עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב, הצלחתי להמהיר את המערכת ללא תקלות בשתי דרכים: 1. העלתי ל200 mhz את הבאס והמעבד תקוע על 8.5, (אם אני מעז להעלות אותו ל-9 המערכת משתתקת ואני חייב לאפס cmos) 2.הבאס "תקוע" ב148 והמעבד מגיע עד ל-13.5 הייתי רוצה לציין שמהירות המחשב באפשרות הראשונה היא 1700 mhz ובאפשרות השנייה 1980 בקירוב, אבל, יש הרושם שהאפשרות הראשונה מהירה יותר..... מה אתם חושבים? האם באמת הגעתי לקצה גבול היכולת? המטריד הוא שהמעבד שלי ממש חיה רעה בהמהרות הוא לא מתחמם בכלל ורץ כמו מטורף רק הבאס תקוע לו שם ב-148... תודה

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. נכון מאחורה במארז יענטו איפה שמתחברים כל הכרטיסים והבקרים למינהם יש מאוררים מיוחדים כאלה שמאחורה יש חריצים שיכנס אוויר וזה זורק את האוויר לתוך המארז קיצר אני לא יודע בגרוש להסביר אז אני מצרף תמונה יש בפנדה ב50 שקל ובעתיד מחשבים ב90 שקל האם הדבר הזה שווה משהו ועובד כמו שצריך האם הדבר הזה יכניס לי הרבה אבק למארז והאם הוא שקט או שלא יתן לי לישון בלילות :smiley5: איזה מאגניבבבבבבב סמיילי תלת-מימדי!!!!!!!!!

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by Roee_G,

אני מדבר על מאורר 80ממ מה שחשוב לי זה העבודה שלו, וכמובן השששששקקקקקקטטטטטטט !!!!!! מצד אחד יש את ה ANTEC שעולה 90 שקל , שלפי מה שהבנתי מפנה הוא על מיסב רגיל ולא כדורי http://209.235.219.174/pro_details_cooling.php?ProdID=77042 מצד שני יש את ה Cooler Master שעולה 86 שקל, ולפי זיגזג המאורר עובד על מיסב כלשהו שקולר מסטר פיתחה, לא ידוע להם איזה ואיך הוא עובד לא מצאתי קישור באתר של החברה אז יש רק קישור של זיגזג.. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=835 מצד שלישי ואחרון יש את Spire שעולה 42 שקל בלבד!! הוא עובד על מיסב כדורי, כנראה... http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=58

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by Dj_Gal,

שלום .. לפני כמה חודשים רכשתי את המוצר הבא.. ENERMAX UC-A5FATR2 SILVER http://www.enermax.com.tw/uc-a5fatr2.htm מוצר נחמד מאוד ..נהנה ממנו מכל רגע אבל אני לא מצליח לראות את הRPM של המאווררים (מהירות) על הצג של הLCD מישהו נתקל בבעיה זאת בעבר ? ... קראתי את הספר שקיבלתי עם זה והוא פשוט אומר שהצג יראה את הRPM אוטומטית שמחברים אותו לפאן באס

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by McLarenF1,

שלום, אני חדש באתר ויש לי שאלה שבגללה הגעתי לפה אני לא מוצא אפשרויות OC בלוח ! :'( רשמתי את המפרט שלי בפרופיל הלוח זה : http://www.ecsusa.com/products/k7s5a_v3.html בBIOS מצאתי מקום ששם כתוב את פרטי המעבד שלי ויש אפשרות כזאת : 133\133 ואני יכול לשנות את כל אחד מהם מ133 ל100 וזהו ! איפו האפשרויות של מחפלה , באס.... ?! :'( תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  6. מאיזה טמפ' כבר יכול להיגרם נזק חומרתי למעבד,לוח אם,כרטיס מסך והארד דיסק? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. למרוח את כל הליבת כסף כמו כאן??? : ???

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by Bah_gots_pIII_450,

במארז שלי ישנה בד"כ טמפרטורה גבוהה, אולי משהו לא טוב במערך המאווררים? זה הולך ככה: 1. מאוורר מאזור הסידירומים התחתון מכניס אוויר. 2. מאוורר מאחורה באזור עליון מוציא אוויר. 3. ספק באזור עליון אחורי מוציא אוויר. 4. מאוורר 80ממ על צ'יפסט. 5. כל השאר מעבד, כרטיס מסך... האם זה סידור אידיאלי?

• 7 תגובות
    • 577 צפיות
  9. קניתי לא מזמן מארז סימבדה עם חלון וקטודה כחולה הייתי רוצה לדעת האם צריך לסגור את הקטודה מידי פעם או לתת לה להמשיך לעבוד כל עוד המחשב עובד בימי חול המחשב עובד מ1 בצהרים ועד 7 בבוקר שלמחרת בימי שבת המחשב לפעמים ממשיך לעבוד במשך כל היום ובתקופת החופש המחשב עובד כמעט רצוף במשך חודשיים הייתי רוצה לדעת מה אורך חיים של קטודה רגילה והאם מומלץ להשאיר אותה דולקת במשך כל הזמן ובקשר למאורר עם לדים אני רוצה לקנות מאורר עם 4 לדים של חברת spire (מיסב כדורי) שעולה בפנדה רק 40 שקל !!!!!!! זה הכל.. מאוד מאוד זול הוא כמובן עובד במשך כל הזמן, הייתי רוצה לדעת מה אורך החיים של המאורר ומה אורך החיים של הלדים והאם יש סיכוי שהלדים ישרפו לי בגלל שהמחשב שלי דולק הרבה מאוד זמן רצוף...

• 11 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by EvilForce,

איזה זלמן יותר טוב ? הישן שעולה 193 או הישן שעולה 217.5 ? מה ההבדל? והאם שווה להוסיף את הכסף?

• 9 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by shlomid,

אוקיי אז יש לי דבק טרמי , שני מזרקים A ו- B עכשיו אני רוצה להדביק גוף קירור ל- SB ואני רוצה שתיהיה לי אפרות להסיר את הגוף, אז איך אני מדביק? למרוח משחה טרמית רגילה במרכז ולהשתמש בדבק רק עבור 4 הפינות? למישהו יש עצה?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  12. על המעבד רשום AQXDA 0316MPMW מישהו יודע לזהות לאיזה סטפינג זה שייך ואיך האיכות של הסטפינג? בנוסף, קניתי מאוורר 120 מ"מ למארז ובנוסף לחיבור החשמל יש כבל שבקצהו יש מין עיגול ירוק שכזה, למה הוא מיועד? תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by drevil,

שלום לכולם יש לי לוח חדש p4s8x-x ומחוברים אליו כרגע...5 מאוורים 1 של הספק, 1 של המעבד 2.4P, אחד על הכרטיס מסך שהרכבתי, הוא מחובר אל ה12V של ההארד דיסק והסי די רום. עוד מאוורר מחובר באותה דרך שהוסברה כרגע ואחד מחובר ישר ללוח אם. יש לי עוד מאוורר שאני רוצה לשים ויש לו 2 כבלים שחור ואדום יוצאים ממנו הוא צריך מתח 12V ו0.20 אמפר, והקצה שלו הוא חיבור של 2 (2 חורים קטנים בקצה...) איך אני מחבר אותו?? הטמפ' של המעבד והלוח במנוחה - 28 מעלות

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אוקיי בואו נתחיל מזה שהכרטיס עבר מוד קטן (סינק של P3 עם מאורר של אינטל 60 מ"מ) . הכל עבד כרגיל במשך חודש בערך עד שהחלו להופיע סימנים שנראים כמו סתם דפיקות של תוכנה מה שמסתבר קצת יותר מוזר. זה התחיל בזה ש-RAGE 3D לא עבד לי, ו-3D MARK העיף אותי במבחן הראשון של המכוניות באמצע המבחן של ה- high details חשבתי שזו בעיה בוינדואס, פירמטתי ולא עזר, שוב רייג' לא פועל ו- 3D MARK לא פועל ! ניסיתי ה-כ-ו-ל הורדתי את ה-O/C של המעבד, פירמטתי מיליון פעם ושום דבר לא עוזר !!! יכול להיות שמשהו נדפק ? אם אחרי פירמוט זה לא עוזר אני אני לא יודע מה כן ! אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מי הפתרון הוא יחסוך לי הרבה כאב ראש... חוץ מזה הוינדואס פועל לאט גם אחרי פירמוט, מהרגע שאני לוחץ על ה-ICQ ועד הרגע …

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  15. על כמה המהירות ליבה והזיכרון של הרדון בהתחלה?(כאילו כשמקבלים אותו) יש לי RADEON 9700PRO של ATI

• 2 תגובות
    • 426 צפיות
  16. Started by Bone-Breaker,

יש לי מעבד amd athlon xp 2500 barton 333 mhz וזכרון twinmos 512 400 mhz והשאלה שלי היא האם אפשר להעלות את הFSB של המעבד ואז הוא ינצל טוב יותר את הזכרון? אם כן אז איך?

• 11 תגובות
    • 643 צפיות
  17. הוצאתי את ההיטסינק מהפנטיום 2 שלי, לקחתי אותו , אני רוצה להרכיב אותו על ה GeForce 2 GTS 64MB Pro שלי, ולא מצליח להוציא את ההיטסינק של הכרטיס מסך, זה כאילו הרגליים שלו הם חלק מהכרטיס עזרה?

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by TapUdi,

יש לי את הכרטיס Geforce 4 Ti 4400 מבית Leadtek הכרטיס עצמו מגיע עם צלע קירור ממתכת כלשהי(אני מניח שזוהי אלומניום) ו-2 מאווררים עליה בנוסף לזה יש לי מארז Enermax 3181 מקורר כמו שצריך רציתי לדעת אם הקירור הזה יספיק לי בשביל אוברקלוקינג לכרטיס מסך ואם בכלל כדאי לי לעשות OC ועד כמה כדאי? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  19. טוב אז היום החלטתי שאני קונה מאוורר חדש למעבד כיוון שהוא הגיע לטמפרטורה הנחמדה של 80 מעלות והמחשב עשה ריסט... אז ראיתי שני מאווררים עם ביקורות טובות והמלצות הם טובים גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת הרעש לפי מה שהבנתי מהביקורות... אני לא יודע איזה מהם לקחת זה: COOLERMASTER Aero 7+ או זה: VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD ??? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  21. זה מה שראיתי http://www.bit-tech.net/article/73/ משהו יכול להסביר לי למה צריך את המעגל החשמלי הרי אפשר לחבר חשמל ללדים (עם נגדים כמובן) והם יעבדו 2. איזה חוט חיברו למאורר (זה שמעביר את האור)? בברכה, אבי שרם

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. שלום, באתר יש מדריך להכנת צג LCD http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=lcdguide אני מעוניין לבנות דבר כזה אבל הבעיה שיציאת המדפסת כבר תפוסה ורציתי להשתמש ביציאת הCOM זה אפשרי? תודה!

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מעוניין לקחת מאורר רגיל פשוט ונחמד (כזה שיש היום בכל ספק ישן ודפוק) ולהפוך אותו למאורר מארז קדמי יפה וצבעוני... שתי שאלות... איך בונים את הדבר הזה? אם למישהו יש מדריך... והשניה... ראיתי בכמה מחשבים בגלריה, שמסביב למאורר הקדמי, יש מאין פלסטיק עגול... מה זה? הרי אם אני מכניס מאורר למארז (אני חותך עגול, אבל בבאמת יש שם מרובע) ולפי איך שזה נראה אצל כמה אנשים, המאורר הוא בכלל עגול (כאילו, הקופסא שלו עגולה) ככה זה?! או שאני פשוט שיכור ??? נדב

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  24. המפרט בצד לפני כמה חודשים המחשב עבד יציב בבאס 150 ואז הורדתי את האוברקלוק הבעיה התחילה ליפני חודש~ אז הוא לא רצה לעשות פוסט מעל 115 אכשיו 113 הלוח מיתחרפן או מה

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  25. וזה עוד במצב של מנוחה....הוא מגיע ל65 בלי בעיות יש לי עוד מאוורר של 12 וואלט לא יפריע לספר עם נחבר גם אותו?

• 9 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים