אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד P4 2.53 באס 533 לוח אם של אסוס p4p800se ושני סטיקים של זכרון ג'נרי בסינגל צ'אנל אחד PC2100 ואחד PC2600. אני בOC ל באס של 164 כלומר 3116MHZ (אני יכול יותר...אבל הזכרון שלי בלע). על פי אוורסט הבאס של הזכרון פועל על 205 . אמרו לי שזה אומר יחס של 4:5, מה זה אומר?איך זה משפיע על הביצועים? איך אני משנה את היחס ל 1:1?הרי אני אשיג תוצאות טובות יותר ב1:1 לא?כי גם ככה הזכרון בOC כבד מ2100 ו2700 ל 3200... בביוס, למי שמכיר, אפשרתי אקסלרטיון מוד וקבעתי את הזכרון בג'מפר פרי על 333. עריכה: אוקיי עכשיו חזרתי לביוס ושיניתי מ333 לאוטו' והבאס לפי אוורסט הוא 164, כלומר יחס 1:1 נכון?זה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
-
החלטתי לדחוף את המעבד שלי קצת מעבר לגבול ואני רוצה לעשות לו קצת O/C...! אני מחפש מישהו שיעזור לי (ICQ?) ואולי אפילו יסביר לי טיפה... אני קצת מתבלבל עם עניין המכפלות (זה מחוסר ידע בנושא)! בקיצור... HELP ME! לא יודע מה לעשות וממש בא לי לפתוח את המחשב ולשנות דברים... ???
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
יש לך 120 ש"ח ואני צריך מאוורר ל Tornado G2 MX200 עכשיו... חשבתי על קריסטל אורב.. אבל ראיתי טייגר משהו.. אני מבולבל... אני צריך המלצות דחוף
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתחיל לעשות OC יש לי מחשב ישן שאני רוצה לעשות עליו תOC אז נתחיל במפרט: מעבד פנטיום 4 3.0 HTT מכפלה -> (15x200) זיכרון 512 DDR 1 200 MHZ כרטיס מסך GFORCE FX 5200 128 לוח אם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1840 עכשיו מה שאני צריך זה שתעזרו לי ב OC אם בכלל אפשרי לעשות וכמה ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני מקווה שהטרד יהפוך למאגר מידע לכל אלה שמחפשים אתגרים אני אהיה הראשון בבקשה הלינק :שימו לב ל Faceplate Drilling for CoolCase LED Scanner Light
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני מבין במחשבים, בחומרתם, באוברקלוקינג ועוד אך עכשיו אני רוצה להתחיל לעסוק במודינג. אז ככה, אני יתחיל בפשוט. יש לי מכסה 5.25 ואני רוצה לשים בו נורות בצבעים מסוימים. (קטנות כאלה...) עכשיו, אולי לעשות גם מתג למשהו או להדלקת הנורות בוכיבויים (אולי כל אחד נפרד) אולי אפשר לעשות מן אנימציה כזאת בינהם כלומר, אחד נדלק אחריו השני והשלישי וככה זה חוזר... ויש מתג שמשאיר אותם דלוקים כרגיל. אני לא ממש מבין איזה נורות לקנות? רגילות קטנות כאלה? צריך בית נורה או לא? איך מחברים אותם לחשמל? דרך הספק או דרך ספק קטן משלהם? תודה מראש! אורן
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
כשאני נכנס לBIOS, אני רואה שיש שם 2T וT אחד (אני לא בטוח אם יש יותר), במה לבחור?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
אני רוצה להשקיט את המאווררים שלי וראיתי את ההארדקנו 7 שמשמש גם כפאן באס מחירו יחסית זול ושאלתי היא: האם ניתן לחבר 4 מאווררים לפאן באס של ההארדקנו 7? אם כן איך זה מתבצע? והייתם ממליצים למשהו שרוצה פאן באס לקנות את ההארדקנו 7? או שעדיף לי לקנות ב 50 שקל שולט מהירויות על 2 מאווררים?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
ידידותי הכוונה לאוברקלוק כמו כזה שנעשה בRivaTuner לכרטיסי מסך...
-
- 1 תגובה
- 400 צפיות
-
-
שלום, אני אוחז בכרטיס XFX 6600GT PCI-E ורציתי לדעת האם הטמפרטורה IDLE של הכרטיס מסך שלי שהיא 43 מעלות, וטמפרטורה בעבודה במשחקים בערך 50 מעלות נחשבת לטמפרטורה גבוה לכרטיס מסך ? או שזה נחשב לטמפרטורה נמוכה מאוד... או שזה לא זה ולא זה... הייתי שמח לקבל קצת מידע על הטמפרטורה האידיאלית והאם אני עומד בתקן והכרטיס שלי לא מתחמם..
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd barton 2600 וקירור TT SF 2+SK7 לוח epox 8rda+ rev 2.1 כרגע אני עם 512 של 2700 די חרא זיכרונות שגם עושים לי בעיות לפעמים ומתנגשים של סאמסונג ושל טראנסנד. אם אני אחליף ל-512 של-A-DATA או חברה אחרת משהו זול אבל גם טוב, אוכל להגיע למשהו נחמד באוברקלוק? למה אוכל להגיע? והאם שווה את השידרוג הזה...?
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
בבקשה רק תגידו לי אם הנתונים פה סבירים(הכל-לא רק המתח) ולא חורגים....(נראה לי שהספק שלי קצת דפוק ונותן קצת יותר מתח-אז תגידו לי אם זה קריטי) כשהתמונה צולמה המאווררים היו מוגדרים לעבוד בשיא המהירות. -חוץ מהטמפ' של המעבד(זו תקלה זמנית) -
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר שיכניס אוויר, ואחד שיוציא אוויר. הכי חשוב לי שהמאווררים לא ירעישו ושיהיו כמה שיותר שקטים. תקציב 40 שקל למאוורר בערך... תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעלות את המעבד שלי יותר מ- 1587.1mhz , אני לא יכול לעלות את ה-FSP יותר מ-138 עם מכפלה של 11.5 , אם אני מעלה את זה יותר מ-138 fsb אז המחשב נתקע לי ולא עולה. ניסיתי גם לשנות את המתח של המעבד וזה לא עזר . הנה חלק מהרכיבים שיש לי: מעבד : AMD Athlon XP 1800+ palomino 1533mhz לוח אם: ASUS A7V333 זיכרון: Kingston 512MB 333Mhz PC 2700 CL 2.5 קירור למעבד : Zalman CNPS7000B-AlCu LED 92MM Fan כרטיס מסך: Gigabyte RADEON 9200SE 128MB ספק: Boxter 500WATX12V דרך אגב קניתי את המחשב שלי לפני בערך 4 וחצי שנים (חוץ מ:הכרטיס מסך, מאוורר למעבד [קניתי לפני יומיים] והספק)
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
-
האם להחליף את הנינג'ה פלוס ב- זלמן CNPS9500 LED?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או מאמר שמראה איך לעשות מערכת שליטה וניטור עם תצוגת חוגה כמו CoolerMaster Musketeer שביקורת. לא בעיה להשיג את המדיי חוגה בצבא (אני יכול להשיג דרך החימושניקים של הגדוד שלי). או בחנות אלקטרוניקה. זה בכלל אפשרי להרכיב כזו מערכת?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
לאחרונה חזרתי מחו"ל כשבאמתחתי 3 מאווריי 120MM של thermaltake. חיפשתי דגם שקט במיוחד אז לקחתי את ה Thermaltake Silentcat 120MM על האריזה שלו היה מצויין שהוא מפיק 16db. מיותר לציין שכאשר יצרן מציין כמות רעש שרכיב מייצר, זו אמורה להיות כמות הרעש המירבית שאותו רכיב עשוי לייצר, בשימוש תקין. מיד לאחר שהחלפתי את המאוורר הישן שלי ( גנרי, הגיע עם המארז 3d-aurora של גיגהבייט ) ב- Silentcat החל הזמזום הטורדני. רק כדי להיות בטוח שזה לא איזה פגם בייצור, בדקתי את זה גם כן מול שני המאווררים הנוספים, והתוצרה זהה. כדי להפטר ממרבית הרעש הורדתי את המתח ( ע"י בקר מאוררים) עד ל 800 סל"ד. עדיין, הרעש היה גבוה יותר מאשר היה לפני כן. עוד מספר הבהרות : 1. המאוררים הישנים עבדו ב 800 סל"ד תמיד. 2. …
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שמעו p3 850 128 ram 30gb hd nvidia gforce 2 mx זה המחשב המזדקן שלי. : אתם יכולים גם להחליף את ה'ק' ב'י' אם בא לכם. יש איזה 2 ג'יגה פנויים על ההארדיסק שגם ככה מפוצל ל-2 מחיצות. אני נכון לעכשיו לא שחקן תלת מימד מהמשחקים החדשים או תוכנות גרפיקה (בצבא... אין זמן) אבל המחשב הזה פשוט איטי באפילו לגלוש באינטרנט, להעלות את התפריטים בסטארט מניו. winxp אני לא יודע מה הטמפ' במחשב כי בחיפוש המהיר שהספקתי לעשות לא מצאתי אחד. שמתי לב שכשאני מעלה את ה Windows task manager המצב תחת performance על הפנים. ה Pf usage גבוה מאוד. (250 מג"ב למרות שאני עובד כבר כמה זמן על המחשב אין לי כוח לעשות ריסט כדי לבדוק מהתחלה) וה CPU USAGE על 95%, IDILE... אין לי כוח להכנס לזה אבל אף פעם המחשב ה…
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ביום שישי בערב פתחתי את המשחה ניקיתי את המעבד עם אלכוהול 70% וגם את ההיטסינק עכשיו ששמתי את הגוש משחה על המעבד הגוש כמו חמר כזה ומאוד קשה למרוח אותו ממש כמו בוץ קשיח כזה אשכרה שפכטל עכשיו אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו שגם השתמש עם MX-1 ואיך הרגיש אותה האם היא קשה כמו איזה שפכטל או במצב צבירה יותר נוזלי.. ועוד משהו מיום שישי בערב ועד עכשיו הטמפרטורה של המעבד לא ירדה מעלה אחת להעביר בבקשה התבלבלתי תודה.
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם נעזרתי פה בפורום לפני חודש וחצי בערך יש לי מחשב חדש אז זה לא בעיה של אבק הכרטיס מסך שלי מתחמם אפילו מעבר ל 100 מעלות במאמץ כשאני שם אותו באוטומט בריבה טיונר כשאני שם אותו על 75 אחוז כוח הוא מגיע גג ל80 בשיא המאמץ וזה רק ב CRYSIS משחקים אחרים 72 גג הבעיה היא שאני לא רוצה לשחוק את המאוורר של הכרטיס מסך כי הוא קבוע על 75 אחוז עוצמה FIXED חשבתי להוסיף מאווררים ואז המארז יהיה קריר יותר ואני לא אצטרך לקרוע את המאוורר של הכרטיס מסך אין אבק המחשב חדש , בדקתי שאחד מכניס ואחד מוציא במארז מדובר במארז SETTO 1000 של GYGABYTE עם 2 מאוורררים 12 סמ אחד מלפנים ואחד מאחור שאר המפרט : intel e7200 core 2 due gygabyte mother bord -p43 - dsl gtx 275 gygabyte seagate 1 tb termalta…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
http://www.rbmods.com/Articles/Zalman/Cnps9500_led/1.php http://www.silentpcreview.com/article267-page1.html
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מאוורר רגיל למארז 120mm והוא עושה המון רעש, אבל לסירוגין- בד"כ הוא די שקט אבל לפעמים פתאום הוא מתחיל לטרטר בעוצמה של מיקסר שמערבבים בו חצץ. נותנים בומבה וזה נהיה שקט לכמה זמן. כבר ניסיתי לנקות אותו כמה פעמים ביסודיות אבל אחרי מספר ימים זה חוזר. שאלה 1- האם ניתן לפתוח איכשהו את החלק עם המנוע ולנקות בדיוק מה שצריך, ואם כן איף אני עושה זאת? שאלה שניה כמה אמור לעלות מאוורר כזה חדש? אצלי בעיר יש חנות אחת והם רוצים 50 שקל למאוורר עם חיבור לספק ו120 שקל עם חיבור ללוח אם [כמו זה שיש לי עכשיו] זה מחיר הגיוני? כמה זה כבר אמור לעלות למען השם ב120 שקל הייתי קונה בהום סנטר מאוורר לחדר : מצטער על החפירה פשוט אי אפשר להיות בחדר עם המחשב דלוק
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי Q9300 ששמתי לו BIGTYP 120VX..עכשיו..כמה מעלות אמורות להיות בערך לכל ליבה במנוחה במאמץ ואחרי מאמץ? ו..שמתי לב שבתוכנה RealTemp2.5 כתוב למעלה : distance to TJ max.. מזה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-