אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
הגיע הזמן להתקדן מהקירור הגנרי של המעבד דרך אגב AMD 1700@2000 בטמפרטורת עומס של 44 גג. השאלה היא מה יותר טוב ( קירור ורעש ): 1.SK-7 ( יש ען מאורר SF2 מה זה? ) 2.SLK-600 תנו עצה
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אהלן אהלן שני עובד עם AMD1700+ עם סטפינג 0308 JIUHB כרגע אני על באס 200 מכפלה 10 מתח 1.725 זיכרון DDR 400 אני רוצה להגיע ל- 2200 בערך השאלה היא האם להעלות עוד את המתח, ומה אמור להיות הגבול שלי? מה המקסימום? תודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הוודו שלי הגיע ללא גופי קירור והיה במהירות ברירת מחדל של: 100Mhz לשני ליבות (הכי חמות) 68Mhz לליבה השלישית (חמה/פושרת) (רשום עליה MX) 72Mhz לזכרונות (לא מתחממים) הוספתי לשני הליבות החמות קירור שאני הכנתי ועיצבתי עם מאוורר 40מ"מ חזק (במהירות 6626RPM) "בשיטת הקירור של הGeForceFX" לליבה השלישית הפושרת הוספתי גוף קירור שגם אני עיצבתי עם מאוורר 60מ"מ (במהירות 5818RPM) לאחר כל גופי הקירור והמאווררים להלן תוצאות האובר-קלוק: 320Mhz לשני הליבות 200Mhz לליבה השלישית 150Mhz לזכרונות תוצאות 3DMARK לפני הOC 403 נקודות אחרי הOC 778 נקודות מפרט המחשב השני שלי: Intel Pentium 133Mhz @ 300Mhz 56MB EDODRAM Aztech Sound Card Voodoo Rush MX86251 @ 320Mhz/200Mhz/150Mhz 56K RockWell Quantum Fir…
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש נרחב בפורום, ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלה (מצאתי תשובות שונות ). השאלה פשוטה פשוטה למדי, והתשובה צריכה להיות מספרית (או טווח מספרים) 1. מהי הטמפרטורה המומלצת למעבדי AMD, קרי : עד איזה טמפרטורה של המעבד, אני לא צריך לדאוג ? 2. מהי הטמפרטורה המומלצת למעבדי INTEL, קרי : עד איזה טמפרטורה של המעבד, אני לא צריך לדאוג ? ושאלת בונוס 3. האם יש דרכים נוספות לקירור פרט להוספה/שינוי מאווררים על המארז/מעבד, מישחה טרמית, עיגול כבלים ?
-
- 9 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=2026.. האם זה טוב ? או שהיה עדיף לי לקחת את ה Iceberg ..האם ההבדלים בין השתיים משמעותיים ? קניתי כי אני יודע שאומריםש ThermalTake מצוינים..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום לכולם!!![/glow]רציתי בבקשה להתעניין מכל אותם אנשים ש"שיפצו" את המחשבים שלהם איך הם בנו מערכות בקרה למערכת הקירור שלהם, במקרה שלי מאווררים (5) במספר... אני מעוניין לבנות מערכת לשליטה על המאווררים וכל המאווררים שלי כרגע מחוברים ל12 וואלט מהספק. רציתי לדעת איזה מאוורר אני אוכל לחבר למתח הזה בלי להעמיס על הספק.... כמה אמפר מקסימום המאוורר צריך להיות והאים אני יכול לחבר את כל המאווררים במקביל? לכל אותם אנשים שמעוניינים לעזור לי אשמח אם תשלחו לי סרטוטים של מערכת הבקרה שלהם על המאווררים ואם יש מבינכם שרוצים לשתף יותר מידע כמו בקרת טמפ' ותצוגת LCD אני אשמח אם תשלחו את המידע אלי למייל ariel_talegaonkar@msn.com האי סי קיו שלי הוא: 130486140 ואני גם אשמח לקבל הצ…
-
- 1 תגובה
- 430 צפיות
-
-
טוב אנשים עכשיו קניתי מדפסת חדשה ויש לי פררל פנוי... אבא שלי יביא לי LCD מהעבודה יום חמישי ואני רוצה להתחיל לעבוד אז תברו מהר :} 1. בשביל לחבר את הכבל מדפסת לLCD אני חייב לשים פינים או שאני יכול להלחים ישר? 2. אני לא רוצה לפרק את כל הכבל אלה רק את הצד של הנקבה וממנן למשוך חוטים איך אני יכול לדעת לאיזה פין בזכר כל חוט מתחבר?! 3. את רגליים 2-15 אני אמור לחבר ל5V יש מצב שאני יחבר את שני החוטים האלה לUSB ומשם אני יקח את הכח?! 4. והשאלה האחרונה נמצאת פה אבל בעקרון אני רוצה לעשות את זה גם לפאד וגם לLCD: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=35234 תענו על שניהם מהר או רק על אחד מהם מהר בבקשה :{}
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי מחשב AMD 2000+ עם לוח של GIGABYTE 7VA זיכרון 333 256MB GEIL כרטיס מסך אלבטרון 480MX ויש לי בעיה טמפ מעבד - 53 מעלות טמפ' לוח 33 יש לי 7 מאווררים במארז אחד מיקדימה מכניס אוויר שנים בצד מכניסים אחד מאחור מוציא על המעבד אחד כמובן שמרחתי מישחה טרמית בצורה טובה כמו במדריך.. מאוורר קטן של הלוח ומאוורר על הכרטיס מסך.. אז למה לעזעזל התוצאות הם כאלו???????
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם כן איך ויש פה קובץ עים אפשרויות אם לא ליזה חלק מהכבל של הספק אני מחבר את הלד לצד האדום או לצד הצהוב? מה מהם 12Vומה 5V
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי כרגע Mushkin 256MB DDR PC3000 366Mhz x2. חשבתי למכור אותם איפשהו ולקנות במקומם את הזכרון הזה. האם כדאי (כי אחרי הכל יש לי אחריות לכל החיים) ? כמה שווים הזכרונות שלי ? תודה
-
- 11 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שמעתי שאינטל חסמה את האפשרות של אוברקלוקינג בלוחות שלה... האם זה מדויק? ומה ההשלכות של זה לגבי אפשרות המהרת מעבד אינטל?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהוא לא מצליח לעשות oc לכרטיס מסך r9500pro הוא אומר שהוא ניסה 3 תוכנות, ושכנראה יש חסימה בדרייברים לoc או משהו כזה. אם מישהו יודע משהו על זה או שיש/היתה לו את אותה הבעיה, בבקשה תגיב, כי אני ממש רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני לא רוצה לגלות אחר כך שיש איתו בעיות. תודה
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
לקראת קניית ה8rga+ ביום חמישי החלתתי לקנות אותו כי אין לי כוח לחתוך סינק. הייתי מופתע לדעת שהסינקים לא תואמים את הזיכרון ווינבונדד pc3200 שלי . אז עד שתפטר הבעיה אל תרכשו אותם, אני שלחתי אי מייל ל TT ופוט יכול להיות שזה פגם במוצר שלי אני יידע אתכם בהמשך
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לפחות לפי מה שראיתי עד עכשיו , אני מעדיף לקנות XP 1700+ T-BRED ולעשות לו אוברקלוקינג מאשר לקנות מעבד יותר יקר כמו 2100+ או 2200 + .. אבל עד כמה בטוח ומוכח שאפשר לעשות לו כזה אוברקלוקינג ? אני מדבר על משהו כמו 2GHZ או 2.2GHZ לא יותר מזה .. אני פשוט לא רוצה לשרוף את המעבד אחרי שקניתי אותו ישר . הצעות או הערות (או אפילו הארות) בבקשה
-
- 31 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי ורציתי שתמליצו לי על ציוד מתאים, פשוט לא הייתי כאן איזה חצי שנה אז ככה שאני לא ממש מעודכן בכל הקשור לדבר, למי שלא זוכר, אני הוא ReQo הייתם קוראים לי ספאמר אבל השתניתי....... טוב אז בואו ניגש לעניין זהו המחשב ברשותי: Intel pentium 4 2.0a ghz 512kb cache Elitegroup P4VXAD Kingston 256MB DDR PC-2100 Sapphire Radeon 8500le 128mb + ddr + dvi Seagate 80GB אני לא כל כך יודע אם הלוח אם שלי טוב ל-OC ואם הזכרון טוב ל-OC לכן אני שואל אתכם, אני רוצה ציוד במקסימום 150 שקל, ולהגיע למהירות שעון של מינימום 2400 מגה הרץ...................... תודה רבה רבה!!!!
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://www.pch.co.il/docs/pd1706383779.htm. האם כדאי לי לקנות אותו ? הוא שווה משהו בכלל ? הוא יותר טוב מהוולקנו 7+ ? (יש לי P4 2.66.)
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אז סוף סוף ישנה התקדמות בפרוייקט שלי , היום קניתי משאבה של 800 ליטר לשעה ב 70 שקל, לא ממש חזקה אבל נראה לי שהיא תספיק ואם לא אני יקנה יותר חזקה. ולאחר שעות רבות של תכנון ושבירת עצמים ועצבים רבים הצלחתי לחבר את הבלוק לסוקט 370 שלי, כי היתי צריך להכין סוגר חדש לגמרי שיתאים למידות של הבלוק ויחזיק אותו טוב על המעבד. ועכשיו המערכת מכילה רק משאבה טבולה בתוך דלי ובלוק על המעבד וכבר הטמפ' ירדה ב 20 מעלות !!! במאמץ ל 31 מעלות כש לפני זה היתה היתה על 51 מעלות. עוד מעט אני יעלה תמונות כשאני יקנה סוף סוף את הדיגיטלית שלי. עריכה: אני רק רוצה לציין שאני עושה את הקירור מים לא בשביל ביצועים כי אני לא עושה שום OC (לוח של אינטל) אלה בשביל השקט. אני מתכוון לעשות מארז אם 0 מאוורר…
-
- 14 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מחר קונה מחשב (22/4 שזה בעצם היום... אז זה דחוף!!!) ואני עושה OC ואין זיכרונות של WINBOND(בחנות מסוימת שיצא לי הכי משתלם לקנות משם) , לא שאני נעול שהם הכי טובים לOC אבל אני לא מכיר אחרים. יש משהו אחר שטוב לOC רצחני?
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1400 בורד אינטל . אך אני עושה את האוברקלוקינג?
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
הכרטיס הוא : Palit GeForce 2 - MX400 - 64MB SDRAM הוא מגיע עם לוח קירור אבל עדיין שאני במצב רגיל כמו עכשיו (סתם באינטרנט) הלוח קירור ממש חם. שלא לדבר על אם אני מפעיל משחקים כבדים... (אני מפחד לאבד אצבע אז לא בודק) מה עושים ?
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ייתן לי ביצועים טובים ב- OC ??? או שגם המאוורר של CONNECT 3D מספיק???
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
ברגע שאני מעלה את המהירות שלו ל 1900 מגהרץ המערכת הפעלה XP לא עולה ויש מסך כחול האם יש צורך בהלעת הוולטג ,אם כן בכמה? יש לי אפשרות ל 1.500 שזה מגיע ישר לאחר 1.475 שזה המקור של המעבד כמו כן נסיתי להגדיר בס 166 כך שסך הכל מהירות מעבד תהיה 1600 ולאחר כמה שעות של PRIME95 קבלתי מסך כחול שמתחיל משהו עם IRQL אם איני תועה האם שני מסכים כחולים הנ"ל נגרמו כתוצאה מחוסר מתח? תודה לכל עוזר
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
יש לי 256mb samsung pc2100 @ 378mhz תיזמונים - 2.5-3-3-7 טמפ' : idle - 30 full load - 38-39 האם הטמפ' האלה טובות או שצריך לדאוג לheat spreaders או משהו? המדידה נעשתה באמצעות hardcano2 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יענו באיזה תוכנה משתמשים לראות את הטמפרטורות של המחשב שלי ועם אפשר גם לינק תודה ענקית
-
- 11 תגובות
- 622 צפיות
-