עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by 00Amir,

אנ חושב שכדאי לעשות איזה סטיקי של 5 או 10 חברות שמספקות קירור למעבד.. כמו שכבר קיים בסטיקי למעלה אבל יותר מעודכן.. נגיד - מהם 5 הקירורים המובילים ל 1156 ול 1366 ול 775 - אני מתכוון 5 פתרונות לכל אחד מהסוקטים... האם שווה להשקיע במערכת קירור מים למתחילים כמו H50 של קרוסייר או קירור אוויר טוב מספיק - כמובן לאוברקלוק מתקדם יותר ... מה דעתכם? יש מצב שזה קורה?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. Started by jclarkk,

http://www.futurelooks.com/gelid-solutions-icy-vision-gpu-cooler-review/ שימו לב גם לרעש הנמוך באופן משמעותי, הקירור מתפקד באופן מצויין רק חבל שזה נעשה ע"י חברה שלעולם לא ראיתי מוצרים שלה בארץ ככה שלדעתי זה מאוד מוטל בספק עניין היבוא שלה לארץ :-\

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. Started by drbrain,

שלום שוב בשעה טובה קניתי את HTPC I3 530 1) חשבתי על SCYTHE BIG SHURIKEN ואין להם אני קניתי את SCYTHE GRAND KAMA CROSS - האם הוא בסדר לקודם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10257 2) מאוורר צד SCYTHE GENTLE TYPHOON 120 ממ - האם להכניס אותו בצד ימין או שמאל האם יכניס אוויר או יוציא אוויר תודה

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  4. טוב אז התחלתי להיתעניין בקירורי מים ובסוף הפכתי לפריק קירורי מים אז יש לי כמה שאלות: 1. זה נכון שעם קירור מים אפשר לסגור עם המעבד על אותו תדר על מתח נמוך יותר מאשר עם קירור אוויר? 2.אני יכול לסדר משהו טוב בסביבות ה 1200 שקל כולל משלוח? ויש מצב אתם מביאים משהו טוב ב1200 שקל כולל משלוח? תודה ענקית!

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. ברשותי +AMD Sempron 2800 וקירור AC Freezer 64 Pro כיוון שהלוח-אם שלי ישן המאוורר פועל על מקסימום סל"ד כל הזמן והוא מרעיש מאוד. אני בונה מעגל שיקטין את המתח הנכנס למאוורר. השאלה היא האם מישהו פה עשה זאת בעבר ויכול לומר לי מהו המתח המינ' שאפשר לתת למאוורר כזה על מנת שהמעבד לא יתחמם. אני משתמש במחשב לאופיס ואינטרנט בלבד.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. Started by WitheNoise,

שלום בדיוק סיימתי להתקין מערכת קירור מים חדשה, אבל משהו מוזר עם הטמפ', הCPU והGPU על 36-37 מעלות כל הזמן (חדר לא ממוזג), גם במאמץ קל. האם יכול להיות שהחישנים מזייפים ? (לא הרצתי עדיין בדיקות מאמץ בגלל העניין הזה)

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  7. שלןם אני צריך עזרה במציאת גוף קרור לכרטיס מסך GTX 470 אם מישהו מכיר חנות שיש בה ואם בכלל קיים גוף קרור שמתאים לכרטיס הזה כי הרפרנס ממש רועש תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by cheat-it,

הייתי רוצה לעשות OC לכרטיס שלי (8800GT) מישהו יכול לתת לי דרך איך לעשות את זה ואיזה מאוורר כדאי לקנות לו??? המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 LG DVDRW H62NK X18 SATA RAIDMAX SAGITTA ENERMAX NOISETAKER II 420W

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  9. היי חבר'ה, יש לי ליבות שהחומר הטרמי הישן עליהן עיקש משהו, אלכוהול 70% לא עוזר.. יש תחליף בארץ ל-Arcticlean? או מקום שמוכר את זה? או אולי אלכוהול יותר חזק יעשה את העבודה? חוץ מזה אני צריך שייבות (washers) מניילון, כמו בתמונה הבאה: http://www.llamma.com/xbox360/repair/images/x-clamp/xclamp%20028.jpg כדי למנוע מגע עם לוח האם. הן צריכות להתאים לבורג 5 מ"מ ולהיות בעובי 1 מ"מ. לא מצאתי בחנויות לחומרי בניין - יודעים אולי איפה יש? אני יכול להכין כאלו בעצמי מפרספקס, השאלה אם הוא יעמוד במשך הזמן בלחץ של ההברגה לגוף הקירור.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  10. Started by Mr.positive,

שלום לכולם יש לי מספר שאלות לגבי קירור המחשב,יש לי מעבד E6300 שהוא דיי חלש אז אני רוצה לעשות לו OC ואני לא יודע איזה קירור לקנות לפי ההמלצות יש את הMUGEN 2 אבל יש מלה סוגים איזה סוג אני צריך ? או שבכלל כדי לקנות קירור אחר תקציב באזור ה250. חשבתי גם על אפשרות של קירור לכ.מסך שלי X1900XT כדי לעשות לו OC השאלה היא עם בכלל מומלץ לעשות לו ואם כן אז איזה קירור מומלץ עד 200 שקל . והשאלה האחרונה , יש לי מחשב נייד HP Compaq nc2400 חשבתי לקנות לו איזה פלטת קירור על עיזה אתם ממליצים אחן הגבלת תקציב נ.ב רצוי שיהיו כמה שיותר שקטים תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  11. Started by RONEN1N,

שלום לכולם חבר שלי צריך משטח קירור למחשב נייד ללינובו G550 השימוש במחשב: 1.מכונות ורטואליות 2.משחקים כבדים תקרת מחיר 350 לעוד פרטים רק תבקשו

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  12. הקדמה קצרה, לפני כשבוע בערך המחשב השתגע לי כל הפעלה של סרט הייתה עושה לי ריסט , נכנסתי לריבה במדריך שמצאתי באתר שלכם (תודה רבה) שמתי אותם על 100% ואין יותר ריסטים ברוך השם , עכשיו השאלה אם זה לא דופק את המחשב שהמאוררים על 100% קבוע הטמפרטורה עדיין גבוהה, אבל זה לא עושה לי ריסטים , חשבתי שאולי זה בגלל הקיץ המטורף ועוד חודש זה יעבור. לסיכום זה פיתרון ? או שעדיף להוסיף עוד מאוררים. תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. Started by mj23,

hi i need advce about some coolers for this cards 470gtx GF gigabayt

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. סליחה על ההפרעה או משהו אך אני נואש כבר אני כרגע על OC 3.3 על מעבד AMD X4 620 תדר התחלתי 2.6.. ושאני מתחיל תבדיקה בOCCT נגיד על לינפאק זה ישר מוצא לי בעיה כלשהי באיזשהו ליבה או שהתוכנה מפסיקה לפעול.. מישהו יכול להגיד למה ? אני עכשיו במתח 1.44 האם זה בריא ? אני חושב שאין בעיה להיות על הוולט הזה..כי גם הבאתי למעבד רק שני קפיצות מתח לא יותר ! על מתח אחד פחות איך שמתחילה הבדיקה המחשב קורס ועכשיו הוא לא קורס רק הבדיקה מפסיקה..האם אני צריך לדאוג .? תודה.. ומישהו יכול לעזור לי להמשיך את האובר קלוק ? ישלי לוח די דפוק UD2H של גיגה בייט..אני מתכנן ל3.5 אם זה אפשרי..שאני שם FSB על 260 המחשב לא עולה לא נראלי קשור למתח האם לנסות לתת עוד קפיצה במתח קטנה ולנסות עוד פעם על 260 או ש…

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  15. Started by erix99,

שלום לכולם. ראשית כל, אני לא משוכנע שאני בפורום המתאים אז אנא תעבירו הודעה זאת אם יש צורך. הבעיה שלי היא כזאת : כשאני משחק משחקים ( WOW בעיקר ) לעיתים המסך נהיה שחור ל 10 שניות ואני מקבל הודעה הבאה : "atikmdag stopped responding and has recovered", גיליתי הבעיה הזאת חוזרת על עצמה כאשר הטמפרטורות של הכרטיס מסך עולות. ללא מאמץ הטמפרטורה היא בערך 60-62 מעלות אך כשאני משחק הטמפרטורה עולה ל 85 - 95 ואז הבעיה חוזרת על עצמה. בשביל לשחק אני הורדתי את כל ההגדות הגרפיות של המשחק למינימום וזה עזר הטמפרטורה לא עולה על 80 מעלות אך כמובן זה לא הפתרון הרצוי. אחרי שקראתי בפורום חשבתי לקרר את הכרטיס מסך עך ידי קירור חיצוני וכך אוכל לשחק על הגדרות נורמליות. האם אני עושה נכון ? האם תציב של…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. Started by amits1995,

מה הטמפרטורות הבטוחות לליבות כאשר אני עושה OC?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  17. שלום אנשים, אני בבניית HTPC סלוני אשר יהיה מבוסס E8400 ורציתי לקבל מידע לגבי HS איכותי וטוב סביב ה160+- ש"ח שיהיה יחסית נמוך כי המארז יהיה SD202 של TT ככל הנראה או ANTEC FUSION. חשוב לי הקירור האיכותי (שיהיה יותר איכותי מהHS של INTEL) ומאוררי 120 מ"מ שיהיו שקטים ואיכותיים ובעלי CFM גבוה ככל האפשר. תקציב: 350~ ש"ח.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  18. Started by lidor_abo,

חברה יש לי את המעבד הבא Pentium 4 530 עם גוף קירור+ המאורר הבא בבקשה תעזרו לי איך מפרקים את המאורר אני יודע שמזיזים את הקליפסים אחד למטה ואחד למעלה ואחרי זה מה עושים תמונות מאוד יעזרו.. בתודה Lidor_abo

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  19. שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד lenovo ישן בערך בן 3, מעבד dual core2 1.66 Mhz, עם 1 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך מובנה של אינטל intel950 עם 128 mb זיכרון. מחפש תוכנה (אם קיים בכלל) שאיתה אוכל לעשות אוברקלוקינג למעבד ולכרטיס מסך. כדרך אגב: נכנסתי לביוס אבל משום מה רק ההגדרות הבסיסיות (כגון הסדר בוט של הכוננים והשעון של המחשב) מופיעים שם. רעיונות?? תודה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  20. יש לי את הלוח asus p5n-d ותומך ב-sli x16 ואני מעוניין להתקין שתי כרטיסים gtx 460 768mb oc של חברת gigabyte עם שתי מאווררים בעיה היא שהם יהיו צמודים אחד לשני ובנוסף לכך בחריץ pci האחרון יש לי כרטיס קול x-fi שהו די גדול שגם יחסום את האוורר לכרטיס השני מה ששמתי לב שרוב הלוחות בשוק היום עדיין בנויים ככה שיש מרחב של חריץ אחר בין שתי חריצי pci-e שתומכים sli x16 מלה זה אומר שלהרבה אנשים יש את אותו מצב , רק שלי יש גם את הכרטיס קול בנוסף אז מה לעשות ?? להמתין ל-gtx 450 ואולי יהיה יותר טוב או שיש למשהו פיטרון סביר (לא מעוניין בקירור מים זה יעשה לי בעיות אחרות )

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  21. Started by aviad222,

שלום, אני מתלבט לגבי קירור המעבד למפרט הבא: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 22" (E-IPS PANEL) 2209WA REV A02 ₪1217 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪989 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] G.SKILL "NT" 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪490 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 "GOLDEN SAMPLE" 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1212 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] LANCOOL PC-K60B w/o PSU ₪422 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪413 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 - זמין במלאי ₪136 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪309 הר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכם יש לי מארז של COOLER MASTER 590 http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=3927&category_id=19 ויש לי במארז 2 מאווררים של 12 ס"מ יש לי במארז אופציה להוסיף עוד 4 מאווררים נוספים יש לי כרטיס מסך GTX 470 שהוא כרטיס מסך חם מאוד השאלה שלי האם כדאי להוסיף מאוורר נוסף למארז ואם כן איפה תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  23. תקשיבו אני רוצה לחבר קירור חדש שקניתי לכרטיס מסך אבל אני לא מצליח לנתק את הכרטיס מסך מהמחשב הוא פשוט תקוע ואני מפחד לשבור שם משהו.. נשארו לי רק שני חלקים לנתק, תסתכלו בבקשה בתמונה פה ותגידו לי איך אני אמור לנתק את החלקים שסימנתי בצבע ?? (בלי לשבור משהו כמובן..) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 957 צפיות
  24. רק שיגיע לארץ http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=619

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  25. Started by yh992,

שלום יש ברשותי מחשב נייד fujitsu עם מעבד IE3 של אינטל. המשטח התחתון של המחשב מתחמם מהר כשאני משתמש קצת יותר זמן או בהרבה תוכנות בו זמנית... שמעתי על המון סוגי משטחי קירור ופתרונות לנייד. אך ראיתי ששני סוגים בולטים בענין ואני מתלבט איזה מהם יותר טוב! וחזק יותר! ומומלץ באיכות! חשבתי ללכת על הקירור של zalman nc 2500 או 3000 שהרבה קנו אותה ב EBAY. לחלופין יש את חברת cookermaster שגם ראיתי עליה המון המלצות. מי שיודע יותר פרטים בנדון אשמח לדעת. אני ממש רוצה לקנות ורוצה משהו ממש טוב. תייעצו מה כדאי?!?!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.