אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
^ מאווררים רועשים במארז ARCTIC COOLING SILENTIUM T2- פתרון הכתוב לעיל- תודה! שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש (המפרט בינתיים הוא בתראד הזה בפוסט האחרון:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487572.msg4176257;topicseen#new). TMS מציעה לעשות OC למעבד ללא תשלום. האם כדי לי (המעבד עם קירור סטוק) לעשות או לוותר על זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
מחיפוש מידע על לוחות ה P67 שמתאימים ל OC ובמחירים שפויים (ללא צורך ב SLI..) ישנו מידע לא מספק לגבי יכולות ה OC של ה GA P67A-UD3 שכרגע גם הכי זול בלוחות ה P67 (מה שראיתי עד עכשיו ברוב החנויות. למעט אולי ה ASROCK שראיתי ב P-SEE) בקיצור האם מישהו יודע להגיד איך הלוח הזה ב OC ? האם 4.6-4.7 GHZ לפחות (עם קירור כמו המוגן) יהיו מתאימים לו וניתנים להשגה בקלות ? ( 24/7) תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
אם אני צודק המעבד הזה נחשב טוב לOC אז השאלות הם : 1.אם אני עושה לו OC לסביבות מהירות 3.2 הוא עדיין יהיה ממש חלש או התפוקה שלו תגדל והוא יהיה הרבה יותר חזק?,יהיה שיפור ניכר בביצעוים?,הוא לא יעשה צוואר בקבוק עם כ.מסך חדש כמו:ATI RADEON HD5850 1GB GDDR5 או דומים לו ? 2.הקירור הוא MUGEN2.REV B האם במצב של אוברקלוק הוה תמיד יהיה חייב לעבוד במצב מאמץ ולהיות רועש או שהוא הסתדר בצורה טובה עם OC רציני? 3.איזה OC רצוי למעבד הזה שלא יהיה יותר מדי אבל הכי טוב שאפשר? 4.יש לי גם אפשרות לקנות מעבד חדש ואם הלוח הזה אני יכול לקנות איזה ארבע ליבות יד שניה האם יש בכלל טעם לעשות לוOC יעזור ?או לעשות למטרות לימודיות בלבד? הלוח אם שעליו אני עושה OC הוא Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 ו…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
כרגע יש לי לוח אם asus P8P67 Deluxe Sapphire HD 6970 BFBC2 Edition 2GB SeaSonic 750W Gold X-Series Micron RealSSD C300 SATA III SSD 128GB CM HAF X אין מעבד 2600K לחכות יהיה במלאי מה עדיף זכרונות 8 גיגה בשביל OC http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 קונה 2 יחידות זכרונות 4 גיגה 1600 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11916 בינתיים לקנות זכרונות לא חשוב תקציב רק חנות KSP תודה
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי קירורים שונים למעבד AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 הראשון : Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler השני : ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan איזה מהם לקחת? שיהיה גם די שקט שלא יהיה רעש שלא יהיה נעים ....
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני להאיץ את המעבד הE2200 (2.2GHZ). ראיתי באינטרנט הרבה אנשים שהצליחו להגיע עד 3.0GHZ אבל ברצוני לנסות עד 2.8-2.9GHZ בנתיים. אני לגמרי חדש בזה ואחרי שראיתי כל כך הרבה תוכנות ומדריכים לאוברקלוקינג הבנתי שאני צריך להתחיל הכל מ-0....אפשר איזשהו מדריך למתחילים על אוברקלוקינג למעבדים? (בבקשה לא להציע לי פתרונות כמו "זרוק את המעבד הזה לפח ותקנה משהו חדש, כי כמובן המטרה היא להאיץ את הביצועים אבל המטרה העיקרית היא להבין את תהליך ההאצת מעבדים, ונראה לי עדיף להבין את זה על מעבד די מיושן מאשר לקנות מעבד חדש ולשרוף אותו ) מפרט מחשב: מעבד intel dual core e2200 2.2ghz עם קירור (שאותו אני אקנה מחר) Arctic Freezer 7 Pro Rev.2. לוח …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לוח של MSI NEO2 P45 מלא בפיצרים ויש לו ביוס מסובך לעומת הג'יגבייט שהיה לי קודם אני עושה אוברקלוק אבל אני קצת מוגבל איתו בגלל שאני לא מבין חלק מההגדרות בביוס ואני לא יודע אם אני צריך לשנות אותם. לפי מה שהבנתי זה אמור להיות לוח טוב לאוברקלוק . אם יש פה מישהו שמכיר את הביוס הזה אני אשמח לקבל עזרה . דרך אגב המפרט הוא: מעבד E2160 PALIT DDR2 800 ENERMAX TOMAHOK 405W SPARKLE 9800GT 512
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אין לי מושג בקירורים ואם אני צריכה למעבד הנ"ל? האם הוא בא עם מאוורר וזה מספיק? השימוש שלי במחשב הוא בסיסי, אינטרנט, אופיס, צריבה, הורדות של סרטים, אמנם אני פותחת הרבה מאלה במקביל.. המארז שלי הוא CoolerMaster Centurion 5 II Silver (ללא ספק) תודה
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הטמפרטורות במאמץ ובמנוחה שכדאי לי לשים אותו, האם להעלות את ה- core clock ואת הזיכרונות ביחד כל פעם בכזה 15 mhz?? (או קודם את הזיכרונות ואז ה- core), עד כמה וולט אפשר להעלות והאם כדאי לי לשים את תוכנית המאוורר על auto או לשים על custom (ב- Trixx) וכמה אחוז לשים בערך?? עריכה: יש לי לוח אם p67 a ud3 האם תהיה בעיה לבצע עליו OC למבד ולכרטיס מסך (יש את כל הסיפור הזה איתו עכשיו)??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבצע OC למעבד שלי (Q6600). הבעיה: לפי הת'רד הבא (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=490103.0), לוח האם שלי דורש תיקון. תיקן הלוח (אם אפשרי) יעלה לי 45 דולר. במחיר הזה (או במעט יותר), אפשר לרכוש כבר לוח אם חדש - אבל אני מניח שלוח אם עם פחות "פיצ'רים" (או פחות טוב, לא?). למשל (http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131629R) אם כן - השאלה שלי היא - מה עדיף? האם לתקן את הלוח אם הקיים (DFI LANPARTY DK P35), או לרכוש חדש? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
סיימתי לעשות OC הרצתי בדיקות והכל יציב רק שמתי לב לדבר הזה: http://img823.imageshack.us/i/11022011125418.png/ בSPD tRC מראה 30 ואצלי זה מראה 52 מה לעשות להוריד ל30 או להשאיר כמו שזה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
היי.. אני O.C מתחיל מאוד לאחרונה ביצעתי O.C למעבד לתדר 3.77 מתדר 2.83 תדר הבאס עומד על 436 והמכפלה על 8.5 בזיכרונות זה על 1332. מבחינת היציבות של המעבד הוא מעולה,הקירור החדש של נוקטואה 14D ששמתי פשוט מפלצת. הבעיה היחידה היא שכשאני מפעיל את תוכנת ה-CPU-Z היא מראה לי שהמכפלות משתנות אוטומטית מ-6 ל-8.5 ע"פ צורכי המערכת. איך אני קובע את זה שלא ישתנה? תודה רבה לעוזרים.(אשמח גם להסברים בנושא..אני מעוניין ללמוד עוד בעניין ה-O.C) תודה מראש, שגיא!
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום. אני משתמש בקירור אוויר של Corsair A50. מאוורר יחיד על גוף הקירור הזה. במצב idle, הטמפרטורה היא 40 מעלות. בעת משחקים, הטמפרטורה היא 50 מעלות. הרגע הפעלתי את Prime95, והטמפרטורה הגיעה (די מהר) ל 72 מעלות. בנקודה זאת עצרתי את המבחן (כי אין לי שמץ של מושג מה נחשבות לטמפרטורות בטוחות - אני חדש בתחום לחלוטין). השאלה שלי היא האם בהתבסס על מבחן זה (שהוא לא ממש מבחן של "חיי היומיום", נכון?) יש לשדרג את הקירור? מדובר ב i7 950 תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. משתמש חדש לחלוטין, לא ביצעתי מעולם OC, ואני מבקש להמהיר מעבד i7-2600K. איך מתחילים? יש לינק, ווידאו או כל דבר שיכול לעזור? קראתי את הסטיקי, אבל יש לי הרגשה שמדריך עבור AMD הוא מעט שונה, וגם למיטב הבנתי מעבד ה K פועל בצורה שמאוד קל להמהיר. מדובר בלוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3P קירור למעבד הוא ה Corsair A50 (קירור אוויר, מאוורר יחיד) הזכרונות הם של Corsair XMS3 לפני שאני מבצע כל פעולה, אשמח ללמוד (ואני מאלה שבהחלט מוכנים לקחת את הזמן וללמוד היטב לפני שהם יוצאים לפעולה) יותר. מדובר כאן על המהרה שהיא יותר לסיפוק פסיכולוגי, מאשר לייצר תוצאות בפועל. אני לא מבקש לשבור שיאים, ורוצה לשמור על המעבד בתחום הבטחון שלו. כמובן, יש לי גם הרגשה שהקירור של Corsair לא בדיוק מיועד …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי עשו לי OC למעבד מ 2.4 ל 3.3 לעיתים כשהייתי מדליק את המחשב הוא היה נכבה לשנייה ואז נדלק מחדש כשה OC מבוטל, כשזה היה קורה הייתי פשוט טוען את הפרופיל של האוברקלוק מהביוס ע"י לחיצה על f12 ואז הכל היה בסדר וה OC חוזר כרגיל. היום ניסיתי לשחזר עוד פעם את ה OC למעבד וזה פשוט לא עובד, האוברקלוק נשאר רגיל על 2.4 כאילו הוא לא נטען מהפרופיל (או שכנראה יש בעיה אחרת). מה ניתן לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
אהלן חברה. מדיון אחר פה בפורום התברר לי שעל מנת לבטל צוואר בקבוק למערכת שלי במידה ואשדרג לכרטיס מסך חזק יותר אני צריך לעשות OC למעבד שלי. קראתי פה את הסטיקי והמדריך שיש, אך בתור אחד חדש לזה לגמרי אני עדיין מבולבל קצת וזקוק לעזרה פה.. המערכת שלי כפי שמצויין בפרופיל שלי היא: Intel Core2Due E6400 2.13Ghz Asrock ConroeXFire-ESata2 Kingston 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz OCZ 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz Gold Edition התחלתי בבדיקה בביוס של ההגדרות, וכפי שציפיתי (מפעמים קודמות שחיפשתי שם דברים) לא הצלחתי למצוא כמעט שום דבר. מצאתי איפה אני מבטל את Spread Spectrum ואת EIST. אבל כל שאר ההגדרות של המהירויות שעון והגדרות טמפ' ואלה לא מצאתי בכלל... הביוס של הלוח אם הזה מוזר חבל על הזמן ושונה …
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שלום, מה ניתן לסחוט מהכרטיס הנ"ל עם הקירור עימו הוא מגיע? בכללי, האם יש פוטנציאל כלשהו לפתיחת צינורות או כל דבר שמאפשר ביצועים חזקים יותר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אפשר להגיע ל1.45V בלי לסכן את אורך החיים של המעבד. האם זה נכון? או שאפשר להגיע ליותר\פחות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בBIOS כתוב שהזכרונות עובדים ב1612MHZ , ובCPU-Z ב806MHZ , איך אני יודע מה מהם הוא הנכון? ובמידה והוא עובד בתדר של 806 איך אני ממהיר אותו ל1600? מדובר בזכרונות Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9 http://www.skypc.co.il/pl_product~23762~15~0.htm Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב אני מקבל מארז THERMALTAKE V3 BLACK EDITION ידוע לי שהוא בא עם מאוורר אחד מאחורה כמה עוד סלוטים למאוורים יש לו? וגם אני צריך הצעה למאווררים טובים בשבילו בעניין הרעש לא איכפת לי ממנו כל עוד זה בטעם טוב ולא כמו מכונית העיקר שיעשה את העבודה שלו טוב אה וגם עניין הלדים לא משנה לי ממש אם יש מאורר כמו שאני רוצה בתקציב נורמאלי (50 ש"ח פר מאורר מקסימום) אז אדרבא
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
המעבד די חם אז הרצתי HWMONITOR כדי לבדוק לאיזה טמפ' הוא מגיע: -מה מסמלים הנתונים שמודגשים באדום? -הטמפ' תקינות? -אפשר לעבור את ה4GHZ עם Xigmatek Dark Knight?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מכבר רכשתי מחשב חדש (בתקציב מאוד מוגבל). זהו המפרט: AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU TOPOWER TOP-450P5 450W SAMSUNG F3 1TB SATA2 7200RPM וכל זה ב2200, אבל זו לא הנקודה. תהיתי האם כדאי להתחיל עם OC? אמנם לא ניסיתי אף פעם אבל קראתי מדריכים בסייסים ואת המדריכים הללו שמיועדים ספציפית לGTS 450: http://pcformat.techradar.com/article/how-overclock-gts-450-13-10-10 http://www.extremetech.com/article2/0,2845,2369472,00.asp וחשבתי שאולי כדי לנסות למתוח את הגבול של המערכת הזו. האם זה מומלץ או שמא כדאי לחכות עוד שנה-שנה וחצי? אני לא חייב לשחק בה…
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הטוניק טואור 120 שלי התחיל לזייף (מתחיל להרעיש וכבר לא מקרר כמו פעם; (גם אחרי החלפת משחה)) כרגע מחפש קירור חדש ומתלבט בעיקר בין Noctua לבין MUGEN 2 לא אוברקלוקר רציני, אבל המעבד שלי e6300 רץ על 3.15GHZ , צריך סטיק טוב כדי לקרר. קראתי מספר ביקורות, אך עדיין לא יודע מה לבחור, וגם לא יודע אם אני אצליח להכניס אותם למארז. יש לי מארז http://hothardware.com/Reviews/GIGABYTE-Triton-180-Case/ והטוניק בקושי נכנס בו (יש עוד כ 4ס"מ עד לדלת) כמו כן בעתיד הקרוב מתכנן לשדרג מעבד (כניראה ל 2500K) צריך שיתאים גם. במידה ויש קירור אחר שנותן ביצועים יותר טובים ופחות רעש אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שדרוג קל למחשב הגיע הזמן גם לשדרג את הקירור. יש לי כרגע (מפרט מלא בצד) מארז Nzxt trinity, יש בו 2 מאווררי 120 מ"מ (1 מוציא 1 מכניס), ועוד מאוורר 80 מ"מ בדלת שמכניס אוויר. המאווררים כבר בקושי פועלים ועושים המון רעש מיותר. אני מחפש 2 מאווררים של 120 ועוד אחד של 80, שיהיו כמה שיותר שקטים ושיקררו כמו שצריך. אני לא יודע כמה בערך צריך להשקיע אז פשוט תציעו אופציות (בכמה שיותר זול). אשמח לעזרה! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-