עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by al_n,

Motherboard Name Intel Shrewsbury DG965SS (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) זה הלוח שלי ^ ואין לי בביוס את הhardware monitor שבודקים את המעלות. יש מצב? עידכון ביוס אולי?..

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מקווה שזה באמת הפורום לשאול את השאלה הזאת. האם יש קשר ישיר בין טמפרטורת המחשב למהירות העבודה שלו? אתמול ניקיתי את המחשב של אבא שלי לאחר שהוא התחיל להתריע על טמפרטורות גבוהות. זהו פנטיום 4 ישן שמריץ Win98 עם 256 זיכרון. בכל מקרה, אני לא חושב שאי פעם פתחו אותו אז פתחתי וניקינו והוצאנו משם כמויות אדירות של אבק. כל אזור כניסת האויר למארז היה כמעט חסום לגמרי. בכל מקרה, אחרי הניקיון הרציני הטמפרטורות ירדו והמחשב נהיה הרבה יותר שקט (הגיוני) אבל לפי מה שאבא שלי טוען הוא גם עובד יותר מהר. האם זה הגיוני? האם יש קשר ישר בין הטמפרטורה למהירות העבודה? תודה!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  3. Started by Alroit,

שלום האם הזיכרון הזה: 6Gb Kit (2GX3) CMX6GX3M3C1600C7 CL-7-8-7-20 GT של CROSAIR האם הם טובים? יחסי למחיר שלהם או יש משהו יותר טוב עבור OC תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by parAzoid,

כמו שכתוב בכותרת עשיתי OC לAMD ATHLON 64 3000+ שלי. הגעתי איתו ל2577 MHZ - מקורר ע"י Scythe Ninja Plus. העלתי את המתח ל1.65, את הFSB ל284 והורדתי את הזכרונות ל133MHZ - עם אני אוריד מכפלה ל8.5 - 8 ככה אני יכול להגיע אפילו ליותר מ2700MHZ לדעתי [עוד לא ניסיתי]. הטמפ במנוחה 30 מעלות, ובמאמץ שקורע את המעבד [הכי הרבה שאפשר - בדיקת FPU בS&M] הגעתי ל48 מעלות מקימום. תמונה: http://img431.imageshack.us/img431/618/overclockib6.png ד"א אני מודה מאוד לFIRE STORM שעזר לי לנצל את הSychte Ninja Plus שלי עד הסוף! [המארז חנק אותו - סתם ג'נרי אחד אז הוא אמר לפתוח את הצד של הדלת ולראות אם זה עובד] ללא OC הטמפ' במנוחה 25-27 ככה, ובמאמץ מלא [בדיקת FPU בS&M] לא עובר את ה33. קירור מדהים.

5. ^^ כותרת איך אני מוריד את הדבק הזה?!?!?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  6. Started by Esparco,

אנשים אני צריך עזרה, עשיתי OC ל INTEL 1.7 ל 1.9 פשוט העלתי את ה FSB ו 112 עכשיו איך אני נועל את ה PCI\AGP כמו שאנשים אמרו פה ואיך אני משנה מתח אין לי מושג.. ואיך אני משיג קירור טוב.. כי אין לי חיישנים על המעבד תעזרו בבקשה.. לא רוצה לשרוף תמחשב חח

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  7. Started by Sweet_Tooth,

כאשר המעבד שלי נח הוא נמצא על 44 מעלות ובמקרה של עומס זה על 60, האם זה נורמאלי?

8. Started by captaincaveman,

בשביל לשלוט במהירות המאוורר של כ.המסך אני משתמש ב-MSI AB, שעושה את העבודה מעולה ונותן המון גמישות בהגדרות של טמפ\מהירות. בשביל לשלוט במהירות המאווררים של המעבד (רדיאטור למעשה, אבל מחוברים לאותו HEADER) אני משתמש ב-SPEEDFAN ואני הרבה פחות מרוצה... קבעתי את המהירות ההתחלתית על 20% ואת המקסימלית על 100%. בתור DESIRED TEMP קבעתי 50 מעלות. מבחינת SPEED FAN זה אומר שכשהו מגיע ל-50 מעלות הוא פשוט מעלה את מהירות המאווררים עד ל-100% או עד שהטמפרטורה יורדת מתחת ל-50. האם יש תוכנה שנותנת לי יותר שליטה על זה? משהו כמו MSI AB רק למעבדים?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  9. אני משתמש עם התוכנה ש ATI שמה "ATI OVERDRIVE" ב CCC אני מגדיר את ה MEMORY CLOCK ל1200 וזה סבבה אבל יש לי בעיה בלהגדיר את ה GPU CLOCK כי לא משנה איזה מהירות אני ינסה לקבוע הוא משאיר את זה על הכי נמוך-500. אני מצרף קובץ תמונה שבו אפשר לראות מה אני מתכוון באוברדרייב זה מוגדר כ 820 לGPU CLOCK ו1200 ל MEMORY CLOCK ולמטה ב current values זה 1200 ל MEMORY CLOCK כמו שזה אמור להיות ושזה מופיע באוברדרייב. וה GPU CLOCK נתקע על 500 ... אני ישמח אם מישו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני מוצא דרך לגרום ל GPU CLOCK להתמהר... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  10. Started by DL,

שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש: e6300, Gigabyte 965P DS3, 2GB Twinmos 667mhz, freezer 7 pro, 8800GTS ובשעתיים שלוש האחרונות קראתי קצת על OC והחלטתי לנסות להעלות אותו ל 2.8ghz. כרגע המעבד שלי פועל על 400FSB ללא שינוי המתח, והזיכרונות עובדים על מתח של 1.9v . עכשיו, השאלות שלי הן איך אני יכול לבדוק שהמחשב באמת יציב עכשיו (חוץ מזה שהווינדוס עולה ואני יכול לגלוש כאן באתר),יש מצב ש OC ברמה כזו יכול לגרום נזק למחשב לאורך זמן? ואם לא אז עד איזה רמה של OC אני יכול להגיע עם המפרט שלי בלי להסתכן בנזק למחשב? תודה מראש, אלמוג. נ.ב. עוד לא בדקתי במאמץ, אבל במנוחה לפי EasyTune המעבד הוא על טמפ' של 23 מעלות והלוח אם על 43 מעלות.

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  11. אז ככה חברה בדקתי בביוס ואיפה שצריך להיות בדרך כלל 3.3V זה 2.3V ומופיע סימן אדום בביוס לוח אם P5P של Asus אם הדבר הדבר הזה משפיע על משו זה לא טוב שזה ככה תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  12. Started by dv1R,

דבר ראשון המפרט שלי: amd athlon 1.7 256 ram gf 4 mx440 רציתי לדעת לכמה אני יכול לשדרג את המחשב שלי, ל2 GHZ ויותר ( אם בכלל) והוספת ראם עד ל1024, ואם אפשר גם מחירים יעזרו... תודה רבה לעוזר.

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  13. למישהו אולי יש רעיון איך להגיע ליותר?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  14. שלום, קניתי את הזכרון של חברת TEAM ששבר כבר שיאי עולם עם CL4 ב 1066MHZ הוא מגיע עם קירור של THERMALRIGHT HR-07 שנחשב להכי איכותי שלהם. ובגלל גודלו של הקירור הוא לא מאפשר להתקין 2 סטיקים על הלוח. (זאת לא הגרסה של ה DUO שנותנת) והזכרון הזה הוא 2 מגה והחברה לא מייצרת את הזכרון הזה בקונפיגורציה של 4 גיגה כלומר 2 סטיקים של 2 גיגה ולכן שאלתי היא : מה יותר חשוב בהשגת שיאים ב SUPER PI 1M הנפח של הזכרון או הפונציאל של המהירות שהוא יכול להגיע כי הזכרון הזה יכול להגיע בכיף ל 1300 MHZ השאלה האם זה ממש קריטי ב SUPER PI 1M שיהיה 4 GB כדי לשבואר שיא או יותר חשוב קירור טוב והפונציאל OC שלו כי שמתי לב שמי ששבר את השיא של ה SUPER PI 1M השתמש ב2 GB רק אני רוצה להיות בטוח... אז מה דעתכם.. בת…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  15. Started by TipX-Bomb,

יש לי כמה שאלות על המשחה הטרמית הזאת.. שאני ישמח אם תענו לי עליהם: 1. היא טובה יותר מאשר ה-NTBLUE2? 2. היא מוליכה? 3. קראתי באיזשהוא מקום... שהיא הורסת גופי קירור שעשויים מנחושת, זה נכון? 4. אם יודעים... כמה מ"ל הבקבוקון שלה מכיל? תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  16. שלום, אני מחפש קרור טוב לכרטיס מסך RADEON 9500 PRO משהוא במחיר סביר ובבקשה הסבר מפורט על מה שאתם נותנים כי אני לא מבין כלום בדברים האלה. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  17. מישו יודע אולי איזה מהירויות שעון וזיכרון לגיפורסים השונים מ5200 עד 5900 אולטרה???

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  18. Started by Esparco,

המעבד שלי הוא 1.7GHZ של ווילאמט עכשיו המתח שלו הוא 1.9 סטוק. וזה נראה לי מאוד גבוהה יחסית לאחרים אולי בגלל זה יש לי בעיה עם ה OC בגלל שהוא צורך הרבה מתח?? צירפתי תמונה

19. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 3.0 ג'יגה סוקט 478.. הוא על 53 מעלות..זה בסדר?(חשוב לציין שחיברתי למחשב מסך 32 אינץ LG)

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  20. Started by superman2000,

שלום אני צריך 2 מדריכים לO.C עם התוכנה ATITOOLS ו עוד מדריך לפתיחת צינורות עם RIVATUNER **אם אפשר שיהיה בבקשה עם תמונות** תודה רבה לכל העוזרים

21. Started by kobi_af,

תקשיבו אם למישהו יש 100 fsb איך ניתן לדעת כמה מגה הרץ יש לו? יש לי מעבד 2.4 של נורטהוד ויש לי 100 fsb והליתי ת 100 fsb ל110 אז איך אני יודע כמה עוד מגה הרץ זה יתן לי?

22. Started by roeesnir,

איזה גוף קירור פאסיבי טוב לQ6600 ללא OC? אני יודע שיש קירור לTermalright - אבל בכל הביקורות שקראתי עליו השתמשו במאוורר. אני מחפש שקט מקסימלי. תודה.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. Started by BONO,

וצגי LCD גראפיים מרכיבים אותו דבר כמו במדריך?

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  24. Started by KF,

היי, לאחר שהקירור מים שבק חיים מבקש המלצה לקירור אוויר ל5600X. אין אוברקלוק.. צריך נטו לקירור שיעשה את העבודה. תודה.

25. זה ממש מכער את הפורום שיש 5-6 הודעות שלך בתחילת הפורום כל ההודעות הרגילות שעדיין בדיון נזרקות לעמוד 2 וננטשות פשוט מוגזם

• 1 תגובה
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.