אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אגב הורדתי את התוכנה mbm 5 והוא מראה לי 48 50 מעלות של cpu חשוב לציין שהמחשב עבד רצוף כל הלילה בערך 14 שעות.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חברה אמרו לי כאן שיש לוחות מסוימים שנותנים תוצאות של מעלות לא טובות בביוס שיש להם זיוף בכמות המעלות של המעבד יש מישהו כן שנן לי לינק אבל זה לא הלוח שלי אז אולי מישהו מכיר עוד לוחות כאלה כי נראה לי שהלוח שלי משקר בקשר למעלות של המעבד כי כאשר אני נוגע הגוף הקירור הוא ממש לא חם ואם זה 60 מעלות או 58 אז היתי מרגיש אז האם תוכלו לעזור לי
-
- 13 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות Geforce FX 5600 Ultra של Leadtek,אבל יש לי בעיה המאוורר מוציא 55 דציבלים,שזה קצת הרבה בשבילי,אז אני צריך קירור אחר. יש לי Zalman 80HP על הכרטיס הנוכחי,אבל לא נראה לי שהוא יעבוד טוב על הכרטיס הנ"ל כיוון שלפי מה שהבנתי הסינק הג'נרי של הכרטיס מכסה גם את הזכרונות,והZALMAN לא מכסה אותם אז מה לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קניתי מעבר פנטיום 4 במהירות 2.8C. עם המעבר הגיע מאוורר של אינטל. שאלתי היא: האם צריך למרוח משחה טרמית על המעבד כשמתקינים את המאוורר או שאפשר פשוט ישר להתקין את המאוורר על המעבד? אני כמעט ולא מתכוון לעשות OC למעבד, אולי רק קצת. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז כך כפי שתראו המארז שלי הוא דיי מוד קנוי.... אבל הוא מארז עם פוטנציאל אדיר... אז זו רק התחלה .... מה שעשיתי בינתיים זה: 1. הסתרת ה cd-rom 2. רגליים מפרספקס שקוף (מט) עם לד כחול בוהק בפנים. 3. FANBUS שעוד לא פעיל... (בכללי לד עם 2 צבעים 7V ו 12V וכ"ד...) בתמונות אתם תראו את הרגליים ואת ההסתרה של ה CD (ומצטער על התמונות החשוכות... המצלמה הזו ממש פשוטה ולא איכותית) תהנו!
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני הזמנתי 2 מטר של 1/4" Neon green wire sleeving אם אני לא טועה 1/4 של האינץ 'אמור להספיק ואני מוסיף גם כמה Heatshrinkים השאלה היא איך אני מוציא את הכבלים של המולקס מתוך החיבור שלו? ואיך אני מחזיר אותם?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי amd athlon 1700+ שאני רוצה לעשות לו אוברקלוק (יש לי volcao 11+) אבל העלאת ה- fsb או המכפלה בביוס נעולה. (לוח דפוק) יש איזו תוכנה שאני יכול לבצע דרכה אוברקלוק? או כל הצעה אחרת?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי צריך עזרה קטנה. אני עומד להחליף כמה כבלים במחשב כדי להשיג קירור טוב יותר. אני מתחיל עם החלפת הכבלים של הארדיסקים לכבלים מעוגלים, השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הכבלים? והאם לדעתכם יש עוד כבלים (חוץ משל ההארדיסקים) שכדאי שאני אחליף? חשבתי על ה Antec cobra בשביל ההארדיסיקם...שווה? תודה חברה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי לחנות אלקטרוניקה באיזור ושאלתי כמה עולים לדים כחולים אמרו לי 7 שקל כל לד שזה נראה לי מוזר כי לד רגיל עולה בסביבות החצי שקל
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לו מעבד 2.4 לא C לא מתוכנן ולא היה OC המעבד מתחמם מאוד איזה HSF כדאי לו לקנות ויש לו מגבלה אז בבקשה לא להגזים שיהיה בערך 150-200 שקל
-
- 8 תגובות
- 559 צפיות
-
-
עקב העובדה שבימים אלו אני ואחי יותר ויותר בבית (אני ממתין לגיוס ואחי על הרבה ג'ימלים). חזרתי לי למחשב הישן שלי שמשמש בדר"כ כשרת לרשת הביתית ולשיתוף הקישור לאינטרנט. התקנתי כמה משחקים ישנים וגילית להפתעתי שהם רצים מאוד לאט. זה היה מוזר מכוון שהמחשב ממש לא עמוס ועבר פירמוט כללי לפני שבועיים. אז פתחתי אותו להסתכל והוא היה ממש חם. אז החלטתי למרות שזה מחשב ישן (P2-350, VOODOO3-2000, 160MB-SDRAM) לנסות ולקרר אותו. החלק שהיה הכי חם היה משום מה ההרד דיסק, למרות שבסנדרה הוא מראה ביצועים די טובים. חיברתי מאוורר 80 ממ שיושב באמצע המארז, מקביל לדופן האחורית, וזורק אוויר על ההרד דיסק וזה באמת קירר אותו וגם העלה את הביצועים בקצת. הבעיה השניה שראיתי הייתה שכמעט ואין מאווררים על …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזיכרון: 256MB Samsung DDR PC3200/400 ההיטסינקים: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=916 תואמים? אין בעיה לקנות את זה?
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר קבוצה מהכבלים של הספק ביחד ע"י מחיצה עגולה שקופה מישהו יכול לומר לי מאיפה אני יכול לקנות כאלה?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
ברשותי מארז מסוג CHIEFTEC DX-01BLD blue Tower Case והארדקנו 5. כאשר ההארדקנו מותקן, הוא בולט מעט החוצה לעומת הצורב והסידי רום. האם יש איזה מדריך כיצד אפשר לעשות להארדקנו מוד כדי "ליישר" אותו כדי שיהיה באותו קו עם הצורב והסידי ???
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי אנשים, היום קיבלתי את המוצרים שהזמנתי (בכסף של פרסומות אינטרנט - אפשר להגיד חינם ). הזמנתי: קתודה קרה כחולה - 30 ס"מ (בשביל חבר) מאוורר קתודה UV של 80מ"מ גריל בצורת blade של 80מ"מ 2 כבלים מועגלים אדומים זוהרים ב UV של IDE כבל מועגל אדום זוהר ב UV של FLOPPY. הכל ביחד עלה לי איזה 50 דולר כולל משלוח. מכס לא לקחו : לדעתי יצא זול, בהתחשב שקתודה עולה בארץ 130, כבלים - כל אחד איזה 70... למי שזה אכפת, הזמנתי מ jab-tech.com, המשלוח הגיע אחרי שבוע וחצי. ועכשיו התמונות. המצלמה שלי עומדת למות ככה שחלק מהתמונות לא באיכות הכי טובה... המוצרים שקיבלתי: http://d-game.net/modding/pack.jpg המאוורר: http://d-game.net/modding/fan.jpg תמונות של המארז: http://d-game.net/m…
-
- 49 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
טוב אני מתכוון לעשות איזה מודינג נחמד במארז ואני צריך מעט את עזרתכם.... המודינג שאני מתכוון לעשות הוא: *חלון בצד המארז והתקנת קתודה קרה. *התקנת מאווררים: מאוורר אחד 80 מ"מ בחזית המארז למטה מכניס אוויר מאוורר נוסף 120 מ"מ בצד המארז מכניס אוויר לכיוון המעבד ולוח האם ועוד מאוורר אחד 80 מ"מ למעלה מוציא אוויר שתי דברים נוספים שבסימן שאלה: * צביעת המארז * מערכת שליטה במאווררים השאלות שלי אליכם הם: - איפה ניתן להשיג גרילים למאווררים? (רצוי באזור הצפון - חיפה) - איפה ניתן להשיג קתודה קרה? וכמה בערך היא עולה? (כנ"ל: רצוי באזור הצפון - חיפה) עצות יתקבלו בשמחה!
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסל R9700 PRO של גיגה בייט ,ומעבד AMD 2000 מעליו עם קירור SMART FAN 2 בגלל שהמאוורר הזה חזר כל הרוח החמה עפה על הכרטיס ומחממת אותו מאוד!!! מה לעשות??? וזה עדיף על הקירור של ה- gigabyte ??? Vantec Icqberq 3CCB-A1C VGA/Chipset Cooler?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקרה הספציפי הזה השאלה היא: האם הקירור המצויין אך המובנה של ראדון 9700 (NP) מתוצרת הרקולס (החייתיים עם הכרטיסים שלהם) עדיף, או לא על- Iceberq4 מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
בתוכנה Speed Fan יש את Temp 3 שאין לי מושג מזה וזה מתחמם וחם מאוד. ד"א העלתי סכרין שוט אם הטמפרטורות המחשב כרגע במצב "מנוחה"... הבלטתי את מקור הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
ושתאמר לי האם הטמפרטורה סבירה או לא סבירה... מכירים?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.4C ואני (כמובן איך לא ) עושה לו OC יש לי פחד שאני מאמין שיש אותו לכול ה אנשים פה שהוא הישרפות המעבד אז מה הטמפ' שאבור לעבור אותה כדי שאורך החיים ישאר נורמלי ושהפנטיום הזה לא ישרף?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי להוסיף קירור מהלמעלה של המארז.. השאלה. מה עדיך לי.. 2 מאוררים של 6 ס"מ או אחד של 12 ס"מ?
-
- 13 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה להכין פאן באס אבל יש לי כמה שאלות: 1. כמה W ו V יכול לשאת כל חיבור מולקס? 2. איזה נגד אני צריך בשביל שהוא יוריד לי את המתח מ-12 ל 9 ו-7 אבל שיעמוד בכ 7W (אפשר לעשות דבר כזה של חיבור כמה נגדים?)? 3. האם אפשר להכין פאן באס ל-6 מאווררים? 4. כל טיפ שתוכלו לתת
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
השאלה רצינית (ונראית לי שייכת לפורום הזה) האם זה תלוי במארז ובמאוורר שלו (של הספק) ? ככל שהוא איכותי יותר - האם הוא רועש פחות ? למשל ה - Compucase למיניהם .. התקנתי לא מזמן p4 1.7 (משהו פשוט אפילו לא זוכר איזה מארז זה היה) והמחשב היה שקט מאוד - במיוחד בהשוואה ל - AMD שלי (Thunderbird 1.2 על מארז של A-Open ) מה דעתכם ?
-
- 7 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שוב ושוב אני שומע על הדברים האלה כתחליפים מצויינים ואף עדיפים לרדיאטורים המיוצרים במיוחד לצורך קירור מים למחשב יצא למישהו להתעסק עם אחד ?
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-