אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי E2160, סטפינג L2. לפי ה Core Temp יש לו Tjunction של 100c. זה נכון? (היא גם מזהה אותו כ- Pentium M). חשבתי שרק לקוואדים יש Tjunction של 100c... אני רק רוצה להיות בטוח, כי המעבד עם אובר ל 3GHz, ובינתיים קירור סטוק (ה V1 לא יושב טוב בתוך המארז, עוד כמה ימים אני מקבל BT VX.), והוא בפול מאמץ של TAT מגיע ל 80 מעלות. עכשיו זה נראה הרבה מאוד, אבל אם באמת ה Tjunction הוא 100c, אז זה לא נורא כל כך. (שווה ל 65 מעלות על Tjunction של 85c.) ובתוכנות כמו אוורסט וספיד פאן, הטמפרטורה היא 15 מעלות פחות. (במאמץ מלא 65 מעלות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
הכרטיס הוא : EAX1900XT/HTVDP/256M הטמפ' כפי שמוצגות באברסט במנוחה הם : GPU - 45 GPU AMBIENT - 38 GPU VRM - 38 1. האם זה גבוה או נמוך ? 2. מה הטמפרטורות הצפויות והלגיטימיות בזמן ניצול מקסימלי ? 3. מה הטפמ' שאסור לעבור בשום מקרה ?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אני חדש בזה ואני אשמח אם תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום. אחרי שמרחתי משחה טרמית וחיברתי את הגוף קירור של זלמן לכרטיס מסך הבחנתי שהקירור לא מכסה את הליבה לגמרי ( המגע הוא מלא , פשוט יש פינה קטנה שהיא לא מתחת לגוף קירור משום מה..אולי ברגים דפוקים). עכשיו השאלה שלי אם אני צריך לנקות את הליבה ולמרוח מחדש את המשחה כי רק ביום שני מרחתי אותה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
האם הספק הזה http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=799&catcode=271 יספיק למפרט הבא P4 2.4 לוח אם חה חה... הארד דיסק אחד 5 מאווררי לדים CD וצורב
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אם כן איפה הם יושבים כלומר ליד איזו עיר? כי אני לא יודע איפה נצא המקום חניאל? והאם הם פתוחים ביום שישי? אם כן עד איזו שעה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
האם אוברקלוק לכרטיס מסך מקצרת את חייו? כרטיס: 9600 xt 256mb מהירות מקורית: vpu clock : 500 memory clock : 290 ואני עושה לו: vpu clock : 547.71 memory clock : 331.71 ואף פעם הטמפרטורה לא עברה את ה 65 מעלות במאמץ. האם פעולה זו מקצרת את חייו?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום, המפרט בצד.. עשיתי OC מ266 ל316 בFSB והכל יציב אני רוצה לדחוף את זה עוד וכשאני מגיע ל320 בFSB הHDD מתחיל לתקתק. יש לציין שיש לי 2 HDD. שתיהם של WESTERN DIGITAL אחד פועל בSATA ואחד בIDE הSATA לא מזוהה כשאני ב320 והIDE כן.(מה שאומר שהSATA מתקתק) כשאני מוריד את הFSB חזרה למתחת ל320 בHDD חוזר לעבוד כמו שצריך. ממה זה נובע? יש דרך להגיע לFSB גבוה יותר ושהHDD יעבוד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
הAccelero X1 מתאים לו? ואם כן אז כדאי לי להתקין עליו? או שהקירור שלו מספיק לאוברקלוק חביב?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני הגעתי למהירות באס של 290 האם כדי לי להמשיך באובר ????? והאם הטמפרטורות שלי טובות?? נ.ב טמ"פ מעבד מנוחה 33+- מאמץ 40 טמ"פ זכרונות מנוחה 38 מאמץ 40 הארד דיסק מנוחה 38 מאמץ 40 טמ"פ כרטיס מסך מנוחה 55 ומאמץ 68 טמ"פ חדר(בלי לצחוק אני אוהב חום ושונא קור) 32!!! מעלות איך אני בודק את הטמ"פ של הציפסט(חוץ מהתוכנה SMART GUARDIAN כי היא ניראה לי משקרת נכון??) איזה תוכנה אומרת את האמת לגבי המעבד??? והאם יכול להיות שהט"פ של הציפסט שלי זה 70 !! או שהיא באמת מזיפת?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
45 מעלות זה בסדר בשביל מעבדי ATHLON XP ?!
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס מסך מיד שניה ATI 9500 PRO ורציתי לדעת יש על הכרטיס מאורר והכרטיס לפי מה שהבנתי היה בשימוש בערך שנה וחצי ורציתי לדעת אם הכרטיס יכול להחזיק בלי מאורר? אני לא מתכוון לעושת אוברקלוק הביצועים שלו מספקים אותי השאלה אם הכרטיס יכול לעבוד בלי מאוורר ומבלי שיגרם לו נזק ואם במקרה נהרס המאוורר איפה אפשר לקנות מאוורר חליפי? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
שלוםן רב, אני מחפש מסך כמו במדריך הזה. אי אפשר לשיג כאלה בבאר שבע, ויש לי הזדמנות ליסוע לתל אביב. האם אתם מכירים חנות שבה יש מסכים כאלו (זה דיי דחוף)? בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני חדש בנושא... אפשר לקבל לינקים לחנויות שמוכרותל את כל הדברים היפים שראוים בכתבות...???
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם לוח של ASUS P5B-E מעבד QX6700 כרטיס מסך Gefours 7600 GS עם 512 MB זיכרון 2G 667GHZ KINGSTON אני יכול לעשות OC בעזרת תוכנה של ASUS AI Booster מהירות המעבד CPU frequency = 266 ניתן לשנות עד ל 643 CPU ratio = 10 ניתן לשנות מ - 6 עד - 28 מהירות הזיכרון DRAM voltage = AUTO ניתן לשנות בין 1.8 ל 2.1 DRAM frequency = AUTO ניתן לשנות 533-1067 מהירות כרטיס PCI-E PCI Express frequency = AUTO ניתן לשנות 90-150 1. מה אתם ממלצים לי לשנות כדי לשפר את הביצועים של המעבד? 2. מה זה CPU ratio ? 3. האם ממולצץ לשנות את המהירות של הזכרונות ולכמה? 4. לכמה לשנות את מהירות כרטיס המסך? 5. לכרטיס מסך יש צלעות קירור האם רצוי להתקין מאורר על הצלעות כאשר עושים OC? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לקנות קירור למעבד I5 2500K בכוונה לעשות OC יש לי 250 ש"ח בשביל זה בדקתי כבר באתר ולא מצאתי משו רלוונטי לגבי זה או משו מובן השקט לא הכי חשוב לי אבל רצוי שיהיה שקט ואני רוצה לקנות את הקירור באייבורי מיכיוון שיש לי סניף של אייבורי 2 מטר מהבית שלי ואני מכיר מישו שעובד שם אז זה יותר נוח לי אין לי כוונה לרוץ לכפר סבא או מקום אחר בשביל זה חשבתי על זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7399&CatCode=553 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7050&CatCode=553 או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7704&CatCode=553 עריכה: אני מעדיף לחסוך ולא להוציא את הכל אבל אם יש הבדלים די גדולים אז סבבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לומר לי אם אני יכול להשתמש בקיור הזה Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP למעבד amd athlon xp 2500+ עם לוח n-force2 nf7-s2 של abit וכמובן אם יש למישהו הצעה לקירור אוויר טובה יותר שתתאים לנתונים אני ישמח לשמוע בתודה: djez26
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
ואני לא יודע איפה לתקוע את המאוררים יש את הקליפסים שאליהים מתחברים המאוררים אבל המאורר קתודות לא מתחברים טוב. איפה אני יכול לשים שהקירור יהיה אפקטיבי? ללא קדיחות.אם יש לכם הצעה איך לתקוע אותו במארז בלי לקדוח זה יהיה טוב. תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי DDR ואמרו פה משהו על אוברקלוק לזיכרון ואף פעם לא שמעתי על זה..... אתם יכולים לעזור??? אמרו שזה ישפר ביצועים.... ואני צריך את זה. תודה :-\ :-\ :-\ :-\
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
לא מזמן החלפתי לוח אם ל-Gigabyte במעבדה שמו לי מעבד AMD SEMPRON PROCESSOR 2800+ MMX 3DNOW ~1.6GHZ יש אפשרות לעשות עם המעבד משהו (אוברקלוקינג למרות שאני לא מבין בנושא) או שהפיתרון היחיד זה לקנות מעבד חדש
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
המעבד שלי כרגע על 2300mhz . השאלה היא אם אני משנה את התדר ישר ל2000Mhz ואז ישר ל2350Mhz מזיק למעבד?
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
אוקי אהליין אנשים. אז ככה, לאחר שקראתי את כל הREVIEWS במנטור ופה...ראיתי כי אכן ATHLON יכולים להגיע ל 55-57 במאמץ ללא כל דאגה. אולם כל זה ידוע...אך לי עדיין הפריע טמפרטורת עבודה של 50 C... ולכן החלטתי להעיף את הפד התרמי..ולשים במקומו את הגריז: פה באתר אומרים שהדבר מוריד ב 2-3 מעלות. אז לא. כרגע טמפרטורת העבודה שלי היא :39. ובמאמץ מקסימום 45-46. כך שיש לנו פה 10 מעלות הורדה. ולכן אני ממליץ בחום לכל חתול, כלב ויונק.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני זקוק לעזרה ( חומר על אוברקלוקינג למעבד אינטל ) אני אומנם קראתי הרבה איך לעשות אוברקלוקינג ל AMD (מעבד) אבל לא ממש הבנתי איך אני עושה אוברקלוקיגנ לאינטל שמעתי שצריך לקצר את הרגליים או משהוא אבל לא ממש הבנתי בדיוק למה התכוונו אודה למי שיוכל לתת לי הכוונה לקישור עם הסבר או מדריך אבל בבקשה אם אפשר אז לא באנגלית אז תודה רבה למי שיעזור לי ... כי זה מאוד חשוב לי יש לי אינטל פטנטיום 700 ומשהוא והוא עובד ממש חרא ולא אכפת לי לקנות צלעות קירור חזקות אבל לא לקנות מחשב חדש אני רוצה קצת להמהיר אותו כי הוא עובד לי חרא ... יש תמורה גדולה לעוזרים ... תודה ScOrPiOn-m1 צרו קשר כאן או באיימיל a_shvarz@hotmail.com או באיציק שלי 93502490 נ.ב מצטער על הנושא של האשכול הקודם לא ידעת…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-