עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by zachbachar,

האם צריך לקנות קירור לכ.מסך הנ"ל...? הקירור שהוא מגיע איתו טוב/שקט....? ד"א אפשר לעשות לכ.מסך הזה OC ??? תודה..!

• 3 תגובות
    • 421 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNVARSHDCA&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698 אתר החברה: http://www.evercool.com.tw/products/shdc_a.htm מה אתם אומרים ? המוצר הזה נחוץ ? עולה רק 40 שקל... באתר החברה רשום שהרעש הוא קטן מ26 דציבל... שזה יותר שקט מההארד דיסק עצמו (WD).. אני אישית בחיים לא נתקלתי או שמעתי על בעיות חימום של הHDD :s05:

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by Akunhmnj,

אהלן, אני בזמן האחרון סורק את הפורם כדאי להבין איזה מפרט להרכיב לעצמי ועלתה לי שאלה קטנה. בכל המפרטים שהרכיבו לאנשים שביקשו תמיד שמו להם קירור למעבד (לרוב הkatana). עכשיו השאלה היא כזו, האם הi5 2400 באמת צריך קירור? ראיתי שלרוב שמים את הקירור ל2500 ומישהו זרק שאם לוקחים את ה2400 אז קירור הוא לא כזה נחוץ. חשוב לציין שהמארז הוא aurora של ג'יגבייט ולא מתוכנן O.C.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני קונה קירור בסביבות ה120 שקל מנעה ביחד עם המחשב. בגלל שהסטוק של הI5 לא כל כך מתאים החלטתי לקחת קירור פשוט רק מנועה. בגלל שהקירור היחיד שמתאים לתושבת 1156 עולה 270 שקל ואין לי צורך בו, החלטתי לקחת את זה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5925 עכשיו אני צריך קירור נוקטואה פשוט שיתאים למתאם לתושבת 1156. תודה לעוזרים מראש!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by Schaap,

באופן כללי לגבי המותג, ובאופן ספייציפי הדגם הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5014 תודה

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by 11GnR,

קירור מכאן בלבד http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_934 איזה קירור מומלץ עד 150 שקל? (אם ממש שווה אז חריגה עד 200, אבל לא סתם)

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  7. Started by shualy,

מה המערכת קירור פאסיבית הכי משתלמת למעבד הספציפי הזה? עניין האוברקלוקינג לא מעניין אותי אז אשמח להמלצתכם. אני משתמש במחשב ב99% מהזמן לפוטושופ אם זה משהו שצריך לקחת בחשבון. בברכה, אורי

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by RUONXHEV50,

מה הקירור הכי טוב לI7 920???

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  9. Started by shibby15,

אני מחפש איזה היט סינק טוב ללוח אם שמתחמם לי בטירוף, מה יש לכם להמליץ??

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by matanyaniv,

אני קונה מחשב חדש ורוצה לעשות בו קצת OC הבעיה היא שאני לא בטוח עם הקירור יספיק: למעבד: Thermal Take Volcano 11+ המארז הוא Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower [במארז יש מקום ל5 מאווררים, הוא בא עם 3 מאווררים(אחד מהם מאיר בצבע כחול) והוספתי עוד 2 מאוורריםVantec Uv 80MM Case Fan Blue] האם הקירור יספיק?

11. Started by compman112,

שלום אני מחפש לחבר קרור למעבד+כרטיס מסך בשביל OC התקציב בסביבות 300-400 תודה

• 6 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by nizans,

אני מתכנן לעשות OC לE6600 אני רוצה להגיע איתו לסביבות ה 3.2 יש לי קירור סטוק עכשיו והטמפ בReal temp היא 40~ במנוחה אני מחפש המלצה לקירור בסביבות ה250 שקל שאני יוכל לעשות איתו OC. תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Drogba,

אני צריך קירור למעבד אינטל (פנטיום כפול ליבה 2.66 GHz ) טווח מחירים : 100-130 ש"ח . לOC קליל . תודה

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  14. Started by The_overclocker,

במסגרת שיפור המחשב שלי (סוף סוף!) אני רוצה להחליף את ההיטסינק הג'נרי במשהו נורמאלי.. מצאתי את זה http://www.xpcgear.com/cnps6000cu.html של זלמן, הוא אמור לתת קירור שקט ואפקטיבי אך האם הדבר נכון ?, ןאיך הוא בנוגע לOC ? ושאלה ממש חשובה:היטסינק סוקט 370 של פנטיום 3 מתאים לסוקט של מעבד AMD ולהיפך ??? תודה על התגובות !! סוף סוף אני הולך להוכיח את הניק שלי ;D

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Stick2it,

שלום לכולם, רכשתי את הלוח p35-DS4 של ג'יגה בייט (rev 1.0) ועכשיו אני צריך להתאים לו קירור. אני מאד מעוניין בmaxorb של TT אבל לא יודע אם הוא יתאים ללוח, מישהו התנסה בשילוב הזה? תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by EliranB,

איזה קירור נחשב טוב היום לתושבת S775 עד 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  17. Started by XGALX,

מה יותר טוב מבין השניים והאם היותר טוב הוא גם משתלם לקנייה... עד כמה ההבדל משמעותי ? משמעותי מספיק לשלם יותר? (לא בטוח שיהיה OC) Thermaltake Mini Typhoon - Value Pack CL-P0343 ¤209 *או* Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤123 ??? עוד הצעות לקירור עד 200 יתקבלו בברכה...

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by Vidati,

אני מחפש קירור למעבד שלי שישאיר אותו קריר גם בימי הקיץ החמים שלנו. אין לי ממש תקציב מוגדר אבל בגלל חוקי הפורום רשמתי 400 שח שזה מכובד לקירור למעבד. אז איזה קירור הכי טוב כיום? אני יודע שיש את הביג טייפון אבל האם יש יותר טובים? של זלמן אולי. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by reviZor,

שלום אנשים אני מודע שהנושא על קירור לQ6600 נתחן כבר אבל יש לי שאלה והיא: האם הקירור MUGEN2 יכנס לי לתוך המארז? המארז שלי הוא ‏Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan אני מתכנן לעשות OC ל 3-3.4GHZ אז אני רוצה להפתר מהקירור סטוק לפני שאני יתחיל אם הOC אם יש לכם הצעות לקירור אחר בטווח של 200 ש"ח להציע אני יותר מישמח. תודה מראש. נ.ב את שאר המפרט אפשר לראות בצד.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

אני מתכנן להגיע לoc של 4ghz. אני יכול להשתמש בקירור סטוק שמגיע? אם לא, איזה קירור אני צריך לקנוות? הזול והמשתלם ביותר..

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  21. Started by yz101,

מדובר במעבד E2160 בOC ל3GHZ. (המפרט הראשון במפרטים שלי). התרשמתי בעיקר מ2 גופי קירור: 1. ARCTIC COOLING FREEZER 7 PRO. 2. OCZ VANQUISHER. אולי יש אופציה עדיפה? השקט מאד חשוב פה.

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  22. Started by blade runner,

על איזה קירור היתם ממליצים ל לsocket 1366 תקציב 200-300 לא הולך לעשות אוברקלוק רציני אם בכלל מחפש משהו עם התקנה פשוטה יחסית, כלומר בלי מתאמים ובלי צורך לפרק את הלוח אם.

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by Nasok,

צריך קירור עד 250 שקל לכרטיס המסך שנתתי.

• 10 תגובות
    • 562 צפיות
  24. Started by GREED,

אני שוקל להחליף את הקירור לכרטיס הכרטיס הוא SAPPHIRE X800GTO pci-e התקציב באזור ה250 שקל איזה קירור הכי מומלץ? תודה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by AloN(-)KiLLeR,

מחפש קירור שקט ויעיל שיביא אותי לאוברקלוק הכי טוב שיש לכרטיס הזה X800GTO2. מה כדאי לקחת?

דיונים חדשים בפורומים