עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by aviz,

תודה מראש

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  2. Started by stasgl85,

סיימתי לעשות OC הרצתי בדיקות והכל יציב רק שמתי לב לדבר הזה: http://img823.imageshack.us/i/11022011125418.png/ בSPD tRC מראה 30 ואצלי זה מראה 52 מה לעשות להוריד ל30 או להשאיר כמו שזה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  3. Started by benyben,

שלום. ביצעתי OC למעבד מסוג Phenom II X4 840 התמונה הבאה לקוחה מ AIDA64. צריכה להדאיג? תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  4. Started by KoDkOd,

מצב פעולה...מממ...יותר פירוט לשאלה באיזה מצב..יעזור

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  5. Started by nesber,

אני רוצה לקנות מאוורר 80 מ"מ למארז. אני רוצה מאוורר יעיל וחזק שמכניס הרבה אוויר, אבל שלא יהיה מרעיש בטירוף. קנה מידה ל"מרעיש בטירוף": TT POLO 3-1 (אני יודע שזה למעבד- זה רק להמחשה ;D ) בעוצמה המקסימלית שלו.... תקציב עד שמונים שקל. כמו כן אני רוצה לקבל הסבר לגבי המאורר הבא: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124&products_id=2270 אני מבין שיש בו בקרה אוטומטית של המהירות לפי מעלות, אבל ביחד עם זה גם שליטה ידנית. אם אני מחבר את השליטה הידנית, זה באופן אוטומטי מבטל את הבקרה?

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  6. Started by omrid14,

שלום.. יש לי 4850 גירסאת OC שהיא 665mhz עכשיו ניכנסתי לOVERDRIVE וראיתי שאפשר להעלות את זה עוד הכרטיס מסך הוא 49 מעלות .. בקיץ היה על 55 קבוע במשחקים 63 בלחץ השאלה שלי האם האובר דרייב ישפר לי את הביצועים? או שלא יעזור כי ככה או ככה המעבד שלי מגביל אותי ? - E6400 2.13 אם אני עושה את האובר דרייב מה הסיכון ומה השיפור ? ?? ? ולכמה לעלות שם?

7. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי מעבד פנטיום 4 willamette במהירות 1700...אחרי OC הוא 2000 (2008 למדויקים) המעלות שלו הם במאמץ 55 מעלות..(קירור של אינטל מקורי)!!...והמתח שלו הוא 1.75 בליבה.... זה מתח פסדר או שזה יותר מדיי??

8. Started by raw-e,

מעוניין לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי. 4870 ואין לי שמץ של מושג מאיפה מתחילים פה... נניח וקניתי לו קירור. מה הלאה?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  9. Started by t-macc,

האלן הכרטיס חם ומאחר ואני לא יכול לשנות את מהירות הכרטיס אני צריך המלצה לקרור שיקפיא אותו בתציב הנ"ל כמו כן אם אפשר מדריך להרכבה כי לא עשיתי זאת בחיים.הכרטיס של TWINTECH תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. Started by TARON,

ישלי כרטיס מסך X550 256 MBG 128 BIT עם אני נותן ל ATI TOOLS להעלות ולבדוק לו לבד יש אפשרות כזאת יש מצב שהכרטיס ישרף???????????...או משהו יקרה לו מבחינה שהיא בלתי הפיכה?? אני לא רוצה לישרוף אותו ???

11. שלום יש לי את המערכת הבא .. תסתכלו במפרט מחשב עכשיו אני רוצה לעשות OC למעבד כך שיהיה לי 400MHZ לזכרונות! תודה רבה

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  12. מחשב בגודל 15.6 מה מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Holy,

מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לכזאת בעיה יש לי צג 16*2 אני רואה רק בצד שמאל של הצג וגם שם רואים דפוק ככה זה נראה כשאני מראה את התאריך בשורה הראשונה

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  14. Started by jorylit,

שלום, יש לי לוח אם gigabyte ga-k8nf-9 וזכרונות pdp liberty 512 pc3200 400mhz*2, עכשיו לפי אברסט רשום לי שזה פועל רק על 200mhz ואני רוצה שזה יפעל על 400mhz*2=800 כי יש לי דואל, איך אני עושה את זה? תודה.

15. Started by amitaiz,

המאוורר הרגיל מרעיש מאד, יש משהו שקט יותר וזול?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  16. Started by pizzaguy,

שלום, הכותרת לא בדיוק מסבירה את הבעיה אז ככה: יש לי כרטיס מסך חרא אז הווספתי לו קירור ועשיתי לו אוברקלוק עם התוכנה RIVATUNER הבעיה זה שהגעתי עד הסוף בהרצים של הליבה ואני רוצה עד ואין לי כבר לאן ללכת... הוא לא נותן לי יותר (הגעתי ל 365 MHZ) הכרטיס מחזיק כמו שור לא עובר את ה41 מעלות אז אני רוצה לדחוף אותו עוד מישהו מכיר תוכנה שתיתן לי עוד או שזה תלוי בכרטיס? תודה

17. Started by shumaher,

מישהוא יודע מה זה ומתי יתחילו למקור אותו ??? ובאיזה לוחות אם אני יכול להתקיון אותו??? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  18. שלום, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לנעול את המתח של ה PCIEXPRESS כדי שמתי שאני יעלה את ה BUS המהירות שלו לא תשתנה. יש ברשותי לוח אם ASUS COMMANDO 965P REV 1.00G . ועוד שאלה קטנה עד כמה משפיע כרטיס המסך על ה OC של המעבד והזכרון והגשר צפוני כלומר האם אפשר לקבוע בתיאוריה שיאי עולם ב SUPER PI וב CLOCK SPEED של המעבד עם כרטיס למשל 7300GS ? אני לא גיימר כך שאני לא יודע מה אני צריך כרטיס מסך מטורף אבל אני מתכנן OC מטורף... בתודה עידו

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  19. Started by shovel_xxx,

תיראו עשיתי OC ( רק התחלתי ) אני ב 212 FBS התחלתי ב 200 והטמפ בתוכנות ב WIN המעבד רשום על 70 מעלות וכשאני ניכנס מיד אח"כ לביוס הוא רושם לי 35 - 40 מעלות איך זה יכול להיות הגיוני הוא מתקרר תוך 2 שניות ?!

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  20. ניסיתי לשחק עם החיבורים ללא הצלחה, פשוט מת... בכל מקרה, מישהו יכול להמליץ לי על קירור חדש לi7 920? או איך לסדר אולי?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  21. Started by mordidot,

אני רוצה לעשות OC למעבד לבערך 4 GHZ עם הקירור AC7PRO וGIGABYTE P35 DS3L איך יהיו הביצועים של המעבד אחרי הOC ?אני מתכוון באיזה רמה הם יהיו E4600 או E2180 ... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  22. Started by hagay21,

אני רוצה לקנות לוח GA-P35-DS4 עם זכרונות XMS2 DOMINATOR 6400C4D CL-4 וספק אנרמקס 500 ליברטי הבעייה כזו. אני מחכה למרובע ליבות החדש 45 ננומטר ושאלתי היא כזו. האם יש למישו מושג אם הלוח הזה יתמוך במעבדים החדשים או שהוא זקוק ללוח עם ציפסט חדש? אני רוצה לקנות לכמה חודשים האלה איזה 6550 קטן לבנתיים

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי לוח ASUS PRIME Z370-A ומעבד I7-8700K קירור מים של ANTEC 240MM זכרונות g skill 3600mhz cl17 2X16GB עשיתי אוברקלוק ידני קטן שמתי את כל הליבות על 47 מתח כרגע 1.17 בעומס מלא בcinebench r15 הטמפרטורה מגיעה ל80 מעלות ברוב המשחקים בין 60-65 מעלות שזה סביר לדעתי. אני שוקל לעשות דליד למעבד האם כדאי מומלץ? מה הטמפרטורות המומלצות למעבד הזה ל7\24 שלא יגרם נזק ולגביי הזכרונות הפעלתי XMP הם עובדים על 17-19-19-39 3600MHZ האם ניתן לשפר קצת ביצועים או שכדאי להשאיר את זה ככה? תודה לכולם

24. Started by Esparco,

עשיתי OC לPENTIUM 4 WILLAMTE CORE 1.7 הבאתי אותו ל 2100 עכשיו הטמפ' במנוחה זה 25 ובמאמץ 40 זה גבוהה מדי במאמץ או שאני יכול לסחוט ממנו עוד קצת OC?

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  25. לדוגמא מערכות קירור אוויר או מים?... יש לי מערכת קירור שבניתי בעצמי, עושה עבודה מעולה, 3 וונטות מחוברות והדוקות זו לזו, יושבת מעל הכרטיס, בגובה של קוביית לגו בערך... אבל לאמר לכם את האמת?, זה קצת חורני, סלוטייפ, ברזל, זה גם רוקד לפעמים בגלל שהקיבוע חלש... 2 אזיקונים סה''כ. האם יש קירור שיתלבש על הכרטיס שלי ? (מפרט בצד)... אם כן איכן קונים? מים או אויר, מוכן להשקיע עד 300 ש''ח...

• 1 תגובה
    • 405 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.