עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום. ברשותי מעבד AMD AM2 4800X2. כשקניתי את המחשב ב Skypc המוכר טען שלקנות קירור בנפרד זה למתלהבים ואין טעם להשקיע וזאת למרות שהסברתי לו שהשקט של המחשב מאוד חשוב לי. היום אני קצת מתחרט כי מצד אחד השקעתי הרבה כסף במארז שקט (סונטה 3) וומנגד יש לי את הקירור הזה שעושה רעש ממש חזק יחסית. רציתי לדעת האם יש אפשרות לשים רק קירור פאסיבי עליו מבלי להוסיף מאוורר עליו, ואם כן, האם יש כאלו בטווח של 200 ש"ח ? בנוסף, האם חייבים ללכת לחנות להחליף או שאני יכול פשוט להרכיב לבד ואז עלי לקנות גם משחה טרמית ? יש איפה שהוא מדריך החלפת קירור למעבד? כרגע כאמור המארז הוא סונטה 3 עם מאוורר 120 מ"מ מקורי, והוספתי עוד מאוורר 120 מ"מ של גלישאלטק, שני המאוורים על מצב LOW ובכלל לא שומעים אותם, באופן כ…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by igal_nazar,

שלום רב! אני מתכוון לרכוש מחשב בימים הקרובים, אולם טרם החלטתי איזה קירור אני שם למעבד. זה המעבד שיהיה במחשב AMD Athlon II X4 640 . הוצא לי לשים לו את הקירור הזה Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3), אך לא לכל החברות יש את הקירור הזה. לכן אשמח אם תתנו לי הצעות נוספות לקירור במחיר של עד 150 ש"ח. חשוב לי שהקירור יהיה איכותי (יחזיק ל6-7 שנים טובות) ושקט. תודה מראש, יגאל

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  3. Started by 1,

יש לי כרגע את הקירור המקורי שקיבלתי איתו, מאוורר על 6200 סיבובים לדקה הטמפ' בימים אלו היא 59 בלי מאמץ, חשבתי להחליף למשהו יותר שקט במחיר של עד 200 ש"ח. המעבד שלי הוא ATHLON AMD1400MHZ הלוח אם ASUS A7V-E מישהו הציע לי לקחת הערכה של זלמן: http://www.zalman.co.kr/english/product/cnps6000Cu.htm בKSP הוא עולה 190. מישהו יכול להגיד לי עם הוא טוב? יש הערות או הארות כלשהן בקשר למוצר זה? האם במחיר הזה אפשר לקבל משהו יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by nokobik,

איך הקירור שמגיע עם ה-AMD64 סוקט 939? למחשב שלא נועד ל-OC. הכי חשוב זה כמה רעש? תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. בתמונות של היצרן (התמונות לא מצולמות אלא וירטואליות) נראה כי חלק מצינורות הנחושת שנועדו לקירור מחוצים בקצה ומכוסים בציפוי כסוף. http://www.arctic-cooling.com/pics/f7p_03h.jpg התמונה של היצרן. למישהו יש מושג למה זה והאם זה אמור להיות ככה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by gnk,

שלום, כרגע לא מתכנן לעשות OC מעוניין בקירור שקט עד 250 ש"ח... מה כדאי ? תודה,

• 10 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by rommie,

איזה יום מרגיז, הזמנתי את כל הדברים שהייתי צריך (כרטיס מסך חדש, ספק כוח חדש, מאווררים למארז וכמובן קירור למעבד בשביל אוברקלוק רציני) וכמובן משהו חייב להשתבש, לאחר יום שלם של קריאת סקרים הגעתי למסקנה המוצר שאני צריך זה OCZ Vendetta 2 ולכן פניתי אל האינטרנט לרכוש אותו. לאחר שביצעתי הזמנה בIQPC התברר לי באדיבות מלאה שהמוזר אזל מהמלאי ולא יגיע בזמן הקרוב. אמרתי אוקי ולא התייאשתי וחיפשתי מקום נוסף לקנות את הקירור המבוקש, לכן פניתי לאתר Cobra-PC ולאחר כ6 שעות לאחר ההזמנה התברר לי שגם שם לא ניתן לרכוש את הקירור כלל (למה אתם מפרסמים דברים שאין לכם?!) לכן אני דיי מיואש ואבקש את עזרתכם או לאתר OCZ Vendetta 2 או קירור בעל יכולות/גודל/רעש דומים במחיר של 200 ש"ח שיביאו את המעבד ש…

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by Tony_Almeida,

שלום בקרוב אני קונה מחשב חדש מבוסס core i7 ורציתי לשאול איזה קירור למעבד אני צריך לדעתכם.. משהו שיעשה את העבודה ויקרר אותו והכי חשוב שיהיה שקט!

9. אהלן, על לוח אם GigaByte GA-P55A-UD5 ומעבד INTEL CORE I7 860 אני רוצה להתקין קירור SCYTHE NINJA 2 REV.B, הוא יישב עליו טוב? הקירור הזה בסדר? יש המלצות לקירור אחר למעבד? הקירור הנ"ל שקט? יש אולי המלצות לקירור שקט ממנו? ואגב, הוא נכנס במארז ANTEC P183?

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  10. Started by benma,

מהו המאוורר הטוב ביותר מבחינת יחס בין ביצועים למחיר עבור המעבד E2160. אני לא עושה OC. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by RoNeR,

אני מחפש קירור לe2160 עם oc ל3.0 אולי יותר ניראה עם הקירור יצליח לשנות משו... יש לי תקציב 200 שקל...

12. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי E6300 1.86 עכשיו הטמפרטורות הנוכחיות הם 54 בממוצע לליבה. כאשר אני מנסה לעלות תדרים במעט לאחר ריסטרט המחשב מחזיר את התדרים למקור, אמרו לי שאני צריך להעלות מתחים. שאבתי כבר אבק וניקיתי את המארז עם ספריי לחץ אוויר. אני מחפש קירור טוב למעבד שייאפשר לי לעשות אוברקלוק כי המעבד מתחיל לקרטע.

• 46 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום אני רוצה לעשות אוברקלוק לE6300 שלי עכשיו יש את הMUGEN 2 שממש מומלץ -האם יש אפשרויות נוספות? -אני קונה בKSP ויש להם דגם Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 עכשיו ראיתי שיש סוגים שונים של הMUGEN2 מה ההבדלים -בדגם של KSP יש רשום 1156/s1366 מה זה אומר ? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מעבד E6320 ללא OC בזמן עבודה תקין הטמפ היא 30-40 מעלות אני בודק בביוס היום בימים החמים הטמפ היא 60 מעלות שוב אני בודק בביוס המאוור הוא סטוק בן שנה וחצי 1) שאלתי היא לאיזה מאוור כדאי לההחליף - אני מעוניין בזול ושוב ללא OC 2) הימים חמים אלו גם ככה האוויר הוא חם אז איזה קירור ממליצים לגבי האוויר החם הזה

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  15. האם יש צורך לשדרג את הקרור למעבד ? מפרט : מעבד : Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6600 הארד דיסקים : SAMSUNG SpinPoint T Series HD501LJ 500GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive + 6 הארד דיסקים של 120-250GB כל אחד קירור להארד דיסקים : Rosewill RFHD-50BK 50mm X2 Cooling Fan Aluminum HDD Cooler כרטיס מסך : EVGA 320-P2-N811-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card לוח אם : ASUS P5B Deluxe LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard זכרונות : GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model GX22GB6400UDCA אם כן, איך ה-zalman 9700 ?

• 6 תגובות
    • 547 צפיות
  16. Started by gjook,

שלום , לפי מה שהבנתי המעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T http://tms.co.il/product_info.php?cPath=78_27_106_505&products_id=4375 מגיע בלי קירור או שאני טועה..? בכל מקרה אני צריך לקנות לו קירור על מנת שאני יוכל להפעיל אותו , כרגע לא מתוכנן oc , אולי בעתיד אני יעשה , אבל לא הרבה משהו כמו 3.2 , שזה לא הרבה למעבד , נראה לי שמאוורר ברמה של הסטוק יכול לספק אותי , אלא אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב ולא יקר משמעותית.. תודה רבה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  17. שלום,אני מתכנן לקנות את המעבד CORE 2 DUO E7200 אני לא מתכוון לעשות OC והוא גם לא ישמש למשחקים,אלא רק לפוטושופ,תכנות במטלב,אינטרנט וסרטים המטרה היחידה של המאוורר של המעבד זה שיהיה שקט האם יש גוף קירור/מאוורר שבמחיר נמוך יתן לי הבדל משמעותי לעומת הרעש של המאוורר שבא עם המעבד?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by -Tal-,

שלום אשמח לקבל המלצה לקירור מעבד E7500 לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L מארז CoolerMaster Sileo 500 המליצו לי על SCYTHE KAMA ANGLE ב 135 ש"ח אבל לא שמעתי עליו כ"כ ... התקציב הוא עד 150 ש"ח תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by send,

אני מרכיב מפרט למארז HTPC, בדגש על השקט והניקיון. הבנתי שכדאי להחליף את המאוורר שמגיע בסטנדרט של INTEL בקירור צד שלישי. רציתי לשאול אם Scythe SHURIKEN יתאים למערכת שהרכבתי, או שכדאי משהו אחר. כמו-כן רציתי לדעת אם כל המערכת שהרכבתי מסודרת מבחינת קירור. המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז ללא ספק Thermaltake Mozart VC4000SNS ספק כח Enermax Modu82+ 525W קרור למעבד Scythe…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by matteo,

ישנו קירור למעבד g power של ג'יגה בייט הוא נראה קירור מעולה(הסקרים מדברים בפני עצמם) הוא גם נראה העתק של הגוף קירור של טרמלרייט(גוף קירור מעולה ומצורף מאורר לא רע בכלל רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הקירור

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  21. Started by yanivmizrhi30,

שלום רב אני מחפש קירור טוב ושקט למעבד Intel Core i3 3220 3.3Ghz מחפש משהוא שנותן תמורה לתשלום וביצועים ושיש עליו ביקורות וחוות דעת חיוביות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by compman12,

אהלן, מחפש קירור למעבד הנ''ל, הכי זול שיש, שיהיה שקט כמובן - נכנס למארז HTPC. מעבד יתאמץ נטו בניגון תכני בלוריי מלאים.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by razazu,

שלום חברים אני בימים הקרובים מעוניין לקנות קירור טוב למעבד כרגע יש לי אופציה יחידה והיא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_3281&products_id=27064 יש לכם אולי להציע לי משהו טוב במחיר של עד 300 ש''ח ?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by shirist80,

היי אין לי מושג בקירורים ואם אני צריכה למעבד הנ"ל? האם הוא בא עם מאוורר וזה מספיק? השימוש שלי במחשב הוא בסיסי, אינטרנט, אופיס, צריבה, הורדות של סרטים, אמנם אני פותחת הרבה מאלה במקביל.. המארז שלי הוא CoolerMaster Centurion 5 II Silver (ללא ספק) תודה

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  25. Started by NAND,

היי חבר'ה. המעבד שלי נוטה להתחמם יתר על המידה בימים חמים, אז לקראת הקיץ שיגיע אלינו לא עוד הרבה זמן חשבתי לקנות קירור חדש. כרגע יש לי קירור BOX המקורי של אינטל. רציתי לדעת איזה קירורים טובים אתה יכולים להמליץ לי עד סכום של 150 ש"ח? אני לא מתכנן OC או משהו כזה, צריך פשוט משהו שיכול לבלום את החום הזה שפולט המעבד בעומס מלא שלו. ועוד שאלה - הרכבה של גוף קירור מחייבת פירוק של לוח האם? אני פוחד להסתבך עם זה. בלי לפרק את הלוח נראה לי שאני אסתדר. תודה למי שמנסה לעזור. - - - תגובה אוחדה: - - - חשבתי לקחת אולי את ה-Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2, אבל משהו בסיקור הזה לא נראה לי הגיוני - http://www.hardwaresecrets.com/article/Arctic-Cooling-Freezer-7-Pro-Rev-2-CPU-Cooler-Re…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים