עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הדלקתי היום את המחשב כשחזרתי מהבסיס שבמקום לעלות את המערכת הפעלה הביוס החל להריץ כל מיני בדיקות ששם הוא מציין שיש מקלדת עכבר ועוד כמה דברים שמחוברים למחשב שבסוף ההודעה היה כתוב במפורש OverClocking failed! זה לא מובן הרי לא ניסיתי לבצע אוברקלוק אז למה הלוח אם שלי מבצע פעולה שכזאת? Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz ASUS P5P800S OCZ 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  2. Started by Guarding angel,

http://www.mrsci.com/Computer-Hardware/Overclocking.php כתוב שם על כול מה שהמבצע אמור לדעת לפני ביצוע C@ ובמה זה כרוך HAVE A NICE READING ***האם ניתן להכניס את זה לסטיקי?***

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  3. אם בלי אוברקלוק זה עומד על 51 מעלות. אז כמה אוברקלוק הוא יחזיק? סתם שאלהאני לא מתכוון לעשות או משהו

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by shimon16,

שלום.... יש לי כרטיס מסך Chaintech Geforce 2 400mx 64 mb ואני רוצה לעשות לו אובר קלוק לפני שאני קומה 6600 גי טי אז השאלה היא מה המבירויות שעון הרגילות שלו? ועד איזה מהירות אני יכול בערך להגיכ איתו? (יש לו מאוורר בליבה) תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  5. Started by t-macc,

רציתי לדעת עם הוא חשוב לסריקולציה של המארז או שאפשר לוותר אליו.פשוט יש לי מאורר מאחור שזז מאוד חלש ואני מתלבט עם להשאיר אותו או לקנות משהוא חזק thanks

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  6. באוורסט אני מקבל טמפ' מסויימות בליבות 1-4 ושאני מריץ OCCT הוא מראה לי טמפ' שגבוהות ב10 מעלות בדיוק מכל אחת מהתוצאות של אוורסט הנה תמונה איזה מהם צודקת? 10 מעלות זה הרבה דרך אגב מה זה מצד ימין של הטמפ' של ליבה 1? כתוב לי טמפ' של CPU (בשאר כתוב CPU1 CORE 1-4) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. ? ???

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  8. Started by Shortboarder,

מה נותן יותר ביצועים,העלעת ה FSB לרמות גבוהות יותר או העלעת מהירות המעבד(ע" שינוי מכפלה או איכשהו)??? ומדוע? תודה.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. אשתי התלהבה מהרעיון של לחבר מחשב לטלויזיה בסלון . יש לנו עכשיו wii מחובר לטלויזיה (הוא לא בשידה) אבל הוא לא נותן הרבה יותר מגלישה בסיסית באינטרנט. היא התחילה לתת לי רשימת דרישות של מה שצריך להיות שם . ואז היא אמרה "זה צריך להיות בקופסה קטנה בגודל של DVD וצריך להיות בתוך השידת טלויזיה. אמרתי לה שקטן זה יקר וגם בתוך השידה האיוורור לא משהו והמחשב יתחמם יותר מדי (שידה סגורה מעץ סנדוויץ עם דלתות זכוכית מקדימה) והיא טענה שיש "חור גדול מאחור". החור הזה די צמוד לקיר ויש שם הרבה כבלים שעוברים שם. זה בכלל אפשרי לבנות מחשב שיוכל לחיות בתוך שידת טלויזיה כזאת בלי להתחמם? אנחנו גם צריכים כרטיס מסך עם יציאת S-video או משהו דומה (אולי 2400pro ) כרגע עד שנחליט שאנחנו צריכים גם טלויזיה חד…

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  10. שלום, איזה OC בערך אני יכול להגיע עם המפרט ב"מפרט שלי" ? הטמפ' של המעבד עומדת על 27-31 כל ליבה טמפ' אחרת... (כמובן שלא בזמן מאמץ) עריכה: המארז שלי הוא RAIDMAX O2 + 23CM + 2x12CM כניראה שממש בקרוב אני קונה 8800GT או 8800GTS G92 (אגב מה עדיף ביחיד ? לא ב SLI) ועוד שאלה, מתי עדיף לי לעשות את ה OC ? עם הכרטים הזה (8600GT) או לחכות .. (עכשיו לא ירגישו בהבדל כי הכרטיס מסך הוא שמגביל אותי, לא ?) תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 429 צפיות
  11. Started by sfs.150,

שלום, יש לי בבית שתי heatsnik אחד מאלומיניום (בלבד בלי נחושת) ואחד מנחושת (בלי אלומיניום בסנפירים וכו') איזה עדיף??

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  12. אז ככה, אני רוצה לעשות OC למחשב אבל יש לי את הלוח אם : ASUS P4P800S איך אני יוכל לעבוד איתו על OC ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. היי ברצוני לקנות מפרט כזה ולעשות לו OC כשחלק מהחלקים כבר יש לי.. Pentium E2180 Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore Zalman CNPS8000 4GB של ‏2GB Transcend‎ X 2 ‎HD 2600 Pro 512MB GDDR2 DX10 AGP ולבסוף לוח: ‎ASROCK ‎4CoreDual-SATA2 s775 Conroe, VIA PT880 Ultra, PCI-E, AGP‎ http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 אז ככה אני יודע שזה ציפסט של VIA והיתי רוצה לדעת מה דעתכם עליו לגבי OC ובכלל בכללי!! מצד שני קניתי כרטיס מסך חדש אבל מסוג AGP !ואין לי ברירה אם לוח אחר שיתמוח בDDR2 וגם ב775 חפשתי הרבה וזה היחד שמצאתי... אני לא מתחנן OC כזה רציני.. של 15% לא יותר! בנוסף הזכרונות הם 800HZ לומרות שהלוח הוא 667 זה יכול לעזור לגבי הOC?? ותודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  14. אז ככה ביומיים האחרונים שמתי לב שהמעלות עלו במחשב והמחשב ניתקע \ נכבה בדקתי את הכל ושמתי לב שאחרי דקה של עבודה של המשאבה היא מפסיקה לעבוד עולות המעלות ואחרי דקה וחצי היא חוזרת שוב לעבוד פעם זה לא קרה לי, כרגע זה כן זה קרה למישהו גם ?

15. מהי הדרך הטובה ביותר לקרר לפטופ? נדמה לי שיש משטח עם 2 מאווררים שטוחים... אם כן ואם לא מה עושים? והיכן ניתן לרכוש דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. הורדתי מ-HWZone את המדבקות ש-Grey Matter הכין, יפות מאוד, לקחתי כמה מהן והדבקתי. הייתי רוצה לקבל עוד, אם מישהו יודע מאיפה...חיפשתי בגוגל קצת, לא מצאתי, חיפשתי באתרים ישראלים-גם אין, אז החלטתי לפנות אליכם. תודה רבה, Talbion.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  17. Started by dw3939,

מחפש המלצות לפתרון קירור שקט מאוד למעבד AMD Athlon II, יושב על Socket AM3​, לא יקר (עד 100 ש"ח). תודה.

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  18. Started by HeAd^ShoT,

חברה מישהו מוכן להביר לי מה זה HT או HTT? HTT זה כמו ה FSB או שזה הHT.... ואם ככה אז מה זה הHTT?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  19. Started by NIR-T,

חשבתי לקנות אותו פשוט ראיתי שבאתר שלהם כתוב שהוא מתאים לאינטל ול64BIT... לי יש ברטון 2500+ זה יתאים?? תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי את 965 amd ואני רוצה לעשות לו oc עכשיו לפי מה שהבנתי בגלל שהוא עם מכפלה פתוחה אפשר לעלות לו רק את המכפלה אבל זה מעלה את התדר בקפיצות יחסית גדולות דבר שיכול להיות קצת בעייתי כשרוצים להגיע לoc המקסימלי אז השאלה שלי איך אני יכול להתגבר על הבעיה יש אפשרות להוריד את המכפלה ולשנות את ה fsb או שיש דרך אחרת או שאפשר לעשות למעבדים כאלה oc רק על העלת המכפלה. זו תיהיה הפעם הראשונה שאני עושה oc.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  21. Started by Idan-h,

טוב ככה כמו שאתם רואים לפי המפרט יש לי 2.4B עם באס 533, וזכרון Dual DDR 333MHZ, כלומר פועל ב666MHZ. מה שרציתי לעשות זה להשוות את הבאס של המעבד לבאס של הזכרון (166/666MHZ). לפני כן כאשר העלתי לבאס של יותר מ145 כרטיס הקול לא פעל, אבל הצלחתי למצוא את מקור הבעיה. הבעיה הייתה שלא נעלתי את תדרי הAGP/PCI, בסוף מצאתי את האופצייה הזאת והורדתי את הAGP/PCI לתדרים הרגילים שלהם - 66/33, עכשיו הכל פועל, כאשר הבאס של המעבד הוא במצב של 167, בדיוק כמו המצב של הזכרון, כלומר יחס של 1:1. העלתי מתח למעבד ל1.6 ואז חזרתי למצב בלי העלת מתח כי גם ככה הOC פועל. הזכרון כמובן בלי OC. הטמפ' לפני אוברקלוק במנוחה לוח - 33-34 מעבד - 35 הטמפ' אחרי אוברקלוק לוח (מנוחה + מאמץ) - 33-35 מעבד (מנוח…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  22. Started by mk4,

שלום יש לי נייד hp tx2000 הידוע בבעיות החום שלו. מעבד: AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-62 כ. מסך: NVIDIA GeForce Go 6150M עם סתם עבודה באופיס וויסטה מעוך (הוא נראה כמו 98 מבחינה ויזואלית) המעבד נע סביב 50 מעלות וכרטיס המסך סביב 70 וזה נמוך למחשב הזה. מאחר וויסטה סתם מערכת לא טובה אני אשדרג ל7 אבל השאלה לאיזה? 64Bit כדי לנצל את כל ה4G זכרון שיש לי או ל32Bit? מאחר והמחשב הזה יכול בקלות לקפוץ לטמפרטורות שיעשו נזק בלתי הפיך (והאינטרנט מלא בכאלה שעברו את ה100 עם כרטיס המסך) אני שואל אם מערכת הפעלה של 64 יותר "חמה" מ32 כי היא מעבירה יותר מידע? או אולי ה32 יותר "חמה" כי היא רצה בשעון גבוה יותר? או שאין הבדל? תודה משה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. Started by enzo,

בקרוב אקנה את הכרטיס (לגבי החברה אני לא בטוח עדיין אבל אני לא חושב שזה משנה) ואני צריך פתרון קירור טוב ולא רועש שיחזיק לי על טמפ' סבירות גם ב-LOADכי הבנתי שהכרטיס מתחמם מהר (ובמיוחד ב-OC). ביקורות ברשת לא מצאתי ואני זקוק לעצות בנוגע לפתרון הקירור שהכי יתאים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  24. שלום. רכשתי לפני כשבוע palit hd4870 sonic dual 512MB עכשיו שמתי לב שמהירות המאווררים הוא 880RPM, זה תקין? זה לא שאני שואל סתם כי שמתי לב שכשאני משחק FAR CRY2 בהתלחה המשחק פועל חלק אבל לאחר כרבע שעת משחק הכרטיס כנראה מתחמם והמשחק מתחיל לקרטע פה ושם.. השאלה היא איך אני יודע שהכרטיס תקין ואין שום בעיה איתו?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  25. Started by dorman2,

כשמדליקים את המחשב - מאוורר המעבד לא מסתובב ומשמיע זימזום.לאחר זמן מה המאוורר מתחיל להסתובב, הזימזום פוסק והכל בא על מקומו בשלום. הזמן שלוקח למאוורר להתחיל מתארך ואני חושש שאגיע למצב שהוא לא יתחיל להסתובב כלל. המעבד הוא P4 3GHZ על תושבת 775. המאוורר הוא מקורי של אינטל. עד לא מזמן הייתה לי בעייה שאחד המחברים נגע בבמאוורר והשפשוף השמיע רעש נוראי - אבל המאוורר הסתובב. הזזתי את המחבר ואין יותר מגע עם המאוורר אבל אז התחלתי לשמוע את הזימזום באיתחול. ניסיתי לשמן את ציר המאוורר, למרות שכשסובבתי אותו ביד הוא הסתובב חלק וללא מעצורים. בדיעבד כנראה שלא הייתי צריך לעשות זאת משום שהמדבקה שמסתירה את ציר המאוורר לא נדבקת מחדש והיה צורך לאלתר עם סלוטייפ. כמובן שהשימון לא עזר. האם עלי להחל…

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.