אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את MBM 5 ואני לא יודע איפה בודקים את הטמפ' ? בתודה מראש MIRBis
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, אני רוצה לעשות Overclock למעבד שלו (פנטיום 3 667), מישהו יכול להסביר לי איך? בתודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני מדבר על הצג טמפרטורה שיש עליו כתבה בעמוד הראשי של האתר קוראים לו אני חושב NEXUO או משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני חדש מאוד בתכום המודינג אך בשבוע הראשון שנכנסתי לאתר זה כבר צבעתי את המארז. אני רוצה להכנס קצת יותר לתכום ולהתקין מספר דברים כמו : 1. חלון - יש לי את הפרסתפקס מוכן. 2. LCD 3. מאוררים (שתיים: 1 60ממ , 1 80ממ) 4. להחליף ספק 5. תאורה - בקשר לתאורה אני בספק. לאחרונה ערכתי הרבה בירורים בנוגע לציוד תוכנות ועזרים. היום התחלתי מעשית לעבוד. התחלתי בחלון - ונתקלתי בקשיים כי אני עובד עם מסורית פח וחשבתי שזה יספיק. ראיתי מה אנשים עשו עם המחשבים שלהם בגלריה ונדהמתי - איך הם הצליחו לעשות דברים יפים כאלו. ולכן שאלתי היא אם משהוא עשה חלון יפה באמת ויכול להמליץ לי על כלים \ מקומות שיכולים לבצע את המשימה. אודה לו מאוד. תודה מראש למגיבים על הת'רד.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
ראיתי מתישהו אתר עם DB ענק של תוצעות OC אבל שחכתי איך קוראים לו.... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
http://www.muropaketti.com/artikkelit/cpu/nw2800/index3.phtml :o
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מעבד 4731 זיכרון 3314 המערכת שלי היא אי אמ די 1900 וזיכרון די די אר 266 2100 בבקשה תגובות
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי שלושה חיישנים על לוח האם לפי MB5, אחד מראה 53C שזה המעבד, השני 31C שהוא system temp, מה זה בכלל sys temp? טמפרטורה של הצ'יפסט? והשלישי מראה 21C אין לי מושג מה זה בכלל....
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
כל האזור מסביב למאוורר של הקיירו 2 (הרקולס) פשוט מלא באבק, אני תוהה אם זה יכול להסב נזק למאוורר\לכרטיס בעתיד. איך מנקים? air can?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
ניסרתי היטסינק של פנטיום ישן ל8 חתיכות ואני רוצה להדביק אותן על הזכרונות של הכרטיס מסך. הדבק הטרמי היחיד שמצאתי הוא Adhesive של TT שעולה 100 שקל וזה סכום שאני לא מתכוון להוציא על זה. אתם יודעים אם אפשר להשיג דבק טרמי זול יותר או מדבקות טרמיות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני הולך לקנות 2.4B עם ax478 ומאוורר thermaltake 80mm smart fan עכשיו אני רוצה לדעת אם המאוורר מספיק טוב בשביל אוברקלוק לא כבד ואני רוצה לדעת איך בדיוק אני מרכיב את ה ax478 על הלוח של ג'יגה כי הרי יש את המסגרת של המאוורר של אינטל אני צריך להוציא אותה אבל איך אני תופס את ההיטסינק ללוח?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
I looked at my computer the other day and decided i would really like to add display to lighten it up since i find LCD pretty ugly i thought of adding a VFD (vacuum fluorescent display). The only good option of purchasing it already made is Matrix Orbital Products which are horrendously expensive. I heared of people making their own LCD display alone so said to myself why not VFD. I was wondering where to find a guide on how to do this and also where to buy the VFD screen itself. Any help will be greatly appreciated, thanks in advance.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
יש לי ג'יגה RDRAM 1066, לא שאני מפגר ורוצה שהם יעבדו מהר יותר ממה שהם עובדים כי המחשב מטוס, אבל האם בעקרון ניתו להמהיר זכרונות כאלו ומהי הדרך הנכונה - אני יודע שיש בסה"כ לוח אחד או שניים לכל יצרנית גדולה שעובד עם זכרונות כאלה (INTEL 850E) אז איזה מהם הכי מומלץ ? ABIT, EPOX GIGA ASUS ?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
35 » -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע נתונים נוספים על המערכת: לוח asus p4s8x זכרון 2…
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה פשוטה עבורכם: קניתי לא מזמן ASUS TI4200 64MB ואני רוצה לעשות לו OVERCLOCKING הבעיה היא שהתוכנה שקבלתי מהחברה, SMARTDOCTOR, לא עובדת על הכרטיס שלי יש תוכנה אחרת?? אני מתכוון גם שנותנת טמפרטורה, גם מזהירה במידה וצריך, וגם יודעת לקרר את המעבד. גם תוכנות חלקיות יתקבלו בברכה. חוצמזה, הייתי רוצה שתכניסו אותי קצת לעניינים. עד כמה אפשר להאיץ מעסד של כרטיס מסך בכלל ואת שלי בפרט? מה הטמפ' המקסימלית או המסוכנת למעבד? עד כמה ניתן להאיץ ללא שימוש בפתרונות קירור? ומה לעז... הסיפור הזה עם הנקודות, איך מדרגים? ככל שתפרטו יותר כך ייטב, פשוט תציפו אותי במידע
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל .. אה, מוכרים גם ברשתות כמו הום סנטר?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
איך אני מחבר חיישן טמפרטורה לP4 478
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
האם יש מאוורר כזה עם שלוש פינים לחיבור ללוח האם
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
יש לי לוח מסכן וישן של IBM(מה שאני קורא איי.בי.עמו) P3 עם איזה CHIPSET מסכן של VIA. אני בינתיים לא ראיתי בBIOS אפשרות לאוברקלוק(BIOS של IBM המאנייקים). האם יש דרך אחרת לאוברקלוק? יש לי מעבד 667 MHZ והוא ממש מסריח,אין לו אפילו מאוורר,רק HEATSINK. יש בלוח למטה איזה מן דבר כחול קטן כזה שיש בו כמה מתגים,פיצקי לאאלה,הוא קשור איכשהו להעלאת הFSB?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על המושגים של ה OC קצת , אם אפשר גם מדריך כלשהו , עדיף בעברית. באס, מתח , FSB , סטפינג וכל הדברים האלו..... בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיט את המאווררים שלי וראיתי את ההארדקנו 7 שמשמש גם כפאן באס מחירו יחסית זול ושאלתי היא: האם ניתן לחבר 4 מאווררים לפאן באס של ההארדקנו 7? אם כן איך זה מתבצע? והייתם ממליצים למשהו שרוצה פאן באס לקנות את ההארדקנו 7? או שעדיף לי לקנות ב 50 שקל שולט מהירויות על 2 מאווררים?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש בקטגוריית המודינג שני מדריכים של איך לעשות כזה בקר של מאווררים מה ההבדל ביניהם? ועוד משהו.. יש לי 3 מאווררים של מארז לא כולל וולקנו של המעבד עדיין אפשר לעשות פן באס?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-