אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
מפרט : AMD Athlon 2600+ XP Abit NF7 N-Force 2 השאלה שלי האם המאורר שהזמנתי : CoolerMaster Vortex Dream 7 הוא בעל יכולת טובה למטרת OC ?
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול מה דעתכם על הקירור המקורי שבא עם המעבד E6300 ... והאם שווה להשקיע בקירור אחר למעבד??? תודה רבה לעונים...
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
P4 1.7 גיגה הרץ סוקט 478 ספק הכוח במארז מקביל ללוח אם 1. איזה טמפ' זה מה שהמעבד מחזיק בקלות - כך שיעבוד בצורה יציבה ויהיה לו אורך חיים מקסימלי ? (באנאלוגיה לבני אדם - כמו שבנאדם מרגיש בבוקר בהיר אחריי שינה של 9 שעות) 2. לכמה RPM ניתן להוריד את המאוורר (אינטל רגיל שהגיע עם המעבד הזה - 70ממ) כך שהטמפ' ב 1 תישמר ? 1500 מספיק ?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 אני לא עושה OC ,אולי בקטנה אבל לא יותר מזה. אז זה יעשה את העבודה?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מקווה שלא היה פה, ואם היה - אז מצטער מראש, חיפשתי אבל לא מצאתי. בכל מקרה, חברת puget הרכיבה מחשב טבול בשמן בתוך אקווריום. התוצאות ללא שימוש ברדיאטור - המערכת הגיע לטמפ' שיא של 88 מעלות בתוך 12 שעות עבודה מאומצת (3DMark06) עם שימוש ברדיאטור (פאסיבי, ללא מאווררים) טמפ' השיא התייצבה על 45 מעלות. וכמובן - הכל שקט ונראה מדהים. הנה, בדיוק פה או פה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
עמוד שני סרטונים. http://www.tomshardware.com/2006/01/09/strip_out_the_fans/
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי מעבד 6420 עם גוף קירור סטנדרטי של אינטל. אני רוצה להחליף אותו למשהו שקט יותר. משמש כמחשב משרדי, OC וכו' לא רלבנטי. אני מתלבט בין שתי אופציות כרגע - ThermalTake Max Orb עליו קיבלתי המלצה בהקשר אחר Zalman 7000bALCU עליו המליץ בהמוכר בחנות איתה אני עובד שניהם עולים 250 ש"ח. איזה מהם טוב, ובעיקר שקט יותר? מוכן לשקול עוד אופציות בתקציב.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
ב www.2cooltek.com מוכרים את AX-7 עם מאוורר שקט מאוד 21 דציבילים שזה אפילו פחות מהמאווררים של אינטל....... אומנם לאוברקלוקרים זה לא מספיק אבל למשתמש שרוצה שקט זה ממש מעולה. אפילו לא חייבים לתת לו אשראי, אפשר לשלוח כסף מזומן/צ'ק ואז הוא יישלח לכם את זה לארץ.....
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מחפש קירור שקט במיוחד למעבד (ללא התפשרות על איכות הקירור כמובן), צמצמתי את ההתלבטות לפחות או יותר שניים: Scythe Zipang SCZP-1000 ZALMAN CNPS9500 AM2 ע"פ נבירות ברשת, הם נראים לי מתמודדים די אידיאליים. מכיוון שהמחשב כבר מורכב עם הקירור המקורי, כדאי שהרכבתו תיהיה די פשוטה. מי יתן את השקט הטוב ביותר? דעות? הצעות נוספות?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש קירור שיחליף את קירור הסטוק בהתחלה חשבתי על קירור מים בגלל שהוא אסטטי (קטן) אבל שקראתי הבנתי שקירור אוויר באותם מחירים הרבה יותר יעילים ושקטים חשוב שיהיה שקט גם במאמץ (למרות שלא יהיה מאמץ קיצוני..) ואם אפשר קטן מיימדים(אבל שלא יבוא על חשבון ביצועים) המעבד הוא I5 4670 ולא מתוכנן CO תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול השארתי הודעה בפורום, ועלה לי התקציב לקניית הקירור. אני רוכש מחשב ואני צריך לבחור קירור למעבד ב-200 שקלים. כרגע אני לא יודע אם אני מתכנן לעשות OC למעבד (Q6600, אבל מדובר ב-OC קטן ל-3 GHZ) אבל אני רוצה לקנות קירור כזה שאם אחליט לעשות OC, שהקירור לא ימנע ממני לעשות זאת. החנות שאני קונה ממנה היא FOXPC, ואשמח לקבל קישורים לקירור הטוב ביותר במחיר הזה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
אני מחפש קירור פאסיבי או לפחות שקט מאוד למעבד AMD X2 3800 AM2 65W אם זה משנה אז המארז הוא קומפיוקייס 6K60 או 6C60. הרעיון כאן הוא עלות תועלת אז לא להציע משהו שהוא הרבה מעבר למה שאני צריך... ועוד דבר- כמעט כל הגופי קירור של זלמן שראיתי לאחרונה הם עם לדים- יש אפשרות לנתק אותם? תודה מראש לכל העונים...
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש קירור שקט וזול לE6300 (לא למטרות OC) התקציב הוא 100 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
-
מחפש המלצה על מערכת קירור טובה (עד 150 שקל) למעבד בארטון 2500 , הכי חשוב שתהיה שקטה... תודה, kfir@jesta.co.il
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אין תכנונים לOC רק שימוש רגיל של סרטים, אינטרנט וקצת משחקים. עדיף בכמה שפחות כסף. כרגע אני עובד עם אינטרנט ומוסיקה ויש לי טמפ' ממוצע של מעל 70 מעלות.
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
הי אני מחפשת קירור שקט למחשב שאין כוונה לעשות בו OC לCPU i3-2105 שמתאים לANTEC NSK2480 בין 100 ל 200 ש"ח מzigzag2000 למישהו יש הצעות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לקירור עבור Intel I7 5820K על לוח Mini ITX. כלומר השטח שתופס הקירור חייב להיות קטן כדי שהלוח עדיין יהיה נגיש, שקט ויעיל (גם לנעבדים של 140 TDP). אני לא מתכנן Overclocking, אולי משהו של 5%-10% (אפשרי בכלל עם מעבדים אלו?). ככה שבעיקר חשוב השקט והקומפקטיות. האם יש משהו משתלם מבחינת תמורה למחיר? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעקבות הOC שלי המעבד הגיע לטמפרטורות לא סימפטיות במיוחד 50-55 מעלות המנוחה הקירור כרגע הוא קירור סטוק. אני מחפש קירור חזק שיוריד את הטמפרטורות ב10 מעלות לפחות אבל שלא ירעיש כרגע המחשב שלי ממש שקט לא שומעים ממנו ציוץ ואני רוצה שזה ישאר ככה התקציב בה נגיד 150 ש"ח ומטה לא בא לי להוציא על זה יותר מידי
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איזה קירור שקט יותר? Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Scythe Shuriken Scythe Big Shuriken Scythe Katana 3
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעונין לשדרג את ה-HTPC שלי לקרור שקט יותר. הנה המפרט הנוכחי: מארז - (Thermaltake Bach (VB8000BNS ספק - Antec TruePower Trio 550W לוח אם - Asus P5N32-E-SLI Plus מעבד - E6600 כרטיס מסך - XFX GeForce 9600GT 512MB כרגע כל המאוררים במארז מקוריים: המאורר של ה-CPU, כרטיס מסך והמאוררים של המארז. חשבתי להיפטר מכמה מהם ולהחליפם בקירור פסיבי: קירור למעבד - CoolerMaster Hyper Z600 קירור לכרטיס מסך - Arctic Cooling Accelero S1 Rev. 2 בנוסף להחליף את המאוררים המקורים של Thermaltake שבאו עם המארז במאורר בודד גדול ושקט, אשמח להמלצות. השאלות הקריטיות הם: 1. האם הקירור הפסיבי של המעבד נכנס במארז? מידות גוף הקירור הן: 127.28mm x 127.28mm x 160mm מידות המארז הן: 170mm x 430mm x 450mm ל…
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחפש קירור שקט במיוחד ל-E6300 שלי. קירור הסטוק פשוט מזמזם כמו עינוי סיני בשבילי. המעבד מומהר בדר"כ ל-2.1G. השימוש הכבד ביותר הוא והכנת ידיאו אבל רק 5% מהזמן. רוב הזמן הוא בענייני גלישה ואופיס. קראתי את הסטיק של טמפרטורות ואמצעי קירור מומלצים. ההפרש בין Freezer 7 Pro ב-135 ש"ח (ב-SkyPC) שמקבל ציון 9.3 ל-CNPS7700AlCu שמקבל 9.5 הוא 42 ש"ח ול-Sunbeam Tuniq שקיבל ציון 9.95 הוא 120 ש"ח. 1. האם ל-OC לא הסטרי (עם ה-GA-945-P שלי אני מגיע גג לבאס של 355M) , ההפרש מול ה-Freezer 7 Pro שווה את המחיר בהנחה שכולם שקטים? 2. עד כמה שיפור הקירור ביניהם משמעותי בכלל ול-C2D הקריר יחסית בפרט? 3. האם יש ביניהם הבדלים ברעש? תודה
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היום בערב אזמין מפרט שכולל: hd5870,i5 2500 ואת המארז p182. חשבתי להחליף לו את המאווררים כי הבנתי שמאווררי ה-tricool שבאים איתו לא מספיק שקטים. עכשיו השאלה היא כזו מה עדיף לקנות 3 מאווררי SCYTHE S-FLEX במהירות 800 או 1200? חשוב לי השקט אבל אני לא מוכן להסתכן שישרף לי המחשב. אה ועוד דבר, לגבי הכרטיס מסך sapphire hd5870 כדאי לקנות אליו קירור בנפרד? או שאין צורך והוא מספיק שקט גם ככה? ב-rsm(שזו החנות בה אני קונה) יש רק את הקירור artic cooling accelero s1 rev 2 ב-111 שווה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים לענייננו, יש לי כרטיס HD4850 רגיל לגמרי, על סטוק[פעם היה על OC]ואני מעוניין להחליף את הקירור שלו, לקירור אחר שהדגש הוא על שקט. אך יש לי מגבלה, אני לא יכול לקחת כל מפלצת קירור שבא לי, מכוון שהרווח בין הPCB של הכ.מסך לבין הPCB של הכרטיס קול הוא 4 ס''מ בלבד[נמדד]. אז חשבתי לקחת את הVF900 של זלמן, שגם נכנס בתקציב וגם נראה מתאים למשימה, הוא גם קומפקטי ויכנס[אומנם יהיה לחוץ שם, אך לדעתי הוא יכנס, אני מתבסס בעיקר על זה: http://www.tweaknews.net/reviews/vf900/index5.php]אבל הייתי שמח לקבל חוות דעת ממכם. בתודה Quantom.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-