אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
המפרט של המחשב בצד של המשתמש שלי. האם בסדר לעשות לו OC ולאיזה חלק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
כותרת? עריכה: אופס נא להעביר לאוברקלוקינג וקירור
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
האם OC המאלץ מצב אסינכרוני הוא יעיל עבור המחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Geforce 8800 GTX ואני רוצה לעשות לו OC כי שמעתי שזה גורם לו לעבוד יותר טוב... אני לא מעוניין להרוס את הכרטיס מסך שלי או משהו כזה אז אם מישהו מבין ויכול לעזור לי שישאיר הודעה פה.. אם צריך איזושהם פרטים תגידו לי אני יביא.
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
היי! ניסיתי כבר פעמים רבות לבצע OC והדבר אף פעם לא צלח לי, כל פעם הBIOS חזר להגדרות ברירת מחדל אוטומטית, עכשיו שחיברתי את המחשב לטלויזית LCD אני רוצה לשדר תכני HD ונראה שהמעבד מתאמץ ואפילו יש לאגים מידי פעם, הייתי רוצה להעיץ את המערכת כמה שניתן. מישהו יכול איכשהו לעזור לי? נראה לי שאחת הבעיות שהOC לא עובד כמו שצריך זה ה4 סטיקים שיש לי בזיכרון ולא 2*2. המון תודה מראש לכולם!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע כבה המחשב בביתי, גיליתי שטמפ' המעבד הרקיעה שחקים (90 מעלות) למרות שמאוורר המעבד ויזואלית עובד. רכשתי מאוורר מסוג Asus star ice והתקנתי אותו, אך נראה לי שיש לי בעיה. המאוורר אכן הוריד את הטמפ' של המעבד (Pentium D 2.8Ghz) לכ-30 מעלות אך הוא מסתובב במהירות המקסימלית שלו ולא משתנה אוטומטית. המאוורר המקורי של אינטל מחובר בקונקטור 4 פינים ואילו למאוורר יש רק 3 פינים שאותם חיברתי לאותו חיבור בלוח האם (Asus P5LD2-VM) של cpu fan. המאוורר החדש מגיע גם עם שליטה ידנית של נגד משתנה אך אין לי מושג איפה להתקין אותו, אנא עזרו לי, אשתי מתחרפנת מהרעש ומוציאה עליי את העצבים
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אני צריך מאוור לAMD 2200 בלי אוברקלוק. המאוורר הסטנדרטי ישמור אותו בטמפרטורה נורמאלית או שצריך לקנות מאוורר? ואיך הוולקנו 7?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
ביצעתי OC למערכת ובדקתי ב Sandra. תוצאות GIPS דיי מרשימות (יותר טוב מ 975) אבל התוצאות GFLOPS דיי עלובות - פחות מהתוצאה המקורית של 860.. למה זה? איך אני משפר את GFLOPS ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
מה טוב יותר מבחינת ביצועים??? יש לי מחשב: 2.4C ASUS P4P800 2X256MB של היניקס DDR400 בסטוק הזיכרונות פועלים בתיזמונים של 8 3 3 3 אך ניתן גם להפעיל אותם בתיזמונים של 6 3 3 2 ע''י תוספת מתח קטנה וכל זה בהמהירות של ה400MHZ בנוסף ניתן גם לעשות OC ולהפעיל אום ללא בעיות בבאס של 250MHZ אבל בתיזמונים גבוהים של 8 4 4 3 אני עושה OC ל3000 MHZ ואני יכול ליבחור שהזיכרונות יפעלו ביחס ישר בבאס של 250MHZ כלומר 500 MHZ ובתיזמונים של 8 4 4 3 ו אני גם יכול ליבחור ביחס של 4\5 ואז הזיכרונות יפעלו בבאס של 200 ובתיזמונים של 6 3 3 2 מה יותר טוב מבחינת הביצועים ???? תיזמונים נמוכים או מהירות גבוהה??
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ב newegg מעבד 1600X . רק לא סמתי לב שמעבד מגיע בלי קירור סתוק אף פעם לא השתמשתי עם קירור שלא סתוק ומחפש המלצה מה כדי ועדיף עד 150 ש"ח , אפשר מאמזון לא מתכוון לעשות אוברקלוק תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כול: איך אפשר לדעת מה הטמפרטורה של הזיכרונות (DDR?) כי יש לי אוורסט ולא רשום שם... ויש את הסוג הזה של הקירור לזיכרונות: Thermaltake Copper Memory Heat Spreader ממה שהבנתי זו חברה טובה לקירור וזה אמור ליהיות דיי טוב...מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 402 צפיות
-
-
משהו מוזר קורה למעבד (Q9550) לפני כמה חודש עשיתי את ה OC שלי יציב ל 4 GHZ וכניראה בגלל הקיץ הוא נהיה כבר לא ממש יציב הטמפרטורות הגיגו ל 74 מעלות ובבדיקות יציבות אחרי כמה שעות המחשב ריסט את עצמו עכשיו לפי הנסיון שלי ריסט = חסר מתח נתתי עוד 2 קפיצות ב VCORE ל 1.45 (1.424 ב וינדוס) ו עוד 2 קפיצות בגשר הצפוני עכשיו איך זה הגיוני שהטמפרטורות יותר נמוכות ? ועם המתח הזה בכלל בריא למעבד ? או שפשוט להוריד את מהירות השעון ולתת מתח יותר נמוך ? תודה
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אהלן, ל-C2D שלי אני מודד טמפ' בעזרת REALTEMP, האם זה מתאים למדידה גם לPRESCOTT או שEVEREST יתן גם תוצאה מדויקת? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי אתמול התקנתי תוכנה שנימצאת בתקליטור של לוח האם זיגבייט , שבא אפשר לעשות אובר קלוקינג למעבד דרך תוכנת הפעלה XP , לא דרך הביוס . הצלחתי לקבל 2100 GHZ במעבד (AMD3800) עוד 10% , הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי 8230 נקודות במקום 7632 במהירות סטוק. אבל שהעלתי ל2150 כל המערכת קרסה , האם זה אובר קלוקינג תקין דרך הXP? רוני
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
2.666 Ghz 512 ram DDR 333 A-DATA GF 5500 128 ram 64 bit m.b ASUS 800 משהו אם אני יעשה למעבד ולכרטיס מסך o.c מה יצא לי ממנו
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום מהתנסות שלכם אוברקלוקרים איזה כרטיס מסך הוא טוב לאובר קלוק מחפש דגם טוב גם Ati וגם Nvidia.... מקווה שזה מתאים לפורום הזה ולא לכרטיסי מסך
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אוקי קודם כל אני יגיד לכם כך: המחשב שלי ישן-מלפני בערך 6 שנים אבל תאמינו לי הוא אחד המחשבים הסוסים שראיתי שנישארו חיים D: למרות כל זאת לא הצלחתי כמעט בכלל למצוא עליו מידע באינטרנט.. (בטח מרוב שהוא ישן) וחוץ מזה קונים לי מחשב חדש ליום הולדת כנראה עם המעבד החדש שיוצא בינואר: Intel Core 2 Extreme QX9770 ובקיצור מחשב סוס בבערך 6500 ש"ח אבל בכל מקרה הייתי רוצה להבין בכללי איך לעשות OC קראתי את כל המדריכים באתר הזה.. (HWzone) והבנתי את הרוב (חוץ מזה שאבא שלי עזר לי קצת להבין) יש לי את התוכנות: CPU-Z WCPUID EVEREST RivaTuner ATITool ככה שאין לי בעיה לבדוק דברים בקשר לOC אבל הבעיה העיקרית שלי היא שהבנתי על פי מדריך שלכם שאפשר לשנות את היחס בBIOS אבל לא מצאתי איפה.. וחוץ מזה על פ…
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
משום מה למרות שאני קובע מכפל של 20 בביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב הוא קופץ ל21 יש למישהו רעיון? אגב, כאשר אני חוזר לביוס אני עדיין רואה מכפל 20, אחרי ריסט במסך ה BOOT מופיע מכפל 21. רק ב ORB של VANTAGE מופיע מכפל 20 עריכה: מסתבר שזה קורה בגלל הturbo boost ... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום ברשותי המעבד הבא : AMD FX-8310 3.4GHz לוח אם: GA-990FXA-UD3 ספק : CORSAIRE 850 מחפש זיכרונות מתאימית.האם יש צורך בזיכרונות מהירים יותר מ 1600?
-
- 1 תגובה
- 5.9k צפיות
-
-
רציתי לעשות אוברקלוק למעבד , ורציתי לדעת על כמה מומלץ לשים וכמה ואיך להוסיף וולטז'
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
שלום לכולם...בתוכנה cpuz זה מראה לי שהמתח כל שניה קופץ מ1.36 ל1.43 זה אמור להיות ככה? אולי הספק לא יציב? http://img359.imageshack.us/img359/7051/12420547fi2.jpg
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אהלן אנשים. כמוכם, גם לי היתה המון התלבטות על קירור למחשב החדש שלי. הרי קניתי מחשב חדש, אז בא לי להחליף הכל וגם כי הדור החדש של אינטל מתחמם מאד אז הכל נראה הגיוני שאני אעבור למים... לא בדיוק. יש קירורי אוויר מצויינם אבל אם בכל זאת תרצו מים, אני חייב להגיד לכם שכדי שתתרחקו מדגמי H80/H100. קיימת תקלה ברמת היצור באחד מהבאצ'ים הגדולים שלהם. אני נתקלתי בזה. מדובר ברעש נורא שמגיע מהמשאבה בגלל שהמשאבה קיבלה 12.096volt במקום 12.00. זאת לא בעיה של ספק כי כל הספקים לא מדייקים במתח. זאת בעיה בתכנון של המשאבה. קורסאייר ידועים בשירות לקוחות מצויין ותוך יומיים קיבלתי מערכת קירור חדשה שעברה טיפול למניעת התקלה מבלי להוכיח תאריך רכישה, קבלה או כל דבר אחר. הם מאד טובים בלהחליף מוצרים וגם ל…
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
יש לי מארז COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU יש מאוורר מקדימה שמכניס אוויר (שבתכלס אני בקושי מרגיש את האוויר שהוא מכניס והוא על 100 אחוז)ומאוורר מאחורה שמוציא הטמפרטורה של הלוח אם היא 46 במנוחה שזה לא ממש גבוהה אבל מפריע לי! מה שאני רוצה לעשות זה להוסיף מאוורר בדלת למטה(זה המקום היחידי בדלת כי יש לי טוניק....)והמאוורר יהיה שחצי ממנו מתחת לכרטיס מסך 8800 וחצי מעל בין הכרטיס מסך לטוניק וככה הוא יזרוק אוויר על הצ'יפ עכשיו השאלה שלי זה האם זה ישפר בכלל את הטמפרטורה או שזה רק יהרוס את הסירקולציה? ואיזה מאוורר הכי כדאי לקנות? תודה
-
- 1 תגובה
- 447 צפיות
-
-
באובר קלוק עם לוח dfi שאני מתכנן לקנות ביחד עם venice חדש, שמעתי שיש להם ציפ נחמד אבל שכחתי את השם טיפה חסר לי כסף לזכרונות חדשים,מי שמכיר את הציפ יכל להגיד לי בערך עד כמה אני אוכל להגיע איתם? (באס) אגב למי שישאל זה ddr400
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-