עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Dean Trachtenbroit,

מישהו כבר משתמש ב swiftech h220 ואם כן, האם הביצועים שלו טובים?

2. Started by dw3939,

מחפש המלצות לפתרון קירור שקט מאוד למעבד AMD Athlon II, יושב על Socket AM3​, לא יקר (עד 100 ש"ח). תודה.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  3. שלום אז ככה אני משתמש בכרטיס gigabyte gtx760 windforce x3 רציתי לבצע לו OC נוסף ומשום מה לא מגיע ליציבות ניסיתי לבצע את ה OC עם התוכנה של MSI גרסת בטא אבל לא נתנה לי לשנות מתח. בכל מקרה ניסיתי לבצע איתה ולא היה יציב או שהיו ארכיפקטים איך שלא רושמים את זה או שהמסך קפא ועשיתי ריסט. ניסיתי גם בתוכנה של EVGA שם הייתה לי אפשרות לשנות מתח עשיתי בקפיצות של 50 שניתי את הPOWER ל 100 אחוז ואת המעלות מקסימום שיגיעו ל 80. המאווררים על אוטומט שמתי GPU 50 ולזיכרון 50 עשיתי APPLY והרצתי 3DMARK 11 עבר בשלום לאחר מכן העלתי בעוד חמישים לכל אחד זאת אומרת GPU 100 זיכרון 100 שמרתי ושוב בדיקה וכבר אז התחלתי לראות ארכיפקטים ואחרי שתי דקות קפא המסך עשיתי ריסט ונכנסתי שוב לתוכנה והפעם שמתי מתח 1…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. http://ksp.co.il/?uin=19688 http://ksp.co.il/?uin=19691 http://ksp.co.il/?uin=13209 ראיתי שהשתיים הראשונים מוציאים יותר אוויר, אבל השלישי עולה יותר, למה? מה הכי מומלץ?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  5. Started by Eyal-Style,

שלום שלום , אחרי מאמצים רבים הצלחתי לייצב את ההאסוול שמסוול על 4.5 יציב כסלע . אתמול עדכנתי את הביוס לגרסא האחרונה. מ- F6E ל- F6. ההגדרות בביוס התאפסו והייתי צריך להתחיל מחדש באוברקלוק, כמה דברים השתנו בעדכון החדש כמו זה שיש עכשיו שליטה טובה מאודבעכבר ואפשרות לבחור את הרגישות של העכבר, עכשיו אי אפשר לבצע אוברקלוק ידני כשהטורבו פועל ואני מאמין שיש דברים נוספים שלא ראיתי . מה שקורה עכשיו כנראה יש איזו הגדרה חדשה שבגלל שאני לא שם לב אליה אני לא מצליח אפילו לייצב את המעבד על תדר 4.4 .!!!! לפני העדכון פשוט שמתי מכפלה 44 שמתי מתח 1.25 והופה יש מעבד יציב ! עכשיו נאדה כלום גורנישט, זה מאכזב לאללה וכרגע אני תקוע ב-OC נמוך ממה שהמעבד יודע לספק ! עזרה בבקשה תתקבל בברכה =/ -------…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Marcoman,

אז ככה, מערכת קירור למארז כנראה אמצא עם מארז כמו שצריך. אבל: מערכת קירור למעבד, עד כמה משמעותי ? מאוורר Arctic Cooling Freezer 11 LP, האם יקר מדי או צריך יותר טוב? מה ההבדלים בעצם? CoolerMaster Hyper 212 EVO 215 ש"ח, מוגזם? אין צורך? אני מחפש אחר מערכת קירור שקטה ככל שניתן, התושבת כנראה תהיה 1155. מחכה להמלצות בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. היי הורדתי את הרום של הביוס המקורי מאתר של כרטיס המסך, איך אני מפעיל את הרום?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  8. Started by barak0075,

שלום , יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE9600GT... המחשב שלי בן 4...לפני שנה בערך הבחנתי בבעיה מוזרה במשחקי מחשב...הFPS שלי צונח לרמות של 10FPS באמצע שאני משחק וחוזר אחרי 5 דקות למצב רגיל ואז אחרי דקה שוב פעם ל10FPS...זה קורה בכל משחק GTA...PAYDAY...FIFA13...CS:GO... הורדתי GPU-Z והטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי מגיעה ל90 כאשר אני סתם במחשב כמו בפייסבוק..ובמשחקים היא מגיעה ל150-200.....זה מוזר מאוד...אני חושב שזוהי הבעיה שגורמת לFPS במשחקים לצנוח ככה...איך אפשר לתקן בעיה זו...קראתי על זה שצריך למרוח איזשהו חומר על הכרטיס מסך...יש לי מאוורר בנוי שם אבל כנראה שהוא לא עוזר... רעיונו עריכה: הוספתי תמונות..זאת לפני שאני נכנס למשחק: וזאת שאני משחק במשחק בידיוק 2 דקות.: …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני מפנה ומנקה את החדר ממה שלא נחוץ ומצאתי רדיאטור עם מאווררים שהכנתי פעם למערכת קירור מים. הרדיאטור הוא של אוטו, קניתי בחנות יד שניה, נבדק ולא דולף. הוא מגיע בCASE עם 8 מאווררים 80ממ 4 מקדימה ו4 מאחורה. יש גם לדים ירוקים שמאירים אבל לא רואים אותם בתמונה. כל אלה נמסרים בחינם אין כסף, רק דרושה אסיפה ממני בירושלים. אפשר גם לאסוף מתל אביב. gavrielpaz@gmail.com בפייסבוק או במייל http://postimg.org/image/coss4zp7x/ http://postimg.org/image/k61zk7er1/

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  10. Started by Re_Boot,

שלום לכולם אז ככה אני רוצה להתחיל לעשות בנושא של אוברקלוקינג וקירור,וכאילו אני לא יודע מאיפה לומדים. אני רוצה ללמוד את הדברים הבאים: 1)איך מבצעים אוברקלוקינג? 2)איך אני יודע לאיזה מעבד\כרטיס מסך אפשר לעשות אוברקלוקינג ולאיזה לא? 3)מערכת קירור,מה מי מו? איך מתקינים? וכאלה תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by IDOnoach,

רציתי לדעת כיצד הOC משפיע עליו, מה הכוח שלו אחרי הOC וכיצד ניתן לעשות זאת. תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by rockstarr,

ראשית אני רוצה ללכת על מארז הבא: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=6&Cat2ID=0&pid=41109 1. האם יש בו מאווררים בכלל? באתר הרשמי מצויין שהכל (OPTIONAL) זאת אומרת ניתן להוסיף אבל לא כלול. בנוסף אני צריך המלצה למאווררים מתאימים למארז הזה ולאחד לקירור מעבד (קירור מעבד איכותי אבל לא יותר מדי יקר (200 שקל~)). 2. האם המארז בכלל טוב והחברה בכלל ידועה?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  13. המארז הוא nzxt Whisper http://www.guru3d.com/articles_pages/nz ... est,1.html AMD sempron LE-1250 Gigabyte GA-MA69VM-S2 Single ddr2 3GB ספק HEC400W כרגע בפנים יש 4 כוננים. מתכנן לשים עוד 4. הבעיה היא כזאת - אני רוצה שיהיה לי אפשרות ניטור טמפ' של הכוננים, ושל המארז עצמו ובנוסף המאווררים הנוכחים מאוד מאוד מאוד מרעישים, אז בזמן שינה הייתי רוצה להנמיך את העוצמה. יש לי כרגע מאוררים אחורי 120 שמוציא קדמי תחתון שמכניס, ו1 קטן של 80 שמוציאה מאחורה למטה וכמובן של הספק והמעבד. כמה דברים: 1. האם ניתן להחליף מאורר של הספק? 2. האם כדאי להחליף גם את המאווררים? 3. רוצה המלצה לבקר מאוררים - שליטה על מהירות. אפשרות להזמין מחו''ל. 4. המלצה למאוררים 120 שקטים. ושל 80 שקט. 5. איך נית…

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  14. Started by shainov,

שלום רב, לפני כחצי שנה רכשתי את הכ.מסך הנ"ל עם הקירור של אסוס ורציתי להחליף לו משחה טרמית לזו של הקירור מעבד (NUCTOA NH-D1),האם מומלץ לפתוח את הכרטיס כדי להחליף את המשחה הטרמית? אודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Yookidoo,

ברשותי קירור למעבד mugen 2 או 3 לא זוכר, בקיצור הורדתי אותו לפני כחצי שנה נעבדו לי הברגים .שאלה איפה אפשר להשיג ברגים או להתאים ברגים אחרים?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  16. Started by gad57,

יש לי 2 מאווררים שקיבלתי עם המארז, אין לי צורך בקירור חזק במיוחד וניתן לחתוך את המהירות בחצי בכיף. השאלה היא מה הדרך הכי זולה לבצע זאת? הבנתי שחיבור מתאם ל3 פין וחיבור ללוח האם לא ייתן לי שליטה, ורוב הבקרים שראיתי בEBAY הם עם חיבור 3 פין. מישהו מכיר בקר בעל חיבור MOLEX? או דרך אחרת לשלוט בהם? (במקרה הגרוע אני אחבר נגד בשביל לחתוך את המהירות בחצי).

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Gil80,

היי התחדשתי בקירור Swiftech H220. המשאבה שלו מאד מאד רועשת ונאמר לי שייתכן ושיש שם אוויר כלוא. רציתי לדעת אם בתהליך של הוצאת בועות האוויר ומילוי מחדש, אם אני יכול להשתמש בנוזל קירור הירוק שמוכרים בתחנות דלק בשביל הרדיאטור של האוטו? למיטב הבנתי, הנוזל קירור הזה מכיל מים מזוקקים עם 10% חומר שמונע קורוזיה... אשמח לדעתכם

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  18. Started by Eyal-Style,

מדובר על זכרונות של G.SKILL - ripjaw X 1600MHZ 1.5V/ כמה זמן בדיקה נדרש ואיזו בדיקה הכי טובה לזכרונות חוץ מ- MEMTEST .? הבדיקה שהוספתי לה צילום סוגרת את עניין היציבות מבחינתי ?:

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  19. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה פעלתי לפי המדריך לoc למעבדי אינטל החדשים. השאלה שלי, לאחר סיום כל הבדיקות בחלק האחרון של המדריך יש להחזיר מספר הגדרות שהיו לפני כן. אך יש הגדרה בשם Intel Turbo Boost Technology שלא רשום שיש להחזיר אותה. האם אין צורך להחזיר? בנוסף בcpu-z רשום לי את מתח הליבה (לפי מה שכתוב במדריך) בצורה קבועה, לפני כן היה המתח משתנה בהתאם לעבודה של המעבד. האם כך צריך להיות? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  20. Started by leornadav,

למי שמכיר את הכרטיס יודע שיש לו קירור ענק שתופס 3 סלוטים עם 5 מאווררים קטנים. חשבתי להחליף את הקירור הזה משום שהוא כבד מאוד והמאווררים הקטנים שמרעישים לא שווה להחליף(לא שאני לא יודע איך להחליף אך מאווררים טובים עולים 80 ש"ח פר מאוורר 80*5= 400 ש"ח). בקירור הזה :http://www.fro…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. המפרט שלי: מארז: SilverStone Sugo SG06-LITE לוח : (GIGABYTE GA-Z77N-WIFI (LGA1155 מעבד : i5-3570K כרטיס: גראפי: Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI אני חושש שהמאורר של ה CPU לא מספיק והמגבלה לגובה המצנן למארז הוא 80mm . מבקש עזרה למצנן טוב (אין מגבלה כספית) תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - קישור למארז: http://ksp.co.il/?uin=19999&buy= קישור ל PSU 450W: http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=20005

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. Started by DORAZABI,

ראיתי בכתבות באתר שפורסם מדריך של אוברקלוקינג..יש לי GTX770,אם אני לא מבין כלום בהמהרה אתם ממליצים לי בכל זאת לנסות את המדריך?

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  23. Started by esaly,

היי חברים, אני שוקל להמהיר את הHD7770 המקרטע שלי. יש המלצות בכיוון? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  24. שלום חברה. אני כרגע מתלבט בין משחות תרמיות כמו Arctic Silver 5 וCeramique 2 אם נקח בחשבון שלא עשיתי אף פעם מה שאני עומד לעשות, איזה משחה עליי להשתמש? האם לקחת Ceramique 2 כי זאת לא מוליכה חשמל במידה ואני אשים יותר מדי? אני לא רוצה לחשמל רכיבים. עכשיו בדבר עטם נחושת. זה פתרון יותר יעיל מאשר רפד תרמי אבל נראה לי לא קל למצוא אותו בארץ ולכן חשבתי להוסיף למשלוח הקיים שלי בארה"ב. האם מישהו משתמש בעטם תרמי ויודע איפה להשיג בארץ? האם אתם יודעים אם יש הבדל בין לקנות עטם תרמי מסין או מאה"ב? אני צריך במידות 20 מ''מ X 20 מ''מ X 0.5 ממ או 0.8 מ''מ אולי כמו זה אפילו. היה מומלץ להשתמש בעטם נחושת על שבבים כמו כרטיס מסך ומעבד. כשפירקתי מחשב נייד, היה רפד תרמי רק על שבב אחד ולשאר היתה משחה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shy30h,

אהלן חברים יש לי לוח אם gigabyte ga-p35-ds4 ישן אבל מיועד לאוברקלוקינג. הצלחתי להגיע עם מעבד Q6600 go ל 3.4ghz יציב. משום מה החלטתי שהאוברקלוק הזה מסוכן למחשב שלי לכן בביוס החזרתי את enhanced performance ל turbo שזה ברירת המחדל. 1. מעניין אותי מה enhanced performance extreme עושה? 2. האם הוא יכול להיות יציב לאורך זמן? 3. אם הוא יציב ויש קירור טוב האם extreme יכול להזיק למחשב שלי בטווח הרחוק? תודה

• 1 תגובה
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.