אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
בחלק האחורי של המארז, החל שהחלפתי למשטח פרספקס (למי שזכור, הייתה פה הודעה), הכנתי מקום למאוורר 120מ"מ שיוציא את החום מהמארז דרך הרדיאטור. המאוורר - מאוורר 120מ"מ, שפועל על 230V, מאוורר רצחני במיוחד, עוקף את הדלתא על בטוח....! טכניקות - על שולי המאוורר - במקום בוא הוא בא במגע עם משטח הפרספקס, הדבקתי פסי גומי/ספוג, זה ששמים על המשקוף כדי לאטום את הדלת. וזה בכדי לצמצם את הוויברציות המופקות ע"י המאוורר.
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכם מישהוא קרא או שמע על שיטה לקרור של רכיבים אלקטרונים/מעבד בשיטת פלטייר? אצלנו בעבודה יש רכיב כזה שמסוגל לקרר מקור חום (אלקטרוני) עד כדי הפרש טמפרטורה של 70 מעלות!!! כן כן זו לא בדיחה. רציתי לשמוע/ליקרוא עם למישהו יש ניסיון בנושא.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתחיל להימאס לי לשלוף את המחשב שלי מהמקום בכל פעם שאני רוצה להחליף את הכבל של המערכת סטריאו בכבל של אוזניות. מישהו יודע איך אפשר ליצור עוד חיבור ליציאת רמקולים / אוזניות בחלק הקידמי של המארז? גם הפניה לאתר בחו"ל תעזור לי תודה רבה ;D
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המאוורר שלי התקלקל ואני צריך חדש, לא משהו מיוחד לאוברקלוקינג, רק לקירור שהמערכת תהיה יציבה, והכי חשוב, לא יקר!!!
-
- 8 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON7000 64DDR + DVI ? TV OUT יש לי לוח אם GIGABYTE - AMD K7 SERIES מעבד AMD Athlon Processor 900 MHz הארד דיסק 40 ג'יגה של מקסטור 7200 384 של ram מסך 17 של מאג 786FD מה אתם צריכים עוד ? ומה אני יכול לשפר בח*א הזה?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי חברה, לפני יומיים קיבלתי את המערכת החדשה שלי: AXP 1700+ ABIT NF7 REV 2.0 Twinmos DDR400 512MB PowerColor Radeon 9700 Volcano 11 ולקחתי את המעבד ושלי ועשיתי לו o/c AXP 1700+ 1500 Mhz ל AXP 2500+ 2005 Mhz FSB 200 voltage: 1.68 ORB: http://service.futuremark.com/compare?2k1=6541471 יציב, ובמאמץ הוא בערך ב 47 מעלות (לא ב full load ) מה אתם אומרים ? מה שכן לעשות ל radeon אוברקלוק קטן יכול להיות פצצה גם בגלל שזה לא הפרו
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי צג באריהב 4*20 חיברתי בדיוק כמו במדריך של האתר ... ולא עובדת לי התאורה האחורית ... לא כותב לי בעברית... יש למישהו פיתרון אולי? תודה
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שהלכתי והשקעתי וקניתי מחשב חדש (AMD XP2200 על ABIT NF7) בתוך מארז של Enermax - FS710, גיליתי שני דברים: הראשון הוא שטמפרטורת המעבד שלי ההיא 54 במנוחה ובלי OC והשני היא שבמארז שעולה 450 שקל בלי ספק אין אפילו מאורר אחד לרפואה. אז עכשיו לכמה שאלות: 1. על המעבד יש SK7 ו SF2 שעובד עם החיישן (מהירות משתנה). הטמפרטורה נראית לכם סבירה? 2. אין עדיין קירור במארז, אבל לפי ראייתי יש מקום לשלושה מאווררים של 80 מ"מ (או אולי ארבעה - אחד יושב מאחורי המדף של ההרדיסיקים). כדי ללכת ולהשקיע 200 שקל במאווררים לטובת העניין? אולי כבר עדיף לקנות מאווררים של 90 או 120? 3. אם כבר אני אלך ואשקיע, איך כדאי לשים את המאוררים? מכניס אוויר מקדימה (למטה) ומוציא אוויר משני החורים מאחורה (…
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
התקדמתי בבנית והתקנת הרדיאטור המאורר והכונס המאורר מכניס אויר מלמעלה נושף דרך הרדיאטור ומשם כונס האויר השחור מונע את עירבוב החם בחלל המארז ומפנה אותו החוצה אשמח לקבל תגובות http://photos.walla.co.il/ssddssdd ( אלבום : הכנה לקירור )
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אל איזה קירור אתם ממליצים למעבד חשבתי על ה- ZALMAN CNPS5100-Cu אני יודע שהוא מתאים ל-AMD אבל למעבדי AMD ו-P3 יש את אותו הסוקט.(תקנו אותי אם אני טועה) התקציב שלי הוא עד -100 ש"ח. אני מתכנן OC דיי כבד.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מאוור של Tt בוולקנו 7 אמרו לי שיש 3 מצבים במצב הכי חזק הוא מרעיש בוולקנו 6 אמרו לי שהוא קצת פחות טוב מה 7 אז אם אתם יכולים להמליץ לי על אחד מהמאוורים שלהם שגם עובד במצב הכי חזק שלו ולא מרעיש מאד זה יהיה טוב מאד בתודה מראש . נ.ב השערת מחיר תיהיה גם טובה ורוב הסיכויים שאני יקנה משהו מהמלאי של זיגזג
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מעבד AXP T-Bred 1700 עם OC (הפרטים בתמונה המצורפת) הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור באס 167MHz והמחשב לא מאתחל. חשבתי שהבעיה היא בכרטיס מסך אז הגבלתי לו את הבאס ל-66MHz ובכל זאת הוא לא עולה. אותו דבר גם כשאני מעלה את המכפלה ל-12. אלה הטמפרטורות: מעבד: 39 לוח: 32
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכל הגאונים! 1. איך ניתן להוריד מהירות של מאוורר? 2. במארז שלי יש מקומות לשני מאווררים (מה שאני ראיתי) מארז של SP. איך ניתן ליצור מאחורי המארז מקום נוסף למאוורר? איך צריך לחתוך- עיגולים קטנים לברגים וביניהם עיגול בגודל של המאוורר? 3. צלעות קירור זה היטסינק? אם לא, מה ההבדל? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעקרון מה שרציתי לעשןת הוא לשים מאורר SF2 שמוציא ליד הספק,אחד על המעבד ואחד מול הראדון. עכשיו השאלה שלי, אם אני ישים על המעבד SLK600 + SF2 ומאורר delta 60 שמוציא ליד הספק, ההבדל יהיה משמעותי בין המצבים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אני אלון ואני חדש פה בפורום קניתי לא מזמן מחשב חדש ואני מאוד מרוצה ממנו הבעיה היא שלמרות מה שאני וחבר שלי YOT שגם הוא בפורום הזה עשינו טמפ' המעבד שלי לא רוצה לרדת מחמישים יש לי אטלון XP 2400 ללא אובר קלוק שמתי נוזל תרמי אחר מכסף במקום מה שהם נתנו לי על המעבד יש לי וולקאנו 6 CU האם תוכלו לעזור לי? עוד משהו מאיפה אפשר להוריד 3DMARK?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה מהאתר הזה קוראים לה GeForceTweakUtility . והגעתי ל- CORE CLOCK 200@225 , MEMOERY CLOCK 286@325 איך אני יודע אם זה מוגזם ואם זה לא? דרך אגב הוספתי סינק של מעבד P MMX על ה-PCB. ועוד דבר שנגעתי בסינק של הכרטיס והוא רותח! אבל אין לי תופעות כמו ריסטארטים או שהמחשב נתקע אבל לפני כמה דקות המסך נכבה והמחשב המשיך לפעול רק לאחר ריסטארט המחשב חזר לעצמו... אבל יכול להיות שזה נבא מזה כי באותו הרגע נגעתי בסינק וכנראה הזזתי משהו.
