עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אחרי שהמעבד שלי הגיע לטמפרטורה 105 צלסיוס.. ניקיתי אותו מאבק והחלפתי מאוורר.. זה המאוורר החדש: Arctic Cooling Freezer 7 Pro הוא עובד על פריאון שעובר בצלעות קירור.. עלה 180 שקל.. מה דעתכם עליו? ושאלה נוספת, אפילו אחרי שיש לי יחידת קירור חדשה והמחשב שלי נקי מאבק... הטמפרטורה שלו נעה סביב ה50 מעלות.. מה אני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפרטורה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום קניתי את הכרטיס הזה http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=338 הוא בא עם קירור שונה (לא כמו פעם עם המאוורר האדום) זאת לא גרסת VAPORX או משהו כזה אני ניכנס לMSI AFTERBURNER מבטל את נעילת המתח דרך ההגדרות של התוכנה ועדיין המתח והSHADER CLOCK נעולים לי. הייתי בטוח שהגרסה הזאת באה אםאפשרות לשינוי מתחים.. יש דרך אחרת לשנות את המתח? אוש אולי לא פעלתי נכון לפי המדריך שיש בפורום?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. המפרט שלי 3.00GHZ 1GB RAM Geforce 6600GT יש לי 200 ש"ח אני רוצה לקנות מערכת קירור אם אפשר לעשות OC לכרטיס הזה ולאיזו רמה אני יכול להגיע?

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by ScreameR,

לא היה לבעל החנות נגדים אבל אני יחזור עליו.... השאלות הן כמה עולה נגד ואיזה נגד אני צריך... האם אפשר לקחת נגד אחד ולחבר את כל 6 הלדים דרך חוט של פלוס אחד וחוט של מינוס אחד מהספק?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  5. היום קיבלתי את הלוח אם שלי אחרי שכל החופש לא היה לי מחשב בגלל שהP5KC שלי נדפק ולא מצאתי את הבעיה , אז אני ואבא שלי התיעצנו בדקנו לוחות והכל ובסוף החלטתי Rampge Formula אתם בטח חושבים יטחון וזה .................................................. אז זהו שלא פשוט מקבלים על הלוח כרטיס קול 8 ערוצים Supreme FX וגם את המשחק ה-מ-ל-א S.T.A.L.K.E.R . טוב אז בקיצור למישה יש הגדרות לOC ?

6. החבר הדפוק שלי נתן מכה למאורר שעל הלוח אם המאורר המקורי של הלוח ! המאורר הפסיק לפעול ! ניסיתי הכול כלום לא עוזר ! השאלה היא מה אני יכול לעשות אפשר לקנות מאורר חדש ללוח אם אפשר בכלל להחליף מאורר עם כן אז איך ?< אתם יכולים בבקשה לתת לי לינקים למאוררים שאני צריך צריך ? איזה הכי טוב כי עם כבר אני קונה אז אני יקנה אחד טוב 1 ושוב מדובר במאורר שעל הלוח אם לא במאורר של המעבד !! בבקשה אני רוצה להזמין מחר ! זאת בתמונה של המאורר שאני צריך !! http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632116152420893090-untitled.jpg

• 13 תגובות
    • 896 צפיות
  7. לפני חודש קניתי את המאוורר הזה http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=TBF-B12-E1&other_title=+TBF-B12-E1+Tri-Blade%20System%20Fan בחנות הוא נראה רציני אבל אני לא מרגיש שהוא מוציא הרבה אוויר... יכול ליהיות שזה בגלל הגריל או שהמאוורר עצמו פשוט לא שווה כלום?

• 15 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by Tommy,

קניתי thermaltake silent boost k8 אני חייב לציין שהוא ממש שקט...מסתובב רק על 2600RPM ומקרר מעולה אני באוברקלוק למעבד והוא עדיין שומר אותו במנוחה על 44-47 ובמאמץ על 52-54 מה אתם חושבים? איך בכללי המאורר הזה?

• 8 תגובות
    • 517 צפיות
  9. חיברתי אותו ללוח אם, בEVEREST אני רואה את הסלד שלו, אבל אני לא יודע איך לשלוט עליו... בבקשה תעזרו. תודה

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  10. המאוורר הוא מדגם: 3D Rocket Pro Cooler PCU22-VG המעבד מדגם: Athlon 64 3000+ Venice אני משאיר אותו ב-3000RPM.. והטמפרטורה של המעבד היא 58 מעלות.. זה נורמלי? ושמתי לב שיש עליו מתחת ללדים מין מכסה פלסטיק כזה שטוח שקוף... האם צריך להוריד אותו על מנת שהמאוורר ישאוב אוויר יותר טוב? אחרת, מאיפה הוא שואב את האוויר? מהצדדים? מצפה לתגובות.. תודה.

