אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בבעלותי כרטיס מסך 5850, בזמן מנוחה הוא בסביבות ה41c כאשר אני מחבר את ה LCD שלי בנוסף למסך המחשב הטמפרטורה עולה ל52 מעלות ב IDLE האם זה תיקני? והיכן אני מוצא מה טווח המעלות התקין שאמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
עשיתי OC לA64 הכל הולך בסדר גמור.. 37 מעלות במאמץ... עכשיו באמצע משחקים כבדים המחשב פשוט נופל... המעלות על 37 כמו שאמרתי 35 ככה.. המעלות של הכרטיס מסך בסדר גמור.. עכשיו ראיתי שאולי אם אני יעלה את המתח זה יפתור את הבעה.. הבעיה היא שאני לא יודע איך בדיוק וכמה לעלות.. תודה.. [המפרט בחתימה] [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מאווררים למארז ANTEC 600 ( על הדלת ובחזית המארז) תכננתי לשים 2 מקדימה אם זה אפשר ושיהיו להם נורות כחולת כאלה גם. עכשיו השאלה היא איזה מאוורר יעשה עבודה טובה וגם יראה טוב ?וכמובן איזה גודל לשים 80 או 120 MM ? תודה חברים ;D
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
בשעה טובה השלמתי את מערכת קירור המים שלי וחום המעבד עומד על 27 מעלות עם OC מ2.4 ל2.9 במקסימום גם כשאני מענה אותו עם תוכנות בדיקה במשך 24 שעות. מה מידות החום הנחשבות כטובות למעבד פנטיום 4 במצב רגיל ותחת עומס? :AR15:
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אוקיי עוד מעט אני קונה מחשב חדש בעזרת ה' וחשבתי לעשות לו OC עכשיו אני לא הכי מבין בזה... אז חשבתי לבקש מחנות לעשות לי... 1. איזה חנות מומלצת בשביל לבקש שיעשו OC 2. חשבתי לעשות OC מ-2.4GHz ל-3GHz כדאי? 3. חשבתי לעשות ל-Front Side Bus Speed מ-1066MHz ל-1333MHz כדאי? 4. איזה קירור כדי ואיזה מעבד לקנות box או tray? 5. איזה ספק אני צריך ואיזה מארז-(עדיף cooler master) 6. מה הסיכונים? אם החנות עושה לי אז אם תיהיה תקלה הם יתקנו בחינם? 7. כל ידע ועזרה שתוכלו לתת לי אשמח לקבל! 8. עזרה בשינוי המפרט שיהיה טוב ל-oc תקציב עד 3000 ש"ח הנה החלק הרלוונטי של המפרט שלי: (לא כולל ספק ומארז כי אני לא יודע מה כדאי...) Core 2 Quad Q6600 EP43-DS3L 2GB Kingston Value 800Mhz HD 4670 512MB GDDR3 a…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
למעבד ה Athlon XP 1800+ Palimino שלי יש קירור סטוק שהוא קירור צלעות ועליו מאוורר. (כנראה שיש גם משחה טרמית מתחת לצלעות). עכשיו, רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף עוד מאורר על צלעות הקירור, בנוסף למאוורר שנמצא למעלה, והאם זה יהיה אפקטיבי יותר או שאולי זה אף יזיק? המעבד בIDLE נמצא בין 43-46 ובעבודה הוא עולה אני חושב מעל 49-50. הנה תמונה שממחישה בערך מה שאני רוצה לעשות: תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
שמומלץ לתת ל A64 3000 939?? כרגע אני עובד עם 1.5 זה בסדר? וה HT-link control זה אפשרות להעלות מתח לצ'יפסט?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ואני חושב שהמארז די מתחמם, האמת גם המסך אבל זה אני יבדוק בפורום LCD יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה הטמ'פ של הלוח אם \מעבד?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מאוורר נוסף לכרטיס מסך שלי: HD4850 את המחשב קניתי (לצערי) מ- KSP, ועכשיו הוא אצלם בבדיקה כי הכרטיס מתחמם.. בכל מקרה אני רוצה לקנות מאוורר נוסף www.ksp.co.il - אני רוצה להשקיע בסביבות ה150 ככה... כל עצה תתקבל בברכה, איתי
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מפרט : e8400 EP43-ds3l BFG GTX 285 Kingstone 4G CL 4 Corsair 550w קיצר עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 כמה פעמים : ואני מקבל 14200.. זה הגיוני? ראיתי אנשים שמקבלים מעל 15 עם 4870 ..
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אתחיל בהקדמה מסוימת.. במאמץ המחשב היה נתקע לי עד לפני כמה זמן.. מקפיץ מסכים כחולים וקורס בלי סוף. פתחתי את המחשב ושמתי לב שמאוורר אחד לא מתפקד.. ואין לי סירקולצית אוויר טובה בכלל במארז(מאוורר אחד שפולט אוויר, אף אחד שמכניס השאר של הספק והמעבד). בכל אופן, פתחתי צד אחד של המארז וכיוונתי מאוורר גדול מאוד לכיוון הלוח אם(פיתרון זמני) - הטמפ' של המעבד ושל הדיסק הקשיח ירדו פלאים(32,31), אך הלוח אם נראה במצוקה(56 מעלות במאמץ). בכל אופן מאז ביצוע הדבר הזה המסכים הכחולים הפסיקו לחלוטין הקריסות פסקו רק פעמיים המחשב ריסטרט בהפרש זמנים גדול מאוד. השאלה שלי היא כזאת, אני יודע שטמפ' הלוח אינה תקינה וגם חושש שהלוח אם התקצר/נדפק כתוצאה מעבודה ממושכת עם חום גדול(הריסטרטים), מישהו יכול לתת …
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול איך לדעתכם יעבוד הקירור הזה על המחשב שלי. ראה לינק -> http://www.thermaltake.com/products/dcfan/xblower.htm כרגע יש על המעבד את המאוורר הפשוט שבא איתו בעת הקניה (אין לי מוסג איך קוראים לו) וכן שני מאווררים ג'נרים מקדימה (דוחף אוויר) ומאחורה (מוציא אוויר) כאשר שניהם מאוד חלשים! בחורף אין לי בעיות עם הטמפרטורות (מעבד 35 עד 40 בשיא ומארז 27 עד 33 בשיא) אבל בימים חמים בקיץ הטמפרטורות קופצות (מעבד 46-52 ומארז 35-40). אני חשבתי לקנות את הקירור הנ"ל ולהשתמש בו במקום 2 המאווררים הגנרים שלי במארז (מקדימה ומאחורה) למרות שהמאוור אמור ללכת על ההיטסינק של המעבד. לפי דעתי הבעיה העיקרית אצלי זה החום במארז ולא המעבד דרך אגב הקירור הזה שווה 160 ש"ח והתקציב ש…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אוקיי לפניי כמה זמן פירמאטתי תמחשב והכרטיס רשת שלי היתנתק . שיחקתי טיפה בדוס והוא חזר לפעולה , אבל בתוצאה מי זה המאווררים החלו לעבוד חלש ממאווד! עד כדיי כך שלא שומעים אותם!, אז יוצא מצב שבזמן משחק המחשב מתחמם וקורס. אני לא יודע מה לעשות המאווררים עובדים מאוד חלש בתוצאה של משחק עם הדוס
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני צריך קרור טוב למעבד 200-400 שקל זה המחשב מערך מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: אני עדין לה יודע אבל זה לא משנה(יהיה לוח טוב) זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GT 256MB אני חשבתי על הקרור הזה: קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 מה אתם אומרים?... תנו עוד הצעות
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
בדקתי את טבלת התאימות באתר היצרן - אך סדרה 8 לא מופיעה, גם בטבלת המתאימים וגם בטבלת הלא מתאימים. עושה רושם שהטבלאות נערכו לפני יציאתה של הסדרה לשוק. מישהו יודע אם אפשרי להרכיב, בלי להתחיל לנסר צלעות קרור ולעקם קבלים? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אולי זו שאלה טיפשית אך לא מצאתי אותה בחיפוש. האם ה- SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM (שמותקן אצלי כרגע על Q6600) יתאים לתושבות החדשות של מעבדי i7 או i5?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
התוכנה שלי דפוקה לגמרי היא רושמת שיש לי 255 מעלות
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הבנתי שמאווררי 92 מ"מ ממש מרעישים , אפשר לדעת למה? ולמה הגודל הלא סטנדרטי (92 כשכול השאר בקפיצות של 20) שאלה נוספת היא מה היתרון בהם? הם מעבירים יותר אוויר ולכן רועשים יותר?
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
יש לי שאלה או יותר נכון אני צריך עזרה יש לי מסך LCD של IBM ממחשב נייד ישן הייתי רוצה לדעת אם יש איזו שהיא דרך לחבר אותו לכרטיס מסך רגיל כלומר אני יודע שאפשר כי אמרו לי שיש לזה מדריך אבל לא זוכרים איפה ראו אותו בקיצור עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
אני יודע איך לבנות פאן באס פשוט אבל אני רוצה משהו משוכלל עם לדים ואפשרות ל7 וולט לא רק לכיבוי והדלקה ואם יותר קל אז ל5וולט במקום לשבע
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
יש לי מערכת 478 של GIGABTE מקורררת היטב מעבד 29-38 בלחץ אחרי OC מ 2.8 ל 3.1 יותר מזה הוא לא יציב אני חושב שמה שמעקב אותי זה הגשר הצפוני שהוא טיפה חם ( אני חושב שהוא בטמ'פ של 40-45 ~ (לא נמדד בשום מכשיר )) יש מצב שהחום של ההשר הצפוני זה מה שמעכב אותי ? אם יש עוד רעיונות ?? (ה DDR נמצאים במהירות הרגילה שלהם +/- 400 FSB נמצא ב 224 במקום 200 ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
פירוט amd 2000 גיפורס 4 400 אם אקס 64 מגה לוח אם אביט וזיכרון של 512 די די אר יש לי אובר קלוק של 145 ומתח של 1.70 ויש לי 7 מאווררים בתוך המחשב האם יש לי אפשרות להרים את זה מבלי שילך לי המעבד? כמה אפשר? ומה האובר קלוק שאני יכול לעשות לכרטיס מסך שלי? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
שלום אני חדש בקהילה ואני רוצה לעשות OC למעבד המפרט שלי כזה: מעבד: AMD Phenom ii x4 920 2800Mhz קירור מעבד: Mugen 2 +מאוורר 1600RPM לוח אם:Gigabyte GA-MA790GP-DS4H זיכרון: 4GB ספק 550W אני צריך מישהו שיעזור לי לעשות OC למחשב שלי נייח ואני יהיה עם המחשב נייד וידבר איתו בסקייפ והוא ידריך אותי.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מתוצרת ג'יגה בייט ורציתי לדעת אם זה אפשרי או יש פתרון דומה שיכול לתת בעיטה טובה לביצועים?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-