אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
אני לא ידעתי באיזה חלק לפתוח את זה אז השאלה שלי היא מה יותר כדאי למחשב (חזק) כאשר אני הולך לישון או לעבודה ואני לא מוריד כלום עדיף להשאיר כבוי או לשים אותו במצב מתח נמוך? האם כיבוי כל יום יכול לדפוק עם הזמן משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
Hynix ידועה כחברת זכרונות Value , אך עם הצ'יפים הבאים (HY5DU56822BT-D43) הגלגל היתהפך. חברות High-End לא מעטות משתמשים בשבבים הללו לזכרונות הPC4000 שלהם. יש לציין שזכרונות אלו אמורים לעבוד ב400Mhz ובתזמונים של 3-3-3 האם PCB מקורי של Hynix PC3200 יכול להגיע לאותם תוצאות של זכרונות יקרים יותר? התשובה היא כן. הגעתי ל250-255Mhz ללא תוספת מתח, כלומר המתח עמד על 2.6V והיתייצב על 255Mhz ,כאשר המהירות הועלתה מעל ל258Mhz היו בעיות של חומרה כמו ירידת רמת הצבעים ל16 צבעים ולרזולוציה של 640X480 ומכאן המגבלות של הצ'יפסט שלא עמד בתדר וכל המערכת "הישתגעה". AGP על 99Mhz ו PCI על 50Mhz (יציב ללא בעיות) מהירות הAGP הועלתה משום שהורגש שיפור בביצועיי הגראפיקה במשחקים, מהירות הPCI עלתה ב…
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היה לי גוף קירור HYPER T200 של קולר מאסטר עם תושבת פח אשפה התושבת נתקעה בלוח האם , אם אני אקח את ה HYPER 212 HALO BLACK האיכות תהיה טובה יותר ? אני מפחד כבר מהתושבות שלהם T20 תושבת נשברת T200 תושבת נתקעת בלוח האם , איך אפשר לדעת שה 212 טוב יותר ? אולי גם זה זבל סיני ? , יש ל HALO תמיכה של 210W שזה גבוה זאת הסיבה היחידה שאני רוצה לקנות את זה 150 שקל ותמיכה של 210W תמורה טובה על הנייר
-
- 0 תגובות
- 264 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בזמנו שקניתי את המחשב שלי רציתי לקנות את הקירור Ninja 2, המוכר הציע לי את Hyper 212 ואמר שהוא יותר טוב, קפצתי על המציעה... ועדיין אני לא סגור על זה, איזה מהקירורים יותר טוב(מקרר יותר טוב...)?
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לאחרונה זכיתי במערכת קירור למעבד Cooler Master HYPER 212 בהגרלה שהיתה פה באתר (מתנת TMS) לאיזה מארז הוא מתאים? חשבתי על: CoolerMaster CM 690 או ANTEC Three Hundred ATX Mid Tower Gamer או כל מארז אחר, אני לא עובר את ה 350 שקל למארז, אין משמעות ליופי חיצוני, רק לאיכות טובה (קירור ונוחות) יש לציין שיש לי איזה 4 מאווררים ממחשבים קודמים שאני יכול לשים, זה יוזיל את עלות המארז וזה חשוב לי מאוד. עדיפות למארז עם 4 מקומות לכוננים אופטיים (בא לי להכניס שם כוננים שנשארו לי ממחשבים קודמים... ;D) (דרך אגב היתה לי התלבטות לאיזה פורום להכניס את השאלה,אוברקלוקינג וקירור או מארזים וספקי כח)
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
יציב. זכרון נחמד אה ? ;D http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=41636 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
עש/יתי אובר של 200 מגה הרץ מ 3.1 ל 3.2 ויש לי כמה שאלות. שעשיתי את האובר המחשב היה במנוחה 45-55 ובמאמץ 60 ככה. עכשיו אני יודע שהטמפרטוות קצת גבוהות. חוץ מזה יש לי ספק ג'נרי. יש ללי מאוורר סטוק. ויש לי גם זיכרותות ג'נרים של ceno. כל השאר ירקות יש לי כרטיס מסך ולוח אם של MSI די טובים. מה אתם אומרים להוריד את האובר קלוק? או מה לשפר?
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
נתקלתי בזה בטעות אבל מי שעשה את הפרויקטים הבאים הוא גאון במיוחד ה LANPC הוא עשה פשוט הכל http://www.zapwizard.com/main.html אני מעריץ אותו
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
guys i looking for a new case i want that it be cheep not ugly and not over 300 shekels
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
I think that because my CPU hits 60 degrees, it slows down Leon says: I've heared it does Leon says: and that's why I get FPS drops Leon says: like... major Leon says: with 1024ddram 3.0ghz and 5900ultra 256mb I get drops to 60 at CS 1.6
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
[ltr]I vdimm modded the board (vdimm is the memory voltage, FYI) I used a 1K ohm pot that I got from a friend at the base. well, I thought it was a pot, turns out it was a trimmer. even better! (a trimmer is a pot that has a much better "resolution", a pot has 1 turn from 0 ohm to full where as a trimmer got much more. this one is around 20-25 turns I didn't measured it). the board original max vdimm is 2.9v, now with the vdimm mod I can get up to 3.35v (in theory, I hit 3.4v by mistake when I turned it the wrong direction). now I'm running 445Mhz 2-3-2-5 DC @ 3.3v. memtest 86 show 10 errors at test #5, which is basically nothing. more voltage doesn't help neither does le…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Can I use any software to see "on line" the temparture of the CPU in motherboard GA-7VRXP , if yes then what is the link to this software???????
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התוכנה הזו מורידה את טמפרטורת ה-CPU בכ-2-3 מעלות תוך הפחתת מהירות הסיבוב של מאוורר המעבד - מה ש-Cool'n'Quiet של AMD אמורה לעשות אבל מסתבר שזו של גיגהבייט עושה עבודה טובה יותר. האם יש עוד שהגיעו למסקנה הזו? האם יש דבר כזה שני חיישנים שמודדים טמפרטורות באיזורים שונים במעבד? משום שמ-Speed Fan אני רואה שיש חיישן טמפ' של מעבד וגם טמפרטורה Core. באוורסט מופיעה רק טמפרטורה של מעבד ולא Core. כאשר טמפ' ה-CPU בספיד פאן עולה עקב מאמץ גם ה-Core עולה. למשל במצב מנוחה CPU = 22 (כן טמפ' נמוכה באופן מוזר אבל יש מזגן בחדר), אז Core = 39, ואילו במאמץ CPU = 33, ו-Core = 46 אם יש קשר הדוק ביניהם עם עליות בטמפרטורה האם זה אומר שאכן יש חיישן שמודד טמפ' ממש בליבת המעבד ואילו ב-BIOS מופיע טמפ' ש…
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
בשעה טובה היום החליפו לי את המעבד שטבע לי , התחלתי לשחק איתו קצת , וזה מה שהגעתי . הוא מסרב להעלות לי מערכת הפעלה , אבל הוא עוד ישלם על זה . 1.4 גיגה רגיל , לא XP . בקרוב , שיפורררררררר ...... אני מריח 1.8 ! ולמערכת הוא נכנס לי רק על 1640 .
-
גם אני רוצה להנות מהמעבדים המופלאים הללו ולכן רכשתי לי אחד כזה (I3 6320) רק בשביל "לשחק" איתו ולראות מה הוא נותן. המפרט הוא : asus maximus viii gane pny ddr4 2800 cl 16 seasonic x-1250w samsung 850 evo 120gb המעבד המוזכר i3 6320 המעבד נבחן עם H110 ו- קרח יבש. נתחיל : בתחילה המעבד נבחן עם H110 והגיע לתדר יציב של 4750mhz עם מתח 1.41V בבדיקת cinebench R11.5 : לאחר מכן החלפתי את המשחה של אינטל במשחה איכותית יותר(ליקוויד פרו) והצלחתי להגיע לתדר גבוה ב-120mhz יציב עם מתח של 1.44V הפעם עם מבחן GEEKBENCH3 ובסוף כמה מבחנים עם קרח יבש בתדר י…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מצאתי במכולת השכונתית i3 530 במדף של הלחם... אז לקחתי אותו לסיבוב על הגז מעבד מעולה, שתי ליבות + HT, המעבד פשוט אוהב מתח, נתנו לו את המקסימום שהלוח נתן (1.7) והוא רצה עוד ! INTEL i3 530 ASUS P7P55D EVO EMP K2 cooling some ram,hd and psu אנחנו מחממים את הקרח היבש - נראה אם יהיה שיפור ...
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, מומחים יקרים, זקוק לעזרתכם, ברשותי מחשב המשמש אותי ל HTPC בלבד, המעבד הינו דור ראשון שלאינטל ל- I3, דגם I3-530. מארז מסוג Element Q. אין לי כרטיס גרפי חיצוני, אני משתמש ביכולות של המעבד. האוורור של המארז מתבצע ע"י המאוורר מקורי של אינטל וע"י הספק של המארז. לטענת הספק שרכשתי ממנו במאמץ המחשב מגיע לטמפרטורה של 75 מעלות אשר גורמת למחשב להיכבות. האם מאוורר מסוג scythe sckzt-1000 יצליח להתמודד יותר טוב מהמאוורר המקורי של אינטל ? לא הצלחתי למצוא ברשת נתונים של המאוורר של אינטל. שאלה שניה, האם ניתן לקבוע למעבד סף כיבוי גבוה יותר, נאמר 85 מעלות ? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מתח של 1.36V. לוח אם - Asus Maximus IV עוד היום יהיה מקצה של לפחות 5500Mhz+ ;D קרדיט לStingeR שהוא פשוט יצא מלך, הוא יודע על מה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הרצתי פריים95 לאחר OC ל45GHZ ומייד קיבלתי את השגיאה הזאת: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 כך מוגדר הביוס: כפי שניתן לראות בטלתי את C1E והעלתי את הOFFSET ל0.065, מתח הזכרון ב1.495 (הכי קרוב שניתן ל1.5). שאר תזמוני הזכרון הם בauto, פשוט כי לא מצאתי באתר/על הזכרונות עצמם כמה צריך להיות. בOC של 4GHZ, הגדרת המתח בAUTO, בפריים לא הציג שום שגיאה. איך להמשיך בOC? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המעבד עם Z68 ורציתי לעשות לו OC, אז קניתי לי TT Frio ואלה התוצאות.. תנו חוות דעת זה אחרי בדיקת מאמץ של 6 שעות עם תוכנת Prime_95 מתח המעבד על 1.385v http://prntscr.com/4lite
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעבד פשוט חלומי, אוברקלוק מעולם לא היה קל יותר... המעבד יציב אצלי 5GHZ גם ב 1.362V שעה OCCT ( לא מנסה יותר ) עדכון תדר ותוצאות SPI בקרוב
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בעקרון אם אני מעוניין באוברקלוק לא משמעותי של בואו נגיד לתדר 4.5Ghz. הקירור בכותרת יספיק? ובאמת שניסיתי למצוא מידע בנושא בפורום ובאינטרנט ללא יותר מידי הצלחה לפני ששאלתי. אשמח לעזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שהרכבתי בעצמי עם היטסינק די בסיסי לפי מה שאני יודע - Alpine 11 Pro. מעבד: i5 2500k לוח אם: Asus P8H67 M LE זכרונות: G.Skill Sniper 1333MHz 2X4 ומארז: Antec 3480 Micro ATX אז קודם כל בעיית הטמפרטורה של המעבד אני מתעסק בתלת מימד וכל פעם שאני מתחיל Render (מלא חישובים שנופלים על המעבד) כל הליבות קופצות ל-98 מעלות תוך 20 שניות. בעיקרון זה יכול לקחת עד כמה שעות ונראה לי לא סביר להשאר על הטמפרטורות האלה לפרק זמן כזה ארוך. בגלל שהמארז והלוח אם קטנים וגם כל הסלוטים על הלוח תפוסים אני לא בטוח אם אני יצליח להכניס היטסינק רציני. כרגע אני משתמש רק עם כרטיס זיכרון אחד כי השני ממש מילימטר מלגעת בהיטסינק של המעבד ולא יודע אם זה בסדר. חשבתי על הקירור מים של Antec…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את I5 2500K עם קירור סטוק כשהמחשב במנוחה כמעט ולא שומעים אותו אבל ברגע שהוא מתחיל לעבד נתונים הוא מרעיש כמו מנוע סילון המארז שלי V3 BLACK יכול להיות שהרעש בגלל הקירור המקורי?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-