אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
ואיזה מאוורר לקירור פנים המארז הכי טוב?
-
המחשב שלי מרעיש מאודד זה משגע אותי... ולקירור מים אין לי כסף להוציא עכשיו.. אז עלה לי רעיון ליד המחשב יש לי מקרר קטן כזה (של ה30 ליטר החמודים האלה..) חשבתי אולי אפשר להשתמש במדחס שלו בשביל לקרר את המחשב? הקטע הוא שאני צריך את המקרר שימשיך להעבוד כמקרר יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
מה אני צריך כדי לעשות OC ?? למי אני צריך לפנות כדי לקבל מידע? אני צריך נתונים מיוחדים או שבכל מחשב אפשר? בכל אופן אלו הנתונים של המחשב שלי ,(בערך) בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום. אני קונה במחשב בקרוב המפרט הדי סופי (אני משלים הרדיסק וצורב והמחשב הישן שלי ) K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 15-12-2011 אינטל מעבדי Price Units Total Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray 945 1 945 GIGABYTE Price Units Total לוחות אם למעבדי אינטל Z68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI 550 1 550 זכרונות DDR3 1333Mhz Price Units Total 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 290 1 290 מסך כרטיסי ASUS - nVidia Price Units Total GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 380 1 380 PCI Price Units Total ציוד רשתות כרטיסי רשת אלחוטים TP-Link TL-WN851ND nMax 802.11n Wireless N PCI Adapter …
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
היי מחפש מאוורר 120 מ"מ למארז עם דגש על ביצועים מקסימליים - אם אפשר שיהיה גם שקט יחסית מה טוב אין מגבלת תקציב תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
ורצוי שיגור מהסביבה שלי מאזור נתניה שאני יוכל לבוא אליו או הוא אלי ושנעשה את זה ביחד.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות OC למעבד החדש שקניתי אני מעוניין לדעת אם יש איזהשהוא מדריך טוב ,(אני לא כ"כ מתמצא ב-OC מלבד OC פשוט שעשיתי לכרטיס מסך דרך תוכנה) דבר נוסף אם יש מישהו שיש לו מערכת דומה לשלי ועשה OC ההיתי שמח לשמוע לאן ניתן להגיע
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
מאוורר הסטוק רועש והמעבד מתחמם לו בשקט לטמפרטורות של 65-70 מ"צ. מעבד a10-k7850 TDP 95W מארז: Antec NSK2480B לוח אם: Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 מחפש קירור שקט ופשוט שיכנס במארז ולא יעשה חור בכיס, עדיפות לרכישה בחיפה אבל גם אינטרנט/חו"ל אפשרי. הבנתי שScyth Shuriken Rev.B אמור להתאים, יש המלצות נוספות? בתודה מראש... ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ אני רואה שיש שני דגמים של Noctua שיתאימו NH-C14 / NH-L12 האם המחיר הכפול שווה, האם יש בעייה בהתקנה עם מאוורר אחד? ה(א|ע)רות, המלצות, ביקורות, משהו...
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
נגיד אני מעלה באס ל1333. מבטל את כל האופציות המכשילות. אם הוא עדיין לא יציב זה אומר שהזכרונות דפוקים? או שנגיד זכרונות 667 כמו שיש לי לא יספיקו? מוראל.
