עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. בהתאם למפרט, מה יתן לי יותר ביצועים במשחקים וישמוי ווינדוס ותוכנות המהרה שלה מעבד לכ2100+ מה"ץ או העלאת הבאס תוך כדי וויתור על מה"תים (מכפלה 8-9 )

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by chmmr,

איפה ממוקם חישן הטמפרטורה בלוח אם Asus p8p800 deluxe ??

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  3. Started by McJ,

שלום....הייתי רוצה ליקנות קירור לכ.מסך.... עכשיו....יש לי התלבטות...מה דעתכם? Zalman ZM80A-HP VGA Heatpipe Cooler ------------------------------------------------------------- Thermaltake GIANT II Highest Performance VGA Cooler [הקישורים צונזרו-אין פרסום באתר זה]

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by SixKiller,

שלום לכם זה ממש עלוב אבל זה מה שיש המצלמה שלי לא מותקנת אין לי כח להתרין אותה שעות... אז ערכתי פה איז ה דגם של המארז שלי... או קיי יש 4 מאוררים באמצע... אלה על הדלת של המארז מכניסים כולם... 1 מהם הוא סמארטפאן2... ויש עוד 3 גדולים של 120 ממ ההוא שמאחורה מוציא ומקדימה יש 2 העליון מוציא התחתון מכניס יש הצעות????...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Nitro Viper,

הנה המעלות של המחשב שלי במאמץ (PRIME 95) כדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס מאופטימל לטורבו? עכשיו הזכרונות שלי על 2.5CAS 7-3-3 ולפי מה שהבנתי זה לא משהו, כדאי לי?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  6. Started by davidbr,

כמו שבוודאי הבנתם, אני רוצה לקנות חיישן טמפ' עם צג כמה שיותר זול. אני צריך שימדוד רק מקום אחד. מה הצג הזול ביותר שאתם מכירים? תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by chmmr,

יש לי לוח אם ASUS P4P800 Deluxe . ל North bridge יש רק Heatsink ואין עליו מאוורר. אם אני אוסיף עליו מאוורר קטן (בסגנון שהיה על ה P2 ) זה יעזור להוריד את הטמפרטורה של הלוח אם ? ??? ואם כן איזה מאוורר לשים ?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by FatCat,

בניתי fanbus אבל לפני שאני מחבר אותו למחשב שלי אני רוצה לבדוק אותו על ספק ישן (שלא מחובר לשום מחשב) אז חיברתי... וזה לא עבד :-[ ואז אמרו לי שצריך לעשות איזשהו קצר בספק כדי שהוא יעבוד בלי להיות מחובר לשום מחשב אבל.. לא ידעו להסביר לי איך עושים את זה :-\ מישהו פה יכול להסביר לי איך עושים את הקצר הזה (אם באמת צריך לעשות את זה.... הרי אני לא בטוח שמה שבניתי באמת יעבוד..)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by EvilForce,

שלום, המעבד שלי עובד עכשיו על 133 ואני רוצה שיהיה על 166, כאשר העלתי ל166 הוא התחמם לי ולא העלה ווינדוס, זאת אומרת ניסיתי פעם אחת וזה לא עבד אז הפסקתי כי פחדתי, מה אני צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 502 צפיות
  10. Started by FireStar,

שלום לכולם, אני משדרג את המחשב השבוע לבארטון 2500 ולוח אביט nf7-sl. בקשר לזכרונות אני קצת מתלבט... אני מעוניין בסטיק אחד של 512 מגה DDR 400 והתקציב הוא בסביבות ה700 שקל פלוס מינוס. אני מתכנן אוברקלוק, אבל לא משהו רצחני, לפחות לא בתור התחלה. אז אנשים על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by the_D,

אז ככה אני פונה למישהו אשר בבכלות רדאון 9800 פרו אני מבקש ממישהו אם הוא יכול בבקשה, למדוד את המרחק בין שני הפינים השחורים אשר מחברים את גוף הקירור לכרטיס עצמו. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  12. היי כולם ! הבוקר התחלתי להכין את הבלוק, ניסרתי שתי פלטות נחושת בעובי 5מ"מ, ברוחב ובאורך 3 ס"מ. לאחר מכן התחלתי לסלול תעלה בעומק 3 עד 4 מ"מ באחת הפלטות, תעלה בצורת האות ח'. נעזזרתי במקדחה מיוחדת, בראשי חריטה מיוחדים לדרמל, ולבסוף ראשי שיוף של הדרמל בשביל גימור התעלה, והחלקתה, כאשר במהלך העבודה, מים זרמו בקביעות על הפלטה בכדי לקרר אותה מהחום הנגרם מהקדיחות והשיופים. בשלב הבא, קדחתי שני חורים בקוטר 10מ"מ על גבי הפלטה השניה, כאשר תכננתי שכל חור יהיה מעל כל קצה של התעלה, כאשר שתי פלטות הנחושת חופפות זו לזו. הלחמתי בעזרת גז שתי חתיכות צינור נחושת 10מ"מ חיצוני, 8מ"מ פנימי אל תוך שני חורי ה-10מ"מ בפלטה השניה. אר כך, הנחתי את הפלטה עם התעלה על משטח חלק מיוחד, (עם התעלה כל…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Nitro Viper,

כשעשיתי את הבדיקה וברקע גלשתי באינטרנט היתה לי שגיאה ב INTERNET EXPLORER, זה אומר שהמחשב לא יציב?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by chmmr,

חשבתי לקנות את המאוורר הנ"ל , טמפ' ההרד-דיסק שלי ( Maxtor 40GB ATA133 ) היא בסביבות 50 מעלות שהוא idle וקרוב ל 55 מעלות בעומס. לגבי סידור הכבלים במחשב יש כבלי IDE רגילים שהם די קשורים ביחד , יש לי מאוורר אחד שמכניס אוויר (מאחורה) ומאוור אחד שמוציא אוויר (מלמעלה) זה האתר הרישמי של המאוורר להרד דיסק : http://www.spire.nl/asp/hdd.asp?ProdID=17 אם יש לכם המלצה על מאוורר אחר או על עוד רעיונות להוריד את הטמפרטורה רשמו אותם תודה

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. יש לי לוח אם של GIGABYTE 8KNXP ועליו יש מעבד 3.06 HT של אינטל ואני רוצה להריץ אותו ל 3.6 האם הדבר אפשרי ???

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  16. אין לי שמץ... אני יודע שהרבה אי אפשר... אבל בכל זאת... ומה הטמפ הנורמלית.. עם coolmaster aero7 ו thermaltake xaser3 v2000a באיזה טמפ אני צריך להפסיק תoc

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Matrix-Hacker,

שלום אני רוצה לקנות למארז שלי את הפאנל לשליטה על מאווררים הזה - http://www.pch.co.il/docs/pd1765039785.htm כרגע יש לי 2 מאווררים במארז אחד בדלת ואחד מאחורה שגם הוא יעבור בקרוב לדלת ו Vante Aero Flow על המעבד מה דעתכם על הפאנל הזה הוא נראה יפה מאוד לדעתי וגם זה אחד הסיבות שאני בוחר בו גם ראיתי מודינג של After Shock שלדעתי יצא פצצה ויש לו כזה פאנל וזה נראה טוב אני יוכל לחבר אליו גם את המאוורר של המעבד ? אמרו לי פעם שאמרו בפורם הזה שיש לפאנל הזה הרבה בעיות זה נכון ? מה הבעיות ? *אגב אני מצטער שזה הדיון השלישי שלי בזמן כזה קצר פה פשוט יש לי כמה שאלות :-\

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Nitro Viper,

זה לא טוב? אני גם רוצה לעשות OC עם הספק הזה, אפשרי?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by amisha,

יש לי לוח P4C800 דלוקב ואני רוצה לשנות יחסים בזכרונות ואני ממש לא יודע מהם אני יודע שהם נמצאים בבחירה של המהירות של הזכרונות אהל אני לא יודע מה היחסים כול מהירות

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  20. אני ממש לא יודע איך, אם מישהו גבר יכול לעזור........ [glow=red,2,300][/glow]

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  21. Started by 114508534,

איך החיזוקים שלי ? לי נראה שנחמד וזה גם נווח אפשר להזיז אותם ולקבוע את מיקומם! ;D

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by lamborghini,

מתי אני יודע שהאובר קלוקינג הגיע לסימו כאילו איך אני יודע שהכ מסך חם מידי .. אני יודע שזה מתחיל להראות תמונות שבורות אבל מה עוד ? תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  23. Started by bad-sector,

מי טוב יותר?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by N.S,

אני רוצה לקנות מאוורר טוב למעבד ... לא משנה לי הכסף...פליז תנו לי עצה... תודה

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by tamirda,

המערכת שברשותי היא: AMD barton 2500+ mushkin 256 x2 DDR 333 abit nf7 v.2 מארז : compucase 6919 יש לי שני מאווררים 120mm אחד מכניס מקדימה והשני מוציא מאחור (המאוורר מאחור טיפה יותר גבוהה מהקידמי ) לפני שבוע עדיין השתמשתי בהיטסינק שקיבלתי עם ה AMD והטמפרטורות היו 54-55 מעלות במאמץ נמוך וביום (הטמפרטורה על לוח האם היתה 37-38) , עכשיו קניתי את ההיטסינק של vantec aeroflow ובהתחלה הטמפרטורות היו 49-50 ולאחר יומיים של עבודה הטמפרטורות הן 53-54 במאמץ נמוך וביום (החדר שלי לא ממוזג) בלילה הטמ' יורדות ל 49-51 . (יש לציין כי לאחר יומיים של עבודה גם שאני מכבה את המחשב לכמה שעות הוא חוזר לאותן טמפ' ) בהרכבת ההיטסינק השתמשתי במישחה הטרמית שסופקה עם ההיטסינק ופעלתי ע"פי הוראות של …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים