אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד 2.4C ואני (כמובן איך לא ) עושה לו OC יש לי פחד שאני מאמין שיש אותו לכול ה אנשים פה שהוא הישרפות המעבד אז מה הטמפ' שאבור לעבור אותה כדי שאורך החיים ישאר נורמלי ושהפנטיום הזה לא ישרף?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה רצינית (ונראית לי שייכת לפורום הזה) האם זה תלוי במארז ובמאוורר שלו (של הספק) ? ככל שהוא איכותי יותר - האם הוא רועש פחות ? למשל ה - Compucase למיניהם .. התקנתי לא מזמן p4 1.7 (משהו פשוט אפילו לא זוכר איזה מארז זה היה) והמחשב היה שקט מאוד - במיוחד בהשוואה ל - AMD שלי (Thunderbird 1.2 על מארז של A-Open ) מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 542 צפיות
-
-
במקרה הספציפי הזה השאלה היא: האם הקירור המצויין אך המובנה של ראדון 9700 (NP) מתוצרת הרקולס (החייתיים עם הכרטיסים שלהם) עדיף, או לא על- Iceberq4 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ושתאמר לי האם הטמפרטורה סבירה או לא סבירה... מכירים?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני רוצה להכין פאן באס אבל יש לי כמה שאלות: 1. כמה W ו V יכול לשאת כל חיבור מולקס? 2. איזה נגד אני צריך בשביל שהוא יוריד לי את המתח מ-12 ל 9 ו-7 אבל שיעמוד בכ 7W (אפשר לעשות דבר כזה של חיבור כמה נגדים?)? 3. האם אפשר להכין פאן באס ל-6 מאווררים? 4. כל טיפ שתוכלו לתת
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי אני חדש ואני בא מגיימר שממש ירד ברמה :-\ , קיצר: יש לי בעייה במעבד יש לי Intel pentuim 4 1.5 גיגה הרץ והוא מתחמם לי דיי מהר לטמפרטורה של 65 עם או בלי מאמץ יש למישהו המלצות? איך לקרר אותו? חשבתי על לקנות מאוורר vantec(משהו כזה) והוא עולה כמעט 150-200 שקל אז... יש המלצות?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפי הסרט המאד האוב עלי : there can be only one ולפי זה הננני מכריז על אתגר עופר לאובר קלוק מלחמת חורמה עד מוות ביוס או הכתרה של מלך ה OC היחיד בארצינו. אז מה יש לנו : ABIT NF7 REV2.0 ותאורטית מגיע לבאס 300 אפוקס 8RDA3+ עם אולטרא מתח לVDD MSI K7N2 Delta-ILSR שצעיר בחבורת הענקים האלא ,אבל היחיד המגיע עם קירור למוס פאטים . מי ינצח ומי יפול אל השיכחה והבושה ,תזכרו טוב : THERE can be ONLY ! ONE מה אתם אומרים ? מי יהיה המלך ?
-
- 198 תגובות
- 21.1k צפיות
-
-
אני רוצה להכין חור למאוור בחלק העליון של המארז שלי יש לכם עצות איך לעשות את זה טוב? אני לא חושב שאני אוכל להשיג דרמל והשאלה אם אפשר לקדוח במתכת עם מקדח כוס?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לעשות חלון מרובע על המארז שלו, באיזה כלים עלי להשתמש? (סכין יפני ומקדחה לא עשו את העבודה )
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,רציתי לשאול על איזה קירור אתם ממליצים ל478(2.4C אם זה משנה) לאוברקלוק? אם זה משנה יש לי כבר SF-2 ככה שמאורר לא צריך אבל עם יש קירור טוב שבא עם מאורר אז אין לי בעיה להשתמש הSF-2 כמאורר רגיל למארז. התקציב הוא בסביבות 200 שקל. אני מבקש לא להמליץ על הAX-478 כבר גיליתי שלהשיג אחד כזה כרגע זה מבצע ארוך ומסובך(בעיקר ארוך ) אלא אם אתם מכירים חנות שיש בה את זה כרגע ואז אתם פשוט אדירים ועוד שאלה קטנה,האם אתם חושבים שעדיף כבר להשאר עם הקירור הרגיל שבא עם המעבד עד שאני אוכל להשיג AX-478 ולשים עליו את הSF 2?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אחרי שהדלתא היתפרקה מה19V החלטתי להיזהר מהמתח הזה! עכשיו לקחתי מאוורר מארז שהיה נח במגירה כבר שבועיים עקב היתפרקות הלהבים.. תיקנתי אותו וגם עבר צביעה חדשה אחרי כמה פירוקים של המעבר ל17V ועכשיו תיקנתי אותו סופית והוא חזק ויציב אחרי כמה הלחמות בעזרת מלחם.. כשהמאוורר עבר ל17V הוא היסתובב מהר מאוד וכמות דחיפת האויר גדלה בהרבה, אפילו יותר מהSF2 במהירות של 4897rpm.. כרגע הוא נח בתוך המארז שלי על 12V נורמליים.. מה דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם אני קונה איי אם די 1700 במקום איי אם די 2500 בארטון כי אני רוצה לעשות בו oc ואני רוצה לקנות קירור מושלם כל מה שאני רוצה לדעת זה איזה גוף קירור לקנות Zalman Tt Tr איזה???? ותקציב לא ממש משנה אבל לא לעבור את ה200....
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום חזרתי הבייתה ( לפני שתי דקות ) , ופאקינג גיליתי שנפל לי חלק מההיטקסינק של הכרטיס מסך o_O הייתה היום מנקה , ומצאתי את המארז פתוח , וחלק מההיטסינק פשוט לא היה מחובר כדי שתבינו מה בדיוק נפל מהכרטיס , תסתכל על התמונה ... ( מצאתי תמונה של בדיוק החלק -.- ) איך אני מחבר את זה חזרה , ומה אני עושה ?! בנוסף , שמתי לב שהמאורר פשוט לא פועל ... אני לחוץ , ואני משתגע , ואני ממש חייב עזרה ... הנה התמונה - בנתיים שמתי מאורר ענקי שיקרר את הכרטיס מסך , כי הוא היה פשוט לוהט כשחזרתי \=
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם שימוש בשני רדיאטורים (כל אחד עם מאורר נפרד) יגרום לירידה משמעותית בטמפרטורה ? ומה עם שימוש בשני מאוררים על רדיאטור אחד ? הבנתי שצינורות ברוחב 1/2" יקררו הרבה יותר טוב - יש להם איזה חיסרון ? יש איזו סיבה להעדיף 3/8 ? יש טעם להשקיע עוד 100 שקל וללכת על Eheim 1260 ולא על 1250 ? ומה לגבי ה hydor l30 ? כמובן שאני עובר על סקירות ובדיקות בנוגע למשאבות האלה, אבל הייתי רוצה לשמוע גם את דעתכם.
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. היכן כדאי למקם את המאוורר בדלת המארז? 2. האם הוא מכניס אוויר או מוציא? 3. אני מתלבט האם לעשות חור למאוורר בגודל 80 מ"מ או יותר? 4. האם ניתן למצוא מאוורר שגדול מ80 מ"מ עם לדים? תודה לכם :cwm15:
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה התחיל כך: " מה דעתכם, הציעו לי להחליף את ה- XP1800 0.18m הישן והמתחמם שלי ומאה שקלים תמורת XP1700 0.13m חדש וקריר ( כמובן לצורך OverClocking ). מה דעתכם על העסקה הזו - שווה ? אנא אימרו לי מה אני צריך לדרוש או לשים לב לגבי המעבד החדש... מבחינת (איך אני מזהה שזה ה- 0.13m החדש ולא הישנים ? איזה סטפינג כדאי ? וכו'... ?) " והסתיים כך: (בעזרתכם האדיבה... ) אני שמח לבשר כי העסקה יצאה אל הפועל (לאחר כמה מהמורות) - התחדשתי ב- AXP1700 DUT3C JIUHB המיוחל !!! [צונזר-אין לפרסם חנויות באתר!] המהמורות: לאחר שהגעתי לחנות ונתתי לו צילום של המעבד המבוקש (זה שקיבלתי מכם), הוא אמר שיזמין לי מהיבואן - לאחר שבוע הוא אמר שהגיע, אך כשהגעתי לחנות - חשכו עיני ! - Palimino 1700 מסריח…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
איך הפאן בס שבן דוד שלי )RED-ALERT הכין? היינו ב-א. אבן בשדרות הר ציון בדרום ת"א. כל החלקים עלו לו בערך 75 שקל. אני קניתי מאורר 90 מ"מ ג'נריק כמובן.עלה איזה 33 שקל. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/d/i/m/o/d/i/n/g/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200303212203111856/200307211906399396/1.jpg http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/b/a/d/i/m/o/d/i/n/g/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200303212203111856/200307211906579200/2.jpg
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 2 מאווררים - Vantec ThermoFlow 80MM Smart ( יש לי בבית עוד אחד ) ולעשות שני חורים בדלת של המארז שלי - Simbadda Master I LU - Black - 480W + WINDOW ועוד חור בגג של המארז שיוציא אוויר ( באתר שלכם יש מודינג כזה של Shock משהו ) ורציתי לשאול : יש מאווררים יותר טובים שאלה שאני מתכוון לקנות ? ( באותו תקציב וחשוב שקטים ) השליטה על המאוורים של זה שלקחתי את הרעיון ממנו מתבצעת בעזרת - Vantec Nexus Fan Controller NXP.201 BLACK האם הוא טוב ? ( אני לא מחפש משהו עם מלא אופציות רק שליטה על המאוררים שיהיה בצבע שחור באותו תקציב בערך )
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ידוע למשהו איפה אני יכול לקנות את המאורר הזה של זלמן?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה דעתכם, הציעו לי להחליף את ה- XP1800 0.18m הישן והמתחמם שלי ומאה שקלים תמורת XP1700 0.13m חדש וקריר ( כמובן לצורך OverClocking ). מה דעתכם על העסקה הזו - שווה ? אנא אימרו לי מה אני צריך לדרוש או לשים לב לגבי המעבד החדש... מבחינת (איך אני מזהה שזה ה- 0.13m החדש ולא הישנים ? איזה סטפינג כדאי ? וכו'... ?) תודה מראש, גיא.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איפה אני מוצא - 118w peltier cooler cold-plate simple thermometer
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יש לי ספק ישן שאני לא צריך. אז הוצאתי ממנו את המאוורר. עכשיו יש לי חוט אדום וחוט שחור עם קצה גלוי. איך אני מחבר לו כבל או ראש כדי שאוכל לצרף אותו למארז החדש שלי ? יש לי כבל מאריך רזרבי (הרגיל של ה 4 פינים שמתחבר לכונן למשל) . איך לחבר אליו את המאוורר החדש עם שני החוטים שלו ?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום יש לי Readon 9000 Pro ויש לי בעיה עם המאורר אז מצאתי פיתרון קירור בהדבקה לכרטיסי מסך באותו גודל (עם מאורר) כמו שלי עכשיו הסרתי את המאורר מהמפזר חום ואני לא יודע איך להוריד את המפזר חום מהצ'יפ של הכרטיס . אני צריך עזרה דחוף!!! כי זה המחשב שאני בו מישתמש לאינטרנט בתודה מראש דניאל נורמן. דרך אגב הוספתי תמונה של הרטיס בלי הקירור החדש
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הוא טוב? רק 100 שקל.... אני מחפש מאוורר טוב !! (קירור טוב לOC הכי פשוט שיש + שקט) עד 100 שקל.. מה הכי טוב שאני יכול למצוא בשוק? איך ה: Thermaltake Volcano 10 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-888415708.htm האם יש לו בקרת מהירות כמו לוולקנו 7? LOW HIG NORM יש?
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בינתים זה המחשב שלי בקרוב אני יסיים לעלות חצי מודינג שעשיתי תהנו http://www.katzd.dbz.co.il/moding.rar http://www.katzd.dbz.co.il/comp.rar
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-