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
עשיתי OC לרדאון 9500 פרו שלי לפע המדריך באתר: http://www.hardfind.com/reviews.asp?id=3 שפוסם לראשונה בחדשות האתר www.pc-spot.co.il אז ככה: קודם כל המדריך מעולה מהירות ליבה 352Mhz במקום 270Mhz מהירות זיכרון 325 במקום 270Mhz תוצאת 3DMARK2001SE לפני אוברקולק: 12245 אחרי אוברקלוק: 14792 אני ממליץ לכל בעלי הרדאון 9500 פרו לנסות
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני רוצה לשים מאוור על כרטיס המסך שלי הוא ניהיה ממש חם הכרטיס הוא geforce 4 64 mx 440 אייך אני מתקין עליו מאוור? מאיפה אני משיג את המאוור ?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות הנ"ל לפי דעתכם יותר טוב בין אם זה לOC ו לסצם ביצועים בעבודה רגילה משחקים וכו'? קראתי ביקורת על הביצועים שלו והוא אמור לעקוף את ABIT מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שמתי על הליבה של הכרטיס סינק של P3 550 + מאורר של אינטל (60 מ"מ) והדבר נתן לי בסה"כ עוד 16 מה"צ ! אני עכשיו עומד על 315/294 ! 3D MARK נתקע לי בחלק האחרון של המבחן NATURE (בלי צבעים מוזרים או פסים על המסך) נתתי עוד 0.1 אבל זה לא עזר יש טעם לתת עוד קצת מתח אולי ? עריכה קטנה - תודה ל- LIR@N שהסביר לי איך להוציא את הקירור המקורי, כן כן לירן אני יודע שיש לי קליטה של מוגבל ! וכמובן גם ל- MaSTeR NaRGiLa
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני המשך הקריאה של הדיון הזה, מומלץ לגשת ל"מפרט מחשב" ולבחון את החלקים העיקריים של המחשב שלי שקשורים לדיון הזה (מעבד, לוח-אם, כרטיס מסך ומארז). לפני כשבוע בערך אני עשיתי נקיון של המארז שלי (לכלוך/אבק) וכמובן שהסרתי את הHSF מעל המעבד שלי. להפתעתי, כאשר החזרתי את הHSF למעבד, והדלקתי את המחשב, הטמפ' הכללית של המעבד עלתה בכ-7 מעלות. טמפ' לפני הנקיון: מצב המעבד: OCed to 133*15 on 1.675V IDLE: 35C Full Load: 38C טמפ לאחר הנקיון: מצב המעבד: OCed to 133*15 on 1.675V IDLE: 41.5/42C Full Load: 44C כמובן שמרחתי שוב ושוב את המישחה הטרמית על המעבד ועל הHSF (המישחה היא מסוג Artic Silver 3). אפילו ניסיתי לעשות קצת Lapping לHSF. לא עזר שום דבר. הטמפרטורה נשארה עיקשת ועמדה על 42 מע…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לוח אם ASUS p4b-m g-force 2 mx 400 intell pentium 1.7 (well cooled case) עשיתי לו אוברקלוק ל 1989 (117 MHZ) והכל פועל מעולה שאני מעלה את זה ל 133 באס או אפילו 120 המחשב נדלק והכל אבל המסך לא נדק, ובנוסף המחשב לא משמיע את הרעש הצפצוף הזה שהוא נדלק (שזה קרוה בד"כ כשהוא מסים את בדיקת הזיכרון) יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה קטנה... צבעתי את הכוננים שלי באמצעות ספריי לצבע כסף מראה, אבל אחריי יום יומיים הכוננים נראים זוועה בגלל שהם התכלכו, רציתי לדעת אם אתם מכירים פתרון לבעיה הזו תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
ותראו מה יצא VANTEC AEROFLOW 8RDA+ 1700 JIUHB 0310 מעבד על 52 טמפרטורה המחשב לא ממש יציב קורס מידי פעם המלצה : אל תעשו את זה בבית או שעיבוי אדים של המזגן ישרפו לכם את הלוח
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-