אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לעשות OC למעבד. שאני נכנס לביוס אני לא רואה תאפשרות לעלות את ה FSB,אני רואה רק את הטמפרטורות. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איפה עושים? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-M51GM-S2G ד"א יש תוכנה שבא עם הלוח אם שדרכה אפר לעלות FSP ומתחים, אבל אחרי שאני עושה ריסטרט אז הכל מתאפס. תודה לעוזאים
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
זה אותו דבר או שיש הפרשים קטנים?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC לכ.מסך שלי 6600 GT האם שווה ביכלל הוא יכול להגיע למשהו טוב ?!? ואני רוצה לקנות קירור טוב כדי לעשות לו OC אז מישהו יכול להמצליץ לי על משהו חשבתי על ה Zalman Fatality FC-ZV9 הוא הכי טוב שיש ?!
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
משהו יפה ומיוחד כמו גולגולת או משהו מגניב. אם אין בארץ אז חנות שעושה משלוחים לארץ. תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
איזה מהשניים יותר שקט? http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0268-01/cl-p0268-01.asp http://www.arctic-cooling.com/cpu2.php?idx=79&data=2&disc= תודה
-
- 1 תגובה
- 448 צפיות
-
-
אני יודע שהוא לא ממש ocer טוב אבל ניסיתי לבדוק במאגר ההמהרה אבל לא מצאתי מי שעשה לו יכול להגיד לי עד כמה הוא הצליח להגיע? תודה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
האם יש חשיבות ליחס או מה ההבדל מבחינת ביצועים כשעושים אוברקלוק תשכחו מהשאלה הייתי שיכור :-[ כשכתבתי אותה ,אם אפשר אז למחוק אותה.
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, ברשותי מעבד E6600 ואני מעוניין לרכוש גוף קירור טוב מאוד כדי שאוכל להגיע ל-3,8 או 4 ג'יגה הרץ. לפי מה שהבנתי ה-Scythe "NINJA PLUS" 6 Heat Pipes CPU Cooler (להלן "Ninja Plus") הוא גוף קירור שקט יחסית ובעל ביצועים לא רעים בכלל. לעומת זאת הבנתי שה-SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM (להלן "Tuniq Tower") הוא גוף קירור יותר טוב מה-Ninja Plus ומביא ביצועים גבוהים יותר, אבל הבעיה שהוא לא שקט כמו ה-Ninja Plus. אוקיי, עכשיו כדי שתעזרו לי לדעת איזה גוף קירור מתאים לי יותר אז אני אסביר מה הם הצרכים שלי ומתי אני זקוק לקירור טוב ומתי זה לא חשוב כ"כ. אני מעוניין שיהיה לי גוף קירור שמתי שאני עובד רגיל במחשב (כלומר כאשר אני עובד ללא OC, זאת אומרת סתם גולש ו/או רואה סרט ו/א…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
הסתכלתי המדריך שיש באתר אבל הוא מסובך בקיצור המפרט הוא P4 3.0 64BIT 775 Gigabyte GA-8I915P Duo Intel Pentium 4 630, 3015 MHz 512 Kingston DDR2 553 התוכנה בה אני משתמש היא Easy Tune 5 של גיגהבית עכשיו לא כל כך הבנתי מה לעשות ואך לעלות אני משתמש בתוכנה Everest Ultimate Edition ומסתכל בSensor כדי לראות טמפטורה אז אם הבנתי נכון אני מעלה את הFSB עושה GO מחכה כמה שניות ובודק טמפרטורה ומעלה עד מתי שהטמפרטורה מגיע גג ל60? עכשיו ובאיזה תוכנה לבדוק אם הכל יצא טוב? שמעתי על איזה תוכנה אבל אם אפשר הסבר עליה ולינק לתוכנה שתבדוק שהכל טוב וכמה זמן להריץ אותה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
איזה משני גופי הקירור לצ'יפסט האלו אפקטיבי יותר?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי מאורר אחד של הספק שאני לא יודע אם הוא מכניס או מוציא, הוא לא משנה לי ממש. יש לי מאוורר אחד (80 מ"מ) שמופנה כלפי המעבד ומוציא אוויר. ועוד אחד מתחתית קידמת המארז (80 מ"מ) שמוציא אוויר. * יש לי עוד מאוורר של 120 מ"מ ואני לא יודע איפה לשים אותו. איך הסירקולציה?
-
- 1 תגובה
- 390 צפיות
-
-
שלום לכולם הלך לי הVANTEC AIRFLOW כנראה 3 וחצי שנים של עבודה רצופה גמרה אותו אני צריך המלצה לקירור מה הכי עדיף לקנות (הכי שקט) המחשב הזה הולך לשבת בסלון תקציב בסביבות ה 150 שקל הדגם הוא AMD2800 בלי קשר מה אתם אומרים על הדגם הזה לקירור e6300 Scythe SAMURAI (JAPAN DESIGN) אני יודע ה NINJA עולה עליו אבל יש בעיית תקציב
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להסביר איך משנים את OVERCLOK יש TURBO-2 TURBO-3 ואפשרויות לשנות את הפראמטרים רק שניסיתי מצב אולי בMHZ אולי יותר מידי אז התצוגה היתה נכבת כל מספר שניות אולי קבעתי יותר מידי ?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
קודם כל תודה למי שעזר לי בתארד הקודם שפתחתי... יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 GHz של presccot סוקט 478 לוח אם: Asus P4P800 טוב... דרך הביוס נכנסתי ל OC באחוזים. אוקיי העליתי ב- 5%... טוב שמרתי ויצאתי, זה הפעיל את המחשב מחדש, ועכשיו אחרי הקטע של הביוס הופיע לי מסך שחור ואז היה צפצוף אחד וגם היה כתוב משהו על master boot device או משהו כזה... טוב עשיתי ריסט, נכנסתי לביוס והגדרתי שהמחשב יפעל כמו קודם. זה הגיוני שזה לא יתן לי לעשות אובר קלוק של 5% אפילו? וגם היום עשיתי OC לכרטיס מסך שלי... אולי זה קשור איך שהוא? או שזה אולי קשור לזיכרון? יש לי זכרון מאעפן 512 DDR עם 200 MHz. זה בגלל זה? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
מבחינת רעש וביצועים? (שדרוג זה עסק יקר מדי, תנו לי לחזור לימי הP2 כשהכל היה פשוט :)
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הבנתי שאני צריך למרוח משחה טרמית.. איך אני עושה זאת? איפה אני מורח אותה? כמה? וכו'.. ותביאו לי בבקשה קישור למשחה טרמית טובה שאני יכול לקנות.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
זה המפרט שאני קונה: הכרטיס מסך הוא כבר SILENT, כלומר בלי מאוורר אלא צלעות קירור (הלינק אליו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=15260). איך עוד אני יכול לגרום למחשב להיות שקט לחלוטין, שיהיה אפשר לישון איתו בלילה באותו חדר? המארז שלחתי שקט? הספק? המאוורר של הלוח אם? המעבד מגיע עם מאוורר בכלל או שאני צריך לקנות לו בנפרד? או בקיצור, מה אני צריך לקנות\להוסיף כדי שהמחשב יהיה שקט ? עריכה: עכשיו רואים את המפרט.
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי כרטיס מסך SAPHIRE X850XT מגיע עם הכרטיס תוכנה שנקראת TRIXXX אני שם אותו על SILENT או סטנדרט ופתאום צצות לי כל מיני הודעות שהליבה נורא חמה והיא מגיעה לטמפרטורה של 80 מעלות
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה FAN SPEED והיא אומרת לי דבר כזה TEMP1 38 TEMP2 42 TEMP3 -38 (זהו מינוס באמת) HDO 38 FAN1 0 RPM FAN2 5200 RPM FAN3 0 RPM עכשיו אני רוצה לדעת איזה מאוורר עושה לי רעש 5200 RPM זה די הרבה סיבובים. אני חושב שזה של הכרטיס מסך אבל אני לא יכול לבדוק. אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול להגיד מה זה FAN2 בבקשה להגיד לי. (סביר להניח שזה לא הספק כי כשאני מוריד את הסיבובים בתוכנה אז הרוח של הספק נשארת אותו דבר ) יש איזה לוחות שהמדי טמפ' שלהם דפוקים, לי יש ASUS P4P800
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
קודם כול: איך אפשר לדעת מה הטמפרטורה של הזיכרונות (DDR?) כי יש לי אוורסט ולא רשום שם... ויש את הסוג הזה של הקירור לזיכרונות: Thermaltake Copper Memory Heat Spreader ממה שהבנתי זו חברה טובה לקירור וזה אמור ליהיות דיי טוב...מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
יש לי משהו מאוד מוזר מאז שקניתי את המחשב בנוגע לטמפטורה ומתחים של המעבד שלי (3800X2). כשאני מפעיל את PC Probe הטמפרטורה שמה היא 45-50 והמתח של המעבד 1.38. כאשר אני נכנס לאוורסט ---> SENSOR, לא מופיע לי הטמפ' של המעבד ואם היא מופיע אז התוכנה מזייפת משום שרשום 3-6 מעלות. המתח של המעבד באוורסט 2.26. כאשר אחרי הפעלת אוורסט אני מפעיל את PC Probe, הטמפרטורה שם צונחת ל- 25-28 מעלות ומתח עולה ל- 2.44. כאשר אני מפעיל את cpu-z, התוכנה אומרת לי שהמתח 1.35. מישהו יכול להסביר לי את הדבר הזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 437 צפיות
-
-
שלום, יש לי מעבד : Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz Northwood עם קירור סטוק שמגיע איתו... השאלה שלי, ואולי מישהו מכיר את המעבד הזה היא עד כמה נאי יכול להגיע לאובר איתו עם קירור סטוק? דרך אגב יש לי זכרונות רגילים של קינגסטון 256*3= 768 ולוח אם Gigabyte GA-8ST800 תודה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
שלום, יש לי קורנרו 6300 תוכנת הלוח GIGABYTE-P965-S3 מראה לי שמהמעבד על 27 עמלות ואוורסט מראה לי על 37/39 איזה נכונה ומה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
מישהו יודע אם שווה לקנות את זה? אם זה באמת עובד? http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=SB-F2&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286&aff=Zap
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב חדש ואני מעוניין בויסות אוטומטי של מהירות המאווררים בהתאם לטמפרטורה. ממה שראיתי יש לי שתי אפשרויות: פאנל שליטה או מאווררי smart fan. אז קודם כל, מה עדיף לדעתכם מבין שתי האפשרויות ? שנית, אם אני הולך על smart fan, אז באתר של tt וגם אצל התואמים למיניהם כתובים רק שני מצבים (למשל 1300 RPM ב 20 מעלות ו 4600 RPM ב 50 מעלות). אז האם יש למאוורר הזה רק שתי דרגות פעולה או שיש גם מצבי ביניים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 431 צפיות
-