אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
עשיתי דרך התוכנה של הכרטיס מסך שאם אני לוחץ alt+9 ההגדרות יהיו כאלה : ליבה - 690 זיכרון 1100 מאוורר - 80% ברגיל ההגדרות הן : ליבה - 625 זיכרון - 993 מאוורר - 45% כל פעם שאני נכנס למשחק אני מפעיל את ההגדרות הגבוהות יותר וכשאני יוצא ממנו אני מחזיר להגדרות הקודמות גם בלחיצה על alt+7 האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך ? כי זה קורה על בסיס יומי כל יום כמה פעמים..
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה קשורה לפורום ושתוכלו לעזור לי. יש לי 2 מחשבים, האחד ישן אבל עם מארז סוס והשני חדש אבל עם מארז מהפשוטים ביותר... אפשרי יהיה להחליף בינהם ? או לפחות להחליף רק את דלת המארז, כדי לאפשר למחשב להתקרר בצורה יותר טובה? המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אז ככה היום בצהררים לא היה לי אינטרנט רק עכשיו אז רק עכשיו יכלתי לפרסם אז קראתי תמדריך של האוברקלוק אבל לא מה שבנעוץ מדריך אחר . כי אין שמה שיוני מתחים וזה. וביצעתי את האוברקלוק .. הכל הלך חלק ורגיל עוד לא עשיתי בדיקת מאמץ אני חושב שלא צריך טמפרטורות סבירות לפני הOC היה לי במנוחה 27-30 ואחרי האוברקלוק 29-30 אממ אז עליתי מ 2.53 ל 2.81 שיניתי את bus speed ל 225 , והמכפלה היא 12.5 אז זה יצצא ככה.. אממ אני חשוב שאני יכול להמשיך עוד כי היה רשום לי במקסימום של ה bus speed 800 MHZ ושמתי רק על 225 MHZ.. חחח אז הינה עכשיו אני ישעה בדיקות מקיפות עם אוורסט וכו .. אה והמתח של המעבד העלתי מ 1.2 ל 1.3
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
בס"ד שלום אפשר לעשות OC למעבדי זרימה ? אני מנסה להפעיל את 3D MARK 06 וךא פועל לי מראה את המסך הקטן ולא ניכנס אך אפשר להפעיל ? כמה OC אני יכול לעשות עם 4670HD ? תודה רבה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אז ככה אתמול עשיתי אוברקלוק וידעתי שאני יכול להמשיך אותו אז ה משכתי היום .. חח אז עשיתי מ 2.5 ל 2.81 פעם ראשונה 2.81 ל 3.25 פעם שניה .. ומחר אני קונה קירור למעבד של OCZ VANDETTA אז אני יוכל למהשיך אותו אני מקווה .. כרגע טמפרטורות במנוחה 30-32 בגלישה באינטרנט ובאימיול 34-36 אממ ובמאמץ 40+ קיצור תדר באס 260.4 FSB 1041.5 מכפלה רגילה 12.5.. אז בקיצור הגעתי ל 3.25 ואני לא מתכוון להמשיך עד שיהיה לי קירור
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
טוב בשעה טובה קניתי את המחשב על ידי חפירה ענקית באינטרנט ובאתר זה בינתיים לא הבנתי איך אני רואה את מעלות החום של כל ליבה במעבד שלי כי אני מקבל תוצאות מוזרות ולא אחידות דבר שני עשיתי מאט OC (על קצה הלשון ) כל התמונות הם אחרי ה OC הקטן שעשיתי ללא שינוי מתחים ... תמונות cpu-z תמונה מ EVEREST Ultimate Edition ו- SpeedFan הזמן הבדיקה של EVEREST מפרט Q6600 P5Q GSKILL 4G 1066 קירור לא נראה לי שזו הבעייה יש לי 690 COLLERMASTER 8 מאררים של 120 אחד של 80 ו Thermalright Ultra 120 Xtreme השאלה לאן אני ממשיף מפה תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
המחשב שלי לפי המפרט למטה... עד עכשיו עשיתי: ביטלתי את האפשרויות שמגבילות את הOC חוץ מ LOADLINE CALIBRATION מצבי הוא: ratio: 9.5X FSB: 360 FSB STRAP: auto DDR2 Frequency - 1:1 CpuV - 1.237 DramV- 2.1 NBV - 1.3 בדיקה של שעתיים בS&M טמפ' במאמץ 53 במנוחה 33 להמשיך? ואם כן אז לגעת עוד במתחים? או לנסות להעלות את הבאס עד שקורס ואז להעלות מתחים? שאלה שלישית - הLOADLINE היא זאת שגורמת למתח לא להיות בדיוק כמו שהגדרתי או שהיא עוזרת לזה להיות כמה שיותר קרוב? שאלה רביעית - FSB STRAP - קראתי את ההסבר שנתתם באשכול של ההוא עם ה Q6600 - אני צריך להשאיר על AUTO או שלשנות את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
יש לי 120מ"מ של ארקטיק קולינג מחובר ב3 פינים ישירות ללוח אם, ניסיתי לפעול לפי המדריך עם הspeedfan ולא הלך לי :'(....האם יש אפשרות להגביר את הRPM בצורה אחרת? ???תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום. רכשתי לפני כשבוע palit hd4870 sonic dual 512MB עכשיו שמתי לב שמהירות המאווררים הוא 880RPM, זה תקין? זה לא שאני שואל סתם כי שמתי לב שכשאני משחק FAR CRY2 בהתלחה המשחק פועל חלק אבל לאחר כרבע שעת משחק הכרטיס כנראה מתחמם והמשחק מתחיל לקרטע פה ושם.. השאלה היא איך אני יודע שהכרטיס תקין ואין שום בעיה איתו?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
0 מאמץ, מעבד 35 ממוצע ליבות 42, אין OC, קצת חם או סבבה? (E6750)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לוח MSI ציפסט ישן 845 אני מעוניין להאט את מהירות המאורר הנמצא על המארז ומחובר ללוח אם האם ניתן?? גל
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה שלומכם?? קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של palit ati radon hd 4850, התחלתי לשחק ב far cry 2 על איכות מאוד גבוהה והמשחק עובד חלק ויפה. מה הבעיה? אחרי כ-5 10 דקות של משחק המחשב מתחיל לעשות רעשים חזקים ואני חושב שזה מהכרטיס מסך כי פתחתי את המארז נגעתי בכרטיס והוא ממש חם, מעבר לכך שמעתי שהרעשים מגיעים משם. התייעצתי עם החנות מחשבים הם אמרו פשוט להוריד את הגרפיקה של המשחק. עכשיו .. אני רוצה לשחק על גרפיקה גבוהה, בגלל זה קניתי מחשב טוב אבל מצד שני הרעשים האלה ממש מפריעים לי ולהנאתי מהמשחק. במארז שקניתי יש מקום לשים עוד מאוורר, האם יעזור לקנות עוד מאוורר באופן משמעותי או שאני פשוט צריך להוריד גרפיקה כמו שייעצו לי בחנות ואין מנוס מזה? תודה מראש ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי. 4870 ואין לי שמץ של מושג מאיפה מתחילים פה... נניח וקניתי לו קירור. מה הלאה?
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז אחרי שהחלפתי מעבד מQ6600, שהגיע למקסימום של 4.2GHz במתח לא הגיוני של 1.56V+-.. עברתי לE8600 ;D המעבד עצמו... תמונת מצב כרגע... ] כרגע מבחינת עבודה 24/7 אני נמצע על 4.5GHz...שכן עם הקירור וכו הטמפ' כבר מגיעה לאזור ה65+-..ולכן אני לא רוצה להגזים.. ;D עכשיו נשאר רק לראות לאן הוא מגיע רק מבחינת תדר מקסימלי.. ;D אני אעדכן בהמשך.. עדכון קטן..4.8GHz.. ואני עם קירור מים..המפרט בצד כולל הקירור..
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
לפני כשבוע קנית מחשב עם לוח אם מסוג Intel Pearl Creek G31 ובתוכנה everes שמתי לב שהטמפ' של הלוח אם עומדת על 80 מעלות בערך השאלה שלי הם זה נורמלי ללוח אם הזה או שזה די קיצוני ואם זה לא נורמלי ללוח אם הזה אז מה יכול לגרום לתופעה הזאת תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אהלן חברים, הכרטיס מסך שלי מתחמם מאוד ועושה רעשים חזקים בזמן שאני משחק משחקי מחשב. הכרטיס הוא palit ati radon 4850, קניתי מאוורר נוסף למארז שיושב מקדימה ליד ההארד דיסק. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשלוט על המהירות של המאווררים במארז, שני מאווררים גדולים של 12 סנטימטר מקדימה ומאחורה, מאוורר שיושב על המעבד ובנוסף האם יש אפשרות לשלוט על המהירות של המאוורר שיושב על הכרטיס מסך? תודה מראש ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ עד כמה אני יכול להגיע עם אובר קלוק רציני?
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לעשות OC קטן למעבד שלי אבל שנכנסתי ל ביוס לא היה לישם את ההגדרות שיש במדריך .. אחד הדברים שיש שם זה : Top Performence , ולא יודע מה זה עושה .. אז צריך לעשותEnable עלזה ואז יהיה לי תאפשרויות ? תודה ! הלוח הוא : GA-K8NMF-9
-
- 1 תגובה
- 489 צפיות
-
-
האלן הכרטיס חם ומאחר ואני לא יכול לשנות את מהירות הכרטיס אני צריך המלצה לקרור שיקפיא אותו בתציב הנ"ל כמו כן אם אפשר מדריך להרכבה כי לא עשיתי זאת בחיים.הכרטיס של TWINTECH תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום. מישהו עשה OC לכרטיס הנ"ל? אם כן הייתי שמח לדעת לאיזה תדרים וטמפ' הגעתם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לדעת אם המעבד הנ"ל מתאים ל OC ולאיזה תוצאות אפשר להגיע איתו.... הוא 2.0GHZ מפרט: AMD Athlon 64 X2 2000 MHZ (10 x 200) 3600+ לוח אם:Foxconn K8M890M2MA Series ספק: 500W (לא ג'נרי) כרטיס מסך: HD4670 MSI השאלה שלי היא כזאת... אמרו לי פעם שהלוח אם שלי לא מתאים כל-כך לOC האם זה נכון?.. ואם כן כמה זה ישפיע? נ.ב מה הסיכויים לשוף חלק מסויים במחשב כשעושים OC?... סליחה על הבורות... ותודה רבה רבה לעזורים ^^
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1225627894/94519/ איפה ניתן לראות בדיקת איכות הקירור ברשת לאיזה מעבדים מתאים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
E6300 OCZ DDR2 800MHZ Platinum 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 GA-EP43-DS3L E7300 PQI DDR2 2048MB (1GBx2) 667MHZ DC 4-4-4-12 GA-945P-S3 אני יודע שההשוואה קצת מוזרה , אבל החלפתי זכרון, קניתי את ה-OCZ והוא לא מתאים ללוח, אירגנתי עוד 500 שקל לשידרוג, ולכן האפשרויות הן להחליף לוח ולהשאר עם הזכרון שקניתי והמעבד הישן. או להחליף את הזכרון שקניתי ל-2G, לקחת את ה-500 שקל ולקנות מעבד שיתאים ל-OC, ולהשאר עם הלוח הישן. מה עדיף? מה יתן יותר יכולות OC טובות יותר ? אפשרות 2 ?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
ראיתי פעם פה אשכול עם תוכנות לכרטיס מסך אני רוצה את התוכנה שאפשר להוריד דרכה את הטמפ' של המאווררים ועוד תוכנה שבודקת את הטמפ' של הכרטיס במשחק נגיד.. ואם יש עוד תוכנות שיוכלו לעזור אז בכייף תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-