עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by motorishta,

שבת שלום. אחרי חיפוש של מדריך בנושא בפורום לא מצאתי כלום מלבד סיפורים שחבר'ה ששינו את המהירות שלהם ב-ccc שאין לי שמץ מה זה אומר (סליחה על הבורות) אני מבקש את עזרתכם בנושא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  2. Started by sf_ariel,

[glow=red,2,300]שלום לכולם!!![/glow]רציתי בבקשה להתעניין מכל אותם אנשים ש"שיפצו" את המחשבים שלהם איך הם בנו מערכות בקרה למערכת הקירור שלהם, במקרה שלי מאווררים (5) במספר... אני מעוניין לבנות מערכת לשליטה על המאווררים וכל המאווררים שלי כרגע מחוברים ל12 וואלט מהספק. רציתי לדעת איזה מאוורר אני אוכל לחבר למתח הזה בלי להעמיס על הספק.... כמה אמפר מקסימום המאוורר צריך להיות והאים אני יכול לחבר את כל המאווררים במקביל? לכל אותם אנשים שמעוניינים לעזור לי אשמח אם תשלחו לי סרטוטים של מערכת הבקרה שלהם על המאווררים ואם יש מבינכם שרוצים לשתף יותר מידע כמו בקרת טמפ' ותצוגת LCD אני אשמח אם תשלחו את המידע אלי למייל ariel_talegaonkar@msn.com האי סי קיו שלי הוא: 130486140 ואני גם אשמח לקבל הצ…

3. Started by KF,

שלום יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600XT 128MB עכשיו בפעם הראשונה שמתי לב שהמאורר בכלל לא עובד... השאלה שלי היא למה ? ואיך מסדרים את הבעיה... תודה..

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by mozes,

שלום, אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי (Nvidia GeForceFX 5600), ברצוני לעשות זאת דרך הדרייברים של הכרטיס (עשיתי פעם), הבעיה היא שאני לא יודע איך אפשר להפעיל את האפשרות הזאת בדרייברים...\= תודה לכל העוזרים! D:

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  5. Started by Discreet,

האם זה נורמלי הוא מגיע לטמפרטורה כזאת אחרי משחק קצר בCSS שזה משחק לא כבד... ויש לי עוד בעיה שהמחשב דלוק הרבה זמן והמסך מתכבה והנורה שלו הופכת לצהוב אז אחר כך המחשב כיאלו תקוע ואני צריך להדליק מחדש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. Started by RDS,

אוקי, אז לאבא שלי יש מחשב כף יד של MIO דגם 168. יש לו תוכנת ניווט בשם iGO 2006. אנחנו טסים לארה"ב, וחשבנו להשיג מפה שלה ל-GPS. אנחנו נהיה בניו יורק, קליפורניה, וושינגטון. בכל מקרה, נכנסתי לאתר של התוכנה, וראיתי מפות רק של אירופה... מה כדאי לעשות? יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  7. צריך המלצה לקרור למעבד ולכרטיס מסך תקציב של 450 - שקל (שניהם ביחד) המעבד הוא C2D E6400 הכרטיס מסך הוא 7950GT (של ASUS) איזה קרור יהיה טוב אולי גם לOC קטן לכרטיס מסך ואולי גם למעבד (אני מזכיר התקציב לשניהם ביחד הוא 450 שקל לשניהם ביחד )

• 1 תגובה
    • 422 צפיות
  8. Started by oxygen25,

הי אני צריך עזרה בלעשות אוברקלוק לזיכרון שלי איך אני עושה את זה geil 256x 2 ddr400

9. Started by פבלו,

שלום, אני קונה ממש בקרוב מחשב חדש. מעבד AMD Ryzen 7 1700x או 1800x. סביר להניח שאני אלך על ה-1700x בגלל שעכשיו עם כל המעבדים החדשים שיוצאים לא ממש בא לי להשקיע יותר מדי על מעבד שעוד שנה אני ארצה להחליף למשהו מפלצתי עם 18 ליבות. בכל מקרה, אני קונה את המחשב בשביל עריכת וידיאו, ורציתי לדעת על איזה קירור כדאי לי ללכת. אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג, לא מבין בזה, ואני גם לא רוצה להתעסק עם קירור נוזלי. אז השאלה שלי על איזה קירור ללכת, מבחינת מאווררים. ברור לי שזה תלוי במארז ובחומרה, אבל כמה מאווררים כדי לשים? ראיתי מארזים עם מאווררים מקדימה, מאחורה ואפילו למעלה. מה ייתן לי את התוצאות הכדי טובות מבחינת קירור ועבודה חלקה. אני כן אשמח גם שהעסק יהיה שקט יו…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. Started by lmok,

התחלתי לעשות OC למעבד AMD athlon 64 X2 4400+ והגעתי ל-2660. ב-idle הטמפ' של הליבות על 24\30~, ב-full load הוא מגיע ל- 44\52~ מקסימום. המתח של המעבד על 1.375. הבדיקות של prime95 יציבות בנתיים (בלילה אני אעשה בדיקה ארוכה יותר) ואין בעיות. רציתי לדעת אם הטמפ' בסדר עד כה, ואם בכלל כדאי לי לנסות להמשיך? ולמישהו יש מושג למה אני לא מצליח לשנות את המכפלה של המעבד? (זה לא זז מ-X11.5) מידע נוסף: לוח אם: m2a-vm זיכרונות: Corsair Value Select DDR2 - 2GB 667Mhz CL5 +תמונות. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  11. Started by redead,

שמתי לב בקירור סטוק שקיבלתי עם המעבד שהמשחה מרוחה שם כבר ולא על כל המשטח אלא ב3 פסים כאלה.. לא השתמשתי בסטוק גם ככה פשוט רציתי לדעת למה זה ב3 פסים ולא מרוח על כל המשטח?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by yonifd,

אז המערכת כזאת: AMD Athlon 3500+ (64 Bit) DFI Lanparty UT nF4 ultra-D Sapphire X1600Pro 512MB TwinMOS 512X2 DDR2 400Mhz CL2.5 (1GB) WD 200GB SATA2 7200 RPM מארז Sunbeam Samurai ספק HEC ACE 480W ניסיתי כבר לעשות OC (למעבד) ונתקלתי בבעיה בדיוק לפני שזה טוען את ה CMOS בהתחלה זה פשוט מתכבה ולא עליתי על הבעיה... העליתי את הבאס לאט לאט עם יחס 1:1 של הזכרונות נתקעתי בבאס 235 (מכפלה X11 ) לא שיניתי שום דבר חוץ מאת הבאס...ולא הצלחתי לעלות על הבעיה אצלי... (היא בטוח לא בטמפ'...היא נשארה נורמלית לגמרי...) ביטלתי את האפשרויות לפי המדריך ועדיין..אני לא מצליח לעלות מעל זה...פשוט המחשב עושה ריסט... אני מאמין שיש לי פוטנציאל ענק עם הלוח והמעבד האלה למרות שהכל על קירור סטו…

13. אז ככה, יש לי מארז שעבר מודיניג קירור והוספתי לו כל מיני מאוררים, וזה המצב: מאורר 120MM מקדימה מכניס אוויר: שני מאוררים 120MM בצד המארז (הצד של הלוח) שמכניסים אוויר לכיוון ה HDD: מאורר 120MM מאחורה מוציא אוויר: מאורר 80MM בגג מוציא אוויר: מאורר 80MM בדלת מכניס אוויר: חשוב לציין הגוף קירור של המעבד הוא GIGABYTE 3D Rocket II אז יש משהו לשנות מבחינת הסירקולציה? מצטער אם התמונות חשוכות מידי.. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  14. Started by shirNoshe,

טוב,אז אני על 595/1105 עם ה-6600GT/PCI-E של GB.אני עם דרייבר 77.77.עם קירור סטוק(מחר אני מקבל את הזלמן VF700CU.. ) שאלות: 1.כדאי/צריך/יש טעם לשנות דרייבר לפני שאני ממשיך ב-OC? 2.האם ארגיש שיפור ב3DMARK05. 3.האם ארגיש הבדל במשחקים.

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  15. Started by shaharo,

שלום לכולם יש לי בעיית טמפרטורות רצינית יש לי מעבד 2600 barton שעשיתי לו אוברקלוק ל2300 מה"ז עכשיו גם לפני וגם אחרי האוברקלוק הטמפרטורות של המעבד פשוט ממש ממש גבוהות המחשב מקורר עם TT Extreme Volcano 12 ויש לי עוד 4 מאווררים במארז 2 מוציאים 2 מכניסים.. החוטים יחסית מסודרים.. הטמפרטורות לא יורדות מ50 מעלות.. רק עכשיו שאני הצמדתי מאורר גדול של חדר ופתח את המארז הטמפרטורות יורדות ל45 וזה אפילו לא במאמץ. הלוח שלי הוא Giga-Byte 7N400 Pro 2

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  16. Started by zobb,

בPCH חסר להם את הSK-7 רציתי לדעת אם כדאי לקנות אותו

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  17. Started by FiR3SaLe,

רציתי לדעת מהי הטמפרטורה הרציונלית למעבדי q6600 revision b3 (במנוחה ובמאמץ',קירור סטוק)

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  18. שלום , יש לי את המפרט בצד. ועשיתי אוברקלוק מ 2.4 ל 3.6. עכשיו , הרצתי s&m והטמפרטורה הגיעה ל 74 מעלות במאמץ של 100 אחוז. האם זה בסדר ? , כל הבדיקות עברו passed. העלתי תמונות מ ה superPI תגידו לי מה דעתכם http://jifim.info/superpi.JPG תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 433 צפיות
  19. קודם כל סליחה על הבורות...אז ככה: יש לי עכשיו פנטיום 3 800 עם לוח אם CUV4X של ASUS ויש לי מאוורר אחד כללי... השאשול שלי הם ככה: א.איזה תוכנה הכי טובה ל-OC למעבד שלי ועד לאן אני יוכל להגיע מבלי להסתכן בקילקול המעבד... ב.איך אני משתמש בתוכנה? ג.אחרי שעשיתי OC איך אני רואה תתוצאות והאם יהיו כתוב בתוכנות כמו סנדרה את המהירות מעבד החדשה... ד.כנ"ל לזכרונות SDRAM 133MH'Z

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  20. Started by 114508534,

יש לי מסך מטייפ של אוטו והייתי רוצה לדעת עם אפשר לחבר אותו . אין לו בקר זה חתיכת זכוכית עם חיבורים . מלמעלה יש 20 ומלמטה יש 10 איך מחברים את זה עם אפשר בכלל.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  21. Started by SamurAchzar,

אני הולך לעשות אוברקלוקינג די כבד, ורוצה לדעת אם לAntec Lanboy יש ספק כוח מקורי, או שאני צריך לקנות ספק (אני קונה מKSP, לא פנדה). אם הוא בא בלי ספק, איזה ספק מומלץ לאוברקלוקינג? תודה.

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  22. Started by tal_be,

אהלן, ניסיתי עכשיו לעשות OC דרך התוכנה של MSI. הצלחתי לעלות ב 100MHZ את הזכרון והליבה. (מ 810 ל 910 ומ 1250 ל 1350) אחרי שניסיתי להוסיף עוד 60 לכל אחד, כדקה וחצי אחרי שאני הפעלתי את התוכנה של המאמץ: ATITOOL, הופיע מסך עם תמונה אפורה ריקה והייתי צריך לכבות ולהדליק את המחשב מחדש. לפי מה שאני מבין זה נגרם מפני שהעליתי יותר מדי. השאלות שלי הן כאלו: 1. האם זה מסוכן שקורות התקלות האלה? (המסך הקופא והצורך בכיבוי והדלקה מחדש) 2. יש דרך אחרת לבדוק את ההמהרה בלי להתקל בזה אלא ע"י אינדיקטור אחר? תודה!

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מעבד ולוח כמצויינים בכותרת עם קירור סטוק ואני מאוד רוצה לעשות OC למעבד אבל לא יודע איך בחיים שלי לא עשיתי OC אני יודע שיש באתר מדריך לOC אבל זה לא נראה לי מתאים לי כי ללוח שלי יש בביוס תפריט מוכן של OC כך שאני לא צריך לשנות דברים ידנית כמו במדריך אלא לבחור בתפריט את מידת הOC שאני רוצה הבעיה שאין לי מושג אחר כך איך לבדוק את יציבות המחשב והאם הכל בסדר עם המתח הטמפרטורה והמכפלה. אני יודע שהלוח הזה מאוד פופולרי בפורום לכן אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למדריך טוב לOC עם הלוח הנ"ל או יסביר לי כיצד לעשות את זה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  24. Started by Senator Stupidity,

שלום לכולם ושנה טובה/חג שמח, לקראת קניית מחשב חדש אני מתכנן להפוך את המחשב הישן שלי לשרת קבצים. כחלק מהליך השדרוג הזה, אני רוצה לקנות לו קירור חדש (כרגע הוא עם קירור סטוק) - עם עדיפות לשקט ולא לביצועים (ממילא אני אעשה לו Underclocking). אם אפשרי לכלול קירור פאסיבי זה יהיה נהדר (המארז - אנטק 300, עם אקסטרה מאוורר מקדימה כדי לקרר את ההרדיסקים). מישהו מכיר קירור פאסיבי טוב (או אקטיבי שקט מאד) לסוקט העתיקה הזו?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  25. Started by Bar1234,

יש לי מעבד אינטל 2.0 כאשר המעבד במאמץ הוא בטמפ' של בין 25 ל- 28 מעלות...... וכאשר הוא במנוחה הטמפ' שלו היא בסביבות ה-19 עד 22 מעלות..... הבעיה היחידה שלי זה לוח האם שלי והזכרונות..... יש לי לוח אם MSI P4MAM-V וזיכרונות 256 מ"ב ראם.... יש מצב שכאשר אי יעשה לו אוברקלוק אי יביא קירור של זלמן משהו טוב מאוד....!! השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות לו אוברקלוק רציני ?? תודה לכל העוזרים....

• 1 תגובה
    • 402 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.