אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לדעת מה ה+ ומה ה- במחבר HDD LED יש לי 2 חוטים אחד לבן אחד אדום איך אני יודע איזה מהם הוא + ואיזה - ? ???
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות בלוק גם למעבד וגם לGEFORCE 4 TI 4600, (אולי גם לזיכרונות). למישהו יש מדריך? תודה מראש MooMoo
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז תראו את התמונות, תשאלו שאלות ואני אענה.... זו חתיכת פרספקס, רק שהיא עטופה סלוטייפ, כדי שלא יישרט (עד עכשיו) הסרט - http://avner.richard.free.fr/VULED/mov.avi מקוה שנהנתם, אשמח לתגובות ושאלות
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נמאס לי מהמארז שלי ואלה שקונים לא מתאימים לי. אני רוצה לבנות מארז בעצמי 8)(+עזרה מקצועית), אני בערך יודע מה אני עומד לעשות. מסגרת מתכתית בצורת מארז ועליה פרספקס (אמור לצאת משהו כמעט שקוף לגמרי). אני צריך מספר דברים: 1. מישהו יודע אם מישהו עשה משהו דומה. 2. טיפים לבניה. 3. מידות 4. כל דבר שלדעתכם יכול לעזור 5. רעיונות משלכם
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי, מדובר בלוח אם GA-7VA של גיגה-בייט ומעבד AMD 2000 אטלון. על פי האינדיקציות ב EasyTune4 אני מגיע לטמפרטורות של 58-60 מעלות צלסיוס. הטמפ' הללו נורמאליות? מהם הטמפ' המומלצות? תודה, שלומי
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שזה נשמע מוזר... א-ב-ל, יש לי כרגע קירור מעבד EVERCOOL ג'נרי, נחושת, ויש לי אופציה לקחת לאחי ת VOLCANO 7 פלוס שלו, הבעייה היחידה היא שאין לי שום משחה תרמית, ובפעם הראשונה שחיברתי תמחשב בלי התרמית המעבד היה על 60 מעלות, ושנייה אחרי זה עם התרמית על 42 מעלות, השאלה מה לעשות? האם זה יזיק לי\לאחי? האם לא כדאית ההחלפה? והאם יש איזה דרך חלופית ומהירה למצוא משחה תרמית? (הזמנה מאתר כרוכה בזמן שאין לי אני צריך להחליט עד מחר או שאני חוזר לעוד חודש בבסיס ) תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת איזה היטסינק או מאורר לכרטיס מסך שלאחר הקניה יהיה קרטיב מסך! תקציב סביבות ה-150... אבל בכל זאת אם יש יותר טובים תמליצו!
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם לפי דעתכם כדאי לי לעשות OC ? אני מתכוון למעבד ולזכרונות . (הכרטיס מסך כבר ב-OC הכי כבד שהוא יכול לסחוב). ולאילו מהירויות של מעבד וזכרונות אתם חושבים (בערך , אני יודע שאתם לא יודעים בדיוק , אני רק צריך הערכה פרועה) שאני יכול להגיע ? את המפרט שלי ניתן לראות מימין.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך מאורר שיוצא לי אוויר למה הטמפ של המעבד מגיע ל 50 ויש לי רק מאורר שמכניס אוויר אני רוצה שהוא יהיה שקט וטוב ורצוי גם מחיר טוב ================= ועוד משהו יש לי כרטיס מסך gf 3 ti 200 ואני רוצה לעשות לו overclocking איך אני יכול לדעת מה הטמפ והאם הוא יצב - שלא יגרם לו נזק
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברה, לבוא ימות הקיץ החמים אני מתכוון לקנות גוף קירור חדש למעבד אייאמדי 1700 0.18 שלי.. כרגע אני על הג'נרי שבא עם המעבד. אני צריך המלצה לגוף טוב + מאורר שקט שיתן לי ביצועים טובים. באותה הזדמנות אני רוצה גם לתקן את החיישן הטמפרטורה הפגום שקיבלתי עם הלוח, מה אני צריך בדיוק לעשות שם? (אתם יודעם נו, לוח ג'יגהבייט P: אה ועוד משהו, יש לי מארז מידי רגיל עם מאורר שמוציא מלמעלה ומאורר שמוציא מאחורה.. אתם מציעים להוסיף עוד מאורר איפה שהוא או משהו כזה? תודה מראש, אור.
