עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by _אור_,

אם אני מתקין מסך LCD צבעוני על המארז,האם אני יכול להחליט שיוצגו בוא תמונות סרטים ועוד דברים שלא מוצגים על המסך הראשי. והאם צריך בשביל זה כרטיס מסך נוסף?

2. Started by zobb,

אני רוצה עכשיו להזמין מחשב אמרו שנגמר ה-Winbond אז אני חושב על Sumsung אבל אם יש לך הצעה בערך ב 700 - 750 זיכרון שתומך Oc אז תיתנו לי בבקשה תודה

• 17 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by Dj_Gal,

מפרט: MotherBoard - Gigabyte GA-SINXP1394 Cpu - INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Memory - GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel Gpu - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB OEM Hd - WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Case - Xaser II A6000A Plus Tower Case DVD - Toshiba x16 OEM Burner - LITE ON 48X12X48 OEM FLOPPY - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Monitor - AOC 19 9KLR P\S - Antec TruePower 430 Watt הספק לי התחמם מאוד... הרגשתי את זה ביציאת האויר החם מהמאורר האחורי של הספק .. והיה לי מאורר פנוי ..אז אמרתי ...נעסה חור..ונחניס קצת אויר לספק.. תמונות .. אני צלם גרוע .. חיברתי אותו לפאן באס..

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי ראדון 9700 פרו איך אני בודק את הטמפ של הכרטיס מסך שלי???? ומי שיש לו את אותו כרטיס שיגיד לי מה הטמפ שיש לו בדרך כלל

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by RPMaster,

יש לי לוח ASUS P4S533-VM ומעבד p4 2400mhz 533bus B עכשיו שאני נכנס לביוםהוא לא נותן לי לשנות את הוולטים וה באס והמכפלה... זה אפור כזה... ועוד שאלה אמרו לי שאולי יצרו את המעבד בפס יצור של 3 גיגה ורק צרבו אותו על 2.4 מה שאומר שאני יכול להעלות אותו ל 3 בקלות בלי התחממות גדולה עכשיו אמרו לי שצריך להזיז גאמפר על הלוח כדי שאני יוכל לשנות בביוס הבעיה היא שאני לא מוצא תספר למישהו יש כזה לוח אולי או יודע בערך איפה ולמה לשנות ודרך אגב אני לא משתמש בקירור מיוחד.... הסטנדרט של המחשב האם זה יכול לשרוף משהו?

• 1 תגובה
    • 400 צפיות
  6. נשבר

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by eranmor,

יש לי לוח אם GIGABYTE GA-8ST800 האם הוא טוב לאוברקלוק? על איזה לוח אתם ממליצים לאוברקלוק לפנטיום 4?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by Kenny,

קבלו את זה http://www.vr-zone.com/guides/AMD/TBred/ תראו לאן הגיעו עם המעבד הזה @#@!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. רעיתי את הדבר הקטן הזה וממש נדלקתי. מישהו יכול להסביר לי בדיוק היכן אפשר לקנות כזו מנורה (ה-LED הממש חקזקות) ואיפה מחברים את זה כדי שזה יפעל (לאיזה מקור חשמל?). תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by amir.o,

האם יש איזה תוכנה שתראה לי את המתח שהמעבד מקבל ? בביוס אני לא מוצא את המתח עצמו ,רק אפשרות להעלות אותו באחוזים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  11. Started by scorpion,

וובכן, החלפתי את הסלרי המתוק שלי לAXP1700+ זה הסטפינג שקיבלתי: AXDA1700UT3C JIUHB 0303ZPMW קיבלתי סטפינג טוב? אגב, עוד שאלה- מישהו חווה בעיות עם הASUS A7N8X DULUXE וזכרונות pc2700 של XtremeDDR? או בכלל בעיות בשימוש עם dual ddr על הלוח הזה. 10x.

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. איך אפשר להרכיב גופי קירור של מעבדים על כרטיסי מסך? ראיתי כאלה שעשו את זה, ורציתי לקנות איזה אחד של P4 ולהרכיב אותו אבל אין לי מוסג איך כי הגודל של המעבד הגרפי יותר קטן מהמעבד, ואי אפשר לקדוח בכרטיס, אז מה הם עשו שם שזה יושב יציב?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by waizman,

הנה הפרוייקט שלי... עדיין לא הכי גמור אבל זה מספיק לבינתיים... תהנו http://www.emp.co.il/omer/Computer/Pics.htm

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. זה רק לי או ככה זה לכולם אני עם הקירור המקורי שלו והוא ממש מחמם לי את מערכת שאני משחק אז השאלה שלי איך הקירור זה צריך להיות ככה בכלל? זה עם המיה 2

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by captaincaveman,

המאוורר של ה-9700PRO שלי מת בפעם השניה, באופן זמני סידרתי 120MM שישב מול הכרטיס אבל הרעש היה בלתי נסבל.... הבעיה עם הכרטיסים האלה זה ה-SHIM שיש מסביב ל-GPU.... גבוה ממנו בקצת ולא מאפשר חיבור של HSF סטנדרטי... הפתרון: HS מקורי של AMD ממנו שוייף הבסיס כך שנשאר ריבוע בגודל 2.5X2.5 במרכז....

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ccc,

או קיי שמעו אז יש לי פאן באס יש לי חלון יש לי חור למעלה שניים בצד 6 מאווררים 80 ממ איזה עוד מודים אני יכול לעשות שיהיו יפים מאוד (עזבו אותכם קטודות חבל על הכסף) ושיפחיתו רעש? שמעתי משהו עם ריפוד וזה.. כל מוד יתקבל בברכה לא משנה איזה רק רעיוניות!! תודה!!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kyyle,

קניתי שני מאווררים 80 מ"מ עם האור שאני רוצה להחליף בשניים האחוריים שבאים עם המארז ואני לא יודע איך לחבר אותם,אני יודע שאפשר שהם ידלקו עם ההארד דיסק או כל הזמן(וזה מה שאני רוצה),אבל אני לא יודע איך לחבר אותם,אמרו לי גם שאולי אני לא אוכל לשלוט עליהם בגלל שהם דורשי0 0.7A והפאנל שליטה נותן משהו עם 3 ערוצים ו-0.35A או משהו כזה,אם מישהו מבין אני אשמח שיסבירו לי. אלו המאווררים שקניתי ---> שניים כאלו :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1357.htm וזה למעבד(גם אם אור) ---> http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm דרך אגב-מארז פשוט מדהים!!

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by jhracham,

היי חברה יש לי AMD 2700+ יש לו היטסינק AX7 ועליו מאוורר דלתא עצבני ב 6000RPM שעושה המון רעש בנוסף יש לי בפנים מאוורר 80 מ"מ שמוציא אוויר למעלה מאחורי המעבד רציתי לדעת אם אני יחליף את הדלתא ב SF2 ויוסיף שני מאווררים למארז שיכניסו אוויר או שאחד יכניס ואחד יוציא אני יקבל מערכת שקטה יותר בהרבה? והאם היא גם תהיה קרירה יותר? כרגע ב IDLE המעבד בסביבות ה 49 ובעומס הוא בסביבות ה 56 ובנוסף תנו את דעתכם בכללית לגבי SF2 ואם אתם חושבים שאפשר להחליף את הדלתא במשהו אחר כל הצעה תתקבל בברכה העניין הוא שצריך שהמחשב יהיה נסבל ויהיה אפשר לישון קרוב אליו וקירור מים לא בא בחשבון

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by GRINFELD,

ביקשו שאני ישנה את הכותרת, אז זה הכי קרוב. הייתי בהום סנטר ואייס ורציתי לקנות חלון פרספקס ומקדח כוס ועוד כל מיני דברים ואני מזה מעוצבן. לא היה להם כלום !!! כל התכנון שלי לחלון ולמאוררים עכשיו נתקע ואני צריך ללכת לא יודע לאן ולמצוא מקדח ואת כל הדברים. בקיצור לא ממש היום שלי

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  20. שלום חברים! אני מדי פעם משאיר את המחשב שלי דלוק בלילה על הורדות גדולות. המחשב הואר מחשב חדש P4 ויש בתוכו לפחות 5 מאווררים של הלוח אם (2) כרטיס מסך ספק ועוד אחד לקירור. המאווררים לא כל כך מרעישים (תאמת שבקושי) אבל בלילה שומעים אותם טוב מאוד והבעיה העוד יותר גדולה שהמחשב דיי קרוב לראש שלי בלילה (על הרצפה) והרעש מ-צ-י-ק ועושה כאב ראש (באמת). רציתי לדעת איך אפשר להגדיר או לעשות משהו בנידון כדי שהמחשב יפעל בצורה שקטה יותר? אני יודע שבמצב המתנה המחשב שקט מאוד אבל כל פעם במצב המתנה האינטרנט מתנתק. אני ישמח אם תביאו לי פתרון נורמלי (לא כמו-"תשים כריות, שמיכות ובונקר על המחשב"). נ.ב אני מדבר על פיתרון שלא צורך קניה כלשהי אלא הגדרה דרך הוינדוס. תודה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  21. כשקונים חלקים בחו"ל (כמו רדיאטור ו WATERBLOCK) אז בדרך כלל קוטר המתאמים שלהם הוא סטנדרטי: 1/2 אינטש או 3/8 אינטש. את הצנרת אני רוצה לקנות פה בארץ בחנות דגים. האם הצינורות שנמכרים בחנויות דגים מתאימים לאחד מהגדלים האלו ? אני מניח שלחצי אינטש זה לא יתאים כי זה קוטר גדול אבל מה עם ה 3/8 ?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  22. Started by CybeR_CoM,

???

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

הנה קצת תמונות שלו בפעולה - אם יש למשהו שאלות לגבי על העבודה - זה המקום

• 11 תגובות
    • 927 צפיות
  24. Started by ElectricRain,

מישהו יודע איפה מוכרים דרימילים בישראל ? אני מאזור הצפון...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by RedHawk,

וכמה זה עולה?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים