אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, פרטי המחשב שלי הם- Intel Pentium 4A, 2666 MHz (20 x 133 Asus P4S800D -של אלברטון NVIDIA GeForce 6600 GT שני סטיקים של זיכרון(כל אחד 256 mb ) DIMM1: Xerox MALABS DIMM2: Kingston K עכשיו אני צריך קירור לכ.מ שלא יעלה על ה-200 ש.ח,ואני רוצה שהוא יהיה שקט. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בגלל מקרה מצער :s05: שקרה, שאלה בנוגע למשחה טרמית אני חושב עכשיו לקנות קירור שלם לכ.מסך כי הפדים נדפקו ועד כמה שהבנתי להשיג פדים אי אפשר. הכ.מסך הוא GTX 260 של ASUS עם OC מהחברה (אסוס) של 12% לדעתי, לא זוכר בדיוק. אני חושב ללכת לקנות את ה Accelero XTREME GTX 280 VGA Cooler ראיתי אותו בקי אס פי ב- 150 ש"ח נשמע סבבה. בסיקורים שונים שקראתי לא הבנתי אם הוא יותר שקט או זהה לסטוק? יש חילוקי דעות באתרים שונים. ועוד דבר הרבה מאוד דיברו על בעיה שאין קירור מיוחד ל VRM. האם זה ישפיע עלי אם אני לא מתכוון לעשות OC? אינה קישור למוצר: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8263. אם יש הצעות אחרות בטווח מחיר זה אשמח לקרוא.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום....הייתי רוצה ליקנות קירור לכ.מסך.... עכשיו....יש לי התלבטות...מה דעתכם? Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ------------------------------------------------------------- Thermaltake GIANT II Highest Performance VGA Cooler [הקישורים צונזרו-אין פרסום באתר זה]
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מודע שהנושא ממש חרוש כבר. אבל למרות זאת אני מעוניין להחליף קירור לכרטיס מסך Asus EN8800GT לרוב בגלל הרעש המשגע שקירור הסטוק עושה. וגם ברצוני לקנות קירור למעבד Q6600 G0 בגלל שקירור הסטוק לא ממש מצליח להפטר מהחום וגם בגלל שהוא די רועש אם הוא עובד על סביבות ה90% התקציב שלי הוא גג עד 600 שקל למרות שהייתי מעדיף לבזבז פחוט. הדבר ההכי חשוב לי הוא שקט כמובן גם שיקרר טוב. נ.ב למעבד אני רוצה לעשות OC את הכרטיס מסך אני משאיר על סטוק. תודה מראש לכולם וסליחה על שאני חוזר לנושא אם שני הרכיבים האלא.
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם בשבוע שעבר ראיתי שהטמפ' של הכונן קשיח שלי מגיעה ל45-50 מעלות לכן החלטתי לשים יחידת קירור שרכשתי מפיסי קול אחרי ההתקנה בדקתי שוב את הטמפ' באוורסט וראיתי שזה עדיין מגיע ל42 מעלות למרות שבפיסי קול היה כתוב שהקירור יפחית לי את הטמפ' ב20 מעלות לפחות יצרתי עימם קשר והם אמרו לי שאוורסט מזייף ולא יכול לתת לי את הטמפ' האמיתית של הכונן קשיח מכיוון שאין על הכונן קשיח חיישן טמפ' רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ומה כדאי לי לעשות ואיך לבדוק באמת את הטמפ' ולדעת שלא רכשתי את יחידת הקירור לחינם....? תודה
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם מחשבי החדש אשר יגיע עם כרטיס Leadtek 8800GTS 640mb זקוק לקירור לכרטיס. יש לציין כי במארזי מותקנים 3 מאווררי 120mm וכן מאוורר Freezer 7Pro עבור המעבד. ללא כוונות ל OC. יש צורך בגוף קירור לכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות לו OC דיי משמעותי האם כדאי לי לקחת את ה Thermaltike Tide water או קירור אוויר רגיל?
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס Radeon 9800se של ELSA. התקנתי את הדרייורים של אומגה בשביל הסופטמוד. נראה שהכל רץ כמו שצריך (הרצתי 3dmark03 והיה שיפור של 43 אחוז, בלי ארטיפקטים), אבל כיוון שלא רציתי שיתחמם יותר מדי, החזרתי לדרייורים הרגילים. העניין הוא שההיטסינק המקורי ממש קטן ומצ'וקמק, וכבר עכשיו בקושי מספיק (ממש חם למגע). אני רוצה להחליף לו היטסינק - יש המלצות? אני חושב בינתיים על ה-Arctic Cooling VGA Silencer ver. 3 יחד עם בלוקים לזיכרונות של זלמן. מישהו ניסה על הכרטיס הזה? אפשר לפרק לו את ההיטסינק בקלות? ההיטסינק שאמרתי יתחבר אליו בלי בעיה?
-
אני צריך עזרה עם כרטיס מסך חדש שקניתי (FX5900 Ultra 256MB של ASUS). יש לי מארז די פשוט עם 2 מאווררים רגילים. שמעתי שהכרטיסים בעוצמה הזאת מתחממים מאוד באפליקציות תלת-מימד. השאלה שלי היא האם אני יכול לסמוך על המאווררים שיש לי בלוח האם (ASUS P4S333ML) לקירור נורמלי של הכרטיס (שמגיע עם שני מאווררים עליו), או שכדאי לקנות מערכת קירור חדשה ? ואם כן, איזו מומלצת ? תודה, אנשים
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
היום שיחקתי ככה בכיף קול אוף ג'רוז 2 שיחקתי שיחקתי פתאום שמעתי תמאורר של הכרטיס עולה ל100 אחוז הבנתי ישר שהטמפ' מאוד גבוהה מיזערתי תמישחק ניכנסתי לממשק של ATI וראיתי תטמפ' על 87 מעלות והוא פלט לי כמות חום לחדר משהו מטורף אז ככה \ החלטתי לרכוש תקירור החדש של AC זה שהוציאו לכרטיס שלי אני מינסיון יודע שהקירורים שלהם מעולים יש לי עוד כרטיס שמורכב עליו קירור של AC ואני מאוד מרוצה עכשיו אני רוצה לקנות אותו בישביל להוריד תטמפ' שלו ומהר בשביל להאריך את חייו של הכרטיס וגם בשביל יותר שקט למה מכול המחשב שומעים רק תכרטיס מסך וזה משגע אותי אז רציתי לשאול אותכם אם זה שווה לקנות תקירור הזה ולאבד תאחריות ? תודה לעוזרים
-
- 36 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחיר לא משמעותי מבחינתי כאן, אלא השקט ומידת הקירור. הבנתי שבמקרה של x1950xt הקירור Accelero X2 לא תמיד מהווה בחירה טובה, כי התוצאות שהוא מספק תלויות באוורור הכללי של המארז. ונדמה לי שגם שמעתי על בעיות תאימות שלו עם הכרטיס הזה (תקנו אותי אם אני טועה) מבחינת ההתקנה הפיזית וההברגות. אשמח לעצות.
-
- 12 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לחבר יש את הכרטיס המדובר ולאחרונה במשחקים כבדים במיוחד הוא מאבד סיגנל למסך, אני מניח שזה בשל התחממות הכרטיס. הסאונד והמחשב נשארים פועלים פשוט לא רואים כלום. אני לא מבין הרבה התחום כרטיסי המסך והקירור ולכן אני מחפש המלצה לקירור טוב ולא יקר שיעזור לפתור את הבעיה. יש המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה (פרום) אבל לא באתר טוב אז כך אני רוצה ליקנות קירור לכרטיס המסך שלי 6800LE ולוח אם ABIT AS8-V כי הוא מעמץ לפעמים עובר את ה 80 אז אני צריך קיור שיורד כמה מעלות נגיד 65 מעמץ? משהוא במחיר 170 שקל לא רועש מידי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפני כמה שעות שמעתי רעשים של טרקטור מהמארז שלי. פתחתי את המארז וגילתי שהמאוור של הכרטיס מסך שלי איבד כנף. אני מעוניין לקנות קירור חדש אולם אני לא מבין דבר בעניין. רצוי לציין ש - 1) הכרטיס שברשותי הוא ATI Radeon 9700 - Hercules. 2) אני לא עושה Overclocking או משהו יוצא דופן. מה שכן אני משחק הרבה משחקים. 3) אני מחפש חנויות שנמצאות במרכז. לכן חנויות כמו Panda יהיו בעיה בשבילי. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסוג 8800 ULTRA ואני רוצה להחליף את הקירור שלו חשבתי על ZALMAN VF1000 ורק קציתי לדעת מה דעתכם עליו ועל מה עוד היתם יכולים להמליץ לי שבת שלום יואב
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקיי אני כמעט בטוח שהשאלה נשאלה אל תעירו לי" תריץ חיפוש" "זה פעם המאה..." אם למישהו מכם בא לענות אני יודה לו מאוד אני קונה כרטיס מסך EVGA 6600GT agp יפה אני מבין שעד כאן ברור חחח אני רוצה לקנות מאוורר לכרטיס כי אני מתכוון לעשות אובר קלוקינג אז ככה חשבתי על זלמן vf700 אבל נראה לי שהוא לא יספיק כי המהירות סיסובים לדקה מגיעה למקסימום 2650 לכן אני מחפש משהו שיתאים לכרטיס זה ויביא ביצועים גבוהים מ 2600 rpm אל תביאו לי את fatal1ty הוא יקר לדעתי ואני לא זקוק ללדים שלו שמעלים את מחירו תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול אם הכרטיס מסך שלי 6600 gt agp יכול להכיל את הקירור הנ"ל http://www.aerocool.com.tw/p-cooler/vm-101/vm101.htm AeroCool VM-101 קירור פסיבי מאוד מאוד טובב קראתי הרבה סקרים עליו הוא נותן ביצועים של כמו טמפ' שנותן קירור אקטיבי עכשיו רציתי לשאול אני הולך לשלב אותו עם הדבר הבא Spectrum Fan Card 2 מאוררים שנכנסים בחריץ פי סי איי http://www.vantecusa.com/moreimage/images/fancard06.jpg שגם הוא הוכח כקירור מצויין מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש קירור לכרטיס מסך שלי, בשביל אוברקלוק... הכרטיס מסך שלי הוא: msi nx6600gt 128mb (http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6600GT-TD128E&class=vga) וחשבתי אולי אני ישים את הקירור של thermaltake שהוא.. : http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1919.htm האם הקירור מתאים לכרטיס מסך שלי..?? והאם הוא טוב לאוברקלוק?? תודה מראש לכל העוזרים..!!
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
הנה המערכת: (ואני לא מתכנן OC) core 2 duo E6300 Asrock conroexfire 1GB DDR II 667 TwinMos X 2 X1900xt 512MB WD 250GB 16MB אמרו לי שצריך קירור לכרטיס מסך, השאלה אם צריך גם קירור למעבד? תנו לי המלצה על קירור טוב ואיכותי לכרטיס מסך אבל שיהיה זול (שלא יהיה זבל)
-
- 3 תגובות
- 407 צפיות
-
-
איזה קירור הכי טוב לכרטיס מסך מסוג GeForce 6800? (הכל חוץ מקירור מים)
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
איזה קירור אתם ממליצים ובקשר לחיבור של מאוורר של מעבד חשבתי על זה אבל אין לי כוח להתחיל להתעסק אם לקדוח חורים והתאמות אז בבקשה מוצר מוגמר בלבד. חשבתי על הקירור של טיטאן קראתי עליו כמה ביקורות והוא נראה טוב. לכרטיס FX5200
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איזה קירור ליקנות לכרטיס מסך גיפורס 5500 128 mb . אם אפשר לינק בבקשה זה יהיה מצויין. תודה לכולם ...
-
- 1 תגובה
- 395 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9200 לרישונה כאשר הרצתי אותו עם וייס סיטי הוא היה חם כמו לא יודע מה עכשיו הוא בקושי מקורר ע"י פאן קארד האם שווה לי לקנות קירור?
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-