-
- 46 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול 2 דברים: 1. האם הדרך היחידה להפיק עוד ביצועים מזכרונות שהם מעל 400Mhz ב Dual DDR (לפנטיום 4 800Mhz FSB) היא ע"י Overclock ל FSB? 2. האם אני צריך זכרונות מיוחדים כדי שיעבדו במצב Dual DDR או שאני רק צריך לוח שיתמוך בזה? (ואם התשובה היא שצריך זכרונות מיוחדים - אז האם יש זכרונות כאלה מעל 400Mhz?)
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
אני חושב לבנות מערכת קירור מים עם בלוק מוכן..... עכשיו השאלה שלי זה אם המים יהיו בטמפרטורת מקרר (5C~), זה יכול לגרום באיזושהם תנאי לחות/חום/קור להיווצרות אידוי/עיבוי שיוכל לקצר משהו? תודה מראש MOOMOO
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון (יותר נכון שם של חברת זיכרונות)שיהיה בסטיק אחד של 512 במהירות 3200/400 התקציב הוא בסביבות ה-700, 750 גג...ומתוכנן OC קטלני לזכרונות...
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי הרבה קריאה והרבה סקרנות (ותקציב מוגבל), החלטתי לנסות לבנות מערכת קירור מים. המערכת חייבת להיות מבוססת על הרבה עבודה ותכנון פרטי. ומעט קניה של דברים מוכנים. הדברים שאני מתעתד לבנות הם: 1. בלוק קירור. 2. רדיאטור. 3. מיכלי מים. הדברים שאני מתעתד לקנות הם: 1. משאבת מים. 2. צינורות. 3. נוזל קירור. מצורף סכמה ראשונית של המערכת: בחרתי להשתמש בשתי מיכלי מים מהסיבות הבאות: 1. מיכל ראשי - אין מה להוסיף. כמות מים נכבדה תקרר בעצמה את המים. בנוסף, המשאבה יושבת בתוכו. 2. מיכל מים משני : 1. חיצוני למארז, במקום קר יותר. 2. פתח מילוי מים. 3. חוק כלים שלובים יאפשר לי לשלוט ברמת המים במיכל הראשי. 4. אפשרות לראות את מצב המים (כמות + לא פחות חשוב צב…
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מדבר עם המאורר שבא על ה-SK7, אני יודע שה-SF2 יותר טוב מהקולרמאסטר אבל השאלה עד כמה ? אני כ"כ אוהב את הלדים שלו
-
- 7 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON 1400 MHZ הטמפ' שלו בימים חמים אלו שכמובן גם החדר שלי דיי חם כי המזגן לא עובד היא 60 מעלות כשאני רק גולש באינטרנט, הטמפ' של הכרטיס מסך שלי GEFORCE 2 ASUS V7700 PRO DELUXE 64 MB SGRAM היא 58, הלוח אם מגיע ל37 והכל זה בערך שאני רק גולש ולא משחק. יש לי מאוורר קידמי שמכניס אוויר, מאוורר אחורי של הספק שמוציא אוויק ומול המעבד יש מאוור שמכניס אוויר(בדלת הצדדית), גם על הכטיס מסך והמעבד יש מאוור שהוא המאוור שקיבלתי כשקניתי אותם. מה עליי לעשות? האם זה בסדר? תנו לי עצות אני מוכן להשקיע כסף כדי לראות תוצאות אך לא קירור מיים. יש לציין שהמחשב שלי לא עבר אובר קלוק ואני לא מתכוון לעשות לו אובר קלוק וכל המאווררים תקינים. תודה על העזרה אוהד 8)
-
- 14 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום. אני חדש בכל העניין של המודינג\אוברקלוקינג. הכרטיס מסך שלי הוא Voodoo4 4500 tv agp משהו כזה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת ראיתי פה בגלריה שאנשים שמים לוחות קירור יותר גדולים, מאוררים יותר מוצלחים איך גם אני יכול לעשות כזה דבר? הלוחות קירור לא מודבקות למעבד של הכרטיס? כמה זה ישפיע על החוזק של הכרטיס, יצא לי מזה משהו? תודה
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב אז ככה- קראתי את המדריך באמר ויש לי שאלה בקשר למיקום המאווררים. יש לי מאוורר 80 מקדימה - מכניס,ומאורר 80 מאחורה - מוציא.(וגם על הספק אבל לא נירא לי שזה נחשב). בעקרון רציתי להוסיף מאורר 80 מהצד מול הכרטיס מסך שיוציא אויר. ברצוני לדעת אם זה יהיה שווה, או שאתם ממליצים לי לסדר איזה קומבינציה שונה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
Thermaltake 80mm Smart Fan 2 Enermax 80mm 2 Ball Bearing Fan Kit אני שם אותם בחלון על דלת המארז...
