עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Jabradb1,

שלום אנשים, אני צריך את עזרתכם. איך אני עושה אוברקלוק? זה אפשרי?? מעבד P3 533B FSB: 133 מכפלה: 4 לוח אם INTEL VC820 זכרון: 2X 128MB RDRAM 350MHz אני יודע שזה מחשב חלש אבל בכל זאת... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. Started by kentaro,

*כותרת* תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  3. Started by avidan28,

שלום עשיתי חיפוש וראיתי דיון על הגוף הזה לפני שנתיים.וכתבו עליו שהוא עולה 60 שקל.. איפה אני אשמח לדעת.מצאתי את הגוף הזה ב 132 שקל בגיבור מחשבים ולפי השמועות בפורום לא ממש כדאי לקנות שם. אז מישהו יכול ליעץ לי איפה אפשר למצוא את הגוף הנ"ל במחיר נורמלי בחנות נורמלית? המון תודה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  4. Started by tb0001,

מהוא המאוורר הכי טוב (עד 150 שקל) מיבחינת קירור (רעש לא משנה) למעבד הנ"ל ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

כרגע אני משתמש בהיטסינק שבא עם המעבד - הפשוט של אינטל והתוצאות לא משהו IDLE ~40 FULL LOAD ~55 מישהו יכול להמליץ לי על HSF טוב בשביל המעבד? חשוב שיהיה שקט וכמה שיותר יעיל! אל תמליצו לי לחורר מארז ולשים מאוררים כי הוא כבר מחורר ומאורר עד.....

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  6. אשמח לכל עצה שתנתן. בינתיים חשבתי על הגוף של זלמן. כמו-כן, במקרה שאני קונה את זה של זלמן רציתי לדעת מה ההבדל בין זה שעשוי נחושת לבין המשולב נחושת ואלומיניום. המעבד הוא 2.4 ואני מתכוון להמהיר אותו לפחות ל-3.2 (הגעתי כבר ל-3.1 עם קירור סטנדרטי). יש לי מארז של פול טאוור של קומפיוקייס עם שני מאווררי 120 מ"מ. תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  7. Started by itaysk,

אני לא מתכנן OC וה 0.13 אמור להיות קר ממילא ...אני קונה היטסינק רק בשביל לקבל את ה 3 שנים אחריות על המעבד אז אני מחפש היטסינק שקט וזול שיש ב PCH חשבתי על VOLCANO 9 ... יש הצעות אחרות?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לני P4 ואני מתעניין ב HSF כי לעלות את מהירותו מ 2000 למשהו בסביבות 2400 - אין לי טמפ עכשיו כי ה ASUS PROB לא נותן לי תוצעות נכונות. חשבתי על המניפה של זלמן ועל ANTEC SMART FAN או של TT. מפחיד אותי המשקל 944 גרם. אם משהו מקיר שילוב יותר טוב שיציע לי בבקשה ~~~~~SNAKE~~~~~~

9. Started by OmEr8,

שלום לכם! תודה לכל מי שהקליק על הכותרת! ועכשיו לעניין, הזמנתי מחשב חדש ובו ה-HSF הוא ה-DR THERMAL. חשבתי על העניין והחלטתי שאני רוצה לעשות אוברקלוק די רציני למעבד שלי ושהוא לא יספיק, ויש לי רעיון... אם אני אקנה למשל CAKII 38 ואחליף לו מאוורר לאחד שקט וחלש יותר, הוא עדיין יתפקד טוב? כנ"ל לגבי HSF'ים טובים כדוגמת אלה של SWIFTECH או ALPHA. אם אני אחליף את מאווררי 80 המ"מ שעליהם למשהו חלש ופחות מרעיש הם עדיין יהיו טובים יותר מה-DR THERMAL? תודה, עומר

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by shibby15,

אני רוצה להחליף את הHSF המקורי שבא עם המעבד והתלבטות קשה ביידי. רעש-קירור-וולקנו7+, שקט-פחות קירור-זאלמן או איזה משהוא באמצא נא הרגישו חופשיים לתת עצות או הארות והערות דרך אגב, כבר פניתי לחיפוש וזה לא כל כך עוזר

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  11. Started by kinggil,

תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  12. Started by ranyr,

איזה hsf מומלץ למעבד בתחום מחירים בינוני גבוהה כשהמטרה היא קירור שקט ככול שניתן וביצועים סבירים?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by MosheDo,

יש לי בעייה (מן הסתם אחרת לא הייתי רושם כאן). ברגע שאני סוגר את המחשב, משתררת בבית דממת מוות, פתאום אפשר לשמוע את הציפורים מצייצות בבוקר ואת הצרצרים מצרצרים (או מה שצרצרים עושים) בלילה. בקיצור, אני מחפש גוף קירור למעבד שהכי חשוב שיהיה שקט. מן הסתם הוא גם צריך לקרר (אחרת הוא לא היה נקרא גוף קירור) אבל אני לא מעוניין לבצע המהרה כלשהי. סה"כ אני צריך משהו שירעיש פחות מ"מנוע הדיזל" שיש לי עכשיו בתוך המחשב שהוא המאוורר שקיבלתי ביחד עם האתלון 1200 שלי לפני שנה. אין צורך להוסיף שזה SOCKET A...אני מניח שאתם כבר יודעים.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  14. כי יש לי כבר HSF מותקן VOLCANO 6CU+ HSF שאלתי היא האם ניתן להשתמש בו או בחלק ממנו לאיורור המארז כי אני לא משתמש בו?

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  15. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם הCNPS7000A-Cu מתאים ללוח A7N8X DELUXE יש דף אבל לא הבנתי מה כתוב שם.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by WickedChild,

באתר של ThermalTake אפשר ליראות HSFים חדשים הנקראים Venus Series... מה הם אני לא יודע... מה זה K8 שלו הם יועדו... אני לא יודע... עושים כבר HSFים ל-Hammer או משהו???

17. Started by amisha,

לאור בעיית המחתים לליבה בלוח שלי P4C800 והחלטתי לנבות כמה דברים לאחר שקראתי שהורדת ה HT במעבד מייצבת קצת את המתח לליבה וכך אוכל להגיע ל קלוק יותר גבוהה .... עכשיו מה אתם אומרים להגיע לקלוק גבוהה בלי HT או לקלוק נמוך עם HT ?

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  18. היי אנשים בהמשך לפרסום הקודם הנה לכם כמה תמונות באיכות גבוהה של המחשב שלי כולל הפנל האחורי ומבט מרחוק.... תהנו בקרוב מאוד בגלריה!!!!!! אם אהבתם לכו להצביע 10 בתחרות!!!!! http://my.ynet.co.il/modding/default.asp

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Eddi S,

taotao , הלינק ששלחת לי , לא עוזר לי. קונה לבית החדש שלי מערכת HTPC המחשב לצרכים מאוד בסיסים + סרטים BLUE-RAY + HD מאפינים : אין הגבלת תקציב!!! שיהיה הכי שקט!!! אין פשרוט באיכוט!!! עד עכשיו קניתי כבר כמה חלקים: 1) Zalman HTPC Case HD160XT Black 2) Seasonic X-460FL 460W PASSIVE 0db 3) Logitech DiNovo Mini Cordless Bluetooth כל שער הדברים עוד לא קניתי, אני מעדיף AMD אך לא חייב.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. שלום לכולם, אני ממש רוצה לבנות HTPC חדש חרישי לגמרי, ללא מאווררים בכלל (הקיים low profile, כבר די מקרטע עם E6700 ו-g45, ונמאס לי לשמוע את המאווררים "השקטים"). לאחרונה ראיתי את הקישור הזה :http://www.aleutia.com/products/di5-core-i5-fanless-pc, שמים שם קוואד 65 וואט במארז די קטן ללא מאווררים בכלל (בטאב של ה-spec יש תמונה של המארז פתוח עם ההיטסינק). בהתחלה חשבתי שזה לא אפשרי אבל הנה. זה נראה די מדהים. השאלה היא האם אני יכול להרכיב דבר כזה בעצמי, נניח עם מעבד 35-45 וואט (לא צריך קוואד) על לוח H67. איזה גופי קירור קיימים, שלא אצטרך מאוורר גם על המעבד וגם במארז, והאם כדאי ללכת על ספק חיצוני או פנימי (האם יש בכלל חיצוני שהוא מספיק חזק), האם דרושה קונפיגורציה שבה ההיטסינק מתחבר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by MoRtZkInG,

הייתי היום בחנות מחשבים שכונתית מתחת לבית כדי לתקן את הכבל של הרשת שלי, ופתאום ראיתי שם מיני מחשב (כמו השאטלים) של CREATIVE. מישהו שמה משהו על זה? ממתי מיבאים את זה לארץ?

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by K0sTa,

למה צריך להוריד HTT כשמעלים FBS ? ומה זה HTT בכלל ? '

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  23. Started by fire15,

אוקי אז ככה, טני יודע שזה מטורף ולא הגיוני אבל הכל עובד ויציב ובשיביל להראות שאני לא משקר צלמתי תמונת מסך וגם קטע ווידאו.. בוא ניתן לתמונות לדבר: DFI NF4 480 HTT [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. השאלה בכותרת רבותי.

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by Milford Cubicle,

HWzone's TOP SECRET project... will be revealed soon... Stay..... Tuned.

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים