתי הרהב מדריכים ואני מרגיש אני מוכן. אז ככה זה המפרט: Intel Core 2 Duo E8400 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון: Exceleram DDR2 4096MB (2x2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ספק כח: Corsair CMPSU-450VXEU 450W קרור למעבד: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro חשבתי להעלות את הFSB ל466 האם אפשר דבר כזה ? אם כן צריך להעלות מתחים ? ולקבוע זיכרונות 1:1 אבל מה יהיה הSPD שלהם ?

• 53 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Or94,

אני רוצה לעשות OC למעבד שלי. המפרט של המחשב בצד. יש לי קירור למעבד של חברת Thermaltake מדגם Golden ORB 2. זה קירור טוב? עכשיו לגבי הOC: יש לי את התוכנה OCCT לבדיקת מאמץ ויש לי את התוכנה Core temp לבדיקת טמפרטורה. נכנסתי לביוס של לוח האם וראיתי שם תפריט שנקרא MB Intelligent Tweaker(M.I.T.) שם יש את כל הנושא של המכפלה והמתח. מה אני צריך לעשות כדי להתחיל את הOC? במכפלה שם רשום לי X8 ובמתח רשום לי noramal ואני לא יכול לשלוט עליו. איך כדאי להמשיך?

• 5 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. היי, אני רוצה להתחיל OC על 9600GT שלי, ואני לא יודע עם איזה תדר להתחיל, ליבה או זיכרון (מה עם Shaders)? יש לי כבר את RivaTune הכי אחרון... יש יחס מסויים בין תדר ליבה לתדר זיכרון שאני חייב לשמור? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by sapits1,

שלום לכולם, יש לי מחשב ישן עם מעבד AMD מסכן (לא זה שבפרופיל...) והייתי רוצה לנסות להמהיר אותו קצת, כדי לשפר ביצועים... המעבד כל כך חלש שעם 2 חלונות אקספלורר פתוחים ושיחה באייסיקיו הוא כבר נחנק ב100%... קראתי את מדריך האוברקלוק באתר ועצרתי אחרי עמוד אחד, מרוב מושגים לא מובנים... רציתי לדעת עד כמה אפשר להגיע עם הציוד המעאפן שיש לי, אני ישמח להעלות אותו ל1.6GHZ... אם אפשר, אז יותר... בבקשה תהיו סבלניים איתי, אני לא מבין גדול בזה, במיוחד בעיניין של הביוס... צירפתי תמונות מCPU-Z כדי שתראו באילו חלקים מדובר. תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 508 צפיות
  7. אז ככה פעם עשיתי אוברקלוק וזה אבל כבר שכחתי.. עכשיו אני בעיקרון יש לי מחשב שאני יודע שאפשר לעשות איתו אוברקלוק בקלות רק אולי עד גבול הקירור של המעבד... אבל השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות אוברקלוק פשוט בהעלאת cpu fsb או יותר נכון הblck עד שאני נתקע? יעני אין לי כוח עכשיו לשחק עם המתחים וכל זה ,זה כשיהיה לי זמן לאוברקלוק פשוט זה מה שעושים? אם זה עוזר מפרט בחתימה.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. מעבד אתלון X2 3800+ AM2 לוח: M2N SLI DELUXE וכרטיס מסך 8600GT פסיבי של גיגהבייט.. אפשר עזרה?

• 1 תגובה
    • 402 צפיות
  9. אז ככה דבר ראשון יש לי שאלה המעלות של הכרטיס מסך שלי leadtek gforce 6200 עכשיו אחרי אוברקלוק ופתיחת צינורות במאמץ של ממש אבל ממש הם מגיעים ל70 ורק בניד פור ספיד הם מגיעים ל75 (קירור סטוק) זה טוב? ועכשיו בקשר למעבד המעבד שלי זה p4 2.66 socket 775 64 bit והלוח אם שלי זה asus p5s800 -vm קיצר ואלה המעלות אני בטוח שהם טובות אבל השאלה אם לאוברקלוק במאמץ של ממש המעבד שלי מגיע ל30... קיצר ניסיתי דרך הביוס והכל אבל אין שם שום מקום להעלות ואני לא יודע איזה תוכנות צריך להשתמש כדי להעלות את הfsb דרך הווינדוס אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד (וחיפשתי גם 10 עמודים קודם) ולא מצאתי מדריך טוב שיעזור לי תודה לעוזריים

