אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על דרך להוריד קצת את הרעש. במקום לחבר בברגים למארז, מה שגורם לרעידות, לחבר עם נייר דבק דו צדדי. הוא יחסית עבה (מילימטר בערך) ועם ספוג. כלומר הרבה פחות רעידות אם בכלל. 4 חתיחות בכל פינה של הברגים אמורות להדביק את זה מספ]יק חזק. החיסרון היחיד שאני רואה זה שאחר כל יש סימנים אם מורידים, אבל גם ככה כבר יש חור במארז...
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?s=&postid=448209 בעיקרון ובקיצור; הבחור אומר שע"י הוצאת העיגול שמחזיק את הכנפיים (/להבים - איך שתיקראו לזה) גורמים למאוורר להסתובב מהר יותר ופחות רעש. הוא טוען שמה שמחזיק את המאוורר זהו השדה המגנטי שנוצר. אני *עוד*( ;D) לא ניסיתי את המוד. למישהו יש השערות? או מישהו מוכן להתנדב לניסוי? ( )
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני עוד כמה שבועיים-שלושה גג קונה מחשב חדש ואני מעוניין לעשות OC. בינתיים השילוש הקדוש שחשבתי עליו הוא: NF7 + 2100 + Twinmos pc3200 או להחליף את הלוח אם ב 8RDA3+ החדש... הבנתי גם שאני צריך קירור טוב אז בהתחלה חשבתי על CHIEFTEC DRAGON DX-01BD ואולי אני יוסיף כמה מאווררים ג'נריים (כדאי לי?) וההטיסינק SK7+SF2. קראתי עכשיו את הביקרת על ה AeroCool DP-101 וראיתי שהוא מפיק קצת רעש אז שאלתי היא - המעבד (2100+) יכול לשרוד OC של בערך 220*11 עם הקירור הנ"ל? אם לא מה כדאי לשנות?
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]אז כך יש לי geforce 4 mx 440 [/glow] ואני רוצה להגביר את הביצועים שלו כדי שיפעיל לי יותר טוב משחקים בצורה חלקה יותר ושלא יתחיל לגמגם במילים אחרות יתחיל להתחרפן ומשחקים יעבדו לאט ויעצרו והיו תקיעות. אז בבקשה כל מי שיכול להגיד לי מה לעשות אנא ללחוץ על הוספת תגובה ולכתוב למעני [move]תודה מראש נתי[/move]
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ספק גנרי של 400 וואט ( ככה לפחות אומרת המדבקה ) אני באובר קלוק דיי עצבני ולאחרונה שמתי לב דרך תוכנה שהמתח שמספק הספק שונה מאוד ממה שצריך להיות במיוחד במתח של ה- 5 וולט במקום 5 וולט אני מקבל 4.7 במצב מנוחה, וכאשר המחשב במאמץ המתח יורד עד ל 4.5 ואפילו מתחת. מחומר שקראתי באינטרנט בהנתי שזה לא טוב ויכול להוו סיבה לאי יציבות וניפילות. רציתי לדעת האם יש אמת בדבר? והאם ספק טוב של חברה טובה כמו HEC או ENERMAX יתפקדו טוב יותר תודה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוק למעבד וכרטיס מסך? (p3 866, geforce 4 440 mx 64mb ddr) בכמה זה ישפר את הביצועים? תודה! ועוד משהו מה צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד? עכשיו אצלי זה 56 מעלות
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תגידו איפה וכמה עולה גומיות H ?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
תשמעו קראתי את המדריך והכל אני מתחנן לעשות את זה. אבל רציתי לדעת בקשר למנורה כמה בערך היא עולה? איפה אפשר להשיג אותה? וגם איך היא מורכבת? כאילו הבית נורה אני יכול לקנות בנפרד ולהוסיף לזה מנורה משלי? זאת מנורה מיוחדת? איך קוראים רק לבית מנורה? יש לי אפשרות לקנות רק מנורה ולעשות לבד בית מנורה? אם כן איזה חומרים אני צריך לקנות כדי לעשות את הבית מנורה? תגידו איפה וכמה עולה גומיות H לחלון במארז? תודה לכל העוזרים...... ;D
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי שאלה או יותר נכון אני צריך עזרה יש לי מסך LCD של IBM ממחשב נייד ישן הייתי רוצה לדעת אם יש איזו שהיא דרך לחבר אותו לכרטיס מסך רגיל כלומר אני יודע שאפשר כי אמרו לי שיש לזה מדריך אבל לא זוכרים איפה ראו אותו בקיצור עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול על הטמפרטורה איזה מספר של מעלות כדאי לא לעבור ושמה זה מתחיל להיות גבולי והאם קיים דבר כזה טמפרטורה נמוכה מידי ואם כן מהי ? בתודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום כולם, אני חושב על האופציה שבמחשב הבא שלי יהיה קירור מים Asetek Waterchill. אני רוצה לחבר אותו למארז Thermaltake Xaser III V2000A. כולם יודעים שהמארז מגיע עם 7 מאוררים, השאלה היא אם הם עדיין הכרחיים במחשב גם כשהקירור מים מחובר? את מה בדיוק הוא מקרר? רק את המעבד? או גם חלקים אחרים במארז.... חשוב לי מאוד שהמארז יהיה מקורר היטב (ולכן שתי הבחירות הנ"ל).
-
- 10 תגובות
- 969 צפיות
-
-
http://www.techtv.com/screensavers/howto/story/0,24330,3433785,00.html נחמד ופשוט. אולי המחשב יילמד דוגמה מהנמלים ויפסיק להתעצל.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד, ויש לי כמה דרישות, 1.שיהיה שקט ממש שקט (אני חייב שקט שאני יושן). 2.שיקרר טוב. 3.שיהיה עם מד לכוון את העוצמה של הקירור. 4.שלא יעבור 120 שקל. ואני צריך עזרה איזה מבין ה-3 לבחור: 1. http://www.hexus.net/review.php?review=525 2. http://www.pch.co.il/docs/pd709723685.htm 3. http://www.pch.co.il/docs/pd1033592915.htm ואם יש לכם אפשרויות יותר טובות בטווח אז סבבה (ואני לא עושה אוברקלוק)
-
- 58 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע את הקירור המקורי שקיבלתי איתו, מאוורר על 6200 סיבובים לדקה הטמפ' בימים אלו היא 59 בלי מאמץ, חשבתי להחליף למשהו יותר שקט במחיר של עד 200 ש"ח. המעבד שלי הוא ATHLON AMD1400MHZ הלוח אם ASUS A7V-E מישהו הציע לי לקחת הערכה של זלמן: http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm בKSP הוא עולה 190. מישהו יכול להגיד לי עם הוא טוב? יש הערות או הארות כלשהן בקשר למוצר זה? האם במחיר הזה אפשר לקבל משהו יותר טוב?
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה, בניתי פאן קונטרולר כזה: http://bit-tech.net/images/article/52/fanbus_rheostat_switched_dual_LED.jpg הכל עובד מעולה ויצא יפה לאללה, רק יש בעיה אחת, כשהלכתי לקנות את החלקים לא היה ראוסטאט של 50 אום, המוכר אמר שקשה להשיג כי זה מתחיל רק מ- 500 אום ובאמת בדקתי בכמה חנויות ולא היה, בכל מקרה הוא הציע לי פיתרון חלופי, הוא הביא לי ראוסטאט של 100 אום, ובין שתי הרגליים הקיצוניות מגשרים נגד של 100 אום וככה הראוסטאט יעבוד על 50 אום. סמכתי עליו בעניין כי הוא נראה לי אמין והוא היה נחמד, הסביר לי הכל וכו', ואני לא מבין גדול באלקטרוניקה... פה ושם כשצריך יש גם את אבא.. בכל מקרה, מה שקורה זה כזה דבר, הרגישות של הראוסטאט היא כלום למעשה.. אין לי שליטה כמעט, כאשר הראוסטט נמצא במצב…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איזה לוח יותר טוב לOC. אך אם יש לכם לוח אחר להמליץ לי לOC טוב אז תרשמו לי בתגובה. 10q Prosscor: AMD 2100 Memory: 512x2 C.video: Hercules 9700 Non-Pro
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
פירוט: נפלו עלינו הימים הקשים וזה גם השפיע על המחשב שלי כלומר המעבד התחיל להיתחמם יותר מידי ואני מתלבט איזה מאוורר לשים עליו בהנחה שאני זורק את המאוורר המסריח של אינטל שבקושי מוציא אויר.. איזה כדאי (הרעש לא כל כך משנה לי..) 1.DELTA 60x38 2.DELTA 80x38 3.SMART FAN 2 80x25 תודה לכולם....................................... :jump:
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי הארדקנו 2 ושמתי חיישן אחד על הכרטיס מסך מאחורה איפה שהליבה שלו! ואת השני אני רוצה לשים שימדוד את המעבד, איפה לשים בדיוק? נ.ב רציתי לראות על כמה הטמפרטורה של הכרטיס מסך הקודם שלי (GEFORCE 2 MX 400) וראיתי שהמעלות הם כאלו: תנוחה:48 מעלות מאמץ:51~ מעלות בחדר היה 29~ זה בסדר? תודה! מתן!
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כשאני מנסה לעשות overclocking לכרטיס שלי hercules 3d prophet 9500 pro 128mb ddr הוא תמיד מחזיר את ההגדרות לdefault ( 275mhzcore clock & 270mhz memory clock) אני חושב שהbios של הכרטיס חוסם את הoverclocking איך אני פותר את הבעיה הזאת? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אם אני אקנה את הזכרונות GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM אני יוכל לעשות O/C גדול יותר? יש לי P3 785 MHZ ולוח שתומך בזכרונות SDRAM.
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
איפה בדיוק אני אמור לשים אותו ?
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היופ אני וקובי יצאנו לטיול בארץ ישראל (אגף המכס בנמל תעופה בן גוריון) ולאחר שהלכנו לאיבוד איזה שעה (סתם פשוט לא מצאנו את הבניין ולאחר אין ספור עברות תנועה שלי ) החלפנו כספים עם המדינה (מעמ ומיסים) יצאנו לנו עם חבילה גדולה של אהבה בקרוב מאד יתחילו הבדיקות ולבסוף תועלה סקירה מלאה . להנאתכם ותגובותיכם. הלפטופ נמכר בנפרד ;D
-
- 67 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי ורציתי לשאול האם יש מדריכים לדברים בסיסיים כמו חיתוך, הוספת חלונות, מפסקים, נורות..... בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-