אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
והאם צריך עוד משהו חוץ מהשלט והאינפרה אדום שלו
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
עכשיו זה ממש קרוב ובשבוע שבועיים הקרובים אני כנראה הולך לסגור על מערכת חדשה, אני עדיין לא סגור על INTEL או AMD אבל המפרטים שלהם כבר דיי סגורים, בקשר לאינטל הP4 2.4C הוא המעבד הנחשק :smoke:, אני מתכוון להמהיר אותו ומקווה להגיע כמה שיותר רחוק, הבעיה היא ה RAM, אני רוצה שהוא ירוץ ביחס של 1:1 עם לוח האם ובשביל זה צריך RAM מהיר, 3500 או 3700... כנראה שזה יהיה הTWINMOS 3700 בשילוב שני סטיקים של 256, הייתי רוצה לדעת אם יש RAM מומלץ יותר בשביל באסים גבוהים, האם עדיין אפשר למצוא RAM של OCZ בארץ ושאלה אחרונה כמובן, מה אתם ממליצים ? נ.ב בבקשה להתיחס אך ורק ורק לRAM ולא לשום דבר אחר, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו ראה או שמע על חברה שמייצרת קירור כזה למעבד או שבינתיים זה בגדר home made?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום ! אני מציע שנעשה תחרות לחישוב Pi בעזרת התוכנה הנ"ל http://www.visionengineer.com/files/Super_Pi.exe תחרות ל1MB למעבד המהיר ביותר. שיא העולם לAMD: שיא העולם לP4: [glow=red,2,300]**עדכון**[/glow] נכון ל25.4.03 דרוג AMD: [glow=blue,2,300]1)[/glow]maphisto : 43sec 2338/222 2) A-V : 46sec 2269/216 3) SMSM : 49sec 1984/220 תמשיכו לתת בראש !
-
- 76 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
הוא שווה קנייה במחיר שלו? איזה מאוורר לקחת איתו
-
- 4 תגובות
- 511 צפיות
-
-
המאוורר SPIRE שהגיע עם הathlon 1.4 שלי כבר מתחיל להשמיע רעשים מעצבנים. אני לא הולך לבצע overclock אי פעם ולא איכפת לי מטמפרטורה של 55 מעלות של המעבד... אני המלצה לגבי יחידת הקירור הכי שקטה שניתן להשיג בארץ. יש בכלל קירור פאסיבי למעבדים? -בתודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אוקי נתחיל במפרט שלי p-4 2.4 לוח אם של ecs 256 ddr ati radion 7500 יש לי שלושה מאוורים אחד מקדימה שואב אוויר פנימה אחד מאחורה מוציא אוויר וכמובן המאורר שעל המעבד. מהם הטמפרטורות הנורמליות למחשב כזה אני משתמש בתוכנה speedfan כדי לבדוק את הטמרטורות נראה לי ש- 47 עד 50 במצב מנוחה זה גבוה מידי במצב פעולה הוא יכול להגיע ל56 ומעלה ועוד שאלה אחרונה תראו בקובץ מה זה המודד הראשון ואיך לעזאזל הוא מראה לי מינוס 55 תעזרו תנו עצות רעיונת ומה שעולה לכם בראש.
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
אני צריך מאוור לAMD 2200 בלי אוברקלוק. המאוורר הסטנדרטי ישמור אותו בטמפרטורה נורמאלית או שצריך לקנות מאוורר? ואיך הוולקנו 7?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 2 333 שיוצר בינואר 99, מה שאומר שהמכפלה נעולה בו (למעלה ולמטה). הצלחתי לעשות לו OC ע"י העלאת מהירות הבאס מ-66 ל-83, ועכשיו הוא רץ במהירות 416mhz. המהירות הבאה שהלוח שלי תומך בה היא 100mhz, ובזה המעבד כבר לא הצליח לעמוד (500mhz). איך אני יכול להעלות את ה-FSB בקפיצות קטנות יותר (כרגע זו קפיצה של 13mhz) ? שמעתי שיש תוכנה שיכולה לעשות את זה מתוך windows.
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אוקי אז ככה הוצאתי ממחשב ישן את הספק ומהספק את המאורר (120MM) וחיברתי אותו מאחורה למארז כיונתי אותו אל המעבד והוא מכניס ולא מוציא אז השאלה שלי עם עדיף להפוך אותו שיוציא?? (יש לי עוד 120 מקדימה).
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
מה לדעתכם עדיף? אני מניח שה1700 בOC טוב עדיף כי הוא עוקף את ה1800 מגה הרץ של הaxp2400. אבל בכל זאת - לדעתכם. מפרט המחשב : Epox ep 8rda+ 512 ddr mushkin cas2.5 ( :'( ) 3r system case whit side dor fan (SF2) - מקורר טוב. Radeon 9700 pro O_o אני לא בטוח אם אני צריך לשים את ההודעה פה או ב"מעבדים זכרונות ולוחות אם" - אנא להעביר אם צריך.
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
בשעה טובה קניתי היום שני "חיות" כאלה בשביל להוסיף קירור למארז. חיברתי אותם ועם הווסת כיוונתי לעוצמה הכי נמוכה שע"פ האריזה אמורה להיות 1300 סל"ד, אך משום מה הרעש עדיין בלתי נסבל. אפילו כאשר אני מפעיל את הוולקנו 7+ שלי בעוצמה הכי גבוהה שלו אני בקושי שומע אותו לעומת ה...וזה וולקנו! זה נורמלי או שזה רק אצלי ???
