עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Erk0kyDa,

תיראו אני קניתי לפני כמה ימים HD4850 power color עכשיו שאני רוצה לעשות לו אובר קלוק מהדריבר הוא מגיע engine 650 memory 1100 עכשיו הורדתי ati tool עכשיו יש לי בעיה בתוכנה עכשיו באיזה תוכנה אני צריך להשתמש תמליצו

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  2. Started by ninne,

גודל: 120MM לדים: בלי רעש: די מפריע לי אני ישמח למאוורר שקט אבל אם אין אז לא נורא הקירור יותר חשוב תקציב: לא מוגבל איזור מגורים: בסביבות חיפה אני צריך חנות עוד משהו ממש חשוב בשבילי... אני משתמש במאוורר הזה למודינג של הXbox שלי כי הוא התחמם יותר מידי... זה לא משנה לסוג מאוורר מה שכן עקרוני לי המתח שלו- 12V (אני כמעט בטוח שכל המאווררים עובדים על 12V אבל ליתר ביטחון) עריכה: אשמח גם אם תוכלו למצוא לי חנות באיזור שמוכרת את המשחה הטרמית Arcting cooling MX-2 באותו איזור תודה מראש (:

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  3. הוא נותן לי אפשרות לכוון אותו לפרמטרים הבאים: 266 200 333 400 וגם auto למה לכוון אותו?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. Started by WitheNoise,

או שזה רק אני ? Coolink SWiF2-1201 Fan 1200RPM 18.2dBA 94.2CFM Hydro-Dynamic Bearing (120x120x25mm) http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=26151

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  5. Started by free_me_0,

--

6. Started by ProRules,

איך ה thermaltake X5 ORB?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by haim652,

רציתי לשמוע כמה דעות על הקירור של ZEROTherm Nirvana NV120. כשקניתי את המחשב שלי מחנות FOXPC המוכר המליץ לי עליו ואמר שהוא ברמה של הUltra-120 eXtreme של Thermalright ואולי אפילו יותר טוב (שלזה די היה קשה לי להאמין), רציתי לשמוע דעות שלכם על הקירור הזה וחוץ מזה השוואה בינו לבין ULTRA 120. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  8. Started by iluxa1,

המארזים שלהם עם ה320\220 MM מאוורריםשווה לקנות במזג האוויר הישראלי אני יודע שתהיה בעיה בלהחליף אותם אם משהו קרה...[br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 00:20:24 Tagan EL DIABLO 250mm + 330mm N/PS

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  9. Started by r1sk,

יש ברשותי מחשב נוסף ובו מעבד intel i7 920. כרגע הוא פועל עם הקירור סטוק שהגיע איתו של אינטל, שנחשב לטוב עד כמה שהבנתי. התענייתי ב-thermalright ultra 120 extreme ... ורציתי לדעת האם ההיטסינק החדש יחולל שינוי משמעותי יחסית לסטוק של אינטל ? עד כמה ? אם כן, גם מבחינת קירור וגם מבחינת רעש ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. שלום, בניתי מחשב ומעניין אותי לדעת עד כמה GHz אפשר להגיע בOC, הנה המחשב: מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤433 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤305 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1126 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22LS40 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤165 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ¤399 ספק כוח: [..] SEASONIC 550W : SS-550HT ¤406 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II CPU COOLER - זמין במלאי ¤229 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ¤0 דיסק קשיח: [..…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. השבוע קבלתי סוף סוף את המשאבה ששלחתי לחול בגלל תקלה ינעל הדואר חודש ימים החבילה ישבה במכס סתם ועוד בחוצפה אם שלחו לי הודעה שני ? מה אם הראשונה שלא קבלתי בכלל ובנוסף רצו בדואר כסף 190 ש"ח בקיצור המצאתי לאם קבלה ובסוף קבלתי את החבילה היום פרקתי על המחשב +הקירור מים וארגנתי הכול מחדש בנוסף עשיתי חלון לדלת צד האמת יצא חמוד אבל אני מתבאס מהמארז חשבתי מתי שקנתי את מהארז שאו מתאים לקירור מים קצת צפוף אבל זה מה יש הסידור הישן

