עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. על איזה קירור אתם ממליצים למעבד AMD??? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  2. Started by Fridge,

חבריה היי אני פה מת אני פשוט לא יודע מה לבחור שניהם טובים אבל מה יותר ??? ומה יותר שווה עזרו לי בבקשה זו היא רק ההתחלה של מה שאני עומד לעשות בחודשים הקרובים....אני הולך לקנות גם לוח חדש ואז מוחהחהחה :asthanos: בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  3. Started by gshhar,

יש לי את הוולקנו 9(מעבד AMD2000) אני לא כל כך מרוצה המוולקנו 9,אם אני אחליף ל-SK7 האם יהיה שינוי כלשהו? הוא יותר טוב משמעותית מהגוף של הוולקנו 9? הטמפ' של המעבד שלי הם בסביבות ה-50 מע'(ויש לי את המארז עם ה-7 מאווררים-XASER 3).

• 11 תגובות
    • 911 צפיות
  4. רכשתי דיסק קשייח של WD 80GB עם 8MB BUFFER היתי רוצה לדעת האם לדעתכם כדאי לרכוש מגירה לאורור או שמא זה סתם בזבוז של כסף ותוספת של רעש למחשב . במידה וכן אני מתלבט בין שני המגירות הבאות : http://www.pchardware.co.il/docs/pd-1236946344.htm http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=3198&advertisor=zap :asthanos:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by or_17d,

אחים שלי עם מה אני אמור לחתוך את המארז בשביל לשים מאוור או כל דבר אחר?

• 12 תגובות
    • 987 צפיות
  6. שלום אני רוצה לעשות OC לא מש הוא רצחני אבל משהוא בסדר אני רוצה לעלות את אה FSB לה 160 170מקסימום עם זיכרון של חברה GEIL 333 אוו 400 אם היטיסנג מי אלומניום מתאים לי לאובר קלוק כזה אני לא ממש כסף כרגע להשקיע בזיכרונות אז יתאים לי הזיכרון הזה לOC כזה ? אני קונה לוח אם ABIT-NF7 מעבד AMD 2100 וזיכרון עדיין אין לי מושג אז תענו לי בבקשה כי אני הולך לקונת את הזיכרון מחר בצוהריים

• 10 תגובות
    • 607 צפיות
  7. עשיתי אובר קולק למחשב מ2 גיגהרץ ל2.5 ולאחר מכן החלו לי ריסטים פתאומיים במחשב מידי פעם וזה עוד כשהמעבד לא במאמץ ניסיתי להעלות את הוולטג' וזה לא עזר מקווה שמישהו יעזור ???

8. Started by feretory,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות סינקים- או צלעות קירור מכל סוג

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by SMSM,

here's some info on one of the fastest SINGLE STICKS IN ISRAEL - mobo - abit nf7-sl ver 2.0 memory - corsair 512mb 3200 cas2 - NOT A LL cpu - athlon xp 1700+ @225X9.0 memory/cpu - 3/3 votlages - cpu - 1.675 memory - 2.8 chipset - 1.7 timings - 5-2-2-2 - once again - this is not a LL stick ... SO, DO YOU STILL THINK YOU NEED DUAL DDR ?!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  10. או קיי סוף סוף הדיגיטלית שלי הגיעה אז קבלו תמונות: הסיר המקצועי שלי!! הבלוק. שוב פעם הבלוק. והמשאבה הנטבלת.

• 10 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by TC,

אני קונה P4 3.0 800 על Chaintech 9CJS Zenith במארז Xaser III מחפש היטסינק טוב אבל שקט ... כמה שיותר שקט יותר הכי טוב. לא רוצה לשמוע אותו בכלל. אבל שידחוף אוויר בכמות מתאימה כסף לא בעייה רק אל תתחילו לי עם קירור מים , תרמואלקטרי ווייפוצ'יל. מאורר של אוויר , שום דבר אחר תודה רבה מראש לכל העוזרים נ.ב. אני תכננתי ללכת על הSpark של TT http://www.thermaltake.com/products/spark/spark7plus.htm מתכוונן ברמת רעש ועם סנסור .

• 15 תגובות
    • 980 צפיות
  12. מה אתם אומרים?

13. Started by ^TaLiK^,

איזה מהמעבדים יותר טוב לאובר קלוק בהנחה שאני פותח להם את המכפלות הגבוהות יותר ?? אם למישהו יש מדריך לפתיחת המכפלה של AMD 2100 אז הוא מוזמן לתת פה לינק למדריך האם הלוח epox 8rga פותח את המכפלה של ה-2100 ?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by zolder,

שלום לכולם. יש לי את המארז XASER 3 עם ה-7 מאווררים,חוץ מזה שהחלפתי 2 מאווררים(אלו שבצדדים) במאווררים עם האור שגם עושים יותר אויר,המעבד שלי הוא AMD XP2000,לוח אם VAX ווולקנו 9 והטמפ' של המעבד שלי היא 50 מעלות בערך ברגע זה(וממש לא חם עכשיו). מה יכולה להיות הסיבה? אתמול פירקתי את הוולקנו ומרחתי שוב משחה אז כנראה שזה לא זה.

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by Ido.G,

היי. קודם כל מפרט: Athlon ThunderBird B 1400Mhz ECS K7S5A Ver.1 256SDRAM PC133 (השבוע אני מקווה שה PC2700 של Spectek שהזמנתי יגיע). Volcano 7+, low speed (טמפ' Load היא 58 מעלות פלוס מינוס). בקיצר, זה דיי מעצבן אותי שאני עובד על באס של 100 (כאמור- גירסה B של המעבד....). להעלות את ה FSB זה לא ממש בעיה, אבל הבעיה היא שזה חרא של מעבד ל OC ולכן חייבים להוריד את המכפלה. אבל- אין כל אפשרות לשינוי המכפלה בלוח הזה, ולכן האפשרות היחידה היא ע"י מוד למעבד. ראיתי את זה: http://www.ocinside.de/index_e.html?/html/workshop/socketa/socketa_resistors.html לא הבנתי בדיוק את זה. את המצב שבו אני צריך לחבר גשר הבנתי (קו רצוף). אבל לא הבנתי מה ההבדל בין מתי שאני צריך להפריד את הגשר…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  16. אני צריך לקנות גוף קירור ומאוורר בשביל ה- amd athlon xp 2000 ואני צריך לבחור בין שתי מוצרים: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 AMD Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler מה מקרר יותר טוב ומה עדיף מה אתם חושבים? הקישורים לשתי המוצרים: http://www.vantecusa.com/afc250.html http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm תודה!!!

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by DJO,

קניתי לפני כמה חודשים פ3 משומם קיצר עבד אחלה וגם המאוור שעליו אבל אז אחרי כמה שבועות המאוור התחיל לעשות בעיות והסתובב לאט ועשה רעשים ובסוף מת, החלפתי מאוור (לקחתי משהו מפ1) וחיברתי, עבד פיקס אבל וואלה בימים האחרונים התחיל לעשות גם רעשים. לא רק שהרעשים מביאים לי את הג'ננה שאני מנסה לישון אני גם חושש שהוא גם יהיה נפטר עוד מעט. וואלה מוזר?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  18. קניתי את המפסקים האלה: http://uploaded.fresh.co.il/3eaaacbb69e6e0ae.jp-g http://uploaded.fresh.co.il/3eaaacda6a2b5df1.jp-g (להוריד את ה "-") רציתי לדעת אם הם טובים? ומה עלי לעשות עכשיו, ואיך לחבר אותם, תודה

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by OR007,

אני רוצה להוריד את הקירור המקורי שקיבלתי עם הכרטיס, הוא מחובר די חזק ! כיצד אני מוריד אותו ? וכיצד אני מחבר את הסינק (אחד של P3 550) לכרטיס ? צריך הדרכה מלאה, ובקשר לאזיזונים - גם כאלו מפלסטיק לבנים כאלו הם בסדר ? ובכמה תרד היעילות עם אני לא אשתמש במישחה טרמית ? חשוב- אני צריך בעיקר הדרכה כיצד להוריד את הקירור המקורי, ולשים את הסינק על ה-PCB, וגם השאלה האחרונה חשובה, עד שאני אקנה משחה, אני אוכל להשתמש בכל העסק הזה בלי משחה ?

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by Kriz,

אוקי אז לאחר תאונה מצערת שבה התחילו לנזול מים מהמיכל עברתי לדלי [Maphisto Style] עד לשיפצו"ר המיכל והחזרתו לפעולה... כמובן שבמשך 3 שבועות כאשר מלכתחילה לא ניקית את הבלוק ולא את הרדיאטור הצטברו גושי ומצבורי נחושת במים וכך זה ניראה : התחלתי בתהליך ניקוז המים [לשם ניקוי] : ולשוס השבוע : החומר ניקוי הכי טוב שקיים למערכות קרור מים (אשר משלבות נחושת) קולה :> כן קולה.. כידוע קולה מורידה את החומר שמצטבר על הנחושת כתוצאה מחימצון (קולה היא מאין DIET חומצה :>) מתחילים בתהליך : קצת וואקום בשביל להכניס את הקולה למחזור במערכת : וכשזה לא עוזר אין כמו מזרק כזרז : וכמובן כשמסיימים עם הבקבוקים : דברים שחובה לציין : -חובה להדיף את הגזים לפני הכנס…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני גייסתי חנות מסוימת לעזור לנו להביא לארץ בלוקים של מים עכשיו אנחנו צריכים להתארגן ולעשות הזמנה מרוכזת של בלוקים (כולם חייבים להיות אותו דגם) אני מניח שהרוב ירצו DD או סיווטק משהו נוסף שצריך לקחת בחשבון זה שבלוק שעולה 50 דולר בחו"ל יעלה בארץ סביב ה 70-80 דולר . לכן בבקשה רק אנשים רציניים השאירו פרטים פה ואני ישלח את הדיון לאותה חנות (שעושה את זה כשרות ולא כרווח ! ) לכן אני מפרסם את זה בפורום . לכן גם את שם החנות אני לא רושם. תנאי נוסף יהיה תשלום מראש על הפריטים (כלומר PRIORDER של המוצר) אני כמובן מזמין גם אחד. הבמה שלכם.

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  22. אז ככה יש לי מארז MIDI TOWER בכל מקרה יש לי רק מאורר מאחורה מתחת לספק, שמוציא אוויר.. בפאנל נקסוס של VANTEC כתוב ככה : מעבד בזמן רגיל (גלישה באינטרנט אייסיקיו אימייל במירק ושטויות) 34 מעלות ביום חמים רגיל בזמן משחק אנריל 2 (שבזה מסתכם כל המאמץ הכי גדול של המחשב שלי) 39.5 מעלות יש לי מאורר רגיל שמגיע עם המעבד בלי שום משחה וכאלה טמפרטורת הרדיסק : 32-38 בקיצור, הגיע עם המארז בקידמת המארז מאורר קטן 60ממ הורדתי אותו כי הוא עשה רעש נוראי, לא רק זה שהוא מרעיש בעצמו עוד שהיה מחובר גריל המובנה במארז במארז אז בכלל הוא עשה רעש שלא הייתי יכול לישון בלילה! כרגע אני די דואג לרכיבים שלי שלא יקרה כלום המפרט הטכני שלי זה סלרון 1200 לוח אם אסוס - TUV4X 384 זיכרון - SDRAM הרדיסק 80 גיגה - W…

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by yonni,

אני קונה את המחשב הזה: Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box GIGABYTE GA-8IK1100 - 875P Mushkin 256MB PC3200 Blue CL2 Compucase Super Midi Tower CI 6919 Gigabyte Radeon 9200 128MB אני צריך להוסיף קירור נוסף למעבד? אם כן, איזה יעשה את העבודה ולא יקר? דרך אגב, האם המארז COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK מספיק טוב ויספיק לי?

• 4 תגובות
    • 460 צפיות
  24. Started by Mister-G,

הרבה אנשים אני שואל וכל אחד עונה לי תשובה אחרת וזה כבר מתחיל להיות מעיק אז ניראה מה יגידו פה: מה עדיף, NF7 ה REV-2 או ה Epox EGA לאובר קלוק.........לא איכפת לי מחיר, מי פשוט יותר טוב לאובר קלוק....... האם על הלוח שתומך בMAX DDR400 אז אפשר נגיד לשים עליו DDR433 או 466? אמרו לי שכן כי הוא לא ישתמש במהירות האמיתית שלהם אלא בברירת מחדל שלו (נגיד מעבד 333 אז ישתמש ב 333 או מעבד של 266 ישתמש ב 266) אבל השאלה היא האם זה נכון :\ ולשאלה האחרונה! מה עדיף לי, לקחת את ה Geil ULTRA או לקחת (לאובר קלוק) מהדגמים של Mushkin/Corsair? שמעתי ש GEIL מצויינים בגירסאת האולטרה אמממ אנשים ?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by Madboy,

אני וחבר שלי מצאנו 3 מקלדות ברחוב שברנו 2 לקחנו את הלדים ולקחתי אחת הבייתה שלמה פירקתי את הקופסא של השלם חיברתי למחשב ובדקתי עם רב מודד כמה לוקח שם לד ( בדיוק אותם לדים כמו של האחרים ) הוא לוקח 1.85 וולט איזה נגד אני צריך בשביל ה12 וולט הספק נותן ב12 וולט 12 אמפר איך אני יכול לבדוק כמה אמפר הלדים לוקחים בשביל לבדוק איזה נגד אני צריך לפי חוק אוהם אני לא יכול למדוד עם רב מודד כי הלדים מופעלים מהמקלדת וזה מולחם על הבורד אז אי אפשר לחבר בחיבור טורי את הרב מודד יש למישהו הצעות? על הלדים לא כתוב כלום אם צריך לצלם אני אצלם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים