עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by manticore,

האם האפשרות פשוט להשאיר את המארז פתוח בשני הצדדים שלו זאת שיטה יעילה לשמור על טמפ' טובה במארז?

2. Started by THE_COMMANDER,

ניסתי להשיג נגדים בשביל לבנות פאן באס אבל לא הצלחתי להשיג מישהו יודע איפה אפשר להשיג אני גר באזור חדרה???

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  3. Started by ncrd,

שלום, עפ"י המידות באינטרנט לא אמורה להיות בעיה אבל לפני שאני קונה רציתי לקבל אישור ממישהו שיש לו קונפיגורציה כזאת (או שבמקרה יודע). לוח האם הוא Asus P5B Deluxe אם זה משנה. תודה, מיכה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. Started by doker,

אני לפני קניית מחשב ואני מתכנן קירור מים,אני מחכה ל7970 על פי השמועות הם יהיו יחסית קרים. אני רוצה לעשות קירור מים למעבד חשבתי אולי להוסיף לזכרונות(לא בטוח אם נחוץ) מעבד i5 2500k כמה שאלות: 1.האם יש מארז שעדיף לקירור מים שעדיף על מארז אחר כמובן אני מעדיף קירור פנימי. 2.האם אפשר לבנות קירור מים ב300 דולר? 3.איזה גודל של מיכל מים אתם ממליצים לפעולות האלה? 4.יש קירורים שמותאמים ל5.2,הרדיאטור מותאם או המיכל מותאם לגודל הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

הלדים הבאים מספיק זוהרים ? Led Blue 5 Hi B 2500Mcd Led White 5mm Led Yellow 6200mcd Led Red 4830mcd

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  6. יש למישהו איזה רעיון לחוט נחושת HOMEMADE? למי יש כוח לצאת ולקנות? ;D

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. היי, המעבד (core 2 6300 duo) מגיע לטמפרטורות ממוצעות של 45 מעלות בעבודה רגילה ועובר לפעמים את ה-55 מעלות במאמץ. לפי "טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים" שנכתב כאן אני מבין ש-55 מעלות זה סביר למעבד הזה. האם כדאי להשאיר את המצב ככה או להוסיף מאוורר ליתר ביטחון? לגבי כרטיס המסך (7600 GT) - האם קיים עליו חיישן שמאפשר מדידת טמפ'? אם כן אשמח לתוכנה שתאפשר מדידה. תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  8. Started by SUPER300,

האם זהו קירור האוויר הטוב ביותר למעבד? מישהו יודע מנסיון האם הוא רועש או שקט? כל חוות דעת עליו (מנסיון כמובן) תתקבל בברכה..

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  9. Started by nizzan7,

האחריות שלי נגמרת עוד חודש אז אני רוצה לעשות OC. לכמה לדעתכם אני יכול להגיע עם המפרט שלי (בצד)? הקירור TT BT. הטמפ' כיום בערך 38 במנוחה ובבדיקה של שעה בS&M הגיעה להכי גבוהה 54.7 זה נורמלי? כמה אני יכול להגיע בלי לסכן את המערכת?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  10. כותרת....

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  11. Started by TeaTime,

אחרי שהיום במפתיע הOC שלי קרס אחרי כמעט שנתיים של עבודה ללא בעיות, בתוספת של טמפ' מדאיגות מאד מהCPU של סביב ה75 החלטתי להחליף את קירור הסטוק ששירת אותי נאמנה כל השנים 150 ש"ח זה התקציב, גמיש עד איזור ה200

12. Started by Los,

יש לי בעיה אני מנסה לשנות את ה Bus Speed דרך הביוס או דרך התוכנה של אסוס Six Engine יש שמה אפשרות "Cpu Frequency" שעד היום תמיד יכלתי לשנות ולראות תוצאות דרך ה CPUZ וזה היה משתנה הסרתי את התוכנה Six Engine כמה פעמים החלפתי גירסאות ל CPUZ לא עוזר זה נשאר על אותו באס נורמלי.. למישהו יש פיתרון לגבי זה?. תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. שלום. אני מנסה להבין לאיזה מאוור מתייחס FAN1. האם זה מאורר המעבד? למה לא רשום איזה מאוורר, ורק רשום FAN1, FAN2, FAN3? תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  14. לוח: ga-p35-s3l הגיע עם ביוס F2, מעודכן כרגע לביוס F4 הנה רשימה של הביוסים: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2597 אני הולך להשתתף בתחרות OC ובגלל זה חשבתי לעדכן ביוס, אני יודע שביוס יכול לשפר OC אבל לעיתים גם לגרוע מהיכולות OC (ראיתי את זה במספר ביקורות ברשת) הפירוט בגרסאות החדשות לא מזכיר ממש משהו על שיפור OC אבל אני עדיין מתלבט, בעיקר בגלל שעדכון ביוס הוא לא תהליך חסר סכנה לחלוטין. אז.. מי שמבין שיסתכל ברשימה של הביוסים ויגיד מה הוא חושב. תודה.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  15. Started by ofer_shm,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 9600 gt לאחורנה המאורר שלו התחיל לעשות רעש חזק..נסיתי לנקות אותו וזה לא עזר אני מחפש המלצה למאורר חדש ...הכי חשוב שיהיה שקט ...אני לא עושה oc אז הוא לא מתחמם יותר מידי ועד 100 ש"ח אם זה אפשרי תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  16. שלום, כל פעם שאני מנסה להעלות מתח למעבד שלי (מ 1.5 ל 1.52) המחשב פשוט לא עולה, מה הבעיה? (המפרט נמצא למטה)

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  17. Started by HWgeek,

אחים שלי כבר הרבה זמן רציתי לישאול בקשר ל4 ההגדרות הבאות אני לא הבנתי בידיוק למה כל אחד משמש ועל מה הוא משפיעה ומה עדיף שיהיה מוגדר שם אז בבקשה תסבירו לי בקצרה למה כל אחד מהמסומנים משמש ומה מהם משפיעה על יכולת הOC אלה זיכרונות HYNIX D43 שעובדים על 200MHZ הם מסוגלים ל270 אבל ביגלל הלוח הקקה שלי שנותן רק 2.76 בימקום 2.8 זה מגביל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  18. Started by MoAv,

קניתי לא מזמן זכרונות של קרוסייר PC3200 DDR400 ויש לי לוח של ABIT IC7-G . הבעייה היא שאני לא מצליח להוריד את הזמנים של הזכרון יותר מ - 2.5 8 3 3 ... למה ? הם זכרונות כ"כ רעים ? לאיזה VOLT אני צריך לשנות אותם ? הלוח שלי גם נותן לי רק עד 2.8V . תודה

19. Started by Angel-eyes,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכל להוריד תוכנה שמראה לי את הטמפרטורה???

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  20. חיברתי למעבד שלי גוף קירור חדש ועכשיו אני רוצה עצה בשביל שימוש חדש לגוף קירור...(לכרטיס מסך לא יש לי את הסילנסר) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  21. Started by DOR_2911,

קניתי לפני כמה חודשים את הקירור הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RR-UNH-P0U1&other_title=+RR-UNH-P0U1+Hyper%206%2B וכתוב פה שהמאוורר שלו יכול להגיע ל 3000 RPM אבל אצלי הוא מגיע במקסימום ל 1800RPM למה זה?? יכול ליהיות שזה בגלל שבחיבור שלו יש 4 חורים אבל בלוח אם שלי יש רק 3 פינים( אז זה לא מחובר בהכל) ואני מצטט: You could also connect the PWM 4-pin connector to the general 3-pin mainboard. If your mainboard supports PWM 4-pin connector, Hyper 6+ will control the fan speed through PWM function of the mainboard; if your mainboard supports general 3-pin connector, the Hyper 6+ will run the lowest fan…

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  22. תלחץ על הקישור מתי כבר תעשה את זה ותתן דיווח מלא ??!!??

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  23. Started by a12beat,

במה עדיף להשתמש ? jigsaw,מקדח כוס ,dermel ??? מה הכי נוח ? ד"א לא מצאתי מקדח כוס שיותר גדול מ- 112 מ"מ :-/ אני צריך 120 מ"מ יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  24. Started by Moo^Moo,

אני חושב שסיימתי עם הOC למעבד (2500@3200), עכשיו תור הג'יפורס 4 TI...(קירור רגיל) הורדתי RIVA TUNER, עכשיו מה הדרך הנכונה לעשות OC?, להעלות לאט לאט את מהירות הזיכרונות ולהפעיל בנצ'מרקים עד שרואים שהכרטיס לא עומד בזה (כל הנקודות והקווים) ואז להוריד קצת ולעצור, ואח"כ לעשות אותו דבר לליבה? או שהעלת מהירות הליבה והזיכרונות צריכה להתבצע בו זמנית?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  25. Started by Goadzilla,

אז ככה אני רוצה לשים מערכת קירור מים במחשב איך זה עובד ? האם אני יכול להתאים אחת כפי שאני רוצה? והאם זה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 421 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.