אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להחליף את הקירור של הצ'יפ.אבל מה שקורה זה ש"החכמים" ב-GB לא חשבו שאם יש כרטיס ארוך אז הוא יושב בדיוק(!!) על הצ'יפ! השאלה שלי היא האם יש פיתרון?ומה קורה אם ח"וח הוא ישרף?מה אז?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 667@750... אין לי תקציב גבוה אבל תנו לי מה שיש...משהו שיקרר טוב אבל לא צריך משהו כמו הוולקנו 7+ יש לי היטסינק+מאוורר שבאו איתו הבעיה שהטמפ' מאוד גבוהות...
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני קונה מחשב מבוסס Q6600 ויש לי מספר שאלות על הקירור שלו. אמנם הבנתי שמדובר במעבד חם, אבל אני לא מתכנן כרגע OC בכלל כך שנראה לי שגם בעומסים של קידודים ורינדורים הקירור סטוק יחזיק מעמד מבחינת טמפ' (אני צודק ?). השאלות שלי הן בעיקר לגבי רעש, האם המאוורר המקורי רועש מאוד ? אני קצת לחוץ בכסף, כך שחשבתי לא לקנות כרגע מאוורר תחליפי אלא לראות אם הרעש של המקורי מטריף אותי או לא. האם אצטרך לפרק את הלוח מהמארז בשביל זה או שיש אופציות אחרות ? אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד בנושא... תודה
-
- 3 תגובות
- 452 צפיות
-
-
קירור ל-Q6600 - LGA775 מפלונטר , לשימוש רגיל - איזה הכי משתלם ? עדיף שלא יעבור את ה-100 ש"ח ושיהיה שקט , אם אפשר . תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני כנראה הולך לקנות 1950XT http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102082 לפי הביקורות שקראתי שם הוא חם ועושה דיי הרבה רעש והרבה המליצו שם לקנות קירור אחר למאוור. הכרטיס הולך להיקנות מNEWEGG (הMail-In Rebate זה דבר ענק, צריך כאלה בארץ), ואני רוצה גם לקנות משם קירור אז המלצות אם אפשר דרך אגב, ההMail-In Rebate לא תקף לקירור מכיוון שמותר להשתמש בזה פעם בקנייה ופעם אחת לכל בית (וקשה לי להאמין שאני צריך קירור כל כך חזק שההMail-In Rebate יהיה יותר מ30$). תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מעבד 2500K לוח ASUS P8P67 שקט לא חשוב. המחשב בכל מקרה קודח ואין לי בעיה עם זה. מתוכנן OC בינוני הייתי אומר.. שיהיה מKSP בבקשה.. חשבתי על MUGEN 2\YASYA.. יש עוד אופציות? אם לא, איזה מבניהם עדיף? (לMUGEN יש בעיה עם הפלטה האחורית על כמה מלוחות אסוס לפי מה שקראתי וצריך לקנות פלטה ספציפית).
-
- 32 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום האם המעבד הנ"ל מצריך קירור מעבר לסטוק של אינטל? ובאופן כללי האם מעבדים מהדור האחרון שאינם K מצריכים קירור מעבר לסטוק?
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
מחפש קירור למעבד הנ"ל בתקציב של עד 400 שקל. הכי חשוב זה שקט, (הספק כח של המחשב הוא ללא מאוררים) אפשרי גם קירור מים... יש לי בראש את זה Corsair Hydro H60... האם יש קירור אוייר שקט ממנו? האם הוא בכלל שקט?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הקירור סטוק במחשב השני (P4 2.8 Northwood) לא מספיק, המחשב נכבה מידי פעם מהחום, איזה קירור כדאי לקנות? משהו מינימלי, אין שם OC.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שלום, האם ה גוף קירור הזה Accelero S1 Rev.2 + Turbo Module יכול להתאים לכ. מסך HD4850? ואם לא יש קירור אלטרנטיבי בתקציב 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אחרי מימוש אחריות של ה4830 שלי, קיבלתי sapphire 4850 עם קירור סטוק. אומנם שדרוג לא רע אבל הכרטיס הזה חם מאוד לעומת הקודם והורס לי את האוורור שבמארז. חבר שכבר לא צריך את הקירור הנ"ל הציע לי אותו במחיר מאוד זול (כולל מאוורר Scythe S-Flex 1600rpm). רק צריך להתארגן על פדים טרמים בשביל הספיירים (שממה שהבנתי די קשה למצא פדים בארץ. איך הקירור הנ"ל לעומת קירורים חדשים המוצעים כיום בשוק? טווח המחיר עומד על מקסימום 150 ש"ח שקט הוא אופציה שאני לא ממש רוצה עליו.. תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
6200 AGP הוא כרטיס מעולה במיוחד ביכולות האוברקלוק שלו, ופתיחת הצינורות הבטוחה, לפי כל המקרים ששמעתי ושלי... לרוע המזל, קירור הסטוק שלו הוא בינוני+ ולכן לא ניתן לנצל עד תום את יכולות האוברקלוק שלו. אני מחפש כבר די הרבה זמן קירור אליו, אך ללא הצלחה... אשמח להצעות, מענות, הערות הארות וכמובן לקירור עצמו....
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 6600 כמו שכתוב למטה בחתימה והוא מתחמם.. 57 במנוחה 70+ יציאה ישר אחרי משחק רבע שעה אני רוצה לקנות קירור או סיילנסר או זלמן כנראה אבל איזה הכי טוב? אם יש אופציה אחרת גם תודה
-
- 9 תגובות
- 579 צפיות
-
-
חבר שלי צריך קירור ל6600 (לא GT) של לידטק (הוא רוצה OC כבד) וכמו שכבר אמרתי זה כרטיס AGP התקציב - כמה שיותר זול שיהיה יותר טוב מהסטוק.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום, יש לי E6600, אני רוצה להחליף את המאורר שבה איתו למשהו יותר טוב כדי שאני אוכל לעשות לו OC ל 3.2GHZ ומעלה.. יש לי תקציב של 250 ש"ח לזה. חשבתי על אחד מהשלושה האלה, איזה אתם ממליצים לי?: 1. 3D Rocket II GH-PCU23-VE של Gigabyte. Thermaltake TMG i2 .2 .Zalman 9500.3 של זלמן איזה אתם ממליצים? ואיך אלה לאומת הV1 Copper 110mm Blue Led CPU Coole של TT? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הקרורים האלה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=37 http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=149&code=013 אני צריך את הקרור ל OC
-
- 11 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום חברים כרגע עם 6700k לוח asus z170-a. אוברקלוק של 4.5 GHz על 1.328 V . בבדיקת מאמץ לצערי עובר את ה85 מעלות ונושק ל90. נבדק ב aida64 + realbench אני כרגע עם קירור arctic cooling i32 בתוך מארז nzxt s340 עם 2 מאווררים fq141 מקדימה [140+140] ושתי מאווררים שבאים עם המארז אחד למעלה אחד מאחורה. מצד אחד אני בעיקר גיימר ו4.5 GHZ זה די והותר בשבילי, מצד שני.. לא אתנגד ל4.7 או 4.8. noctua לא על הפרק מסיבה אחת- הם מכוערים בטירוף. האופציות ששקלתי הן Phanteks ph-tc12dx שחור-לבן שלייבא דרך אמאזון יעלה כ300 ש"ח אולי קצת פחות. אופציה שניה Corsair H115i בארץ עם 5 שנות אחריות במחיר של 720 ש"ח, שזה לא זול בכלל אבל יודע שזה הthe best מבחינת ביצועים. …
-
- 25 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אהלן שבוע הבא כנראה אני קונה 6800 של MSI תמליצו על קירור טוב בשבילו עד 200 שקל כולל משחות ודבקים ולאדע מה...... ואם אפשר הסבר איך מחברים את זה כי אין לי שמץ.... תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אז ככה אני לא יודע מה לקנות... חשבתי על VF900.... מה עם הפתרונות של AC?... איך הVF700 ביחס אליו?? יש חברה בשם PRIME COOLER שמייצרת קירורים כמו של זלמן בדיוק....מה אתם אומרים...(יש להם VF700 AL....) קיצור מה הכי טוב והכי שקט...
-
- 10 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי HTPC עם מעבד 775 וקירור מקורי של אינטל שנוקה ושומן אין-ספור פעמים ונשבר לי ממנו. אני מחפש קירור בעד 200 ש"ח שהדרישה העיקרית ממנו היא שיהיה שקט. עשיתי כמה חיפושים, אבל רוב מה שמצאתי זה גופי קירור גדולים, שלא נראה שאצליח לדחוף לתוך המארז שלי(DVINE 5)... אשמח לשמוע המלצות.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז מה דעתכם על הקירור Noctua NH-U9B SE2? http://www.noctua.at/main.php?show=productview&products_id=32&lng=en הקירור אמור לשמש אותי למעבד הנוכחי (775) ולהוות לקירור למעבד שיבוא בעתיד כניראה 1155.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן (~2006), שכמו נבנה כדי להרעיש... פעם בכמה זמן נמאס לי ואני מנסה להשתיק אותו טיפה. פעם קודמה התקנתי מאוור נוקטואה 80 באיוורור האחורי, והוא שקט וטוב לו. אבל כל העסק עדיין רועש מאוד. קירור המעבד כרגע זה זלמן, לדעתי 7000. ועצירה שלו מפחיתה את הרעש מאוד מאוד (את הספק החצי גנרי אני כנראה כבר לא אחליף...) הייתי מעוניין בהצעה, לא יקרה מדי לתחליף שקט. רצוי כזה שבבוא היום יוכל להתחבר על תושבת מודרנית (נניח 1155) ראיתי של arctic cooling יש כמה זולים (alpine למינהם סביב ה60 ש"ח) ופריזר סביב הכפול המעבד הוא סוג זה או אחר של E, שלא אמור לייצר חום. אשמח לעצה טובה, או לפחות לדיעה האם שווה להכפיל את הסכום בשביל הפריזר בהתחשב בכך שכל דציבל נשמע היטב. תודה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש איזה קירור אויר ששווה לקנות ומתאים ל7800GTX ? שמעתי שיש קירור חדש של THERMALRIGHT בדרך אבל נראה לי הוא לא מתאים ל7800GTX
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הAccelero X1 מתאים לו? ואם כן אז כדאי לי להתקין עליו? או שהקירור שלו מספיק לאוברקלוק חביב?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-