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. קניתי את המאוורר הזה של COOLER MASTER: http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=36&id=4410 אותו מאוורר מגיע גם עם גופי הקירור החדשים של החברה. אני יודע שהוא מסתובב מהר יחסית למאוורר שקט אבל CM מדגישים שהוא לא רועש. כאשר אני מחבר אותו הוא עושה רעש נוראי בערך כמו של 8800GTS 320M על 90% אולי אפילו יותר גרוע. מישהו יודע אם ככה זה אמור להיות או שקיבלתי מאוורר פגום?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by naor-007,

שלום, יש לי את המארז ANTEC P280, שמגיעים עם 3 מאווררים לא הכי שקטים. קניתי ושמתי במקומם 3 מאווררי נוקטואה NF-S12A שהם בין המאווררים החרישים שיש. למרות שהם 1200RPM (נגד 1500), ולמרות שהם עם פחות דציבל, ולמרות כל הטכנולוגיות של נוקטואה להפחתת רעש, הם רועשים יותר!! מישהו יודע מה הבעיה?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. כותרתתת המאורר זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1061 http://www.arctic-cooling.com/fans2.php?idx=110 שמתי אותו מאחורה שיוציא אוויר אבל הוא קבוע עובד על 2300 + שככתי לציין יש לו 3 חיבורים.. אחד הוא מחובר ללוח אמ חיבור של 4 פינים.. ויש עוד שנים אחד של 3 פינים ועוד אחד של 4 אבל שונא מהראשון

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  14. שלום! היום החלטתי לצעוד לעבר סניף ksp שבירושלים ( מה לעשות, אין אוטובוס ישיר מהשכונה שלי ) ולקנות מאוורר חדש. בחרתי בThermaltake - smart case fan 2 ( 80) שעלה רק 45 . טוב שמח ומאושר חיברתי את ה3 פינים שלו למתאם מולקס ואת הכבל השני של ה 3 פינים ללוח אם. חוץ מזה שהמאורר הזה פשוט עוצמתי בצורה בלתי יואמנת ( השהנחתי אותו על השולחן הוא התחיל לעוף קדימה!) אני לא כל כך מצליח לשלוט על המהירות שלו. יש לי 3 מקומות ל 3 פינים בלוח אם וניסיתי לחבר את זה לשולשתם אבל ה speedfan לא מזהה שום מאורר! אולי זה בגלל שיש לי פנטיום 3 ולוח אם ישן? לא נורא חשבתי לעצמי ...עם המאורר גם קיבלתי קונטרולר ידני ( סתם חוט עם בורג מפלסטיק שמסתובב( אבל לצערי למרות שסיבבתי אותו , המהירות נשארה זהה ( …

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. קניתי מאורר חדש למעבד ועדין יש לי 52 מעלות.מאורר גדול על דלת המארז יכולה להוריד?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  16. הוספת גם מאוורר 120 ממ vantec 120mm thermoflow וגם 80 ממ של זלמן נראה ששכב אצלי בבית,אני יודע שאין מקום שם ל80 ממ אז שמתי אותו בכלוב של הסידירום,וסידרתי את המאווררים במארז כך: הונטק מאחורה מוציא אוויר וגלוב פאן מקדימה מכניס,אותו דבר לגבי הזלמן שדחוף אוויר לא ממש מכניס אלא דוחף לתןך המארז והונטק אמור להוציא הכל מאחורה,מה שאני רוצה לדעת שהאם תיהיה לו בעיה להוציא הכל כף שלא יצטבר אוויר חם במארז,כי ישם גם sf2 שמקרר את גוף הקירור אבל עדין המאוורר הונטק צריך להוציא את האוויר שלו של הזלמן וגם של הגלוב פאן שבא עם המארז. זה טוב בכלל ככה?או שלהשאיר את הזלמן בחוץ ?או שזה סתם שטויות כי חוץ מהגלוב פאן כל המאווררים דוחפים אוויר שכבר נמצא בתוך המארז? או שבכלל להשאיר הכל כמו שיש ורק להוס…

• 10 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by suslik,

מפרט: AMD Athlon 64 3800+ socket AM2 ASUS - M2N32-SLI Deluxe מבקש עזרה ב-overcklocing

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  18. שלום חברים, קניתי מחשב חדש שיגיע שבוע הבא. החברה ממנה אני קונה מבצעת OC עד 40% ללא תוספת תשלום.. השאלה היא האם כדאי לעשות עכשיו או להמתין שהמחשב יתיישן קצת.. השימושים שלו בעיקר משחקים (רמת ה GTA האחרון) ועבודה בסביבות וירטואלית (VMWARE). זה המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 38492 3 פאנל בקרה "5.25 CoolerMaster Aerogate II Black ALD-V02 4 מעבד AMD Phenom II X4 920 Box AMD1281 5 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe CGAX-4852DDO 6 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB Deskstar500S 7 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-8000CL5D-4GBPQ 8 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L 9 מארז כולל ספק CoolerMa…

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש , והמאורר של המעבד רועש כמו גנרטור שהרכיבו את המחשב הוספתי מאורר גדול יותר למעבד והוא פשט רועש בטירוף , בלתי אפשרי לישון בחדר המעבד הוא AMD 5200 איזה קירור טוב אפשר לקנות ולהחליף , והאם זה אפשרי בכלל להחליף את הקירור של המעבד אחרי שהוא מורכב כבר תודה !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. כרגע חסר רק את הכרטיס מסך וכרטיס קול. כל השאר נימצא אצלי בבית ו"מורכב" (עד כמה שאפשר בלי כרטיס מסך). כאשר הכרטיס מסך יגיע אני רוצה לעלות קצת את האיכות והמהירות של המחשב (למרות שבטח הרבה כאן יגידו שאני לא צריך) רציתי לדעת מה אפשר לעשות למחשב עם מפרט כזה: מעבד ?AMD Athlon 64 3200+ S-939 לוח אם ASUS A8N-SLI Deluxe זיכרון RAM של חברת Kingston מדגם DDR 400 CL3 512 X4 (משמע 2G זיכרון) כרטיס מסך? ATI RADEON X800XT DVI 256MB PCI-E כרטיס קול? CREATIVE 7.1 דיסק קשיח? MAXTOR 200GB SATA צורב? DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ספק: 700W של חברת ATX (אני מקווה שזה החברה) הדגם עם האורות האלו... מסך? MAG TFT 17'' 776 +DVI כונן A רגיל מגירה להרד דיסק לזה אני מוסי…

• 51 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. היי לכולם קניתי היום מחשב מ KSP וצצו לי כמה שאלות ששחכתי לשאול 1) האם יש כרטיס רשת מובנה 2)האם יש כרטיס קול מובנה 3)האם אפשר לעשות אוברקלוק לרכיבים במחשב? ואם כן לאילו רכיבים ולאיזה רמה אני יכול להגיע בכל רכיב שאפשר לעשות לו אוברקלוק זהו המפרט: (אשמח לשמוע תגובות לגביו) מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 1 740 740 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 1 565 565 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Elixir 2 280 560 כרטיסי מסך? ASUS כמות מחיר סה"כ Radeon X1600 Pro 256MB, DVI, PCI-E 1 690 690 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 410…

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  22. עכשיו שמעתי שזה יכול לשפר את הביצועים של המחשב... זה ההגדרות הרגילות שקיבלתי איתו: איך ההגדרות האלה? הן בסדר או שכדאי לשנות משהו? תודה!

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  23. בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב חדש לפני שבועיים... רציתי לבדוק האם אפשר לעשות OC למחשב שלי... ואם כן אז כיצד, איך ואיפה... הנה המפרט שלי: מעבד: Intel Core 2 Duo E6320 1.86Ghz 4MB Cache לוח אם: Intel PearlCreek DP31PR כרטיס מסך: inno3d GeForce 8600GT 512 MB זיכרון 1: 1024MB DDR2 667Mhz Samsung זיכרון 2: 2048MB DDR2 667Mhz Ceon דיקס קשיח: WD 200GB 7200RPM (X2) זהו בגדול... תמונות: אני מתכוון להוסיף עוד 2 מאוורים לתוך המארז... או שעל מה שתמליצו לי על מה לקנות... שמעתי שיש כאן קהילה טובה באתר הזה... אשמח לקבל הדרכה מהאנשים כאן... זהו עד כאן לבינתיים, תודה לכל המתעניינים ולכל מי שהפנה את תשומת ליבו להודעה זו....

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by maayan,

כיצד אוכל לזהות את הסטיפינג יש לי BIOS של AMIBIOS וכל הנתונים הקשורים למתח ולמהירות הן באפור (לא ניתנות לשינוי) האם יש משהו לעשות בנידון

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  25. קודם כל תודה לאלה שעזרו לי כשביקשתי עזרה במפרט ;D אז ככה core i7 930 box gigabyte-usb3 x58 gigabyte nvidia gtx 460 1GB OC 2x3 DDR3 kingstone 1333MHZ Antec nine hounderd v 2.0 cooler master extream power 650W LG DVD-CD סתם אחד מזה משנה ... חח smasung 750GB X2 32MB קיים ברשותי כבר מסך ראשי FULLHD 25.5 inch ומסך משני 19 inch שניהם של סמסונג שוקל לקנות למארז מאווררים אחרים כי הוא דיי רועש למען האמת ואולי גם מאוורר למעבד כי עכשיו אני עם כל הסטוק שיש חוץ מהכרטיס מסך שבאמת ג'יגהבייט הפתיעו שתי מאווררים שקטים מאוד יחסית חוות דעת/פרגון עזרה לגבי אוורור והפיכת העסק לשקט יתקבלו בברכה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים