עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 1tanai,

שלום יש לי מעבד 1.7 של אינטל פנטיום 4 מה המהירות הכי גבוהה שאני יכול להגיע איתו ללא סיכון המחשב נ.ב אני כרגע גודל המעבד שלי אחרי שהעלתי אותו הוא 2.040 איפה שמעלים את המהירות הוא מגיע לי עד 133.3 מה זה אומר נ.ב כאשר אני בוחר בגודל זה אז המחשב עושה את המהירות הרגילה תודה לעונים ליכתוב רק מי שמבין

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  2. יש לי AXP 1600 ולפי הסברי המדריכים השונים יש לקצר את כל הנק' ב- L1. איזה חומר מומלץ? יש לי גריז טרמי ויש לי בדיל רגיל. החומרים האלה יעזרו לי? או שצריך לקנות את הלק. תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by 1tanai,

שלום איך אני מגדיל את ה-GPU במחשב שלי

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by Supra Man,

המחשב שלי היום ישב לו, בלי שאני אגע בו ככה כמה שעות כשהוא לא עוסק בכלום הטמפ' המממוצעת שלו ביום חם זה 25 מעלות בתוכנה של הניתור טמפ' יש לי אופציה לשמירת הסטוריה. אז באתי למחשב ואני רואה שהיה לו חצי שעה שהוא כאילו עשה משהו היה על 40-45 מעלות וזה קרה פעמיים. למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?? מה לעזאזל המחשב עושה? הנה תמונה שתבינו בדיוק למה אני מתכוון

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  5. קניתי את המחשב לפני חודשיים, מאז אני מנסה לעשות אוברקלוקינג, אבל אני לא מצליח לעבור את ה1950MHZ יציב. ניסיתי כבר הכל, מישהו יכול להגיד לי מה מונע ממני להגיע ליותר? המפרט שלי נמצא במפרט מתחת לשם.

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, יש לי מסך LCD (במארז כמובן), ומשום מה, לפני כמה זמן חצי ממנו (החצי השמאלי) פשוט לא עובד. התאורה האחורים אולי עובדת, אבל הטקסט עצמו, לא מופיע. רציתי להוסיף גם, שמשום מה חלק המנורות של התאורה האחורית לא עובדות (אבל יש כאלו שעובדות בחצי השמאלי). בכל מקרה, רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה כזו במסך שלו, והאם זו בעייה של הלחמות חלשות, או בעייה של המסך שנדפק, ואני צריך להכין חדש. בתודה מראש, Ameralis Zaiir

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by davidbr,

1. מישהו מתכנן איזשהי קניה מרוכזת? 2. מישהו מכיר אתר טוב שעלות משלוח בו היא זולה?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  8. 1. כשטיילתי לי בביוס הייתי צריך לעשות enable לאיזה אפשרות כדי שאני יתחיל להתעסק עם הבאס. אחרי שעשיתי enable יש אפשרות שקוראים לה CPU host frequncy, את זה משנים? וברגע שאני משנה את זה אז בטור שכתוב memory frequency הבאס גם עולה מ-333 למעלה. זה צריך להיות ככה? ואיך קוראים לנעילת PCI ו-AGP בביוס? 2. בתוכנה פריים 95 יש שם self test ו-torture test? מה זה כל אחת? ואתה מה להריץ?

• 10 תגובות
    • 905 צפיות
  9. אני דיי סגור כבר על המפרט החדש שלי ויש לי כבר מעבד וכרטיס מסך חדשים אבל על הזכרון אני לא סגור כל כך. אני בעקרון רוצה לקנות את ה TwinMos 512 מגה כי הוא גם זול וגם לא אוברקלוקר גרוע, אבל בכל זאת תיזמונים של CAS 2 לא בטוח שהוא יעבוד בבאס גבוה. אז אני לא כל כך בטוח שהאם להשקיע ב Corsair 256 מגה בעל CAS 2 בטוח שהחברה מתחייבת עליו או שהשיפור לא יהיה כל כך גדול ואני יכול בשקט לקנות את ה TwinMos? אני חושב שזה שייך לכאן ולא ל פורום מעבדים וזכרונות כי יש כאן אנשים שיותר מבינים מה מתאים ל OC. אם צריך תעבירו בבקשה.

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by dino,

ראיתי שיצא ה-EPOX 8RDA+ הכל-כך מפורסם ב-REV2.0, יכולות האוברקלוק שלו זהות ל-8RDA3+? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by 1tanai,

איך אני מעלה את המהירות במעבד הוראות מפורטות תודה

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by GHOST,

איזה גריז עדיף לדעתכם מבחינת ביצועים ללא קשר למחיר?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by Mda101,

מה זה? (אני ידוע איך זה נראה... אבל מאיזה חומר זה עשוי, איזו מתכת...) איך זה עובד? למה דווקא בצורה הזו? למה יש כאלו עגולים, מרובעים, מלבנים... איך זה מקרר... בקיצור... כל מה שרציתם לדעת על צלעות קירור ולא העזתם לשאול... בתודה, נדב

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by shay454,

יש לי P4 1.8 בבדיקה עם תוכנה speedfan 4.8 עלו התוצאות הנ"ל. בIDEL HD 45 מעבד43 מארז 39 האם זה תקין למחשב מערז מידי 2 מאוורירים ?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  15. כשאני מעלה את ה- CPU host frequency, זה משפיע גם על ה-memory frequency, לדוגמא שהעלתי את הבאס מ-133 ל-140 זה העלה לי את הבאס של הזכרונות ל-350 במקום 333, ככה זה צריך להיות? ויש לי את הדבר הזה שאני חושב שזה נעילת ה-AGP ו-PCI, כי כתוב לי PCI/AGP frequency 33/66, זאת הנעילה?

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת אם שווא לקנות VGA Heatpipe Cooler ZM80A-HP בשביל הRADEON 9500PRO. בגלל שהטמפרטורה שלו מאוד גבוהה , אפשר להישרף ממנו. הנה תמונות שלו: http://www.zalman.co.kr/english/product/zm80a-hp.htm

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by captaincaveman,

טוב, יש לי גישה (בערך) לחנקן נוזלי ואפילו יותר טוב להליום נוזלי (הרבה יותר קר מחנקן). יש מתנדב שמוכן לנסות ולראות מה המחשב שלו יכול לעשות?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by ccc,

???

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום, אני חדש בתחום של OC, יש לי GEFORCE 2 MX 400, אני רוצה לדעת עד כמה אני יכול להעלות את מהירות של GPU ו זכרון ללא הוספת קירור, ושיהיה יציב. תודה . (-:

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי MX440 של inno3d החלטתי שהוא זקוק לאוברקלוקינג קטן שישפר ממש את הציצועים אז חתכתי לעצמי מסינק של פנטיום 3 קצת חתיכות מתכת תואמות לזכרונות אני בא לכרטיס מסך ואומר לעצמי- איך מדביקים ?! צריך להוציא 100 שקל בשביל לקנות דבר טרמי מסכןן?!?!?! איזה עוד גרכים זולות יש? מי מוציא 100 שקל על דבק אבא שלי יהרוג אותי

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי לוח אם של אינטל לכן אני יודע שאני לא יכול לעשות אוברקלוק אבל יש לי מעבד 1.7GHZ וב-WCPUID כתוב לי: internal clock: 1694.84 system clock: 99.70 האם אני יכול לעשות OC למחשב?

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by davidbr,

אני בקרוב רוצה להוסיף מאוורר למארז שלי שיכניס אוויר. יש לי אחד למעלה מאחורה במארז שמוציא אוויר. אין לי מקום במארז לעוד אחד חוץ מזה שאני אוסיף עכשיו ככה שאני רוצה שהוא יעשה את העבודה. מדובר במארז mini tower. הטמפ' לא יותר מידי גבוהה. איזה מאוורר כדי לי לקנות?

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  23. Started by SuB,

Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) או: ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DUAL DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) המעבד שיקנה הוא- AMD 1700 0.13 micron

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by iyehuda,

יש לי כרטיס ישן GEFORCE 2 MX 200 64M ולוח GA-7VRXP VER 2.0

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  25. גיליתי שאני עומד לשלם 390 ש"ח על מאווררים וSK7 אז יש אולי פתרון קירור מים זול וטוב? איך לדוגמא Evercool EC-WC-101? בכמה מסתכמות העלויות של מערכת קירור מים HOME MADE?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים