אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
חיפשתי בהום סנטר ראשים לדרמל (וולף) שלי וראיתי שיש להם רק ראשים של חברת Micromot. אני שוקל לקנות ראש יהלום (חותך) ורציתי לדעת אם מישהו התנסה עם הראשים של החברה הזאת ואם יש המלצות בקשר ללקנות או לא. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי תכננתי לקנות את הTOWER TONIQ 120 אבל הבנתי שצריך לפרק את הלוח אם בשביל זה אז ויתרתי והחלטתי ללכת על הביג טייפון VX שבשבילו לא צריך לפרק את הלוח רציתי לדעת אם יש קירור שיותר טוב מהטייפון שלא מצריך פירוק לוח? ואיך הטייפון מומלץ?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני כבר ממש מוכן לעשות OC אבל לפני הכל אני רוצה לדעת עם נעלתי את ה AGP\PCI ועשיתי יחס טוב בין הזיכרון למעבד. הנה תמונה: איך ככה זה צריך להיות?
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מנהלים ההודעה פה מכיון שאני צריך מארז טוב ל oc http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm האם לדעתכם המארז הזה יוכל לשמור על קרירות מעל לסבירה עם החומרה שלי (בחתימה)? שימו לב שהספק כוח שלי על שני המאווררים שלו מוציא חום רב ומאחר והוא קרוב למעבד אז המעבד שלי נמצא ב 50 מעלות במנוחה!!! תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
e-GeForce 8800GTS 640MB KO ACS3 e-GeForce 8800GTS 640MB האם ההבדל בקירור ממש משמעותי? ובנוסף ברצוני לציין שאני יעשה לו אוברקלוק עד קצה היכולת......... אז מה עדיף?
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור חדש לכרטיס 88GT שלי כי עם הסטוק הוא עומד על 90 במאמץ שהמאווררים על 90% אז אני מעדיף לקנות קירור חדש כבר... אני לא עושה OC. האם ה-Twin Turbo הוא האפשרות הכי טובה? (של AC) תודה.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי יש לי רדאון 7200 יש לו זיכרונות דו צדדיים כמו שהבנתי ואין הרבה מקום ביניהם .... יש לו מאוורר + היטסינק מקורי.... ואת המאוורר ניתן להוציא אך ההיטסינק מודבק... איך מוציאים את ההיטסינק ? אני יודע שיש שיטה בפריזר אך האם זה יעשה משהו לרדאון ? תודה וכמה OC הוא יעשה ?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המאורר על הרדאון 9500 הפסיק לעבוד, הכרטיס עצמו עובד מצויין ואין איתו שום בעיות אבל המאורר לא עובד. בדקתי אם משהו תוקע אותו אבל הכל תקין, החשמל תקין ולא מצאתי בעיה נוספת. מה עוד אפשר לבדוק? בנתיים שמתי מאורר חזק מתחת לכרטיס שידחוף עליו אוויר, אבל זה לא פיתרון שאני אוהב. תודה ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי יש לי רדאון 9800 ויש לו קירור כמו העליון בתמונה פה http://www.driverheaven.net/reviews/9800xt/XTPICS/2boards.JPG אבל המאוור שלו גוסס ומשמיע רעש בצורה מעצבנת בטירוף, מה שרציתי לשאול זה אם אפשר לשים על הכרטיס רק צלע קירור (משהו פשוט מאוד) בלי מאורר ובלי שזה יצור בעיות? אני במגמה לעשות את המחשב כמה שיותר שקט
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
הי, בזמן האחרון אני מתכנן לופ חדש למערכת שלי, ואני צריך יעוץ בליקנות רדיאטור חדש (כתוספת לקיים). הלופ כרגע --> בלוקים בציפוי ניקל + רדיאטור 240 GTS. אז כמו שציינתי בכותרת, אני מחפש רדיאטור 280MM שיוצמד לקדמת המארז (ARC MIDI R2 - במקום כלוב הקשיחים) בשילוב עם צמד מאווררי נקוטה A-14. חשבתי על 280GTX או EK-CoolStream 280 או ....עוד כמה עשרות דגמים אחרים המלצות?
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך רדיאטור קטן, 80 מ"מ או פחות.. יש כזה? אם כן, איפה אפשר לקנות? תודה מראש..
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי את הרידיאטור הזה, התושבות למעבד ולכרטיס מסך וכל מיני מחברים. כולם במצב טוב. משהו פה בונה קירור ביתי ומעוניין בזה? (מצורפת תמונה) רן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי כתבה שהתפרסמה פה על רדיאטור http://www.gamingin3d.com/reviews/dtek ורציתי לשאול מה זה רדיאטור,מה ההבדל בינו לבין מאוררים לcpu . חבל שאי אפשר להשיג את הרדיאטור שמפרסמים בכתבה בארץ.
-
שלום לכולם. אני בונה מערכת קירור מים, ותקוע עם חיפוש אחר רדיאטור. מאחר ואני רוצה שהכל יכנס לתוך המארז, הייתי רוצה שזה לא יעבור גודל של 12X12 ס"מ. יש למישהו רעיון מאיפה להסיג משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הדגם הוא eisberg 240L/ כאמור הרדיאטור נפגם וחורר. המשאבה - בלוק תקינה לגמרי. השאלה שלי אם ניתן למצוא רדיאטור מתאים\חילופי, וכמה הוא יעלה. כמו כן האם ניתן לשלם את הבלוק הזה במערכת שתכלול גם כרטיס מסך או שהמשאבה שלו 'עוצרת' את הזרימה הרצינית יותר הנדרשת במקרים כאלו. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי היום רדיאטור עם חיבור ל-2 מאווררים אבל אני לא יודע אם זה שווה לי כי אני לא רוצה שיהיה הרבה רעש ! כדאי להשתמש בו או לזרוק אותו ??? ;D חחחחח סתם נראה לכם שאני יזרוק אותו מקסימום אני ימכור פה בפורום ! תמונות שלו יגיעו היום אז תחכו בסבלנות !
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, אני מפנה ומנקה את החדר ממה שלא נחוץ ומצאתי רדיאטור עם מאווררים שהכנתי פעם למערכת קירור מים. הרדיאטור הוא של אוטו, קניתי בחנות יד שניה, נבדק ולא דולף. הוא מגיע בCASE עם 8 מאווררים 80ממ 4 מקדימה ו4 מאחורה. יש גם לדים ירוקים שמאירים אבל לא רואים אותם בתמונה. כל אלה נמסרים בחינם אין כסף, רק דרושה אסיפה ממני בירושלים. אפשר גם לאסוף מתל אביב. gavrielpaz@gmail.com בפייסבוק או במייל http://postimg.org/image/coss4zp7x/ http://postimg.org/image/k61zk7er1/
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני מחפש רדיאטר קטן ככל האפשר, איפה הם נמצאים בד"כ ?, אמרו לי שבמערכות מזגן של רכב יש, אבל גם הם גדולים מידי. מישהו יכול לתת לי עוד מקומות לבדוק בהם ?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדים בין רדיטורים בשביל קירור מחשב לבין רדיטורים של מכוניות/אופנועים?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תנו שמות של רדיאטורים לקירור מים משהו איכותי אבל או לפחות איך יודעים אם ראדיטור הוא טוב (נגיד אם קונים ממוסך או משהוא) תודה... ותגידו מישהו פה פעם הכין בעצמו בלוק יש טיפים צורת שטויות וכאלה (משתמש ב cnc של אבא של atomix)
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באוברקלוק. ראיתי שאנשים הגיעו לתדרים מטורפים עם הקונרו שלהם,אך שלי לצערי לא כל כך טוב. יכול להיות שזה בגלל ה REV L2 של הE6300 ? בכל מקרה אני מבקש טיפים ועזרה איך להביא את המעבד ליותר מ 3 גיגההרטז( 2800 הוא עושה בלי בעיה) שאר המפרט שלי (שחשוב) הוא G.SKILL 2GB 800mgz 4-4-4-12 ASUS P5B עם הביוס הכי אחרון 8800 GTS 640 ספק כוח HEC 500W TRT (שאמור להחזיק עד כמה שאני מבין) וזהו בערך
-
- 7 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מבית היוצר של מלכי ה OC ב www.xtremesystems.org - שימו לב למתח למעבד - לא בריא ל P4 שלכם לעבוד בבית עם מתח כזה ... כל זה כמובן בעזרת ה VMOD לזכרונות ל P4C שיצא לא מזמן לעולם ...
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעונין לרכוש את הטרנספורמר, ובנוסף להחליף את הקירור הרועש שלו. חשבתי על שני מאווררי ת'אנדרבלייד 120 מ"מ, האחד מקדימה מכניס והשני מאחורה מוציא, עוד ת'אנדרבלייד 80 מ"מ בדלת (מכניס) אל מול הכרטיס מסך (ולוותר על השני שבדלת), ואחד למעלה (מוציא). מה דעתכם על הסידור הזה? אני מעונין אך ורק במאווררים עם לדים כי אני רוצה להאיר את כל המארז באדום, תתחשבו בזה אם אתם מציעים פתרונות אחרים. תודה
-
- 9 תגובות
- 641 צפיות
-