אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שההמלצה הכללית במקרה הזה היא AC freezer 7 pro אבל גם שמעתי שבזמן Load המאוורר דווקא מייצר רעש לא מועט.. ישנם גופי קירור יותר שקטים של Thermaltake כגון הBigtyp 120 אבל הם נראים לי ממש הגזמה (מחיר, גודל, משקל) בשביל מעבד שבכלל לא יעבור OC... האם קיים גוף קירור באזור ה 100-200 ש"ח שיהיה שקט במיוחד למעבד הנ"ל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אהלן. בזמן האחרון החלטתי להתעסק קצת באוברקלוקינג, וכרגע הבעיה העיקרית שלי היא הכרטיס מסך. הוא עם קירור סטוק, מה שאומר שהוא חם בטירוף (85 מעלות תחת עומס) ועושה רעש של שואב אבק בכל משחק אחרי שנת 2002. מה שאני מחפש כרגע זה קירור טוב, שקט כמה שיותר, שגם יתן לי אפשרות לדחוף את הכרטיס קצת מעבר לרגיל. ממה שראיתי ה- Accelero S1 נראה לא רע, אבל השאלה היא האם באמת מספיק קירור פסיבי או שצריך להוסיף עוד איזה מאוורר? או שיש אופיציות יותר טובות בכלליות? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מחפש מאוררים שקטים למארז (הרכבה לא תהיה בעיה ), למעבד וכרטיס מסך את ההארד דיסק אני כניראה יתלה באוויר (כמו שראיתי שמישהו עשה בגלריית מודינג) תקציב דל 450 ש"ח (ואם אפשר פחות) המטרה היא לא קירור היא יותר שקט הקירור יכול להיות ממוצע בלבד... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ATI 4850 gigabyte והמאוורר עושה רעש כזה ,לא משהו שניקוי או שימון יכול לעזור פשוט זה מרעיש ככה. אני מחפש קירור בין 100-200 שפשוט יהיה שקט בעיקר, אני לא עושה OC יש לי מחשב דיי פשוט מה אתם אומרים על Accelero TWIN TURBO PRO Arctic Cooling עולה 160 שקל הוא שקט ? או משהו של זלמן שהוא יותר זול כמו Ruby Orb Silent שעולה 135 שקל דרך אגב אפשר פשוט להוריד את המהירות של המאוורר ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך GV-3D1 של GIGABYTE שכולל שני מעבדי 6600GT ועושה לי רעש כמו טרקטור קטן ביחס לשאר המחשב שלי שהוא שקט מאוד. מה עושים למישהו יש עצות, האם יש גופי קירור שקטים לכרטיסים כאלה, האם ניתן לשלוט במהירות המאווררים כך שרק כאשר הכרטיס מתחמם הם יכנסו לפעולה, האם יש אפרות להחליף את המאווררים למשהו שקט יותר? תודה מראש, מידד [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מעבד E4400 ללא אוברקלוק מארז Antec sonata 2, זקוק למאוורר קדמי. בתקציב נמוך. תודה נ.ב. אני קונה מ skypc אז אשמח להמלצות משם.
-
- 0 תגובות
- 407 צפיות
-
-
הפכתי את המחשב הישן שלי למדיה סנטר, מפרט בכללי ככה: intel core2Duo p7500 (socket lga755) leadtek geforce 9400gt מארז- antec nsk 2480 עם שני מאווררי 120 שקטים (המארז חדש) הכנסתי הכל למארז שכתבתי שהגובה שלו הוא בערך 12 ס"מ מה שאומר שנשארו בערך 11 ס"מ לגוף קירור (המארז שוכב). עכשיו לבקשה- אני מחפש פתרון קירור שיהיה כמה שיותר שקט, חשבתי על קירור פסיבי למעבד פלוס קירור כלשהו לכרטיס מסך. כרגע הכרטיס מסך שלי מרעיש בטירוף המעבד ככה ככה והמארז די שקט. לא מכיר כלכך קירורים פסיביים וכמה הם יעילים, מישהו יכול להמליץ על משהו? מה שהולך לרוץ על המחשב זה בעיקר סרטים HD,אינטרנט ותוכנות טורנט להורדה... תודה לכל מי שמגיב!
-
- 1 תגובה
- 927 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא : Gigabyte "GA-K8NXP - 9" nForce4 Ultra/ sock-939 ANTEC 1080B AMG 430 Watt PSU Gigabyte ATI RADEON X800XL 256Mb 256Bit PCI EXPRESS "GV-RX80L256V" VIVO RETAIL Floppy Disk Drive 1.44MB / 3.5", White -BULK NEC "NEC-3540A" Double Layer DVD±R/W/DL 16X White -BULK Genius " KB21E" Multimedia+Office HEB/ENG Black&Sliver -Retail LG 17" Flatron F700P 0.24 mm 1600x1200 Seagate 160GB / Serial-ATA150 / 7200RPM 8MB Cache -Bulk AMD Athlon 64 3000+ Venice Integrated into Chip FSB 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM PQI Turbo Memory 1GB(2x512MB) PC3200 Dual Channel Kit 184-Pin DDR400 SDRAM, Low Latency 2.5-3-3-7 ICs, Gunmetal Aluminum אני קונה ב COMP-IL…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
איזה קירור כדאי למעבד AMD 5200 האם הקירור הבא מספיק טוב ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 חשיבות עיקרית לשקט האם בתקציב של 150 שח יש קירור יותר שקט
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, אני קונה מערכת ב RSM מבוססת על סוקט 1155. ה Katana 3 שרציתי לא נמצא במלאי ואני צריך קירור חלופי. המעבד לא יעבור OC וחשוב שיהיה שקט. המליצו לי על Coolermaster Hyper TX3. הקירור ישב ב- P280. אשמח לעצות. תקציב, עד 150 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
שלום, בצעתי חיפוש בפורום ומצאתי הרבה תשובות אבל לא ברור לי מה יתאים לי. יש לי מעבד 3770K ללא over clock על לוח 1155. כרגע בקשתי בחנות שיתקינו לי קירור סטוק שהגיע עם המעבד אבל מכיוון שאני עובד הרבה מאוד שעות עם המחשב חשוב לי שיהיה שקט ככל האפשר. במחשב הנוכחי יש לי nocuta d14. מה המעבד המועדף מבין אלא או אחרים שב-TMS: arctic cooler 13 arctic cooler 11 b Scythe MUGEN 3 REV B תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עושה הרבה רעש. לאחר בדיקה מתברר שזה מהמאורר של המעבד. לכן אני מחפש משהו שקט במחיר סביר (עד 200 ש"ח). תודה.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם בHTPC שלי המבוסס עם המעבד הנ"ל יש רעש עקב התחממות המעבד (המאוורר מסתובב מאוד מהר), אני מעוניין לרכוש גוף קירור חדש כאשר ההגבלה היא 10 ס"מ גובה וכמו כן שיהיה שקט. חשבתי על השוריקן של scythe מה דעתכם עליו? כמו כן אשמח לשמוע על אלטרנטיבות שיעמדו במגבלת הגובה.
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד הנ"ל. הבעיה שכיום הוא אינו נמכר בגרסאות BOX בחו"ל אלא TRAY בלבד ללא גוף קירור ומאוורר. איני בטוח שגוף הקירור סטוק של Athlon 64 חד-ליבתי שיש לי יוכל להתאים לקירורו. מחיפושים בפורום מצאתי שישנן התייחסויות לגופי הקירור http://www.scythe-usa.com/product/cpu/041/scktn3000_detail.html http://www.arctic.ac/en/p/cooling/cpu/15/alpine-64-pro-rev.2.html מי מביניהם יהיה חרישי יותר בעת ניגון סרטים כאשר המעבד יעבוד בעומס של 70% ומעלה?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן , הבנתי שהקומבינציה הבאה מומלצת : Thermalright ULTRA 120 Extreme +Zalman ZM F3 כמה שאלות : 1. כמה רועש הוא יהיה במקסימום פעילות (של המאורר כמובן) ? [ז"א אם זה משהו נסבל , רועש מאוד , יותר מהסטוק ברגיל שלו וכו' , קנה מידה זה מה שאני צריך) 2. אם אין ניסיון עבר בהתקנת מאוררים האם אני אסתבך עם ההתקנה ? (צריך לפרק את הלוח ד"א ?) 3. בהקשר ל2 יש איזשהוא סירטון / הדרכה ? 4. האם הקירור נכנס למארז HEC 6A19B עם 8800GT בפנים? 5. איך מחברים את המאורר 120mm על הקירור עצמו ? (ברגים רגיל כמו על מארז?) 6. אם יש הצעות לקומבינציות נוספות בטווח המחירים אשמח תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
