אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מ-TMS. להלן המפרט, לאחר מכן בעיות + פתרונות שניסיתי: [table][tr][td]C3450T[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪880 [/td][/tr][/table][table][tr][td] D34G1333MR[/td][/tr][/table][table][tr][td]Micron Rendition 4GB DDR3 -1333[/td][/tr][/table][table][tr][td] 2 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪218 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ST1000DM005[/td][/tr][/table][table][tr][td]Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB - בקניית מחשב חדש[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr]…
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
יש לי שני כרטיסים של 6950 DIRT 3 EDITION אחד מהם נהרס הביוס ליפני חודשיים ואחד עובד טוב, עכשיו אני רוצה לצרוב על הביוס הפגום ביוס חדש של 6950 אבל הבעיה היא שאני לא מצליח ליצרוב ביגלל שיש מסך כחול בתחילת הWINDOWS. אני ראיתי שאנשים עושים את זה דרך הבוט, הם עושים בוט לATIWINFLASH וצורבים ביוס חדש. אז השאלה שלי איך אני עושה זאת כי כשנסיתי לעשות את זה לא הצלחתי לעשות בוט לתוכנה. אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי תענו בבקשה זה דחוף כי הכרטיס סתם שוכב אצלי ללא כל שימוש. תודה לכל מי שעוזר!.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך GTX 670 WINDFORCE ושמתי לב שאצלי בשונה מהסקירה שהייתה פה באתר, או כמעט בכל אתר שבדקתי רוב האנשים יכולים לשנות את ה Power limit עד 111-112 אחוז גג. אצלי לעומת זאת אני רואה שאפשר עד 122. האם מומלץ לי לשים על 122 אחוז בשביל עוד ביצועים? או שהדבר יכול לשרוף אות הכרטיס או לפגוע בו בצורה כלשהי?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
היי, אני קונה מערכת ב RSM מבוססת על סוקט 1155. ה Katana 3 שרציתי לא נמצא במלאי ואני צריך קירור חלופי. המעבד לא יעבור OC וחשוב שיהיה שקט. המליצו לי על Coolermaster Hyper TX3. הקירור ישב ב- P280. אשמח לעצות. תקציב, עד 150 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
אהלן. אתמול התחדשתי במחשב חדש (מפרט בצד) ואני מעוניין לעשות OC דרך הAFTERBURNER רק שבאמת אין לי מושג כמה ואיך.. יש לכם אולי מדריך או משהו בשביל לבצע את הOC? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ביצעתי OC לכרטיס המסך שלי ואני לא מצליח לשמור אותו. כל פעם שאני לוחץ על SAVE ואז פרופיל 1 ועושה הפעלה מחדש,הOC מתבטל
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני עושה אובר קלוק עם מעבד 3500+ של amd ולוח אם של msi ה k9n neo עכשיו המעלות ממש סבבה בהתחלה והמקסימום שהם מגיעות ב oc זה 42 ואני לא עושה אוברקלוק ממש גבוה אני משתמש במחשב איזה 5 דקות ואז פיתאום הוא קופא ואני לא מבין למה אמרו לי בפורום אחר שזה בגלל המתח אבל אין לי שום אופציה להגדיל את המתח דרך ה bios מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
זה לפני : פשוט פעם ליפפתי את כל החוטים באיזולירבנד .. לפני כמה ימים הורדתי את הכל וסידרתי קצת את החוטים .... זה אחרי : העברתי כמה חוטים מאחורה ואת החוטים של הספק לקחתי הצידה .. אחרי לא מעט תיסבוכים .. איך לעזזל אתם עושים את זה ? גם החוטים של הספר אצלי קצרים מדיי וגם אין מספיק רווח בין הדלת של המארז לבין הספק עצמו .. לא הצלחתי להכניס שם את החוטים .. יש לכם טיפים או טריקים בישבילי ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
חיפשתי וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אפילו OC אחד ברשת של המעבד AMD 6000 X2 65nm. יכול להיות שפשוט לא חיפשתי במקומות הנכונים, אבל מישהו אולי יכול לכוון אולי לסקירה/תואות OC של המעבד הזה?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/news.php?/cases_cooling/intel_core_i7_overclocking_on_thermaltake_xpressar_rcs100/1 http://www.xpressar.com/ מתי יצא הקירור ומחירו למשהו יש מידע
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם... המעבד כרגע עובד על 2.33 בסתלבט שלו.....כמו הסטוק.. יש כאן מישהו שהתנסה איתו? בא לי להרים איתו קצת. תודה. נ.ב תנו לצה"ל לכסח. כל הכבוד לצבא שלנו. מפרט בקטנה E6550 - קירור סטוק... (אם צריך אקנה רק שאראה לאן אפשר להעיף אותו) Internal Clock Maximum 2.3 GHz External Clock 333.0 MHz GIGABYTE P35-DS3L 2GB DDR2 800MHZ KINGSTON HD4850 500GB WD, 320GB HITACHI POWER SUPPLY : HEC 500TF 500W
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אני צריך עזרה. המעבד מאוד ישן עם קירור סטוק. לקירור יש מן שני קליפסים בצבע לבן שתופסים את המאוורר ו\או ההיטסינק... תודה רבה מראש!! :xyxthumbs: עריכה: הסתדרתי! אפשר למחוק!
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
? כמה היא צריכה להיות בממוצע עם קירור סטוק של איטל? מה טמפ' המקסימלית שהוא יכול לעמוד בה? ומה הטמפ' האופטימלית למעבד? תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
-
אוקיי קניתי מאוורר למארז S-FLEX של SCHYTE 120MM 1200RPM חיברתי ללוח אם דרך חיבור של 3 פינים , אם זה חשוב. אפשר לשלוט במהירות שלו? האם המקסימום והברירדת מחדל שלו זה 1200RPM? אם לא , אפשר להגביר את זה? לגבי OC אני קונה קירור למעבד או AC FREEZER 7PRO או EXTREME לגבי הEXTREME אני לא בטוח שיכנס לי במארז לוח אם EP43 וE8400 האם OC מקסימלי (מבחינת לוח אם ) , לא תיהיה בעיה של טמפרטורה או אי יציבות אם 7 PRO? ולגבי EXTREME אותה שאלה.. תודה לעונים אגב מישהו יודע מימדי EXTREME? אני יודע שגובה שלו (מהמעבד לדלת) 13 ס"מ מה לגבי רוחב מישהו יכול להגיד לי?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
היי חברים שמתי לב שהרבה חברה דיברו פה על משדריך כלשהו שישנו באתר שמסביר כיצד לעשות OC אשמח לקבל קישור למדריך הנ"ל תודה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהוא באיזה חנות בעיר כרטיס מסך מקורר גז יש דבר כזה? אם כן מישהו יכול להביא תמונה? תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
באוורסט אני מקבל טמפ' מסויימות בליבות 1-4 ושאני מריץ OCCT הוא מראה לי טמפ' שגבוהות ב10 מעלות בדיוק מכל אחת מהתוצאות של אוורסט הנה תמונה איזה מהם צודקת? 10 מעלות זה הרבה דרך אגב מה זה מצד ימין של הטמפ' של ליבה 1? כתוב לי טמפ' של CPU (בשאר כתוב CPU1 CORE 1-4) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחר לוח אם EP31 של GA ומתכנן לעשות OC ואבל אני לא יודע איזה קירור יותר שווה לי AC F7P או OCZ ונדטה [ זה הונדטה הרגיל לא 2 ] ההבדל בנייהם הוא 6 שקל.. אז תעזרו לי בבחירה.. תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות קירור למעבד עד 300 שקל אם יש יותר טוב בחריגה קטנה זה לא נורא המעבד E8400 המארז Soprano Dx Tt לוח אם EP35-DS3P ספק 625W Enermax Thermalright IFX-14 http://skypc.co.il/pl_product~IFX-14~18~0.htm ב345 שקל איך הוא? הסיבות: רוצה OC אבל לא יותר מידי יופי ובגלל הכרטיס מסך 9800GX2 הוא מפיץ יותר מידי חום למעבד שכרגע על 50 מעלות ~_~ וגם המערכת מרעישה
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
תודה מראש , אפשר ביקרות / חוות דעת? ללא חריגה של שקל כי 200 זה כבר חריגה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני רוצה לשאול, כיצד ניתן להשתמש בתוכנה הזו של Over Drive על ההגדרות הכי מומלצות? ב-Auto Clock אני לא יכול ללחוץ על Start ככה שאין לי אפשרות להחל את ההגדרות. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום עשיתי OC קטן למעבד שלי שהוא Q6600 והגעתי איתו ל 3 עשיתי בדיקת מאמץ ב OCCT במשך שעה והטמפרטורה הכי גבוהה הייתה 64 +- יש לי קירור לא משו והוא כתוב פה בצד של המפרט שלי ורק בזכות מאוורר שקניתי ודחפתי למארז הצלחתי לבצע את ה OC כי בלי המאוורר שיושב בקומבינה מול הקירור הקירור של המעבד לא היה מצליח להגיע לטמפרטורה כזו השאלה שלי האם כדאי לי להמשיך ב OC ולהגיע ל 3.2 + ? ואם כן האם עלי להוסיף מתחים ? כי אני לא כ"כ רוצה לגעת בזה אבל לא אכפת לי לנסות :]
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס כזה, ובתוכנת ה- 8.12 ATI Catalyst Driver אין את האופציה לשנות את אחוזי מהירות סיבוב המאוורר, ובכך לשפר את קירור שבבי הכרטיס.. האם יש דרך לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-