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  12. מי שיש לו את המעבד כמובן. לאיזה תדר הגעתם? עם איזה לוח? באיזה מתח? ועל אילו טמפרטורות אתם יושבים במאמץ ובמנוחה? ועם איזה קירור? עד לאיזו טמפרטוה אפשר להגיע במאמץ לשם עבודה לטווח ארוך? עריכה: אני שואל כי ב3.2GHZ במתח על AUTO מהלוח בOCCT אחרי 3 דקות הוא מגיע כבר ל70 מעלות בערך ואני לא מכיר את המעבד הזה טוב מספיק כדי לדעת מאיזה טמפרטורה זה מזיק לו. אני מאמין שהלוח נותן מתח קצת גבוה מדי. תודה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. שלום! אני מחפש המלצה למאוורר למעבד עקב התחממות(פעמיים המחשב נכבה מחום בקיץ, כעקרון אני יודע שאני צריך לחדש משחה ולנקות את המחשב אבל אני רוצה להפטר מהקירור סטוק). המעבד שלי זה AMD 4600+ התושבת היא AM2 לא יובצע OC(לא כרגע וכנראה גם לא בעתיד). חשבתי על ‏‏Arctic Cooling‎ Freezer 64 Pro. עכשיו אני מעדיף מאוורר כזה שאני לא אצטרך לפרק את הלוח האם. הכי חשוב לי זה להוריד טמפ', רעש פחות מפריע לי כי המחשב בלילה מכובה. נ.ב. המארז זה gigabyte triton אם זה משנה למאוורר מבחינת גובה. עוד כמה שאלות קטנות: 1. המאוורר מגיע עם משחה טרמית או שצריך לקנות בנפרד? 2. יש למישהו המלצה לחנות בראשון לציון?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. זאת ההודעה "Warning: your computer Chip Fan fail or speed too low" Press F1 to continue. עכשיו זה התחיל להופיע לי לפני חודשיים שלוש בערך ולא היה ליזמן להתעסק עם זה . והיום החלטתי לטפל בבעיה וחשבתי שזה אולי אבק שבתוך המחשב אז פתחתי אותו ובאמת היה שם טונה של אבק ניקיתי הכל וכהדלקתי תמחשב ההודעה עדיין הייתה... מישהו יודע מה זה יכול להיות ??? זה הלוח אם שלי: Asus A8N5X ונעבד: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  15. Started by idanaz,

שלום לכולם משום מה נראה לי שהמעבד שלי פועל בטמפ' גבוה מידי לפי התוכנה ליבה 1 58 והשניה 48 האם זה תקין למעבד AMD 6400 3.2 GHZ יש לי מאוורר סטוק DOIDE משהו כזה יש המלצה למאוורר יותר איכותי בתקציב של עד 200 תודה מראש עידן [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  16. Started by idanaz,

שלום לכולם ברשותי מחשב AMD 6400X2 3.2 GHZ AM2 AUS M2A-MVP ATI 4870 1 GIGA ספק כוח של שיפטק 550W H.D 160GIGA מארז של X2 FAN 12' HEC P 619B כעת הטמפ' היא 70 מעלות במנוחה לפי דעתי גבוה מידי אני מעוניין בקירור עד 250 ש"ח על מנת לנסות O.C ' חנות מעודפת KSP ר"ג ליד הבית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  17. Started by redead,

שמתי לב בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד שהמשחה מרוחה שם כבר ולא על כל המשטח אלא ב3 פסים כאלה.. לא השתמשתי בסטוק גם ככה פשוט רציתי לדעת למה זה ב3 פסים ולא מרוח על כל המשטח?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by DJO,

אהלן, אני עובד מזה שנים על מערכת מבוססת ATHLON XP 2500 על לוח אם GA-7N400 עם כרטיס מסך GEFORCE 6600LE. לפני כחצי שנה המאוורר שעל הגשר הצפוני התחיל להרעיש ממש, ניסיתי לנקות ולשמן אותו וזה לא עבד אז ניתקתי אותו והמחשב חי עם זה בשלום. לאחרונה המאוור שעל הגיפורס התחיל גם הוא להשתולל אז ניתקתי גם אותו. שאלתי היא האם יש כאן סכנה לשריפה של אחד הגורמים או שבכל מקרה לפני שתיהיה שריפה יהיו לי סימנים אחרים שיעידו שיש בעיה ועלי למצוא פתרונות קירור אלטרנטיביים? תודה!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  19. שלום לפני כחודש בערך אחד מחברי הפורום הציג פה את המפרט שלו ושם קישור של האתר ממנו רנה את המחשב מי שיודע על מה מדובר בבקשה שישלח את האתר המדובר?

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  20. שנה טובה לכולם, לפני כחודש קניתי את הכרטיס Sapphire 4850 Toxic ואני לא יודע בדיוק על איזה מהירות המאורר שלו עבד אבל במצב idle הוא היה מאוד שקט. בימים האחרונים אני שומע את המאורר כל הזמן, לא משנה מה המחשב עושה, ומבדיקה עולה שהמאורר עובד על כ 1850 סל"ד והכרטיס בחום של 50C. ניסיתי, בעזרת CCC, להגדיר את המאורר על 47% (הכי נמוך שאפשר) ולא היה שום שינוי במהירות הסל"ד. ניסיתי גם לערוך את קובץ הפרופיל (בצורה ידנית הכוונה) וגם - שום שינוי במהירות המאורר. גם עם RivaTuner ניסיתי להגדיר את המאורר על 20% - ושוב, שום שינוי. אני עם Vista x64 SP2 עם כל הדרייברים האחרונים (וניסיתי גם להסיר אותם ולהתקין מחדש..) לוח אם - Gigabyte MA770-UD3. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין.. חג שמח !

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  21. אני רוצה להחליף את הקירור סטוק המעאפן שלו יש לי כמה אפשרויות אני יעלה תמונות הזלמן יקררר את המעבד הכול יורכב ויעבור צביעה מחדש אני מתלבט איזה קירור לשים לכרטיס מסך מדובר באקסבוקס360[br]פורסם בתאריך: 22.09.2009 בשעה 22:28:22 תמונות[attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. שלום וחג שמח, שאלה קטנה שכנראה נובעת מחוסר הבנה בסיסי : הכרטיס מסך הינו HD2400 PRO AGP עם תדר מעבד 520 (RV610) ועם תדר זכרון 400. על הכרטיס מותקנים 4 צ'יפים של 64Mb - סך 256 של DDR2. לפי הצ'יפים הם של Elixir במהירות של 800 DDR2 ( סיומת AC ) 1. האם זה אומר שאפשר להעלות את המהירות של הזכרון ל800 , או שגישה במהירות 400 לזכרון DDR זה בעצם מהירות זכרון 800 ? 2. האם היחס של ה-2 בין 400 ל 800 אומר משהו ? (Dual Channel למי שמתעניין מספר הצ'יפ הינו : N2TU51H16DG-AC N2 - Elixir T - DDR2 SDRAM U - 1.8 Volts 51H - Density 16 - x16 based D - Die revision = 4 G - Package type AC- DDR2 800 5-5-5 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  23. Started by DimRah,

חיפשתי ולא מצאתי שום קירור למעבד i5 בנעוץ. איזה קירורים יש למעבד הזה ואיזה מהם הכי טוב ואיזה הכי גרוע...? תודה לעזורים!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by Big_White,

יש פה למישהו ניסיון איתו? קיבלתי אחד בחינם אומנם בלי רגליים לחיבור לסוקט אבל את ז אפשר לסדר על ידי כמה ברגים ופס פרספקס איך הוא בכללי? זה שהוא רועש הבנתי זה לא מפריע לי גם כשה הוא על 4500 סל''ד.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  25. צריך מדריך לפתיחת צינורות בכרטיס מסך X800 GTO SAPPHIRE R480

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.