עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by guy2006,

עשיתי חלון במארז ואני צריך לחבר עכשיו תאורה איך אני יכול לחבר תאורה יפה?

• 12 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by poi,

אני רוצה לבנות בלוק מים למעבד למישהו יש רעיון?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  3. Started by CaRTeR,

האם החיישן שבא עם המאוור משמש גם למדידת טמפרטורה בתוכנות רגילות או צגי טמפרטורה למשל האם אני אוכל לשים את החיישן במקום שלו במעבד שצריך למדוד ואני אכנס ל תוכנה שמראה טמפרטורה והוא יראה לי או למשל לצג טמפרטורה הוא יראה ? או שהשימוש שלו זה רק שהמאוור עצמו יבחין מה הטמפרטורה ויעלה ויוריד את מהירות הסיבוב לפי החום ואני לא אוכל לראות תטמפרטורה עם החיישן הזה .

• 10 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by BassMan,

שלום כולם.... אז כך... הזמנתי את המפרט הנ"ל: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard AMD Athlon XP 2100+ Tray CPU Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory יש גם מארז טוב.. קירור.. כל מה שצריך.. אבל לא קשור לשאלות שלי..... היום דיברתי עם החנות והם אמרו לי שאת המעבד יהיה רק עוד שבועיים.... את הזכרונות רק עוד 3 שבועות (עם הצ'פ שאני רוצה כי במלאי יש של MTEC ואתם יודעים....) המוכר הציע לי להחליף מעבד ל 2000+ או 2200+ עכשיו השאלה שלי היא האם כדאי? או שלחכות.... כמו כן את הזכרונות החלפתי ל DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory (BH-5) האם יהיו הבדלים משמעותיים ב OC? תודה מראש לכל העונים....

• 14 תגובות
    • 808 צפיות
  5. יש לי עוד כמה שאלות על מודינג : Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 480 Watt http://www.pch.co.il/docs/pd-829119698.htm אני רוצה להוסיף למארז שלי שני מאוורים אחד למעלה ואחד בצד של החלון במארז . 1. בלמעלה אני רוצה מאוורר 120 מ''מ - http://www.pch.co.il/docs/pd-1791388406.htm - מה כדאי שיוציא או יכניס ? 2. ובצד של המארז אני רוצה להוסיף מאוורר 80 מ''מ - http://www.pch.co.il/docs/pd1046163405.htm - מה כדאי שיוציא או יכניס ? 3. לאן אני מחבר את המאווררים ? ( יש לי AXP 2000 , Letdak NF2 אם צריך עוד מידע תגידו לי ) . תענו לי בבקשה על זה ממש בפרוט כי זה החלק שהכי מפריע לי ואין לי מושג בו 4. החוטים במארז שלי מאוד מבולגנים לדעתי - זה משפיע על הטמפ' ? ויש לזה …

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. Started by zoloboy,

איו לי מושג בנושא הזה אבל המאוורר הגדול מאחורי המחשב שמכניס אוויר עושה יותר מידי רעש וזה מעצבן אותי אולי מישהו מכיר מאוררים שקטים יותר אם יש בכלל אם יש אז מישהו יכול להמליץ לי תןדה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  7. Started by Chevy,

כפי שאתם רואים במפרט, יש לי מעבד ייחוד.. ;D ה-1.4 הישן (והגרוע) Socket 324?.... ??? ??? במארז יש מאוורר מקדימה, אחד מאחור, ע"ג הכ.מסך, מעבד ובספק כמובן. ע"י עצירה למספר שניות ביררתי אחת ולתמיד מי המאוורר שממרמר את חיי בשנתיים האחרונות. המאוורר על גבי המעבד ! מקורי של Intel, גם לאחר ניקוי קל הוא עדיין דוחף אוויר כמו סוס (4500RPM לפי Inter Active Monitor), אך הוא רועש כמו מטוס סילון (אותו רעש). יש מה לעשות? או שעליי לחיות עם זה עד למחשב הבא (לא נראה לי, מפני שאני לא ממש צריך...) :-\

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  8. Started by Hasamba,

היום הוספתי למארז 3 מאווררים (כמו שהמליצו לי פה) + החלפתי את הוולקנו 9 בוולקנו 11 ועכשיו אני אפילו לא מסוגל לראות טלויזיה מהרעש אני די מצטער על הקנייה הזו ולא בגלל הכסף.... האם יש דרך להוריד בדציבלים? תודה

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by zag_zag,

הקירור שלי נכון לעכשיו הוא: מאוורר של הספק שמוציא אוויר, מאוורר מתחת לספק (80 מ"מ) שגם מוציא אוויר, מאוורר מתחת לכרטיס מסך שמכניס אוויר (80 מ"מ) ומאוורר בצד הקדמי של המארז למטה שמכניס אוויר (80 מ"מ). הקירור על המעבד סטנדרטי (צלעות קירור + מאוורר של אינטל [מגיע ל-3500~ סל"ד במקסימום]). המחשב שלי (הראשון במפרט) מגיע במאמץ לטמפ' לוח אם של 40 וטמפ' מעבד של 50. האם הנתונים האלה סבירים? ואם לא, מה כדאי לי לעשות כדי לשפר את המצב?

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by mordin999,

אני קונה מחשב חדש: Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Front USB 300W CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Motherboards for Intel : Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Video Cards : PowerColor (XF97-C3) Radeon 9700 - 0EM אני רוצה לקנות מאורר למעבד ושניים למארז ושלא יעשו רעש, מה כדי לקנות?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  11. גיגהבייט רדאון 9500 64 מגה כרטיס נהדר מה אתם אומרים? שאלה נוספת מה זה פתיחת צינורות לכרטיס מסך? אני לא מבין תמודינג הזה

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  12. הן 48-50 מעלות!!!!! :veryangry: :veryangry: :s05: לפי מה שידוע לי זה ממש מוגזם יחסית ללוח אם,האם כדאי לי להוסיף מאוררים? כי יש לי רק מאורר אחד שהוא מוציא אוויר וזהו והאם מעלות כאלה יכולות לגרום לנזק ללוח או לאחד הרכיבים במחשב?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by stingeR-,

אני לא בידיוק יודע איך לעשות את זה רק תסבירו ואני ידע אני מבין בחומרה... CPU : Intel Pentium 3 550Mhz 512k Cache GFX : InnoVision GeForce2 MX400 64mb

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  14. Started by mrraz,

יש לי שני מאווררים 120 אחד חלש ואחד חזק יש לי שני מקומות למאווררים מקדימה שמכניס אויר ומאחורה שמוציא אויר איך כדאי למקם אותם החזק מקדימה והחלש מאחורה ? או להיפך

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. Started by NOVA,

תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Philip,

יש לי לוח אם AsusP4B533-E עם תמיכה בזיכרונות 266. מעבד פנטיום 2.4B. אני על OC קטן עם באס של 150, אבל אני מעוניין להגיע הרבה יותר גבוה, אבל הזיכרונות שלי מגבילים אותי.. יש לי Transcend 512MB PC2700, בעיקרון הם תומכים עד 166Mhz, אבל משום מה תמיד אני נתקע ב 153, אני פשוט לא מקבל פוסט.... אני די משוכנע שזה הזיכרונות, מכיוון שראיתי אנשים עם לוח ומעבד זהים לשלי, והם הגיעו לבאס של 178 מינימום!!! אני מעוניין לקנות סטיק של 512MB שיעמוד בקצבים גבוהים, יהיה איכותי ואמין, אבל עדיף כמה שיותר זול. אני לא מעוניין בזול ביותר עם תוצאות גרועות, אלה באחד טוב שיעמוד בבאס גבוה במחיר זול..... אני יודע ש twinmos וגם winbond ואולי geil היקרים מומלצים והם זולים, אבל רציתי לדעת אם יש דגם …

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by FireStar,

אני כרגע באוברקולק "לא רציני" עם המחשב, העליתי את ה-FSB מ133 ל140 דרך הג'אמפרים שעל הלוח. לפי החוברת של הלוח זה המקסימום שאני יכול לשחק איתו ולא ראיתי אפשרות לשחק איתו בביוס או משהו כזה. האם יש דרך אחרת לשחק עם הFSB? אני כרגע עם גרסת ביוס 1011, האם יש גרסה חדשה יותר שמאפשרת לשחק עם הכיוונים? בכלל מה פוטנציאל האוברקלוק של המערכת שלי( מצויין במפרט) ואיך אני עושה זאת? בתודה מראש...

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by zgd,

אוקיי זה הולך ככה. לפני יומיים שיחקתי להנאתי בUT2K3 ולפתע המחשב מתרסק. טוב, אני עושה ריסט ומיד לאחר מכן בודק טמפ' ולהפתעתי הטמפ' היא 64 מעלות! ובמנוחה 42 בערך. אי לכך ובהתאם לזאת ברצוני להחליף היטסינק ומאווורר התקציב של 100-200 ש"ח. תודה על ההמלצות. לוח אם: P4B266-C מעבד:P4 2.4B

• 9 תגובות
    • 934 צפיות
  19. היי, טוב, אני רוצה לקנות מארז חדש, חשוב שהוא יהיה בצבע שחור, גודל midi (לא יותר). צריך להיות עם ספק, ושלא יהיה יקר מאוד, ושיהיה עם פוטנציאל טוב למודינג (אני רוצה לעשות חלון). חשבתי על המארז הזה: http://pch.co.il/docs/pd612373275.htm אבל הוא קצת יקר (לי). ויש את המארז בלמיר http://lamir.co.il תחפשו שם ב "חיפוש מוצר" MA08-BW הוא עם חלון, הוא ממש זול, אני מאמין שהוא לא טוב כמו ה HEC אבל עדיין... אשמח לקבל הצעות למארזים יותר טובים... (אבל זולים). תודה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  20. אני קונה את הכבל הזה http://www.pch.co.il/docs/pd-83220401.htm ורוצה לחבר אותו לסי די ולצורב, אבל סי די וצורב עובדים על 33 או ו-66 ATA והכבל הוא 133 ATA עכשיו אני רוצה לדעת אם יהיה לי בעיה לחבר את הכבל הזה אליהם? (אנשים שכבר יש להם ככה מחובר בבקשה להגיב) וגם כן אם יש למישהו מושג מה המרחק בין החיבור שלו של הלוח אם לבין החיבור של ה-slave? (שזה השני ולא הראשי)

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by CaRTeR,

אז ככה בעכבר של microsoft האופטי אם אני אוציא את הלייזר \לד האם זה יהיה מסוכן לעניינים לעשות בו שימוש ? וחתכתי חלון במארז שלי יצא בסדר רק שהחיתוך לא מאה אחוז ישר באיזה כלים ניתן לתקן את זה ומה מומלץ לעשות? בתודה מראש.

• 13 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by nivster,

שלום לכולם, חבר שלי קנה מחשב עם המפרט הבא: EPOX 8RDA+ עם כרטיס רשת וקול על הלוח (נדמה לי שזה דגם קצת שונה) AXP 2100 TWINMOS 512MB 3200 WD 80GB CAVIRAR SE GEFORCE 440MX של Inno3d או משהו כזה גוף קירור של TK, לא זוכר איזה בדיוק, אבל עובד יופי (42 מעלות בעומס) אני אתאר בקצרה את ה-OC שעשינו: FSB הגיע עד ל-162 עם מערכת יציבה (windows לא קורס וכו'), העליתי את המתח ל-1.650 כדי להגיע לשם, לפני זה המחשב לא היה יציב. ניסיתי לעלות ל-166 והיו כמה תופעות: 1. windows עבר למסך כחול בזמן העליה או היה עושה reset מייד אחרי העליה 2. ה-bios היה נתקע באמצע הכוונונים והיה דורש clear עם הג'אמפר כדי לעבוד שוב ניסיתי מכאן לשחק קצת עם המכפלה, והעליתי ל-13.5. המחשב לא עשה פוסט. ב-133 FSB, הוא דווק…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Faust-O,

שלום,אני חדש פה ובכלל לכל הקטע של המודינג,אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל ושמעתי דברים טובים פה על הפורום הזה אז החלטתי להצטרף ולהתחיל ללמוד כמה שיותר על מודינג,אז כל מי שרוצה לתפוס אותי ולעזור לי מוזמן לעשות זאת באיציק: 89261393 תודה רבה מראש לכולם

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  24. אז ככה יש לי ווינבונד 512 מגה 3200 ועד היום לא הצלחתי לשים 200*11.5 יציב והאשמתי את המעבד כל הזמן. היום נמאס לי לקחתי קינגסטון 2700 ( לנסיון) חיברתי אותו במקום ה-ווינבונד והכל עובד יציב על 200*11.5 מפה דיי ברור שאני מחליף את הזיכרון אבל השאלה היא ככה: האם המקרה נפלתי על סטיק לא טוב ל- OC כי שמעתי דברים טובים על ווינבונד? במידה וכן לקת משהו אחר, אז מה ממולץ יותר מושקין 3500 מהסדרה השחורה? או שיש משהוא מהליין של גייל שהוא מומלץ בתודה מראש לכל העוזרים

• 43 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by iakovl,

• 11 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.