-
- 10 תגובות
- 823 צפיות
-
-
למישהו יש בנצ'ים או פרוייקטים של O/C שאנשים עשו איתם ?.. ההתלבטוות די קשה ! אני צריך לדעת מי מהם יגיע יותר רחוק אם קיימת תשובה חד משמעית בכלל...
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
המעבד הוא מסוג PALOMINO. (כבר גיליתי שזאת היתה טעות לקנות, לא היה לי מושג שיש סוג אחר בשם T-BRED) ההיטסינק שעליו הוא של זלמן נדמה לי דגם ה- 6000. המשחה הטרמית היא זאת שקיבלתי עם ההיטסינק. במצב של עומס החום ממריא ל-60 (!) מעלות (וזה עוד בצל). אפילו עם מארז פתוח ומאוור ביתי על המעבד לא הצלחתי להוריד אפילו מעלה. רק הלוח ירד באיזה 8 מעלות. האם זה טבעי? מה עושים, זה נראה לי חם מידי... המחשב לא נמצא ב-OC. ולא היו לי מעולם קריסות כתוצאה מהחום הזה. אני פוחד אבל שהמעבד יהרס... אם למשהו יש מעבד זהה, ורוצה להזדהות עם חום גורלי מוזמן. ולכל החברה שיכולים להמליץ על פיתרון מיזוג - אנא קררו את הילד...
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים שמריצים בערך אותה חומרה - מעבד פנטיום 2 (אחד במהירות 350 והשני 333), לוח אם BX מבוסס אינטל, זיכרון 128 או 256 (SDRAM) וכרטיסי מסך - TNT 1, TNT 2 (המחשב עם ה-350 מריץ את החומרה ה"חזקה" יותר). כמו כן, יש לי כמה מאווררי ספק (80 מ"מ) ומאווררי מדפסת (נראה לי ש-120 מ"מ). מהן האפשרויות שעומדות בפני ?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום. לאחר עבודת ניקיון בפעם הראשונה מזה שנה פלוס שאני עושה למחשב שלי החלטתי להחליף לו את הלוח קרור, הלוח נראה בדיוק אותו דבר רק יותר גבוה. שמתי עליו מאוורר מקורי של אינטל. סתם כדי לפנק אותו (הכל היה לי זרוק בבית, לא קניתי כלום חדש). לפני כמה ימים הציעו לי פה להוריד מהאתר תוכנה שבודקת את הטמפ' של המחשב. אז אחרי חיפושים רבים הצלחתי למצוא אחת שעובדת על המחשב שמעפן שלי. התוכנה עונה לשם MBProbe השאלה שלי היא כזאת. התוכנה מראה לי טמפ, מעד שנעה בין 20-26 מעלות בערך, לפעמים אפילו יורדת ל16-20 אבל הביוס שלי מראה לי טמפ' של 28-34 מעלות מי צודק??? ועוד משהו קטן, המחשב שלי נשמע כמו חומר לOC קטן? אני פוחד עליו, זה המעבד הכי חזק שיש ברשותי כרגע, ואין לי כסף ליותר מזה.
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לחורר חור במארז ATX שהמחסה שלו ניראה כמו המארזים העומדים של פעם(פנטיום אחד), בלי דלתות בשני הצדדים. המחסה בצורת "ח". והדגם של המארז הוא MACASE KA-K80 העם זה גם אפשרי לחבר יותר מ3 מאוררים לספק, כי יש לו רק 250 W. עם למישהו יש פתרון יצירתי, השמח לשמוע. כרגע יש למארז שלושה כיווני אויר , כי עם המכסה המעבד עובר בכיף את ה75 בחום של היום.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-