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות את המארז DX-01BD (של צ'יפטק) או את הקומפיוקייס CI-6920 שאפשר לשים בו רק 2 מאווררי 120 ! אחד דוחף אחד מכניס - .htm]http://www.compucasecorp.com/case/ci-6920[3].htm זה המארז של צ'יפטק, ובניגוד למה שרשום שמקדימה יש 2 של 80 יש אחד של 120, אז ההתלבטות היא בין 3-4 מאוורי 80 במארז של הצ'יפטק (בינתיים מאווררים ג'נריים) או לקחת את הקומפיוקייס עם 2 מאוורים איכותיים ! (תמליצו על 2 מאוורים 120 שהכי כדאי לקנות לדעתכם) ד"א העניין דחוף כי מחר אני צריך לבצע את ההזמנה, המארז הוא החלק האחרון שמתעקב במחשב שלי. עניין אחרון- הקומפיוקייס הזה אחלה מארז וכולל את אותם הפיצ'רים של הצ'יפטק. עריכה- חשבתי לקחת את הקומפיו' עם 2 מאווררי 120 של ואנטק. (53CFM, 28 DBA) או של טרמטלטי…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בזה כדי להדביק מאוורר עם תופסן שבור?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי וולקנו 9 עם SF2 ואני ממש לא מרוצה מהגוף קירור הזה. אני חושב להזמין SK7,מה יהיו ההבדלים בקירור לדעתכם?(יש לי את ה-XASER 3 עם ה-7 מאווררים),האם ה-SK7 טוב משמעותית מהוולקנו 9?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
בחודש האחרון צצות המון חדשות על קירור גז... הבעיה שלי עם קירור כזה זה שכן, זה מגניב והכל והאמת היא לא הייתי מתנגד לקבל אחד כמתנת יום הולדת - אבל כל הקירור גז הוא מערכת אחת מוכנה וקפיטליסטית להחריד אני רוצה שננסה בתראד פה לחשוב על מערכת קירור גז HOME MADE. אישית, אני לא חושב שאני למשל כרגע אכין מערכת כזו, אבל לבנות בתיאוריה אחת זה בהחלט פרוייקט מרתק. האם ניתן אולי להתחיל בלקחת חלקים מהמקרר? אולי תרשימים טכניים של המערכות לקירור גז וניתוחם יעזור.
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי הרד דיסק שבור/מקולקל. והייתי רוצה להפעיל אותו שיסתובב ללא חיבור הכבל IDE אבל מה הבעיה כאן, שהוא מפסיק להסתובב אחרי כמה זמן בגלל שהוא לא מקבל סיגנל מהכבל IDE, כי אין אותו אז הייתי רוצה לדעת אם ניתן לחבר אותו ללא כבל IDE ושיסתובב כל הזמן. אולי חיבור איזה תחלופה לפינים שיצור שכאילו יש איזה העברת מידע, או משהו כזה
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני מעוניין לבצע OC למערכת שלי, והייתי מעוניין לקבל קצת עזרה, המפרט שלי הוא: AMD Athlon 2100XP + Volcano 6 (המכפלה שלו לא פתוחה נכון?) Gigabyte GA-7VAXP Samsung 256MB DDR PC2100 x2 מארז Full Tower SPL עם שני מאווררים גדולים וחזקים (ראו תמונה) MSI GeForce 3 Ti200 128MB DDR Enermax 456W PSU ועוד מספר כרטיסים..... מאיפה מתחילים?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני יודע שהלוח הזה הוא לוח שמאד מתאים לOC (לפי TOMSHARDWARE לפחות) ובהתחשב בעובדה שיש לי מארז גנרי לא יעיל ושאני צריך להחליף דחוף את הקירור של המעבד (להשקיע במשהו מעבר ל TT7?) דרך אגב, אין לי מושג של איזו חברה הזכרונות שלי אם זה משנה.
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
איפה??? תנו לי אתר או חנות בארץ שמוכרים צגי LCD
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום חברה, אני עומד מחר לקנות SF2 למארז שלי בתור קירור נוסף. באתר של thermaltake ראיתי תמונה של המאוורר הנ"ל כאשר החיבור שלו הוא 3 פינים ללוח האם. האם יש לו גם חיבור רגיל לספק כח, כי אני לא בטוח שיש לי מספיק חיבורי 3 פינים על הלוח ???
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי את המפרט שניתן לקרוא בצד ימין, ולמי שאין כח, אז זה AXP2100, עם 512 מגה זכרון של סמסונג, הזכרון הוא DDR266. בנוסף, נפל לידי סטיק בודד של 256 מגה, גם של סמסונג, אבל DDR333. המחשב כרגע עובד על 157 מה"צ FSB, ועושה פוסט עד 162 בקושי. ושאלתי היא מה עדיף לי, בהנחה שהמכונה שעוברת OC היא מכונה למשחקים בלבד? 256 מגה DDR333, או 512 מגה DDR266? האם יש סיכוי שהמערכת תעבור את ה-162 מה"צ FSB עם הזכרונן החדש? מערכת ההפעלה היא WINXP. תודה!
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
קיבלתי את הפנל הנל ורציתי לדעת עם אפשר לחבר אותו לSPARK 7 החדש שלי האם הוא לא ישרף ? חוץ מזה מה הוא ההספק שבו הוא יכול לעמוד או אילו מאווררים אפשר לחבר עליו - SF2 יעבוד לדוגמה או 120MM של ENERMAX יעבוד או לא.
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אמממ מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול להשיג גופי קירור לזכרונות RDRAM ?
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-