אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
כאמור, Abit KD7, מעבד AXP 1700+ 0.13, TB, זכרון 256+128 2100. ה-OC לא היה מתוכנן ולא רציני במיוחד... קירור; צלעות קירור מקוריות ג'נריות שבאו עם המעבד + קצת עזרה מהמזגן בחדר..... מכפלה - 18, באס - 133, מתח מעבד - 2.325 לא היה יציב, ולא קר דיו בכדי להחזיק מעמד לאורך זמן. התוצאות: AXP 1700 זה בערך 1460 מגה-הרץ, ואני כאמור הגעתי ל - 2412 מגה-הרץ.
-
- 48 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפי הביקורת על יכולות הOC של ה2.4C שפורסמה באתר הגיעו עם Asus P4P800 Deluxe לOC נחמד אז יש ןלו אותם יכולות OC כמו של הAsus P4P800
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
שלום לפני מספר ימים קיבלתי את הלוח הזה ויש לי מספר בעיות: 1.למרות עידכון לביוס חדש המדד של הFSB עדיין 100-133-166 למרות שבספר של הלוח נאמר בפירוש שאפשר לעלות בקפיצות שבין 2 ל5, מה לעשות? 2.אני עובד כרגע בבאס של 133 והלוח עדיין מסרב לתת לזיכרון תזמון של 2 ולא 2.5 למרות שברור לי שהם יכולים לעמוד בזה באס שכזה. 3.הVCORE מגיע רק עד 1.85 בקיצור ..יש גאמפר או משהו שאני מוציא אותו וגורם ללוח שלי להיות נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
מה הקירור הכי טוב ומומלץ למעבד athlon xp 1600? חבר שלי יש לו מעבד כזה שהוא קנה לפני שנה ומשהו והתקין עליו את המאוורר הג'נרי שסופק יחד עם המעבד הבעיה שהוא מתחמם לו ומגיע לטמפרטורות של 50c כשהמחשב לא במאמץ. מה אתם ממליצים לו? איזה מאוורר איזה קירור. הוא לא הולך לעשות OC.
-
- 2 תגובות
- 461 צפיות
-
-
זו השאלה
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפס משאבה שעושה 2000 h\l שיש לה קותר של 8\3 במחיר סביר *לא בתוח שזה קשור לפו עם לא אז תזיזו על תינעלו (ל מנהלים)
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אפשר רק להוריד?! ניסיתי בביוס להעלות ל-112 הוא לא קיבל, התפשרתי על 103 רק בשביל הנסיון והוא עבד, אבל, עם סיום האתחול קיבלתי תמסך הכחול של ה-XP הלוח שלי זה VIA APOLLO 133 והזכרון עובד ב-133 אסינכרוני. המכפלה בברירת מחדל 8.5 וגם ככה היא מעבר למקסימום שאפשר עם גימפור ידני שזה 8... אגב לגבי שדרוג ביוס... היצרן לא אמור להוציא עדכונים בחינם? כמו ברכיבי חומרה רגילים, חיפשתי בגוגל וכל מה שהגעתי אליו זה חברה מסחרית שמאפשרת הורדת תוכנה לזיהוי הביוס ושליחת המידע אליה באינטרנט. מה הקטע? הביוס שלי: BIOS Type: Award Modular BIOS v6.00PG BIOS ID: 12/29/2000-694X-686B-6A6LJH2CC
-
- 13 תגובות
- 732 צפיות
-
-
במארז יש מקום פנוי למאוורר נוסף בפאנל הקדמי לפני הכוננים הקשיחים איזה מאוורר (גודל ומודל) כדאי להוסיף ?
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי שלאול אותכם המבינים במאוררים איך המאורר הזה למעבד and 1800 והאם יש הבדל בינו לבין הוולקנו 9 או 10 חוץ מהמחיר וכמה לדעתכם המאורר הזה יוריד לי את הטמפרטורה של המעבד שלי כי עכשיו היא על 70 מעלות
-
- 9 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום שוב זוחרים שבתרד הקודם שלי דברתי על זה שאני עולי יוחל להסיג משאווה ? אז נחשו מה היסגתי :-) אבל היא די חלשה וגם אני לא יודע את הפרתים שלה (מה לעסות לא כתוב עליה ואני לי את האריזה\הורעות שבעות בדרך כלל עם משאווה) אז אני הוספתי תמונה בשביל שתרעו את המשאווה ושתבינו פרופורציות (בצילום רועים את המשאווה עליד שעון מאורר סתנדרתי) אגב עחות התמונה חרע כי לא ניתן לצרף כבצים יותר גדולים מ 250K והגודל הבאה במצלמה הדיגיתלית שלי (אחרי 100K) הוא כ 800K עז אין ברורות עובדים עם מה שיש (עגב עם מישהוא יחול להבי מקום להחסן את התמונות בעופן זמני אני יוחל לעלות תמונות בעחות יותר גדולה),,,(אגב יש לי את העמצים לבנות רדיתור ו בלוק כירור מים בעובי של המשאווה בשביל לא לעבד לחץ) ,,, (מחר אני יוס…
-
- 32 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם אני נותן מתח למאוורר דרך הלוח אם זה מתח נמוך יותר מאשר חיבור מולקס לכבל של הספק? כמה מתח מקבל המאוורר בכל אחת מהצורות? ואם נותנים מתח גבוה למאוורר הוא יסתובב מהר יותר?
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
המאוור הקודם שהיה לי, נהרס. הבאתי גוף קירור ג'נריק פשוט, Green Power. קיבלתי יחד עם הגוף קירור גם טיפה משחה, שאני מנחש שאותה אני אמור למרוח על המעבד. אין לי מושג בכלל איך לעשות את זה, המשחה באה בשקית פצפונת, וחוץ מזה, נשארה עוד משחה מהגוף קירור הקודם. אם תוכלו להדריך אותי איך למרוח אני אודה לכם מאוד. זה די דחוף.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתונים על המחשב: לוח אם- gigabyte 8pe667 ultra 2 מעבד-p4 2400 אני חושב שהוא B ולא a איך אני יכול לבדוק? קירור מעבד-המאוורר והיטסינק של INTEL, שאני חושב שמגיעים עם המעבד. קירור למארז-מאוורר 80mm בגג המארז שמוציא אוויר. זכרונות- samsung pc2700 333MHZ 256mb X2 כרטיס מסך-MSI GeForce 4 ti 4400 ספק של- CODEGEN 300W יש לי עוד מקום בחלק האחורי של המארז למאוורר 80mm שאני יוסיף בקרוב.. כמו שהבנתי זכרונות מסוג זה יכולים להגיע למהירות באס של 166MHZ אבל מישהו בפורום אמר לי שזכרונות מסוג טוב יכולים להגיע אפילו עד ל175MHZ. וכמו שאני יודע סמסונג נחשבים איכותיים. אתם חושבים שאני באמת יוכל להגיע ל-3150MHZ? באיזה קצב להעלות את הבאס כל פעם? ואיזה מאווררים להוסיף או להחליף?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי שניי סטיקים של 512 של TWINMOS PC3200 וכמובן בחנות עשו טעות והזמינו PC2700 אז לקחתי אותם זמנית וכשיגיעו ה3200 אני יחליף הענייןשאני רץ כרגע בבאס 400 והכנסתי את הזיכרונות והם דווקא עובדים ונראה לי בסדר על 2.7V הרצתי SANDRA והכל נראה תקין. איך אני יכול לעומק לבדוק את העניין אם הוא יציב ב 100% או לא? ובכלל זה הגיוני ש2700 של טווינמוס יעשו OC של 67MHZ? תודה מראש.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
-
במארז שלי יש שלושה מקומות למאוררים: 1. בדלת 2. מאחורה 3. למעלה הדבר היחיד שבטוח הוא שאת הלמעלה אני שם על הוצאה מה אני עושה עם האחרים?
-
- 14 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני צריך את זה כדי לחבר מס' לדים למיתוג... יהיו תמונות של התוצאות...
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מבין החברות האלה: twinmos micron samsung Geil
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוכלו לתת לי פרטים על זה בבקשה או מדריכים שמפרטים על זה טוב במה זה כרוך וכול'? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות(דגש על "רוצה") בלוק מים לכן אני צריך לדעת,איזה מתכת מוליכה חום הכי טוב(אלומיניום/נחושת/???) ועוד שאלה,נגיד שהמים במערכת קירור מים מתחת לטמפרטורת החדר,איך אוטמים את הבלוק ככה שלא תהיה התעבות מים מסביב לבלוק?
-
- 20 תגובות
- 11.8k צפיות
-
-
זוכרים לפני חודש או חודשים שאלתי אותכם על אפקט קירור פסיבי ואמרתם שזה קיים בתאוריה אבל לא במעשה? אז חיפשתי,בדקתי ומצאתי חברה שמשווקת שבבי קירור מעולים לאוברקלוק, מגיעים ל15- מעלות ע"י זרם ממש מצחיק שאני לא בטוח כמה אבל לפי מה שראיתי מספיקה בטריה של שעון כדי להפעיל את זה. זה שקט יעיל ומחזיק להרבה זמן החיסרון היחידי שזה עולה 25$ אני כבר הזמנתי אחד לאוברקלוק שקט ורציני. לא ניראה לי שאני יכול לפרסם את שם החברה כי זה פורום ציבורי ואני לא בטוח שמותר לי אז אולי אחד המנהלים יבהירו לי את הנושא. יאיר.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מהירות סיבובים של 2678RPM למאורר מקורי של המעבד פנטיום 4 2.4B שלי היא מהירות תקינה? אם לא מה יכול ליהיות מקור הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-