עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד, ויש לי כמה דרישות, 1.שיהיה שקט ממש שקט (אני חייב שקט שאני יושן). 2.שיקרר טוב. 3.שיהיה עם מד לכוון את העוצמה של הקירור. 4.שלא יעבור 120 שקל. ואני צריך עזרה איזה מבין ה-3 לבחור: 1. http://www.hexus.net/review.php?review=525 2. http://www.pch.co.il/docs/pd709723685.htm 3. http://www.pch.co.il/docs/pd1033592915.htm ואם יש לכם אפשרויות יותר טובות בטווח אז סבבה (ואני לא עושה אוברקלוק)

• 58 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. Started by iyehuda,

מה עדיף XP 1700 ב 350 ש"ח או XP2000 ב 450 ש"ח ללא OC ברור לי שעדיף את ה XP 2000 ב OC עם מי ניתן להגיע לתדר יותר גבוה ? תודה

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by Forge,

אני פשוט לא מצליח לעבור את ה- 178 על CAS 2.5, אני יודע שזה לא הלוח בה- 'ה' הידיעה ל- OC אבל עדיין הסקאלה היא עד 250. מישהו הגיע גבוה יותר? יש לי זכרונות של סמסונג ומעבד 1600+

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  4. שלום ! יש לי 1700+ 0.13 סטפינג : JIUHB 0303 עם ננט תרם בלו 2.... SK7 ועליו SF2. אני ב-OC עכשיו ל-2200...ואני על הכי גבוהה של ה-SF2 שזה מאוד מאוד רועד ! המעבד ב-46 מעלות ב-IDLE !!! נורמלי 1"?!?!?!?! המתח כרגע הוא 2.05 זה בסדר...גבוה מדי ? עד כמה זה בסדר להעלות ? יש לי Epox 8RGA+ ורציתי לשאול מהו מתח שבערך סביר לעבודה לאורך זמן... אני לא רוצה לצלות את המעבד ! תודה!

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by T-man,

יש אפשרות להשתמש בקירור אוויר בנוסף לקירור מים? (ששניהם יפעלו על אותו מחשב)

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  6. Started by madv,

שלום רב עם המעבר לפס רחב החלטתי להעביר את המחשב ( P-2 במהירות 400HZ ) מחדר העבודה לחדר המגורים ולחבר אותו למערכת הסטריאו בכדי להאזין לאינטרנט רדיו ולקבצי מוזיקה שיש לי. המחשב מרעיש מדי בכדי להאזין למוזיקה בשקט. השאלה באיזה אחת מהגישות הבאות יש לנקוט: 1. להחליף את המאוורים הקיימים במאווררים שקטים יותר. 2. להחליף את המאווררים בצלעות קירור. 3. פתרון אחר אשמח לקבל תגובות / הערות ואנא במידת האפשר הרחיבו וציינו גם היכן ניתן להשיג את החלקים אותם אתם מזכירים

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם לפני זה היה לי סטיק 1 של Mushkin 512 ddr 3200 BLACK קיבלתי 2 סטיקים של 256 MB , מתוצרת CORSAIR מסוג : TWINX 3200 LL יש לי מעבד : amd xp 1700+ , סטפינג : JIHUB DLT לוח אם : Epox 8rda+ קירור : SK7+SF2 לא עשיתי עם הMUSHKIN OC. עכשיו השאלה אם אני יצליח לעשות OC טוב עם 2 סטיקים, הבנתי שזה משפיע. תודה לעונים ;D ונ.ב בהצלחה לכל מי שיש לו מחר בגרות במתמטיקה

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ComputerMan,

אני צריך מישהו שיגיד לי כמה אום אני צריך בישביל להפוך מ 12V ל 4.0V תודה רבה :-)

