עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by maxwell10,

שלום, קראתי את המדריך לתוכנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=352739.0, קודם זהו מדריך מושקע וטוב, יישר כוח! שאלות: 1.למה יש שלוש שורות של speed אם יש לי מעבד עם ליבה אחת ומאוורר אחד? 2.איך אני שולט על המאוורר שבתוך הספק כוח? (יש לי JSP-EZCOOL 500W - 12cm)

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Emmanuell,

אז אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי - 4890 עם קירור twin turbo pro ככה שאני יכול לדחוף אותו יחסית הרבה ( הוא יושב על 40 מעלות ללא מאמץ עם הקירור הזה , עד כמה הוא יכול להגיע ולחיות בשמחה במאמץ / לא מאמץ דרך אגב ? ) אז איך אני מתחיל ? ניסיתי כמה מהנעוצים אבל חלק מהלינקים לא עובדים ...

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by mk4,

שלום יש לי נייד hp tx2000 הידוע בבעיות החום שלו. מעבד: AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TL-62 כ. מסך: NVIDIA GeForce Go 6150M עם סתם עבודה באופיס וויסטה מעוך (הוא נראה כמו 98 מבחינה ויזואלית) המעבד נע סביב 50 מעלות וכרטיס המסך סביב 70 וזה נמוך למחשב הזה. מאחר וויסטה סתם מערכת לא טובה אני אשדרג ל7 אבל השאלה לאיזה? 64Bit כדי לנצל את כל ה4G זכרון שיש לי או ל32Bit? מאחר והמחשב הזה יכול בקלות לקפוץ לטמפרטורות שיעשו נזק בלתי הפיך (והאינטרנט מלא בכאלה שעברו את ה100 עם כרטיס המסך) אני שואל אם מערכת הפעלה של 64 יותר "חמה" מ32 כי היא מעבירה יותר מידע? או אולי ה32 יותר "חמה" כי היא רצה בשעון גבוה יותר? או שאין הבדל? תודה משה

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by razazu,

שלום לכם אני רוצה לדעת איך אני אמור לנצל את כל המהירות של הזכרונות ע''י אוברקלוק ואם זה אפשרי ואיך עושים אוברקלוק עדין לזכרונות המפרט שלי הוא i5 gigabyte p55 ud3 bfg gtx275 oc 4gb ocz platinum 1333mhz cl-7 Seasonic S12II-500 Active PFC 500W antec three hundred שני מאווררים של אנטק עם בקרת מהירות אחד למעלה אחד מאחור ועוד שני מאווררים קדמיים של ac - artic cooling צירפתי תמונה של הביצועים ב 3dmark vantage הציון טוב לדעתכם ? תודה למגיבים! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. Started by WinnerLine,

שלום. אני רוצה להתחיל לעשות OC יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות עליו תOC אז נתחיל במפרט: מעבד פנטיום 4 3.0 HTT מכפלה -> (15x200) זיכרון 512 DDR 1 200 MHZ כרטיס מסך GFORCE FX 5200 128 לוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1840 עכשיו מה שאני צריך זה שתעזרו לי ב OC אם בכלל אפשרי לעשות וכמה ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  6. Started by yossi00,

אהלן חבר'ה, מתכנן לרכוש מחשב חדש מבוסס I7 860, עם כרטיס מסך HD 5970 במארז של ANTEC P183. קירור למעבד – חשבתי על SCYTHE NINJA 2 REV.B, מה דעתכם? יש הצעות למשהו טוב יותר? קירור למארז – יש לדעתכם צורך בהוספת עוד מאוורר על הבסיסים שהוא מגיע איתם? אם כן, איפה? איזה מאוורר להוסיף – TRICOOL של ANTEC? קירור לכרטיס מסך – יש חיה כזו? משהו שיתיישב על HD 5970? באופן כללי אני לא כ"כ מבין בקירור ומתכוון להשקיע עד 400 שח בערך לכל הסיפור הזה אלא אם כן יש לכם הצעות ספציפיות לקירור טוב שעולה קצת יותר מזה.. מבחינת OC – לא משהו רציני מדי..

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. פירסמתי הודעה דומה בפורום מארזים , אבל הניסוח הנוכחי יותר רלוונטי לפורום קירור. המחשב הוא core i5 עם לוח של gigabyte ud3r . כרטיס מסך חזק וחם (כנראה): HD5850 המארז הוא antec 300. השאלות: 1. האם המארז יצליח להחזיק את המחשב מספיק קר? מה יקרה אם לא? ממה אני צריך לחשוש? 2. רעש , למישהו יש את המארז ויוכל להצביע על בעיות רעש? (חשוב לי משהו שקט) 3. למארז יש שלושה עוצמות למאוררים שאפשר לכוון, אבל אפשר לכוון רק אם פותחים את המארז... האם זה יכול להיות בעייה? (אחריות וכל זה) איך אני יודע לאיזה עוצמה לכוון ?(מבחינתי שיהיה על LOW ולא יעשה רעש.. כל עוד זה לא פוגע במחשב) תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  8. Started by balagan777,

שלום שלום, יש ברשותי את הכרטיס שמצויין למעלה, הוא עם זיכרון 512MB DDR3 (למי שתהה איזה דגם בדיוק :-) בכל אופן, אני קושל להמהיר אותו, כמובן עם תוספת מאווררים, ורציתי לדעת אם מישהו כבר ביצע המהרה לכרטיס כזה. אם כן, לאיזה תוצאות הגעתם עם קירור אוויר בלבד ? והאם כדאי להשקיע ? תודה תודה :-)

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  9. אהלן, התושבת למאורר שנמצאת על הלוח אם (asus m2n-e) נשברה,וכתוצאה מכך המאורר (freezer 64 pro) לא מחוזק כמו שצריך ולכן המעבד מתחמם. חשבתי על לקנות פשוט קירור חדש,אבל לא מצאתי אף קירור שבא עם התושבת ל-am2. מצאתי את זה: http://www.xoxide.com/thermalright-am2-bracket-rev2.html אני די בטוח שזה מתאים,אבל לא מצאתי משהו דומה בארץ. אז האם יש משהו כזה בארץ,או לחילופין מאורר שבא עם התושבת?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  10. שלום, כמו שרשמתי בכותרת - אין לי ידע כלל בOC אבל המערכת שקניתי מיועדת לזה בעיקר. אני מאוד רוצה שהמעבד יעבוד על 4GHZ וראיתי שהרבה עשו את זה עם מערכת דומה ואפילו פחות טובה מפרט: Core i5 Tray + Noctoua NH-U12P SE2 GA-P55A-UD3 Seagate 500GB G.skill 2048X2 1333MHZ CL9 (1.5V HD4850 DDR3 512MB Enermax modu82+ 625W NZXT Zero2 החנות עשו לי OC ל3.3 אני מעוניין 4GHZ כמו שאמרתי... השאלה שלי זה אם זאת תיהיה בעיה בשבילי לעשות את הOC? אני מסכן את המערכת \ אחריות? ראיתי את המדריך לOC של האתר האם להשתמש בו או שיש משהו יותר עדכני ממנו \ יותר טוב ממנו? המלצות למתחים סיכונים וכו'? ד"א בלי קשר הקירור (Noctua se2) עצום בגודל שלו, לא דמיינתי את זה ככה. תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  11. לפני חודש פרסמתי פה את הX3 425 שהצליח להפוך לפנום מרובע (4 ליבות + קאש) עכשיו הגיע אליי עוד מחשב חדש עם 425 והנה התוצאה http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=876899 המשותף לשני המעבדים הוא ששניהם גרסאת TRAY ולכן אני מניח שכרגע אצל היבואן יש סטוק של 425 שמכילים ליבת DENEB ויש סיכוי לא רע שיהפכו לפנומים

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  12. אז כמו שהסברתי בכותרת צריך קירור טוב לכרטיס הנ"ל למטרת OC כמה שיותר גבוה וטמפרטורות נמוכות בקיצור משהו טוב אבל רק קירור אוויר לא מים ולא משנה בכמה הוא יותר זול צריך גם לינק לחנות שמביאה כמה שיותר תשלומים וגם חנות אמינה שלא תיפשות רגל בטעות ואז אין אחריות. תודה לכולם על העזרה

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  13. Started by פלמחון,

בלוח אם p55-gd65 של msi יש כפתור oc genie וכן כפתורי פלוס ומינוס חיפשתי מידע ועדיין לא מצאתי תשובה מה בדיוק עושה הכפתור למעבד בחוברת ההסבר של הלוח כל מה שהם כותבים שזה אוברקלוקינג בלחיצת כפתור ואם משתמשים בזה צריך להחליף את הקירור המקורי של המעבד והם לא אחראיים לתוצאות, לא הבנתי אם הוא משנה בשבילי את ההגדרות בביוס או לא, ואיך אפשר לדעת אם לא לחצו לפני על הפלוס והמינוס?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  14. טוב אז אני צריך 3 חלקי קירור והם : 1.פלטת קירור למחשב נייד - יש לי מחשב נייד ואני צריך פלטת קירור טובה השאלות הם *אם זה באמת עוזר ומקרר טוב * מה הפלטה הטובה בשוק בתקציב של עד 350 שקל 2.גוף קירור למעבד - טוב אז המעבד שלי הוא E6300 והוא יוצר לי צוואר בקבוק אז אני רוצה לעשות לו אוברקלוק עכשיו יש לי מארז ANTEC SONATA II Piano Black ויש לו צינור שמוביל אוויר קר מבחוץ ולוח אם GA-965P-DS4 אז השאלות הם * כדי להתאים את גוף הקירור לצינור אוויר כי זה יכול ליצור הגבלת בחירה עם כן אז איזה גוף הכימתאים *איזה גוף קירור הכללי אכי טוב לי בתקציב של עד 300 שקל מומלץ 200 שיהיה כמה שיותר שקט וחזק. 3.ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid To…

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. CoolerMaster Hyper TX3 או Scythe Shuriken Rev B - SCSK-1100 איזה מהקרורים הבאים עדיף יותר לi5 ללא OC רק מבחינת קרור?(מבחינת שקט כבר ידוע לי שהTX3 רועש במאמץ)

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  16. Started by Enable,

יש לי מחשב ישן שאני מתכנן לעשות אותו HTPC עכשיו יש לו לוח דיי ישן בשם P4S8000MX הוא ניראה בערך ככה עכשיו יש אפשרות להוציא את הריבוע פלסטיק שמסביב למעבד ולסים במקומו קירור סטוק של E8400 במקום? זה נראה לכם ישב טוב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 934 צפיות
  17. יש לי מעבד: Intel Core I7 920 ולוח אם: Asus P6T אני רוצה לעשות אוברקלוק בערך ל 3.8GHz *יש לי קירור Noctua NH-D14. זה אפשרי ? כאילו לא תיהיה לי הגבלה או אי יציבות ? אני רוצה שזה יהיה קבוע, לכל הזמן. תודה!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  18. Started by פלמחון,

אני יודע שנכתב מדריך לתוכנה אבל לצערי לא הבנתי מה צריך לעשות אני רוצה להוריד את המהירות של המאוורר הקידמי במארז כי הוא עושה הרבה רעש (כל הטמפרטורות נמוכות) חיברתי אותו ל fan 2 בלוח האם, שאר המאווררים מחוברים ישירות לספק והם שקטים מאוד , גם הקירור של המעבד שקט אם אפשר להסביר לי בכמה צעדים פשוטים איך עושים את זה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. אולי זו שאלה טיפשית אך לא מצאתי אותה בחיפוש. האם ה- SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM (שמותקן אצלי כרגע על Q6600) יתאים לתושבות החדשות של מעבדי i7 או i5?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. Started by eranir,

פוסט קצת סתמי, לא למטרת קניה. בנועה המליצו למישהו שפתח ת'רד בפורום מפרטים על הקירור שבכותרת, ובאתר שלהם (http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5624) מצוין כי הוא הקירור הטוב בעולם לסוקט 1366. לאחר גיחוך קל חיפשתי כמה ביקורות, ולהפתעתי התברר שבכולן הוא השאיר מאחור את כל המומלצים פה באתר (מבחינת קירור, לא שקט - למרות שהוא לא היה רועש במיוחד), וביחס של עלות תועלת, הוא תמיד יצא במקום הראשון. למישהו יצא להתנסות איתו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by asaf556,

שלום. עשיתי OC ל AMD 425 שלי וכרגע הוא עומד על 3300 בלי תוספת מתח בטמפ מקסימלית אחרי שעה של מעמץ על 43 מעלות זה בסדר כי זה נראה לי בדיוק הזמן לעצור

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  22. Started by crik,

אהלן, ברצוני לקנות Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s136 האם הוא שקט ? כי חשוב לי השקט תודה, משה

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  23. הי חברה, המאווררים שלי עושים רעשים מוזרים כשאני מדליק את המחשב אז נראה לי שהגיע הזמן לחליף אותם. אני מעוניין להוציא על כל מאוורר לא יותר מ-40 ש"ח, ואשמח גם אם תגידו לי מאיפה להזמין. אני מדגיש שוב למי שלא הבין מהכותרת - לא רוצה שיהיו בהם בהם לדים או כל דבר אחר שנוצץ\זוהר וכו'... תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  24. Started by BravaSX,

שלום, ברשותי לוח GIGABYTE P31-DS3L, זכרונות OCZ 800 1GBX2. כרטיס מסך X1950PRO. ברצוני לעשות OC למעבד אך איני מסתדר עם זה. לא מצאתי הסבר ברור ומפורט (אולי גם תמונות יעזרו) איך ניתן על הלוח הנ"ל ועם המעבד הזה לעשות OC. ניסיתי בעזרת המדריך שיש באתר לעשות משהו אך לא בידיוק הבנתי והסתדרתי עם ההסבר שהגיע עם תמונות למעבד AMD ולא INTEL. אם ישנו הסבר מפורט הכולל תמונות ברורות איך אני אוכל להריץ את הזכרונות והמעבד, אשמח מאוד! חייב לציין גם שמדובר על ספק THERMALTEK 400W תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  25. מישהוא מכיר? תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.