• 8 תגובות
    • 479 צפיות
  10. Started by free fraek,

אבל בגלל שללוח שלי אין את האפשרויות האלה בביוס אני מעדיף עם קלוקגן פנטיום 4 2.4 תושבת 478 .. לכמה אני אוכל להגיע? ויש אפשרויות של העלאת מתחים וכדומה?

• 9 תגובות
    • 553 צפיות
  11. אז ככה, אני רוצה לעשות OC למחשב אבל יש לי את הלוח אם : ASUS P4P800S איך אני יוכל לעבוד איתו על OC ?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  12. שלום לכולם, זה המפרט שלי: INTEL CORE I7 920 2.66 X58 PRO-E MSI GFORCE 9800GT 512 עם OC קטן מהחברה שהוא מאוד קטן. VALUE GEIL 3X1GB DDR3 1333MHZ WIN+600 600W HEC מאוורר למעבד 1366 CORE I7 LGA מאוורר למעבד AM3\1366\1156 HEAT-PIPE COLD BIT זהו לפי מה שהבנתי זה מה שאתם צריכים לדעת בכדי לעזור לי. אני מעוניין לבצע OC ולהגיע ל- 3.2 ככה בתור התחלה ואולי בעתיד ל- 4.0. אם תוכלו להביא לי מדריכים ולעזור לי אני אשמח מאוד. ואני צריך פירוט קטן על השלבים הראשוניים בהתחלת OC מה עלי בעצם לעשות. ורציתי לדעת האם כל הרכיבים של המחשב מתאימים ל- OC או שיש משהוא שיגביל אותי? תודה מראש (:

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by RavivRavR,

מפרט : E6600 ASUS 8800GTX ASUS P5K DELUXE ST 800MHZ 3GB 1 איזה הגדרות בתור התחלה לשים בלוח ? 2 אני על ויסטה 64 ביט - האם יהיו לי בעיות בגלל שאני על ויסטה או שאין לזה קשר מבחינת ב-OC ? תודה. עריכה : אוקיי אז מצאתי ברשת איזה מדריך להגדרות של הלוח בביוס. 1 שמתי את המתח של המעבד על 1.3625 - האם זה בסדר ? נמוך ? גבוה ? 2 על כמה לשים את המתח של ה-NB כי כרגע אצלי הוא על AUTO ? 3 אני כרגע עומד על 320*9 = 2880MHZ והטמפ' שלי היא 52-54 במנוחה,אני עם קירור אויר Thermaltake BigTyp 120 ומרחתי כבר כמה פעמים משחה אבל התוצאות לא השתנו,זה נראה לי גבוה מידי לא ? 4 עם איזה תוכנה אני יכל לבדוק יציבות ? (אני על ויסטה 64 ביט). תודה.

• 0 תגובות
    • 420 צפיות
  14. Started by wow,

E6600 P5B DELUXE X1950XT LIBERTY 620W ST 2X1024 CL2 קירור מים מכפלה 9 באס 305 סה"כ 2745MHZ איך שאני מעלה עוד טיפה את הבאס הוינדוס עולה אבל נתקע. הגדרתי לפי המדריך הזה עכשיו אני גם רואה שהטמפ' שלי של ה-CPU היא 81 ושל ה-CPU 1 ו-2 היא 33 ו-35 בהתאמה. מה הולך פה ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  15. המפרט שלי הוא: E6600 P5B DELUXE ST 800MHZ 2X1024 CL4 מערכת קירור מים. 1 קודם כל לעניין הטמפ' - בתוכנה EVEREST יש את הטמפ' שלי של ה-CPU ועוד 2 CORE1 ו-CORE 2 מה ההבדלים ולמה להתייחס ? 2 אני לא מבין את העניין של המחלקים,משהו עם הזכרונות,על כמה לשים את זה ואיך האופציה הזאת נקראת בביוס ? 3 הבנתי שאני צריך לנעול את ה-PCI או משהו,איך האופציה הזאת נקראת בביוס ? תודה.

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  16. שלום לכולם. אתמול פתחתי את התארד הזה לאחר שכל החלקים שהזמנתי הגיעו לי ואני רוצה להתחיל ב-OC. השאלה שלי איזה תוכנות אני צריך לבדיקת יציבות,טמפ',OC לכרטיס מסך וכו'. E6600 ASUS P5B DELUXE X1950XT ST 2X1024 CL4 תודה.

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  17. שלום לכולם. היום הגיע לי המפרט החדש שלי ואני רוצה להתחיל ב-OC. אני לא יודע איך עושים את זה אפילו אחרי שקראתי את המדריכים וחרשתי קצת את הפורום הזה. איך אני בדיוק ניגש לזה? האם כל "העסק" הוא רק מהביוס? המפרט שלי הוא: מעבד-P4 2.4C לוח-IC7 זיכרון-CORSAIR 512MB C2 3500 433 MHZ בסטיק אחד. ספק-ANTEC TP 430W כ.מסך-הרקולס רדאון 9800 מארז-ANTEC AMG 1000 קירור מקורי של אינטל. מה שמטריד אותי יותר מכל זה הטמפ' של המעבד(לפי הביוס) שהיא 48 מעלות שזה נראה לי קצת הרבה במיוחד שיש לי שני מאווררים שמכניסים מקדימה ועוד אחד מכניס מהצד ושניים מוציאים מאחורה(SF2). הכל הורכב בחנות אמינה מאוד לכל הדעות כאן באתר וגם ראיתי שיש איזה חומר שחור על הקירור המקורי. דרך אגב כשהרכבתי את המחשב בחנות והבאתי א…

• 48 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכולם. קיבלתי את המחשב שלי ואני רוצה להתחיל ב-OC מה שיש לי בין היתר: AMD Athlon XP 2500 Mobil Thermalright SP97 for AMD Vantec Tornado 92MM Case Fan ABIT NF7-SL ver 2.0 Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI Maxtor 80GB-8MB-7200RPM S-ATA Antec TruePower 430 Watt CHIEFTEC MIDI TOWER AH-01SL ומשחה טרמית ArcticSilver 5 . עכשיו נכנסתי לביוס והבאס היה על 100 והמכפלה על 5,שיניתי ל-166*11 1830MHZ אבל רציתי לשאול אתכם בכמה עדיף להתחיל?אגב המתח של המעבד(לא נגעתי בו) הוא 1.56 או משהו דומה. נ.ב החדר שלי נשמע כמו מסגריה עם המאוורר הזה

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  19. ASUS P6T (X58) i7 Nehalem - ATX Intel Core I7 930 2.8 GHz 45nm 8mb G.SKILL Ripjaws 6GB 2000Mhz DDR3 TRI CHANNEL CL9 - I7 Corsair 620W עוד משהו מעצבן זה שהמחשב עושה פוסט הוא כל הזמן רושם לי שה-CPU השתנה ואז משהו לשנות בהגדרות, ניסיתי להעיף את ההודעה אבל אין לי מושג איך הכל אצלי בביוס על הדיפולט. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eladrevach,

אז ככה בסופו של יום קניתי את ה gigabyte gtx 460 1 gb oc כרטיס חזק ביותר שקט ביותר וקפוא ביותר... ועכשיו למרות שהוא בא עם oc קל מהמפעל החלטתי שאני רוצה לראות עד כמה הוא יכול להגיע בינתיים בלי העלאת מתחים אז רציתי לבקש עזרה. עכשיו אני יודע להעלות ולבדוק כל פעם פשוט בati היה רק זיכרונות וgpu clock ופה גם יש את הshader אז רציתי לדעת אם יש סדר של העלאה של הדברים \ שצריך להעלות אותם ביחד \או קודם וזה ואחר כך זה בקיצור נראה לי שהבנתם תודה על העזרה...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אני רוצה להתחיל ב-OC לכרטיס מסך ולמעבד, קראתי את המדריכים והתוכנות שמומלצות שם הם ישנות, ורובם לא תומכות בווידנוס 7 (אישית לא בדקתי אבל זה מה שכתוב באתר שלהם). וגם קראתי שלכרטיסי ATI יש בעיה עם מוצרים של Futuremark שהם המפתחים של 3Dmark לא? בגלל זה אני צריך תוכנות עדכניות שיעשו את העבודה, המיפרט שלי רשום בצד למי שצריך. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כן אז אני רוצה לבנות מערכת קירור משלי אני אולי רק יצטרך לקנות משאבה וצינורות.. יש לי גישה לCNC ויש לי גישה לעוד הרבה דברים.. ויש לי כמה שאלות... 1.האם אני יכול לשים במערכת של המים מים של מזגן? 2.יש לי מין כזה דבר מיכל קטן ששימש פעם לאגזוז לקורקינט שלי חחחח היתי שם שם רימון עשן ואז נוסע.. אז עכשיו זה ללא שימוש... אז רציתי לחבר את זה למערכת קירור יענו שיעברו שם הצינורות של המערכת ואני יוכל לזרוק לשם גם קרח או דרך שם להוסיף מים אם צריך.. הנה תמונות http://img152.imageshack.us/img152/28/p91900034kx.jpg http://img152.imageshack.us/img152/2210/p91900015um.jpg http://img152.imageshack.us/img152/8112/p91900021gd.jpg סליחה שזה בקישורים פשוט שחכתי להקטין את זה.. 3.את הרדיאטור…

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  23. Started by Elite_Sniper,

נכנסתי לסטיקים וקראתי כמה מדריכים וסך הכול הבנתי שאני צריך לפני הכול לעשות שיפוץ פנימי של החלקים במחשב לסירקולציה טובה יותר פלוס לקנות קירור נוסף למארז(ולמעבד אני חושב גם) ולכרטיס מסך. הטמפרוטורות של המחשב במאמץ(אחרי חצי שעה בערך בקרייסיס, ואחרי זה גם הפעלתי גם את S&M לכמה דקות והיו בערך אותן תוצאות למעבד) לפי everest הן: http://img156.imageshack.us/img156/6255/temperature2ul4.jpg שמתי לב שהמעבד עובר את ה65 מעלות (הגיע גם ל71 בS&M) ובסטיקי היה רשום שהטמפרטורה המומלצת היא 65 מעלות לפנטיום D המתיישן שלי. אני צריך המלצות לקירור למחשב עד 250-300 כולל הכול(משחה טרמית אם צריך, קירור לכרטיס מסך, מארז, מעבד וכו). אני רוצה קירור די שקט(אני לא מתכנן אוברקלוק רצחני). מפרט בצ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני יודע רק שצריך להעלות תFBS דרך הביוס (שלא מצאתי איפה בדיוק) אבל הבנתי שיש גם דבר כזה מכפלות באס כל מיני שטויות מה זה אומר? ואיך אני יודע שאחרי שאתה מעלה תFBS זה טוב ולא יגרום לבעיות...?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Far_Cry,

תראו יש לי מעבד 2.4 שפועל בבאס 533 ! עכשיו נאי רוצה לקנות קירור טוב שיחזיק לי OC ..אני צריך קירור לסוקט 478 ! אני ראיתי שהרבה ממליצים על זה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_937&products_id=4298 הוא מתאים לסוקט שלי (478) ? קשה לחבר אותו ? ותראו עכשיו יש לי לוח אם של אינטל (ואין בו אפשרות אוברקלוק ) ואני קונה את הלוח הזה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=4558 איך הוא לאוברקלוק ? וייש לי שאלה אחרונה ! נכון שאתם מתחילים לעשות אוברקלקו אתם יכולים לרשום לי את השלבים (להיכנס לביוס מה אחר כך ..... תודה רבההה ! פשוט אני מאוד רוצה להתחיל לעשות OC ! ויש פה מלא אנשים שמבינים מצויין בזה ! תודה!!!

• 14 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים