עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by danieln9,

שלום יש לי שני מאווררים שאילתרתי עכשיו אני צריך עזרה לחיבור בלוח האם שלי יש רק שקע לפאן שני עם 3 פינים אולי תוכלו להתיע לי רעיונות איך לחבר את המאווררים? בתודה דניאל נורמן

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by Bang,

אני רוצה לקנות מאוררים ואני לא יודע איפה להשים אותם וכמה לקנות יש מאורר אחד שהכנתי בעצמי מספק והמאורר המקורי של intel במנוחה הטפרטורה היא 48 מעלות על הלוח אם כמה לקנות ואיפה להשים?

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  3. משהו באיזור ירושלים אילתרתי מאורר וזה מה זה מכוער על המארז בלי גריל מאיפה אני יכול להשיג?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by Mortar,

זה דיי ברור שהספק חשמלי שעומד על כמעט 300 WATT חייב להפוך לאנרגייה כלשהי, אז כן מחשבים פולטים חום אבל כמה לעזאזל ?! מארז הP3 הישן שלי היה מברזל או משהו כזה... אולי פח עבה? לא יודע אבל הוא היה דיי קר ושנגעתי בו לא הרגשתי שום דבר מיוחד, היה תמיד דיי נעים, וזה לא שהייתה בו איזה מערכת קירור מים, היו בו רק שני מאוורים חלשים מאוד, אחד לספק ואחד למעבד... והוא גם ממש היה שקט. עכשיו עם ה (ראה מפרט) הוא כמו תנור ועוד עם 7 מאווררים בפנים (כולל ספק והכל) !!! יכול להיות שזה בגלל אלומיניום ? או אולי בגלל האוברקלוק ? אם אני שם את הפנים שלי על מארז זה בערך כמו לשים את הפנים על כביש במדבר באמצע בקיץ, ממש ממש ממש חם וזה מחמם לי פה את כל החדר ואני ממש לא אומר את זה בצחוק. אני חושב שזה בגלל…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by itad,

יש לי את התוכנה motherboard monitor 5 איך אני משתמש בה? ושמעתי שיש את התוכנה smartfan או משהו כזה ושהיא נוחה יותר לשימוש איפה אפשר להשיג את התוכנה ואיך משתמשים בה? תודה!

• 1 תגובה
    • 496 צפיות
  6. הייתי רותה שתגידו לי אם הכול בסדר אם הנתונים ואם לא מה ואיך לתקן את זה יש לי Celeron 1700 Mother Board:GA-8ST800 של GIGABYTE שני מאווררים

• 15 תגובות
    • 919 צפיות
  7. Started by danieln9,

שלום אחים שלי אני רוצה לעשות מודינג אני מבין בחומרה אבל עד היום לא יצא לי לעשות מודינג...... היה לי מארז ישן עכשיו קניתי חדש אבל כאשר קניתי אבא שלי (כמו תמיד) לא אוהב להוסיף כסף על שטויות ויש לי את המארז הבסיסי והטוב הזה עכשיו רציתי לישאול האם כאדיי לקנות דלת עם חלון ? ואז לעשות עבודה אישית ? כי גם לא ניראה לי שיש הרבה מקום מבפנים. מי שיכול להציע אני מקבל הכל אז תודה מראש דניאל נורמן

• 11 תגובות
    • 830 צפיות
  8. המעבד 43 וה AUX 37 מעלות... מה זה AUX ? יש לי P4 1.3 והלוח אזוס P4T-M

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by MotoCross,

איזה מהלוחות הנ"ל עדיפים לאוברקלוקינג? ובביצועים כללית? ב www.tomshardware.com ה MSI זכה בתור הלוח הטוב מתוך 24

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by MotoCross,

יש לי לוח אם של אינטל, כל פעם שאני נכנס לביוס לחיפוש אחר המהרה של המעבד אני רואה שהאפשרויות הללו סגורות. האם זה בכלל אפשרי לבצע אוברקלוק בלוח של אינטל?

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום כלולם! היום אני בא אליכם אם שאלה פשוטה... איזה נגד צריך כדי להביא מאוור 120מ"מ 0.38A ל7 VOLT?

• 14 תגובות
    • 974 צפיות
  12. Started by Mortar,

יש לי P4 2.4C והוא כרגע על 1.675V במהירות של 3280MHZ FULL LOAD TEMP שלו מגדרות את ה50... טמפרטורת לוח האם (NB) יכולה להגיע ל45 מעלות מקסימום רציתי לדעת מהן תופעות הלוואי של OVERVOLT למעבד, למזה גורם, מה הסכנות ומהו הגבול המומלץ... מהן הטמפ' שמסכנות מעבד ובאיזה טמפ' אני כבר מסתכן, מהן ההשפעות של התחממות יתר והאם אפשר להיות על 58 במאמץ בלי לחשוש ? מהי הטמפ' שמסכנת את לוח האם ? ובאיזה שלב מומלץ כבר להכניס איזה ACTIVE COOLING לעסק?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  13. Started by keytech,

היי חברה אני די חדש בכל הנוגע ל OC וקרור מערכות , יש לי AMD 1700XP ואחרי שראיתי את כל ההצלחות שיש לאנשים בשידרוג המהירות אני רוצה לנסות גם כן להתעסק עם המעבד שלי. אז דבר ראשון זה כמובן קרור המעבד ובנוגע לזה יש לי שאלה מאוד בסיסית. האם אין חשש לצבירת לחות על גבי ה HS והמעבד אם משתמשים בקרור מאסיבי? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  14. Started by Martok,

נראה דומה מאוד לסדרת ה SK/SLK של Thermalright בשילוב של מאורר מעניין וחדשני עם מיסב Hydro Wave. על פי הנתונים באתר היצרן גוף הקירור הנ"ל מפיק רעש של 21 DB בלבד. נשאר רק לקרוא סקירות על המוצר החדש - על פניו נראה מוצר מבטיח מאוד לקירור יעיל ושקט. קישור לדף המוצר http://www.thermaltake.com/products/heatsink/silentBoost.htm

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  15. Started by MotoCross,

שלום, בשותי מחשב בעל 2 גיגהרץ של אינטל ולוח אם P4533-E של אסוס. היום ביצעתי בו אוברקלוק בלי שום בעיה עד 2.4 גיגהרץ אך כשהעלתי אותו ל 2.5, כל פעם שהמחשב עלה, הוא לא העלה את הווינדוס ועשה רסטרט עוד שלפני שהווינדוס התחיל להיטען. חשבתי שהבעיה עלולה להיות במתח הוולטאז (המעבד לא קיבל מספיק חשמל), יכול להיות? לא רציתי לנסות להעלות את הוולטאז כי לא ידעתי אם אני יכול לגרום נזק. ואם להעלות את המתח אז בכמה? מישהו כאן מבין ויכול לעזור לי? :-\

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  16. Started by Mephisto,

קניתי עכשיו ציוד במפרט הבא: 1. AMD 2700 throubred core B 2. Abit nf7-s 3. Twinmos 512mb 3200 יש המלצות לאוברקלוקינג ?? אשמח לנתונים מדוייקים, כולל מהירות מכפלה, המלצות על מאווררים, מאוורר מעבד, מהירות באס וכל דבר אחר שנראה לכם ! אני מתכנם על אוברקלוקינג אכזרי, ורוצה לחזור אחורה בזמן עם המחשב הזה !!! כן !!! תודה על כל עזרה !

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  17. Started by locke,

קודם כל, איך אני בודק את הניגודיות של נגד מסוים עם מולטימטר? דבר שני, אם אני מחבר 4 לדים של 3 וולט ביחד למתח של 12 וולט, אני צריך לזה נגד או שזה ישרוף לי את הלדים? מצטער על חוסר הידע, אני גרוע בחשמל.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. בשביל לקרר כרטיס מסך ? הכרטיס הוא Radeon9700P, ליתר דיוק האם זה אפשרי והאם זה יביא לתוצאות טובות יותר מהיטסינקים רגילים לכרטיסי מסך? הרעיון הוא קירור טוב יותר שיאפשר אוברקלוק גבוה יותר

• 6 תגובות
    • 522 צפיות
  19. Started by ha_miki,

היי יש לי לוח של GIGABYTE GA7ZXE עם 1.8 של AMD PALOMINO AGOIA וזיכרונות SDRAM 133 + TTV7 הבעיה זה שאני לא מצליח להעביר את ה FSB מעל ל 145 מגה הרץ אחד מעל 145 וכל המערכת קופאת למישהו יש מושג מה יכול להיות הבעיה (המתח של המעבד לא יורד כשאני עושה OC וגם הטמפ לא משתנה ) ? המתח של המעבד 1.81V אשמח אם תוכלו לעזור לי ?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by NuXeR,

השאלה בכותרת , תודה !

• 11 תגובות
    • 744 צפיות
  21. Started by locke,

מישהו יכול להפנות אותי למדריך אוברקלוקינג ל- radeon ואם מישהו אולי יודע איך אפשר לשמור את הגדרות האוברקלוק בכרטיס עצמו, שלא ישנה הגדרות רק כשווינדוס עולה

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by danieln9,

יש לי אפשרות במארז לUSB קידמי אני לא ידוע איך לחבר יש לי לוח אם שך LUCKY STAR עם P3 עכשיו יש לי כרטיס 4 USB 2 אבל אין על הלוח אם כי הלוח גם לא תומך בUSB 2 בתמונה שהוספתי מוקף בעיגול אדום למטה את הכבלים בתודה דניאל

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by fareedamr,

שלום ראיתי כמה פרויקטים באתר בקשר ללד הכחול בעכבר והתרשמתי והחלטתי להחליף לד אבל איני יודע לאיזה לד להחליף ומה בדיוק עושים? ראיתי מדריך באתר גרמני אבל לא הבנתי כלום. תודה.

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  24. Started by fidelcastro,

כי לא משנה מה אני מנסה זה לא מציג לי עברית רק גיבריש... מישהו הצליח פעם? הצג מאריהב 4*20 חיברתי הכל לפי המדריך המצויין שיש באתר עוד מעולה רק לא מציג לי עברית... תודה מראש FIDEL....

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי את המפרט בצד למי שרוצה לדעת את הרכיבים אז ככה הלוח אם שלי תומך בבאס של 400 אבל המעבד תומך רק עד 333 הוא היה (מכפלה 12.5 ובאס 166) אז מה שעשיתי הורדתי את המכפלה ל- 10.5 והעלתי את הבאס ל-200 ככה שהמהירות של המעבד תיהיה אותו דבר אבל יהיה לי תוספת לבאס. לאחר מכן הרצתי PRIME והכל עבד טוב אז אמרתי לעצמי ננסה עוד קצת והעלתי את המכפלה ל-11 שהמעבד עובד עכשיו ב- 2200 הרצתי בדיקות והכל עדיין עובד טוב מעכשיו אני כבר מתחיל לפחד לכן יש לי כמה שאלות "בטיחות" 1. איזה טמפרטורה כבר מתחילה להיות מסוכנת עבור המעבדים של AMD? (שלי עכשיו מכפלה 11 באס 200) טמפרטורה 45 2. מה לדעתכם יותר כדאי להעלות את ה- FSB או את המכפלה? 3. במקרה שאני מעלה את המכפלה יש לי זיכרונות…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות

דיונים חדשים בפורומים