• 100 תגובות
    • 6.7k צפיות
  9. יש לי שני מעבדים זהים פנטיום אחד אותו סטפינג אותו מספר סידורי (רק 3 המספרים האחרונים שונים) ושנת הייצור אותה שנה. מהו פוטנציאל האוברקלוק שלהם (או של אחד מהם)? נ.ב הסטינג של מעבדי אינטל החדשים הוא SLR63 או משהו כזה נכון? בפנטיומים שלי כתוב SL27K מוכר למישהו?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. שלום לכולם, אני יודע כבר מה צריך לעשות כדי לפתוח מכפלה... אך רציתי לדעת היכן משיגים את הערכה המדוברת בישראל(HighSpeed PC's), או לחילופין - אם אילו חומרים זמינים בישראל אני יכול לבצע את העבודה, במיוחד אני לא מוצא, Conductive Greaze... (יש למישהו הצעה ? ) דבר נוסף, האם אוכל לאחר שאפתח את המכפלה והורדתה להגיע ל- FSB של 166 ? ללא פתיחתה כבר הגעתי ל- 150 ! - ושם נעצרתי... ( האם זה נכון שברגע שאני בוחר ב- FSB של 166 אז אוטומטית הלוח אם משנה את היחסים בתדירויות ל- PCI וכו'... ? - ואז הם לא יעשו לי בעיות ... ? ) שכחתי לציין כי יש ברשותי XP1800 AGOGA... (אני מתאר לעצמי שזה PALOMINO )... תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  11. היום אני חוזר מעבודה, מדליק את המחשב דבר ראשון ומה אני מגלה?! המסך לא נדלק. אני מסתכל במארז ורואה טיפה על הבלוק מים!!! הוצאתי את הכרטיס מסך, כולו מלא מים וגם ה AGP. מהר פירקתי הכל ניגבתי וייבשתי אם פן. הלוח אם עובד, והכל טוב רק הכרטיס מסך שבק חיים! :'( אבל המקרה גם לימד אותי לקח וגם פתר לי את הבעיה שלא יכולתי להחליט האם לקנות מחשב חדש אם כרטיס מסך או לא. עכשיו אין לי ברירה. נ.ב עכשיו אני עובד אם הכרטיס מסך OB .....................איכס!!! כמה שרואים מגעיל!!!!!!!

• 47 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by SEangel,

הצלחתי להעלות (בביוס) את הFSB ל142 ואת המכפלה ל11.5 ז"א שעכשיו היא רץ בבערך1.54 ג'יגה תוך כדי התעלמות משינוי המכפלה בביוס יכול להיות שהוא נעול (כי הבנתי שAMDים לא נעולים)? נ.ב אין לי קירור מיוחד (אך המארז שלי גדול ומאוורר) והטמפ' עומדת על 54 (לאחר כ40 דקות בפריים 95) 1. עדכנתי בביוס להזהיר ב63 ולכבות ב70, כדאי להנמיך את הטמפ' לשניהם או שזה עדיין בתחום הבטוח? 2. כדאי להוסיף קירור נוסף או שבמצב הנוכחי אין סכנה?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  13. Started by iakovl,

מה דעתכם? הוא די זול 450 האם כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  14. לאור הצלחתה הרבה של ערכת המדבקות הקודמת שפרסמתי באתר (יותר מ 2000 הורדות!), והביקוש הרבה לערכה נוספת כזו. The Grey Matter Studios גאים להציג את הערכה המושלמת (כמעט) של מדבקות למארז (Vol. 2). הערכה החדשה כוללת את כל מה שלא היה בגרסא הקודמת ועוד הרבה יותר. מכיוון שהגרסה הסופית תהיה מוכנה רק לקראת סוף השבוע הבא החלטתי להציג בפניכם תמונת Preview של הציורים שיכללו בערכה שתוכלו להדפיס ולעטר באמצעותם את מארזכם. כל הצעה או רעיון לציורים נוספים יתקבלו בברכה. ועכשיו לPreview שציפיתם לו: הקובץ המלא (כנראה בגרסת PDF ) ישחורר בסוף שבוע הבא, בלעדית ל HWzone.

• 40 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. יש לי מאוורר מארז של GLOBE FAN עם חיישן טמפרטורה: http://www.globefan.com/12025.htm לפי הSPECS באתר הCFM של המאוורר שלי היום (2300RPM בד"כ) הוא 75~. אני רוצה לנתק את חיישן הטמפרטורה כך שהמאוורר יעבוד כל הזמן על מספר הסיבובים המירבי. הורדי את המדבקה שעליו וראיתי שהכבל של החיישן מולחם למעגל המודפס. האם ישנה אפשרות לבטל את חיישן הטמפרטורה בלי לגרום לכך שהמאוורר יפסיק לעבוד? תודה מראש לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  16. יש לי כרגע שניי סטיקים של 256 מגה CORSAIR PC3000 אני מתכוון להחליף ל שניי סטיקים של ל שניים של 512 ואני מתלבט מה לקחת: 1. GEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM אחריות לכל החיים 2. TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR אבל זה בלי גופי קירור והם יותר יקרים ב40 ש"ח משהו כזה,ואני לא יודע איזה שבבים יש עליהם. אחריות לשנה. שאלות: 1. הזיכרון לא ישמש ל OC מכיוון שהוא כבר במהירות של 400MHZ ואני עובד על באס 205 כך שזה לא OC ענקי והתיזמונים זה 6 3 3 CAS2.5 שניי דגמי הזיכרונות יעמדו בזה נכון? 2. זיכרון GEIL יעמוד בבאס יותר גבוהה מ400 או שלא? תודה מראש לכל העוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by 1,

יש לי כרגע את הקירור המקורי שקיבלתי איתו, מאוורר על 6200 סיבובים לדקה הטמפ' בימים אלו היא 59 בלי מאמץ, חשבתי להחליף למשהו יותר שקט במחיר של עד 200 ש"ח. המעבד שלי הוא ATHLON AMD1400MHZ הלוח אם ASUS A7V-E מישהו הציע לי לקחת הערכה של זלמן: http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm בKSP הוא עולה 190. מישהו יכול להגיד לי עם הוא טוב? יש הערות או הארות כלשהן בקשר למוצר זה? האם במחיר הזה אפשר לקבל משהו יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  18. אז ככה, כבר הורדתי ת OC, מרוב חום, ניקיתי אותו היום ושמתי לו משחה תרמית חדשה, הצמדתי תגוף קירור הכי טוב, והוא ב IDLE 52 מעלות, זה לא יאומן!!! הוא אף פעם לא היה ככה, הוא מתחיל מ 44, ועולה לאט לאט ל 52!!! אין לי שמץ מה קורה, חשבתי שזה המשחה התרמית, אני רואה שלא, יש לי EVERCOOL נחושת, לפינ חצי שנה החום ב IDLE היה 38 מעלות, וב FULL LOAD 46, המארז נוקה ע"י אוויר דחוס ושואב, עדיין, החום לא יורד, יש למישהו פיתרון? כי זה ממש מתחיל להעיק....

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  19. Started by vourt,

יש הבדל בין שני הלוחות של EPOX - ה EP-8RDA3+ לEP-8RGA+ חוץ מהכרטיס מסך המובנה ? תודה, כפיר.

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  20. במקור - צלעות קירור של פנטיום 486, קצת פרספקס, קצת דבק מיוחד, קצת צנרת, ותוצאה מדהימה ! המערכת כמובן 100% זמנית אשמח לתגובות !

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מצב לא נעים בכלל!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, הורדתי את התוכנה SpeedFan ורציתי לשאול כמה שאלות: א. מה זה החץ הכחול הזה שמראה שהוא ב23 מעלות? ב. השני אני יודע שזה ההארד דיסק והוא ב-52 מעלות זה לא קצת יותר מדי? ג. מה זה ה-TEMP1? ומה זה ה-TEMP2? תודה. נ.ב- צירפתי תמונה אני מקווה שיראו בסדר

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  23. אתם יכולים לראות במפרט שלי את כל הרכיבים... אני רוצה לעשות אובר קלוק לכרטיס מסך ולמעבד שלי. קראתי את המדריכים, אבל אני רוצה לדעת אם למישהו יש נתונים ספציפים על הרכיבים שלי או דברים שאני צריך לדעת שפציפים למעבד שלי ולכרטיס מסך שלי. דרך אגב זכרונות SDRAM אמורים להגביל אותי? עריכה: הקירור של המעבד והכרטיס מסך הוא הקירור המקורי שלהם, המארז שלי מאוורר.

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  24. אם כן, אפשר קישור?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by McJ,

ראיתי פה באחת הביקורות שהיה רשום משהו על קירור גז (או משהו כזה) תוכלו בבקשה להסביר לי מה זה?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים