אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש קירור כי אני שוקל לעשות OC באופן יותר קבוע. המפרט <- מופיע בצד והקירור שמותקן כרגע - EVERCOOL SHARKS. הדרישות: מחיר עד 200-250 ש"ח , אפשר להזמין מחנות בארץ. הרכבה באמצעות קליפ ללא פירוק לוח האם (קירור שדורש פירוק לוח אם לא בא בחשבון) השאלה , האם אני ארוויח באמת בקירור? והאם בגלל ההתאמה לתושבת זה יתאים גם למעבדי פנום אם אני אחליט לעבור אליהם? בינתיים שמתי עין על הSCHYTE INFINITY בתור המתמודד המוביל. כרגע הקירור הנוכחי במארז הוא 120מ"מ קדמי של SILVERSTONE 80 מ"מ של סילברסטון בתוך המארז שמאוויר אוויר על הCPU COOLER 120 מ"מ של EVERCOOL EVERGREEN ביציאה מהמארז. הטמפ' כרגע בIDLE הם סביבות ה40 , אבל כל שימוש קליל במחשב מעלה לסביבות ה50. במאמץ הטמפ' סביבות ה65 …
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם ישנה אפשרות של קירור יתר למעבד? בעזרת איזה כלי ניתן להגיע לטמפ' כל כך קרה? (הבנתי שאפשר להגיע אפילו ל 36C-) מה השיא שמישהו הגיע אליו אי פעם? והאם באמת אפשר להתקין מערכת קירור המבוססת תעל חנקן נוזלי והאם הוא יותר יעיל ממערכת קירור עם מים? אשמח לראות גם תמונות =] הרבה שאלות =] תודה רבה לעונים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מארז של טרמאלטייק מסוג 2 XSAER ואני רוצה לעשות לו מוד קטנטן אני רוצה לבנות לו עוד חלון נוסף (להעתיק את הצורה שלו ) ובמקום לקדוח קדח בקוטר 80 מ"מ למטה אני אקדח אחד ענקי בקוטר 120 מ"מ באמצע (ליד הקייג' הראשון מלמעלה )ואני אשתמש בחלון הזה כשאני אעשה OC חזק במיוחד מה אתה אומרים יכול להיות מצב שהטמפ' תעלה מזה? :
-
- 10 תגובות
- 927 צפיות
-
-
האם יש טמפרטורה שהיא יותר מידי נמוכה למעבד, לכרטיס מסך וכו'?
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
טוב, אז לכבוד הרס המאוורר של הכרטיס מסך שלי- אני עושה קניות למחשב... טוב אז קודם - איך זה נהרס, יש לי עכשיו הרבה שיפוצים בבית ומסתבר שיום אחד מישהוא שכח לכסות את המחשב כדי שלא יכנס אבק... אז המחשב שלי התמלא באבק... במיוחד הכרטיס מסך- ואז אני מקבל התרעות על החום בכ.מסך ובלאגן ומגלה - המאוורר לא עובד- טוב הוא מלא באבק- אז נוציא את האבק... אבא שלי עזר לי ו5 כנפיים של המאוורר נשברו :-\ אז לכבוד זה- אני קונה היטסינק חדש לכ.מסך ובאותה הזדמנות פירקתי את כל המחשב(כי הוא היה מלא אבק) וניקיתי וגיליתי שהמשחה הטרמית על המעבד שלי כבר ניהייתה פירורים ובעעע... אז אני צריך גם משחה טרמית, ואם כבר באותה הזדמנות אולי אני אבנה איזה פאנבאס ויוסיף איזה 2 מאווררים... אז- השאלות: 1- איזה קירור…
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני צריך קירור למחשב דחוף , אני כבר מפחד לשחק בגלל שהמעלות של הכ.מסך מגיעות ל95! במנוחה 60~67 בminecraft מגיע לי ל95 אז אני בכלל מפחד להיכנס למשחק אחרים.. הכונן הקשיח על 36 יציב.. מעבד [נראה לי שזה זה] tmpin0 41C tmpin1 39C tmpin2 34C אם צריך תמונה מHWMONITOR אז תגידו אם צריך.. עדיף מאוורר למארז בכללי או רק לכ.מסך? לא הצלחתי להעלות תמונות של המארז לאתרי העלאת תמונות כי הן גדולות מידי ואני לא יודע איך להקטין אז העלתי לMU זה מארז ג'נרי http://www.megaupload.com/?d=QXPT894V
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. יש לי סתם גוף קירור בדיוק בגודל של הכונן הקשיח. האם יעזור אם אני אחבר אותו מתחת הכונן הקשיח שלי? כדאי לחבר עם אזיקונים ולשים משחה טרמית? 2. מה זה המארזים החדשים האלו שיש להם בצד (בדלת) מאורר בגודל 25 ס"מ!!! משהו טוב.... מסתובבים לאט(בסביבות 600RPM) וכמעט לא עושים רעש והם נותנים בסביסות 60CFM!!! שווה?
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש עם 4 כוננים רק שבמארז שקניתי (טראנספורמר) אין מאוורר עליהם, השאלה היא אם זה קריטי
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
זה רעיון שחבר שלי חשב עליו לקירור המחשב לפחות מטמפרטורת החדר. הוא חשב על שיטה לקרור המחשב ועלה לו רעיון ע"י קירור מוליך מתכת בעזרת כימיכלים ובעזרתו לקרר את המחשב. מכיוון שאף אחד לא יעשה את זה אז הוא חשב גם על דרך ריאליסטית יותר ע"י מים וקרח אבל אותו עקרון. ההסבר שהוא נתן : טוב או לא? ד"א בטעות שמתי את זה באלקטרוניקה ומודינג, תעבירו בבקשה לאוברקלוקינג וקירור
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה את חוות דעתכם בנוגע לכרטיס הבא: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/TMG/A2414/A2414.asp הוא שואב את האוויר מהמארז ומוציא אותו החוצה. כדאי?
-
- 4 תגובות
- 417 צפיות
-
-
שלום, ברשותי החומרה הבאה. (ללא oc) מארז Lian-Li PC-7F לוח intel smackover X58 מעבד i7 CPU 920 - קירור CM V8 כרטיס ATI HD4780, וספק Hyper 680. ושני HDD ( ישן וחדש) חומרה ומארז נקיים, טמפרטורת סביבה כ-28C בדיקה בעזרת: real temp 3.0 / Prime95 האם טמפרטורות אלו צפויות לחומרה זו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב חשבתי לי היום שכמו שיש את ההיטפייפס שעובדים על אידוי ואיבוי של נוזל אז אפשר לעשות אותו דבר בייתי לוקחים בלוק מים רדיאטור וצינורות סיליקון חשבתי שאפשר פשוט בלי משאבת מים פשוט שהרדיאטור יהיה מעל המחשב בלי עיקומים של בצינור מהבלוק והנוזל בתוך הבלוק יהיה אלכהל או אציטון משהו שמתאדה באיזה 35 מעלות וגם נדיף בתקווה שהנוזל יתעבה לו בחזרה לנוזל ברדיאטור יהיה ניתן לקרר ככה את המעבד כי כל פעם הנוזל יחזור למטה לאיזור הבלוק מים תגידו לי אם זה אשפרי ואם כן אם זה יהיה יעיל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, יש לי בעיה במחשב והוא שבמשחקים הוא נתקע לי. כלומר במשחקים כבדים כמו היטמן הירוס 5 וכו' המשחק נתקע הסאונד גם נתקע (שומעים את הצליל האחרון שהיה במשחק חוזר על עצמו) והמקלדת והעכבר לא עובדים הפתרון הוא לעשות ריסט. עשיתי בדיקות ניקיתי את המחשב בדקתי וירוסים ותוכנות spy וכל זה לא עזר והגעתי למסקנה שהמחשב מתחמם ועקב כך הוא נתקע, יותר נכון הכרטיס מסך מתחמם (הוא מגיע לאיזה 70 מעלות - אני יודע שזה לא נורמלי). לקחתי מאוורר ביתי ובעזרתו קיררתי את הכרטיס מסך ועכשיו זה לא נתקע לי, חשוב לציין שהמאוורר על הכרטיס עצמו הוא עובד. עכשיו השאלה שלי היא האם איכשהו אפשר להוסיף איזה קירור נוסף לכרטיס מסך? אם כן איפה מחברים אותו או מה מה אתם ממליצים לי לעשות? למה אני לא יכול להמשיך ולע…
-
- 11 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכם! ברשותי נמצא כרטיס גרפי מסוג Geforce 6200, קישור לדף פירוט: http://tinyurl.com/maxb3 לפני זמן מה המאוורר של הכרטיס התחיל להרעיש באופן בלתי סביר. פירקתי את המאוורר מהכרטיס ושימנתי אותו עם שמן מכונות,כפי שראיתי במספר מדריכים באינטרנט. אך משום מה, הדבר רק הגדיל את כמות הרעש. ניסיתי לשמן עוד פעם, אך זה לא עזר. (יש לציין, ששימנתי הרבה מאווררים אחרים של מחשבים, ובכולם זה דווקא עזר). לאחר ניגוב השמן הרעש ירד מעט, אך המאוורר עדיין רועש. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
איך אני מדביק HEATSINKS לזכרונות? אני לא מרוצה מהקירור של הכרטיס שלי GIGABYTE במנוחה 52 מעלות ו57 במאמץ. עם אני יחליף את ה HEATSINK לגדול יותר ומאורר אליו יעזור? חייב לציין ש החדר בערך30 מעלות. דרך אגב 6600GT אמור להיות מחובר ישירות לספק?
-
- 9 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איזה כרטים מקרר יותר טוב ויותר בשקט זלמן Vf700cu או הסיינלסר של AC? ומה ההבדלים בין סיילנסר 1 רביז'ן2 לסיילנסר רביז'ן3? יש אולי השוואות/ביקורות ?
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
קודם כל שלום אני דיי חדש בפורום!, הכרטיס מסך שלי:radeon 1900x ATI מגיע לטמפ' גבוהות מידי שגורמות לקריסת המחשב כשאני משחק במשחקים כבדים,הדרייבר מעודכן האבק מנוקה וכל המאווררים פועלים והבעיה היא בטמפ' של הכרטיס מסך,מהו הפיתרון הכי טוב להורדת הטמפ' ואם מדובר בקניית מאורר נוסף אז איזה מוצר ספציפי אני צריך?, אשמח לקבל פיתרונות ועצות , קיץ נעים לכולם
-
- 11 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש לי Geforce 6600Gt עם קירור פסיבי והא עובד על 65-75 מעלות. איך אפשר לקרר אותו? האם כדאי לקנות קירור או שאפשר לעשות משהו ביתי?
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות חום עם כרטיסי מסך 4850 ב CF - במצב מנוחה הם כ 80 מעלות. 1. כיצד ניתן לקרר אותם מלבד ניקוי אבק ? 2. אשמח להמלצות על אמצעי קרור לכרטיסי המסך במחירים של עד 150 ש"ח ליחידה. 3. במיד ואני מתקין את הקרור, האם הוא יספיק להמהרה של הכרטיסים להספק המקסימלי הניתן להגדרה ב CATALYST ? תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
דיברתי אתכם פה לאחרונה על כך שהמחשב שלי עושה רעש וצריך להשתיק אותו כי הוא נמצא באולפן. לאחר הרבה ניסוי ותהייה, הגעתי למסקנה שהבעיה היא לא המאווררים של המארז ולא זה שעל המעבד. גם אחרי שהשתקתי אותם לגמרי והורדתי להם לגמרי את המהירות המשיך הרעש. לכן הגעתי למסקנה שזה הכרטיס מסך. הכרטיס הוא Redeon HD 4890 (או 4870, לא זוכר...) כשאני מוריד לו את אחוזי האוררור שלו ל-40 אחוז הוא נהיה שקט בצורה מטורפת. הטמפ שלו מגיע לאזור ה-85 מעלות. העניין הוא שאתמול הרצתי איזה סרט במחשב, ופתאום המחשב קרטע, סגר את המסך ומפה זה רק ריסטרט. בעברית, כנראה שהוא התחמם יותר מדי. לכן השאלה שלי היא מהי מהירות המינימום שאני יכול לשים עליו את המאורר.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה השימוש במאווררים לכרטיס מסך - האם הם מחליפים את המאווררים הקיימים, או שהם בנוסף ? תודה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
סוף סוף הגעתי להחלטה אני לוקח את הרדיאון 9100 של ספייר אני עכשיו צריך המלצה ל HSF לליבה סינקים לזכרונות ודבק טרמי תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא ברור למה הכרטיס כל כך חם... עומד 65-68 מעלות, לא במאמץ ולא OC, כל המאווררים פועלים ונקיים, מה ממולץ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 418 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצה לקירור לכרטיס מסך EVGA 8800 GTS 320mb SC בנוסף לכך הייתי מעוניין לדעת מה טמ"פ הסף שניתן להגיע אליה בליבה מסוג זה ללא חשש תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אני מתכנן oc חק ואני רוצה קירור רציני לכרטיס מסך=6600gt vivo תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 880 צפיות
-