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לשאול על הטמפרטורה איזה מספר של מעלות כדאי לא לעבור ושמה זה מתחיל להיות גבולי והאם קיים דבר כזה טמפרטורה נמוכה מידי ואם כן מהי ? בתודה מראש 8)
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
המעבד שלי במקור עובד על 2.8mhz והמהרתי אותו ל 4.0 יש לי זכרונות 4x4 של קינגסטון במהירות 1600MHZ ו CL9 ועוד זיכרונות חדשים שקניתי שגם כן של קינגסטון 1600MHZ אבל CL11 עד עכשיו שביצעתי את האוברקלוק לא נגעתי בתזמונים, כרגע הבנתי שעלי לאזן את התזמונים ל cl11 אני לא כל כך מבין בכל המספרים שבביוס ולכן העליתי תמונות כדי שאתם תגידו לי האם הגדרתי נכון ומה עלי לשנות? בהתחלה המספרים בצד שמאל היו 9 9 9 24 ושיניתי אותם כמו שכתוב בצד ימין 11 11 11 28 בתודה מראש תמונות>>>>>
-
- 1 תגובה
- 4.9k צפיות
-
-
תקשיבו, לאחרונה גיליתי שהטמפ' של המעבד שלי דיי הרבה מעל המותר (המומלץ זה 60 שלי על 75-+). חשבתי לקנות את הסנבים טוניק טאור אל אז התברר לי שיכול ליהיות שאני משיג חלק מהחלקים של המערכת בדיי זול וחשבתי שיהיה נחמד ליבנות קירור מים ושהוא יוכל גם להמשיך איתי למחשב הבא... האם זה שווה את הטרחה ? הבלוקים מותאמים עפ"י סוקטים ? אם כן אם אני קונה היום בלוק לסוקט 775 הוא יתאים למעבד בו נגיד בעוד 5 שנים ? ועד כמה זה מסובך להרכיב את זה ? אין לי בעיה שיהיה לחבר כמה דברים אבל הבנתי שזה גם יכול ליהיות מסוכן מאוד אם יש נזילה וכו... תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
היי חבר'ה, לאחר כ5 שנים שהמעבד ברשותי, התלבטתי אם לשדרג אותו או לעשות לו OC, והחלטתי לעשות OC. כל התהליך לקח כשבוע עם הרבה ניסוי וטעייה עד להגעה ליציבות ומהירות מירבית עם הקירור הבהמתי D15, לאחר שהקירור הקודם לא סחב כלל (נינג'ה). עם הקירור החדש המעבד לא עובר את ה55 מעלות ב4200מ"ה, כאשר הקירור הקודם הגיע ל70 מעלות ב3400מ"ה. קראתי המון לפני שהתחלתי את התהליך, ובסופו של דבר נעזרתי בעיקר בשני המדריכים האלו: http://www.tomshardware.com/forum/263043-29-1156-core-core-overclocking-guide http://www.overclockers.com/3-step-guide-overclock-core-i3-i5-i7/ כיוון שיש לי 8GB ראם מהסוג הפשוט ביותר ללא צלעות קירור של חברת Transcend, לא ניס…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי i5 2300 ואני רוצה לעשות לו oc. המהירות הרשמית שלו לפי speccy היא 2800 אבל אני לא בטוח שזה ככה במציאות... איך אני בודק? והשאלה הכי חשובה- איך עושים oc למעבד? בתודה, עידן.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום, ברצוני להחליף מאווררים למארז. כרגע יש לי אחד מקדימה שמכניס אוויר ואחד מאחורה שמוציא אוויר. כביכול ברצוני להרכיב סטאפ של מאוורר קדמי מכניס, מאוורר אחורי מוציא, ומאוורר צדדי מוציא/מכניס בהתאם לקירור כ. המסך. אני מחפש סט של שלושה מאווררים עד 80 ש"ח לא חובה שיהיו שקטים במיוחד אך רעש מוגזם גם הוא מיותר. לא חובה עם LEDים אבל גם זה יכול להיות נחמד. ;D - ושאלה שנייה על הדרך, עם הכרטיס INNO3D GTX260 FREEZER X2, שקירורו כביכול לא בדיוק לוקח אוויר ומוציא את כולו מחוץ למארז בלי לחמם אותו (קרור דומה לגרסאת ה DUAL SONIC HD4870 של PALIT) http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1723 האם כדאי לכוון את המאוורר בדלת המארז שיוצא אוויר, או שיכניס אוויר? תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אשמח אם תביאו לי קירור טוב ולא יקר בשביל i5 3470, רצוי מחברה מוכרת תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מגיע לביצועים ממש מדהימים יחסית לסטוק שהוא 250/446 לאחר OC אני מגיע ל 305/605 יציב לאומת 330/650 אבל לא יציב ביכלל חסרות טקסטורות ויש המון נקודות לבנות בקיצור לא שווה . יש לי מערכת די חלשה ואין לי גרוש P-800 256 SDR CUV4X G4 4200... רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף קרור או שמחשב לא ינצל את הכרטיס בכללי? ואיזה קרור אני ביכלל יכול לשים?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב ולחסוך כסף על המפרט במידה ואני מעוניין לעשות OC למחשב? איך אני יודע מה עושים? אם מישהו יכול להפנות למדריך או לעזור איכשהו אני אודה לו מאוד.
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=19688 http://ksp.co.il/?uin=19691 http://ksp.co.il/?uin=13209 ראיתי שהשתיים הראשונים מוציאים יותר אוויר, אבל השלישי עולה יותר, למה? מה הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברה לא מזמן לקחתי גוף קירור שדומה לגוף של ה486 אשר נתקתי אותו בכוח מהמעבד גיליתי שזה בעצף חומר טרמי מסוג כל שהוא האם זה יכול לפתור את בעיות חום המעבד שלי?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
תדרים מקוריים: CORE CLOCK-732 SHADER CLOCK-1464 MEMORYCLOACK-1900 תדרים כרגע(העלתי ב10-15 כל פעם וביצעתי בדיקת מאמץ לזה הגעתי כרגע): CORE CLOCK 788 SHADER CLOCK 1576 MEM CLOCK 1956 מעלות(קומבוסטר 16 דקות מסך מלא רזולוציה 900*1440) VALUE 62 MAX 66
-
- 1 תגובה
- 944 צפיות
-
-
סידרתי את המאווררים ככה ... 1 80 מ"מ מתחת ל - CPU 1 96מ"מ למטה (מעלה את האוויר החם למעלה) 1 80 מ"מ על המארז והוא יושב מול הלוח ככה שהוא מקרר אותו (כמובן שיש את המאוורר של ה - CUP ועד את המאוורר הקטן שיושב על המעבד) ובקשר למודינג ... צבעתי את כל המארז בשחור (חוץ מהפנל שהוא בסגול מגניב) יש לי צבע כתום זוהר !!! (הוא ממש זוהר !) והורדתי שבלונה של כדור אש וצבעתי את הכדור בכתום ... ובמרכז הכדור יש חור בו יושב המאוורר ! מחר אני יביא תמונות כי זה הכל בשלבי התייבשות ..... לקח לי משהו כמו 5 שעות על העבודה ... צבעתי שתי שכבות ... עד שעשיתי את החור ... אבל לבסוף זה יצא תותח !!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות הנראות בתמונות המצורפות תקינות? האם יש מקום לשיפור? אם כן, אשמח לדעת כיצד.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום שמתי לב למשהו מאוד מוזר...רציתי לעשות OC וסתם בדקתי מעלות במאמץ עם OCCT והמעבד מגיע רק ל 2333.4Mhz... למה הוא חוסך ב 167Mhz? הינה תמונה: http://imageshack.us/photo/my-images/851/wierd.jpg/ מה זה החרא הזה? ושמתי לב שיש לי גם תוכנה בשם easysaver שזה אולי חוסך במתח\חשמל (אבל התוכנה על OFF) זה יכול להיות קשור לזה? יש לי לוח אם של gigabyte אם זה עוזר בכל מקרה זה נורמאלי? כי אני רוצה שהמעבד שלי יינצל את ה stock שלו ולא יהיה על underclock... ואם זאת בעיה וזה נכון מה שאני אומר איך אני משנה את זה לנורמאלי? (לא נגעתי בחיים במכפלות או משהו כזה) יש לי דרך אגב 3g ddr2 800mhz תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום עניין אותי פיתאום הנושא ולא ראיתי התייחסות לזה עד עכשיו בפורום.האם ניתן לעשות אובר קלוק לניידם הן מבחינת החומרה הקירוק והן מבחינת אפשרויות הביוס? או שהיצרנים מונעים כל אפשרות כזאת?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-