אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
AeroCool Shark 140mm או NZXT FZ-140MM
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הקירורים של NOCTUA D14 ו C14 לגבי D14 הלוח אם שלי ASUS Z87 DELUXE והזכרון DDR3 GSKILL RIPJAWS נמצאים ברשימת תמיכה שלהם, אבל ל C14 אני לא מוצא תאימות זכרון באופן כללי לפי נתונים יבשים הם נותנים אותה זרימת אויר ואותה כמות רעש. תתקנו אותי אם אני טועה מה אתם ממליצים ? לגבי המשקל הD14 יותר כבר ב200 גרם בערך, האם זה יותר מידי כבד מה שיוביל לעקמת כלשהי ללוח אם או לתושבת של המעבד? למרות שC14 גם לא ממש קל. מה אתם חושבים על עניין המשקל , לפני כמה שנים זה היה משמעותי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני די חדש בנושא אם יש משהוא מומחה בנושא ויכול לתת עזרה אני הודה לו מאוד. ראיתי מדריכים צריך שהמתח של המעבד לא יעבור את ה 1.25 V .אצלי בBIOS זה נמצא על AUTO וה AUTO שלו הוא על משהוא כמו 1.28 ,האם אני צריך לשנות את זה ידנית ליותר נמוך? או שאם ב AUTO זה נותן כבר 1.28 לא צריך לגעת בזה ולתת לו לתת מתח AUTO ורק לשחק עם המכפלה ? כי ניסיתי להשאיר את זה ב AUTO ולעשות OC עד 4Ghz לפי מדריכים ומה שלמדתי, והמחשב והWIN עלה בסדר ללא קריסה , עדיין לא עשיתי בדיקת מאמץ כי אני צריך קירור יותר טוב .והמחשב על 75 Temp כרגע ללא שום משחק רק בדסקתופ. במידה ואני כן צריך לגעת במתח של המעבד ידנית בכמה מתח מומלץ להתחיל כדי לבדוק? וכמה קפיצות של מתח צריך לעלות כל פעם שצריך ? במידה ואני כן צריך לגעת ה…
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אני כבר הרבה זמן מחפש ולא מסתדר כל כך. אני מחפש לעשות משהו בסגנון הזה : או שהם ישבו ביחד או לחוד , אבל הכי חשוב שיהיה אפש להרכיב אותו לרצפה ולא לקיר , ושהמיכל יהיה גבוה , ושיהיה לו חור למילוי מלמעלה והיציאות והכניסות מלמטה , ראיתי משהוא ממש נחמד : שאומנם נתמך בקיר אבל אני חושב שאני יכול להרכיב אותו עומד בכל זאת , הבעיה שהוא לא במלאי באתרים שעושים משלוח לארץ ראיתי שאפשר להרכיב לבד קומבינציה ממשאבה לחוד מתאם ומיכל ועוד כל מני אביזרים אבל אני לא מבין מה מתאים למה. אשמח אם מישהוא יודע ויוכל לעזור לי לבנות כזה מערך של משאבה ומיכל , ( מ frozen cpu או כל אתר אחר שיש לכם נסיון איתו) תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - טוב כרגע ראיתי את זה : פה מכירים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
Arctic Freezer 7 pro rev2 או NZXT RESPIRE T20? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אם יש משהו במחשבים שאני אוהב כמו את הבטלפליד זה אוברקלוקינג, זה צורך בלתי נשלט להכנס לביוס ולהוסיף לפחות 500 מגה אם לא 1GB ומעלה אפילו אם אני בתקופות שאין לי שימוש במחשב חוץ מאירנטרנט ומוסיקה. אז השבוע התחדשתי בamd fx8350 ובלוח Asus SABERTOOTH 990FX R2 זיכרונות GSKIL 8G 1600 סטיק 1 ומשום מה אני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג מעל 200 מגה, יציב היו מצבים שהצלחתי לחשמל את המעבד ל1.42000 והורדתי את הזזיכרונות ל1333 למרות שהם gskil 1600 השארתי את fsb על דיפולט של 2200 וגם בתיזממונים לא נגעתי. הלוח מתחיל דיפולט T1 .28 11.11.11. שבפועל הם 9.9.9.28 . בכל אופן אני תקוע. לא מצליח לטפס למעלה בשום צורה. ניכנסתי לכמה סירטונים ביוטיוב ופעלתי בדיוק לפי המדריך ועדין אין פוסט או …
-
- 1 תגובה
- 6.1k צפיות
-
-
בביוס יש אפשרות שנקראת Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 יש לאפשרות הזאת כמה מצבים בינם ספורט, טורבו וביצעים מלאים, מתרגום החיפוש בגוגל על הערך Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 האפשרות אמורה להתאים את תדירות זרם חילופין (שנמדדת ב Hertz כמו שהספק נמדד ב Watt) של Central Processing Unit לדרישות התוכנה על המחשב (כמו משחקים ותוכנות לעריכת סרטים) אבל CPUIA2 לא חכמה כמו השם שלה היא לא מגבירה את מתח של CPU בהתאם לדרישות הצריכה בהגברת תדירות זרם חילופין וצריך להגדיר את המתח ידנית (תקנו אותי אם אני טועה או שהתרגום הטעה אותי). יש לי ספק בהספק של 600 Watt וחומרה תואמת : (Serial American Thyroid Association Power Connector 3.3Voltatge 15+15+15+15pi…
-
- 1 תגובה
- 8.1k צפיות
-
-
המארז הוא NSK2480B והמעבד הוא כרגע E5200 אבל הוא יוחלף כניראה ל E8400 או Q6600 או Q82002 הלוח הוא GA-73PVM-S2H )
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום... בימים אלו אני מרכיב שני מחשבים לצורכי אולפן הקלטות, ואני צריך המלצות לקירור מעבד 4770k, שיהייה הכי שקט שאפשר אך שיביא ביצועים טובים ל-4.6 אוברקלוקינג, הדגש הוא על השקט! חשוב לציין שיש לי זוג זיכרונות בעלי פרופיל גבוה מסוג: corsair dominator platinum. תקציב עד 500 שקל אם ובאמת שווה את המחיר. (קראתי תגובות ממש טובות לגבי zalman cnps11x extreme מישהו יכול לאשר?) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם! אני אוברקלוקר מתחיל אני מנסה לקחת את הדברים לאט ובסבלנות ואני קורא המון מדריכים וצופה בהרבה סרטוני הדכה שונים. המערכת שלי היא: i74770k asus maximus VI hero cooler master 212 EVO - כרגע עם מאוורר סטוק אחד אבל בקרוב עם שני noctua nf-f12 ספק - FSP 650W silver * אם זה רלוונטי לפרט את שאר המערכת אז אין לי בעייה לפרט השאלה שלי היא האם Intel Extreme Tuning Utility היא תוכנה יעילה לבדיקת מאמץ? נתקלתי בה במדריך הזה => http://linustechtips.com/main/topic/41234-intel-haswell-4670k-4770k-overclocking-guide/ אני כן יכול להגיד שהיא נורא נוחה מכיוון שאפשר לבדוק איתה טמפ', מהירות, מתחים וכו' בזמן אמת והיא כן מביאה את המעבד ל 100% ניצול. עוד יתרון הוא שלא חייבים לשנות את המת…
-
- 1 תגובה
- 8k צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש מבוסס על האסוול עכשיו התושבת שלו 1150 יש לי כרגע מוגן 2 לא REV.B הSCMG2000 [REV.A],לפי מה שהבנתי גם מיקום של חורי העגינה של הקירור לא השתנו מה1155 כלומר הקירורים מהתושבת הקודמת אמורים להתאים,השאלה היא אם יש אפשרות להשיג איזה קיט בארץ או מחו"ל כדי להתאים תמוגן שלי לפלטפורמה החדשה?ועד כמה זה יהיה משתלם? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , רוצה להחליף את הקירור שיש לי כרגע למעבד המעבד הוא i5 CPU 750 @ 2.67GHz כרגע יש לי את הקירור thermaltake silent 1156 מעוניין בקירור חדש , חשוב שיהיה שקט , אני לא עושה OC , רב העבודה היא עבודה משרדית עמוסה תקציב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי את הרידיאטור הזה, התושבות למעבד ולכרטיס מסך וכל מיני מחברים. כולם במצב טוב. משהו פה בונה קירור ביתי ומעוניין בזה? (מצורפת תמונה) רן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לאלה מכם שלא מכירים, מדובר במארז Full tower כזה: מיקומי המאווררים האפשריים : זוג מקדימה, שלושה למעלה, אחד אחורי, אחד תחתון (ליד הספק). כרגע יש המאווררים הקידמיים + מאוורר תחתון מכניסים אוויר, כל השאר מוציאים. כרגע ממוקמים בו שלושת המאווררים שהגיעו יחד עם המארז (האמת, לא כזה מבסוט עליהם, דחיסת אוויר לא משהו) וכמה כאלה שמצאתי זרוקים בבית - אחד scyte gentle typhoon, אחד NZXT כלשהו, אחד thermaltake כלשהו (בצבע כתום-קיא). במחשב הזה יש כרגע זוג כרטיסים R9 280x של ספייר שמשמשים, כשאני לא משחק, לכרייה של לייטקויין. בזמן הזה הטמפ' מגיעה ל-80 מעלות בכרטיס העליון, 75 מעלות בכרטיס התחתון. שאלתי מאוד פשוטה - האם החלפת המאווררים באחרים עם יכולת דחיסת אוויר גבוהה יותר תביא לירי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מהקירורים האלה עדיף אין הרבה הבדל במחיר ואין לי בעיה עם התאימות למארז תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב ידוע לי שכמו במוגן 2 שיש לי כרגע יש בעיה של קלירס לזוכרונות,יש למישהו מושג מה הקלירס של מוגן4 [יעני מה הגובה זיכרון המקסימלי שאני יכול לקחת] תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש איזושהי דרך לעקוף את המגבלה על מעבדי SB ללא "K" מבחינת המהרה? הייתי רוצה להעלות את התדר הקיים של המעבד, אפילו אם מדובר בתוספת קטנה. * עריכה: סליחה, פתחתי את הדיון במקום הלא נכון. אשמח אם מישהו יוכל להעביר אותו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שאלה 1: אני מתלבט בין 2 זכרונות שנמכרים ביד2. האחד מציע לי CL11, 1600MHZ ב-200 שקלים. האחר מציע לי אותו תדר, עם CL8, ב350 שקלים. הבדל לא קטן במחיר. האם הCL מצדיק את ההבדל הזה? מהבנתי, לא ממש, כלומר השיפור לא יהיה נראה לעין תחת שימושים רגילים. אני קונה חלקים למחשב בשביל עבודה, שיעבור OC בעתיד, כי אני עובד עם תוכנות שמנצלות מעבד (לא הורגות אותו, אבל, מנצלות בצורה סבירה). שאלה 2: מציעים לי פה בפורום לקחת לוח אם עם צ'יפסט B85 ("הקילר" של FATAL1TY), שכידוע תומך בזכרונות עד 1600MHZ. אני טוען שכשארצה לשדרג בעתיד, אחד הדברים שאשדרג יהיו הזכרונות, ואחד הפרמטרים שישודרגו יהיה תדר העבודה (כלומר, מעל 1600MHZ). אז אני שואל - האם בכלל שדרוג כזה ישפר ביצועים במחשב שעיקרו עיבוד עם C…
-
- 1 תגובה
- 5.7k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1395/1367 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H97-D3H - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 536/525 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - Kingston - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series (Can be ordered in Red, Blue, Black or... כמות: - 1 - 381/373 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - Kingston - 8GB DDR…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מאוורר לקירור פאסיבי מסוג- Thermalright ultra 120 extreme החנות מציעה את גוף הקירור הזה עם מאוורר מסוג Enermax UCTB12P המאוורר הזה ניתן לשליטה במהירות 500-1500rpm עושה רושם שהוא שקט למדיי גם במהירות הגבוהה. מולו אני בודק את Scythe s flex 1600 שלפי הנתונים על הנייר פחות עדיף- הן בספיקת אוויר והן ברעש, אבל מצד שני הרבה ביקורות טובות ברשת. או אופציה שלישית- Scythe s flex 1900, שהוא כמובן רועש יותר (השאלה כמה? 35db זה רועש?) ומקרר יותר וכמובן שגם הוא ביקורות טובות. לגבי האנרמקס הדעות ברשת גם חיוביות אבל טיפה פחות. 2 שאלות כלליות- ה-Scythe ניתנים לשליטה ע"י תוכנה? כי אני לא מתכנן לקנות בקר. ושאלה אחרונה, ה-Scythe יתחברו לקירור מעבד שעל הלוח …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ומעבד AMD Athlon II X3 450 @ 3200 MHz . הלוח הנ"ל הינו בעל תושבת AM3. אני מחפש להחליף את המאוורר שלי לאחד אחר . חשוב לי שהמאוורר אהיה שקט. אני לא עושה OC . בנוסף אם אפשר שההמלצות יהיו מ-KSP זה יהיה אחלה ,לא חובה אבל פשוט נוח לי לקנות שם. התקציב - עד 300 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
יש לי אולטראבוק של Asus דגם: ASUS ZENBOOK UX31A מעבד: Intel® Core™ i5 3317U Processor זיכרון: DDR3 1600 MHz SDRAM, OnBoard Memory GB מסך: Integrated Intel® HD Graphics 4000 המחשב סוחב סבבה לגמרי ואני יכול להריץ עליו משחקים בצורה הגונה (BF3, WD, Skyrim...) כמה שאלות לגבי OC ללפטופ. ה האם מומלץ לעשות לו OC ואם בכלל אפשר לעשות. האם OC באמת ישפר ביצועים בצורה משמעותית? למחשב יש אופציה לטורבו.. מה זה בעצם נותן לי והאם זה השיא שאפשר להגיע איתו בלי להרוס אותו לחלוטין.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 5.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P7H57D-V EVO לא מזמן החלפתי קירור למעבד, היה לי קירור סטוק פרופיל נמוך לFreezer 13 CO התוצאות מדהימות !! מ75 מעלות במאמץ ל55 מעלות במאמץ של 10 דקות עם 37 מעלות במארז אבל עכשיו החלק המעניין .. אני מעוניין לעשות קצת אוברקלוק והשאלה שלי מה מסביב למעבד שהיה מקבל זרם אויר מהקירור סטוק שעכשיו לא מקבל אויר מהקירור החדש צריך להיות מקורר ? http://content.hwigroup.net/images/products/xl/087515/asus_p7h57dv_evo.jpg תמונה של הלוח ההיטסינקים הכחולים זה ברור .. אבל אולי עוד משהוא ?
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום, בצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הרבה תשובות אבל לא ברור לי מה יתאים לי. יש לי מעבד 3770K ללא over clock על לוח 1155. כרגע בקשתי בחנות שיתקינו לי קירור סטוק שהגיע עם המעבד אבל מכיוון שאני עובד הרבה מאוד שעות עם המחשב חשוב לי שיהיה שקט ככל האפשר. במחשב הנוכחי יש לי nocuta d14. מה המעבד המועדף מבין אלא או אחרים שב-TMS: arctic cooler 13 arctic cooler 11 b Scythe MUGEN 3 REV B תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם הטמפרטורות הנראות בתמונות המצורפות תקינות? האם יש מקום לשיפור? אם כן, אשמח לדעת כיצד.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-