אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
-
בבדיקה של מחשב של ידידה שלי, הסתבר שהמעבד בקביעות נמצא רוב הזמן סביב 80 מעלות. המחשב P3 800 לוח אם ASUS p3v4x האם זה מצב הגיוני לP3 אומנם המארז ישן בלי מאווררים. רק בספק ועל המעבד. אני לא חושב שבחום כזה המעבד היה חיי! מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי מחשב 586 שפירקתי, לקחתי לו את כל החלקים, ונהנתי מאוד, אבל מה אני יכול לעשות לו עכשיו שיהיה שימושי למחשב שלי או שסתם יהיה מהנה?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
נאמר וכרגע יש לי במארז (Compucase 6A19) מאוורר אחד - Vantec Stealth 120mm (ממוקם למעלה), ואני מעוניין להוסיף עוד שני מאווררי 60mm מקדימה, סתם כי זה נראה אדיר ובשביל לתרום קצת לקירור. לצורך העניין נאמר שהמאוררים הם מדגם Thermaltake 60mm 2 Ball Bearing. עכשיו כל אחד מהמאוררים מפיק 28 דציבלים של רעש - מה יקרה אם אני אפעיל את שלושתם ? אני אקבל 84 (28*3) דציבלים של רעש, שזה נשמע לי די פסיכי, או שכמו שמישהו פה טען, הרעש הוא כמו שמאורר החזק ביותר , ז"א ששלושתם ביחד יפיקו רק 28 דציבלים ?
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מנסה לשנות מכפלה וזה לא עושה לי כלום! אני רוצה שהמעבד יהייה 1700 והזיכרון על 400! מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אילו גורמים משפיעים על יכולות אוברקלוק בחלקים שונים במחשב? מה זה מכפלה ו FSB ואיך זה קשור גם כן לאוברקלוק? מה זה סטפינג וגם איך זה קשור ליכולות OC? אני אשמח אם מישהו ייתן לי מאמר או משהו כזה לא ארוך לא איכפת לי שיהיה באנגלית על הנושא הזה ושיסביר את כל המושגים והטכניקות. תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
Thermaltake VOLCANO 11 - Xaser Edition Highest Performance Cooler האם הסינק שאיתו שווה משהו ?? אני יודע שהמאורר זה SF2 אבל מה עם הסינק ? שווה ? לאיזה היטסינק מוכר הוא משתווה . איך הSK-7 מולו ?
-
- 3 תגובות
- 451 צפיות
-
-
-
2600dkv3d או aiugb0245spfw
-
- 13 תגובות
- 800 צפיות
-
-
איזה בקרת מאוררים כדאי לקנות? חשבתי על TermalTake עם סדרת ה- HardCano שלה. שווה? איזה כדאי? מצטער אם אני לא יענה ישר, יכול להיות שאני לא יהיה בפורום. אשמח אם תשאירו הודעות. [glow=blue,2,300]בתודה מראש[/glow]
-
- 14 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אין לי מי יודע מה מושג במאווררים מה כיום הכי מומלץ בטווח ה 120 ש"ח , אני מחפש שקט וגם עבודה טובה האם הוא בא עם היטסינק וכו'
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
-
כן חברה, המודינג, קירור והאוברקלוקינג משפיע עלינו וממכר את כולנו ברגע שאנחנו עושים אותו. אז בואו ניגש ישר לעיניין. חלק בטח שואלים, איפה לעזאזל הייתי בכל השבועות האלו ? אובחן, המודינג השפיע עליי רצינית..ואני פשוט חייב להראות לכם את כל הפרוייקטים. לפרוייקט הראשון אני קורא: IDE AIR, לפני שאני מתחיל להסביר ולהציג את המודינג, מפרט המחשב: +AMD AthlonXP 2000+ @ 2200 MSI Geforce4 Ti4600 300/650 @ 325/747 640MB DDR Winbond 333MHz PC2700 Chaintech 7KJD0 mobo Enermax CS-8131L-BBS Case 40GB Maxtor 7200RPM, 10GB WD 5400RPM IIYAMA VisionMaster Pro 413C אז עכשיו, פתאום ניזכרתי שיש לי בצד את ה Voodoo5 5500 הישן שלי בעל שני מעבדים שעל כל אחד מאוורר פיצפון של איזה 30ממ...אז החלט…
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי AXP 1800+ AGOIA "9" לוח Asus A7v8x-x הזכרון עובד 1:1 VOLTAGE 1.85 עד 149 BUS הוא עובד לי יציב בחום 51 מעלות שה VOLCANO 7+ השיא מהירות ב 150 המחשב בכלל לא נדלק. אולי בגלל שברגע שהוא עובר ל 150 ה PCI עובד ל 30 ? למרות שאין לי שום כרטיס ב PCI SLOTS
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה Stepping ולמה יש כאלו שעדיפים על אחרים, אגב, זהו התיאור שקיבלתי מ Babylon: אבל זה עדיין לא מסביר לי כלום....
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין עוד מאוורר בחלון ואמרתי אם כבר נתקין 120 יש לי גריל הבעיה היא שאני לא מוצא שום מקום בארץ שמוכרים 120 שמאירים.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אחרי כל הט'ראדים שמפחידים מהרעש האיום והנורא של כל המאווררים שבאמת עושים משהו, מדוע שלא תאמרו כמה מילות סיכום על קירור מים כפתרון? מחיר, חברות, ויעילות ביחס לקירור אויר עם רעש נסבל. תודה
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
לפני שבוע פירסמתי על כשל של מאוורר של הכרטיס שנתגלה ע"י חיישן טמפ' וקניתי בחנות בסביבת אור יהודה BLUEORB והדבקתי אותו עם המדבקה הדו כיוונית אך כעבור 72 שעות (היום בבוקר ככל הנראה) המאוורר נפל מהמדבקה וכרגע מה שמחזיק אותו זה טונה שד דבק חם לא אפקטיבית בכלל! שאלות אליכם: כיצד אני יוריד מהGPU את סימני המדבקה הישנה ואת סימני הדבק הטרמי של המפעל? איזה דבק טרמי מומלץ היום ושייחזיק את BO לאורך זמן? האם יש לשים כמות עדינה בשתי הכיוונים או טונה?? אבקש לשלוח לי בPM חנויות שניתן שקנות בהם את הדבק הנ"ל (חברה לאלק' בפ"ת ביקשה 16 יורו למזרק 10CC)?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
יש לי כמו שאפשר להבין סלרון 1.2 גיגהרץ על לוח אם של אסוס TUV4X http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=TUV4X&langs=01 בא לי רצח על המאורר וולקנו 9 של טרמלטק http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm והשאלה שלי היא, האם זה יתאים בכלל למעבד שלי האם ההתקנה קלה והאם המאורר הזה בכלל שווה משהו
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על משחה טובה, אבל לא מבוססת כסף או כל מוליך אחר (אני לא רוצה להתעסק עם קצרים, בנתיים :). אם אפשר גם מחיר. ועוד שאלה, מהי טמפ' נורמלית/מומלצת של AMD 2400?
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר בדרך מסוימת? לא חייב להיות בקליק , אם אפשר להעלות את המתח של הכרטיס מסך באובר קלוק? יענו אם הוא לא יהיה יציב? אם זה ל MEMORY\CORE. בתודה ג'י, (אני חייב את זה בבקשה ! )
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בגלל שלא היו לי את הפלסטיקים שצריכים לסגור את המקום שבו יושב הסי די רום , והכונני דיסקטים אז הכנתי מפרספקס סוגרים כאלה ואז חשבתי מה אם אני יוסיף גם מאוורר . והנה התוצאה ;D
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עשיתי ממש קצת לכרטיס מסך שלי Ge-Force 2 Mx 200
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
צריך עזרה לגבי היטסינק עקשן ביותר על צ'יפסט בGA-7DXR. אני ממש לא רוצה להשתמש בהקפאה כאפשרות אחרונה...
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה מראש!! ןלפנטיום 4 2.4C לוח אם ABIT IS7-E
-
- 12 תגובות
- 784 צפיות
-