SCYTHE MUGEN II REVB האם הוא שקט?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים אני מריץ מחשב P4 2.66 לא מומהר, הסוקט הישן אני לא זוכר את המספר שלו בדיוק (לא ה775) בכל מקרה איזה קירור ושל איזה חברה יתן לי שקט בחדר? + האם יש מאווררים שהם יחסית שקטים, או הכי שקטים שיכול להיות למארז עצמו? (CHIEFTEC FULL TOWER)
-
- 12 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כנראה שארכוש את המפרט להלן, יש לי מספר שאלות בנוגע לקירור. 8) Categories Products Price Qty מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 מארזים ANTEC P182 SE Aluminium ¤1162 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים ¤2093 1 כרטיסי קול Creative X-Fi FATAL1TY Pro SCXFIFATP ¤844 1 זיכרונות Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 6400 ¤1724 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤648 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤615 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤180 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP…
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי , המחשב הנ"ל עושה המון רעש , האם יש המלצה כיצד להשקיט אותו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי מחפש אפשרות קירור למעבד עד 100 ש"ח . למען האמת כרגע יש לי את המאוורר המקורי שהגיע עם המעבד והוא הרעיש מהרגע הראשון שהבאתי אותו לבית. מחפש המלצה לקירור איכותי ( עדיף מאורר) שיעשה את העבודה. לוח אם - D915PCY intel מעבד - intel P4 630
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום חברים! המאוורר המקורי של האינטל שלי עושה רעש ברמות מטורפות. אני מעוניין להחליף אותו במאוורר שקט בהרבה. המעבד שלי הוא פנטיום 4 2.67GHZ, איך אני בודק איזה SOCKET? בכל מקרה, יש לכם להמליץ לי על מאוורר שקט עד 150 ש"ח? המחשב שלי סטנדרטי לחלוטין בלי שום OC או דברים בסגנון. תודה מראש, תומר
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש למישהו המלצה לגוף קירור שקט למעבד - עד 300 ש"ח - שיתאים גם למקרה שאני אשדרג למארז קטן (לקולנוע ביתי)? האם אפשר למצוא מערכת קירור מים בתקציב כזה? מה ההשקעה המינימלית למע' כזו?
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב שמשמש כ HTPC לוח אם שלו זה: MSI G31M MicroATX לפי חיפוש בגוגל התושבת היא LGA 775 הקירור הקיים עושה רעש בסלון ולכן אני רוצה למצוא לו מחליף כמה שיותר שקט במחיר מינמלי אני לא מתכנן לעשות OC ולא צריך מפלצות יקרות. ראיתי שאנשים ממליצים על: Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN3000 95שח Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 185שח Arctic-Cooling Alpine 7 for 775/AM2/939/754 - PWM - RETAIL 150שח איזה מהם הכי שקט? יש עוד המלצות יותר שקטות\משתלמות?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש קירור שקט שמתאים גם למארזים HTPC איזה קירור מומלץ?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, אז בידדתי את כל גורמי הרעש אחד-אחד והשתקתי לחלוטין את המערכת שלי. חוץ מגורם אחד - הספק! יש לי ספק HEC 300AR-T (כמו שהבנתם מהדגם, 300 וואט. ואני מרוצה ממנו ביותר מהבחינה הזאת, אין לי כל צורך בספק חזק יותר). כשהוא רק נדלק - המאוורר שלו (80 מ"מ) מסתובב יחסית לאט, והוא שקט למדיי. הבעיה מתחילה לאחר ממש מעט זמן - בערך אחרי 5 דקות עבודה (אולי אפילו פחות).. הוא מתחמם, והמאוורר מתחיל להסתובב חזק יותר ורועש יותר. השאלה היא מה האפשרויות שלי, חוץ מפשוט להחליף את כל הספק באחד עם מאוורר 120 מ"מ שקט במיוחד... לפתוח אותו ולהאט את המאוורר לא ממש בא בחשבון, כי: א. אני מעדיף לשמור עליו סגור ובעל אחריות... ב. דחיפת האוויר חיונית - הוא באמת מוציא אויר חם. אם אני אחליש אותו זה יהיה מאוד…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-