אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
זה מעבד E6400 איך שמים על מקסימום וכמה זה המקסימום RPM?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני רציתי לעשות ללמוד לעשות oc עכשיו קודם אני רוצה לדעת אם זה יהיה כדאי בשבילי תגידו עד איפה אני יכול להגיע עם כרטיס מסך ati radeon 9600 xt 256mb ואיזה קירור אם אני עושה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
האם שדרוג או פלאש לביוס מסכן בצורה כל שהיא את הביוס עצמו שעל הלוח או כל רכיב חומרה אחר??
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
nמה אתם אומרים אם אני יזמין את הספק הזה http://www.lascala.co.il/products-65zf.htm זה יהיה בזבוז של כסף? אני כנראה בעתיד יעשה SLI או שיש לך משהוא באותו מחיר (עדיף פחות) ? תודה דרך אגב הוא עולה 1100 שקל וזה למחשב HTPC
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אהלן אני עם מארז Corsair Air 540, מעבד 6700, עם GTX1080 ולוח H170-Gaming 3 של Gigabyte. כרגע מאוכלסים לי שני סלוטי 8G DDR4 בדואל צ'אנל ואני לא יכול להוסיף עוד שניים מהסיבה שהקירור הנוכחי שלי, I30 CO פשוט תופס מקום של אחד ( וסלוט בודד של 8 פשוט לא סימטרי לי, לא בעין ולא כ24GB במחשב ). מחפש קירור טוב יותר. מתעקש על זה שיהיה שקט באותה המידה. מעדיף אוויר כי זו פחות תחזוקה ובואו לא נתווכח שאין באמת הבדלים עם קירורים טובים, כי אין ( מניסיון עם הI30 CO שעולה חצי מקירור מים ). כן, הוא ממש לא אמור להתחמם מדי אבל אני רוצה להיות בראש שקט. תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה לעשות OC לכרטיס שלי ממהירות שעון של 1970MGHZ ל2230 או2300MGHZ כעיקרון שמתי לו קירור נחושת של חברת AC קירור עם שתי מאווררים השאלה אם הכרטיס יכול להישרף בגלל הOC למרות הקירור.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום,איזה קירור עדיף למעבד הנל עם לוח אם של גיגבייט GA-MA770T UD3 האם של ARCTIC COLLING FREEZRER PRO 7 REV 2 שעולה 135 שח או של ZALMAN מאוורר למעבד Zalman CNPS9500A LED Retail אני מניח שהזלמן טוב יותר,השאלה אם שווה ללשלם את ההפרש 75 שח יותר, לא מתוכנן אוברקלוק. מה מקרר טוב יותר ומה שקט יותר?? והאם התוספת לטובת\ הזלמן שווה השקעה?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום לכולם יש תוכנה ששכחתי את שמה מבית אינטל שמראה את ט'מפ של המעבד (אינטל כמובן) ןאת מהירות השעון וכל הנתונים. בגלל ששכחתי את השם אני לא מוצא אותה באתר שלהם. מישהו יכול לתת את השם או קישור להורדת שתוכנה? תודה לחברים העוזרים
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את המערכת הבאה: שנראית בסופו של דבר ככה: עריכה מסיבית: רציתי לדעת... איזה פתרון קירור אתם מציעים לכרטיס מסך, שיהיה שקט, יעיל, איכותי (תמורה טובה לכסף) כמו כן אשמח לקישורים או לעצות על אוברקלוקינג לכרטיס מסך, אין לי שום מושג איך מבצעים אוברקלוק. מודע לעובדה ששמתי את הדיון לפני שלושה שבועות, לא קיבלתי תשובה על השאלה המחודשת (לאחר דיון ופידבק), אז אל תתנו לי באן או משהו.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי AMD 3000 64 והמעבד בימים החמים ללא עבודה מגיע ל51 מעלות והכרטיס מסוג 6600 GT מגיע גם ל70 זה נורמלי ומה אפשר לעשות בנידון תודה
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שלום שוב בשעה טובה קניתי את HTPC I3 530 1) חשבתי על SCYTHE BIG SHURIKEN ואין להם אני קניתי את SCYTHE GRAND KAMA CROSS - האם הוא בסדר לקודם http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10257 2) מאוורר צד SCYTHE GENTLE TYPHOON 120 ממ - האם להכניס אותו בצד ימין או שמאל האם יכניס אוויר או יוציא אוויר תודה
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי קצת בפורום מידע קונקרטי לגבי מערכות קירור מים ולא ממש מצאתי תשובות למה שרציתי: 1. לאיזה מערכות מומלץ להוסיף קירור מים? 2. איזה מערכות קירור הם המומלצות ביותר ( עד עכשיו נתקלתי רק בטרמלטק)? 3. מה היתרונות ולאיזה טמפ' זה מוריד את הרכיבים? אם יש כבר תרד בנושא אמח אם תפנו אותי לשם תודה
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
איזה קירור למעבד עדיף לקנות???? Thermaltake Spark 7+ Highest Performance CPU Cooler for PIV-478 או Vantec AeroFlow TMD VP4-C7040 CPU Cooler
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק קטן עם תוכנה של GIGABYTE של הלוח אם שלי, עם אני לא תוהה easytune עכשיו, המהירות של הFSP תקועה על 201.0MHZ, ניסיתי להוריד דרך התוכנה ללא הצלחה, ובBIOS רשום שזה על 200. וככה שרואים שעשיתי אוברקלוק.. אני צריך לשלוח אותו למעבדה ואני לא יודע מה הם יעשו עם זה, למישהו יש מושג ? ועוד משהו, קניתי מKSP והיה מדבקות על המארז שאם אני יוריד אות אז האחריות תפוג .. והיתי חייב לנקות אבק אז מישהו יודע מה יעשו לגבי זה ? עריכה: קניתי משחה טרמית AS5, ואני לא יודע ממש איך למרוח .. פשוט לשים כמות קטנה באמצע המעבד ולמרוח על כולו ? אני זוכר שפעם היה פה מדריך ואני לא מוצא אותו ..
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
אפשר להגיע עם Q9400 ל3GHZ עם קירור סטוק בלי בעיות?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אהלן חברים, אז סתם חשבתי לבדוק טמפרטורות אחריי משחק בBF3 של שעה בערך, תראו אתם לא תאמינו; http://prntscr.com/qcpac למה כתוב 127 מעלות? זה לא אמור להישרף? מה זה החלק הזה בכלל? פרטיי מחשב: אתמול הגיע אליי- חדש חדש. מעבד i5 3470 כרטיס מסך HD 7970 3GB 5GDDR קירור רגיל לא DUAL-X 8GB RAM 2TB יש סיבה כלשהית שזה מגיע לגבהים כאלו?
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
שלום זהו המפרט הכולל שאני מתכוון לקנות : קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ¤ 1592 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 620 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 258 1 מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU ¤ 229 1 קירור למארז Glacialtech 120mm Case Fan Hydrodynamic Bearing 18dba 36CFM ¤ 45 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W ¤ 416 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 C2G800 ¤ 547 1 קשיחים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 456 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950XT 256MB Vivo Dual DVI Retail SX195XT25V ¤ 1200 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 206 1 הרכבת…
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
וברכה, שלום. ברשותי מארז Enermax FS-710 Black מיושן, אשר כרגע לא מותקן בו אף מאוורר. במארז יש שישה מקומות שבהם ניתן להתקין מאוורר 80מ"מ והייתי שמח אם תוכלו בבקשה לחוות את דעתכם בנוגע לצורת ההתקנה, אשר תביא לסירקולציה היעילה ביותר בתוך המארז. מצורפת סכמה - אני חשבתי על שתי תצורות עיקריות : א. בצידי המארז, המאוורר התחתון יכניס אוויר והעליון (אשר נמצא בגובה כונני ה 5.25" וספק הכוח) יוציא, בנוסף יותקנו שני 80 מאחור אשר ייפלטו את החום. ב. לזנוח את צידי המארז, להתקין שני קדמיים שידחפו אוויר פנימה ושני אחוריים שיפלטו. הצעותיכם יתקבלו בברכה, תודה.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: Q9450 P35-DS3L ביג טייפון CM690 4 ג'יגה CL4 CROSAIR 550W אני רוצה לעשות OC עד 3 GHZ.. הטמפ' של המעבד במנוחה 40 מעלות
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! קניתי מחשב חדש לא מזמן (פנטיום 4 2 GHZ אם זה מעניין אתכם) הבעיה היא שהם דפקו לי מארז די מחורבן זהו מארז MIDI קטן ופשוט והם לא שמו לי שום מאווררים מלבד המאוור שמקרר את ה-CPU ויש לי עוד מאוורר שמקרר את הכרטיס מסך (אבל זה לא קשור למארז) פתחתי את המארז ושמתי לב שיש לי עוד שני מקומות להרכיב מאווררים. כשאני מכבה ופותח אותו אני שם לב שמחשב לוהט... כל רכיב ממש חם והכרטיס מסך בכלל... אני לא רוצה לקחת סיכונים ואני רוצה לקרר את המחשב יותר ומשום כך לרכוש עוד מאווררים. קראתי על המאווררים התותחים האלה כמו וולקנו ועוד כמה אבל ביררתי עליהם והם עולים משהו כמו 200 פלוס וגם אם אני טועה והם עולים חצי זה עדיין יקר בשביל מאוורר? האם מאוורר שחור וקטן יספיק לי? ומה בעצם יתן לי שטמפ…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
זה אני shlomo_l @ בבקשה תעזרו לי @@ עשיתי O/C למעבד שלי דרך הביוס עשיתי 133X47 או 33 לא זוכר והמחשב נדלק לי אבל המסך בצבע שחור נשאר בבקשה תעזרו אולי יש איזה כפתור שמחזיר את ההגדרות בחזרה איפה גם נמצא הבטריה של הביוס או של הלוח @@@@ בבקשה תעזרו לי @@@@
-
שמעו התקשרתי לחנות מחשבים,וביקשתי את הקירור SUNBEAM TUNIQ (הבנתי שזה הקירור למעבד הכי טוב).עכשיו הוא אמר שאין לו...הוא אמר שיש לו קירור של Evercool ,ושזה קירור טוב מאוד.וזה עולה 350 שקל... עכשיו האם כדאי לי לקנות?יש לי תקציב זה לא הבעיה.אבל האם שווה לי לקנות את זה??? האם זה קירור יותר טוב מ- SUNBEAM TUNIQ.ואם שניהם לא הכי טובים..אז איזה קירור הכי טוב שקיים למעבד?גם שקט וגם תותח???תעזרו לי הטמפרטורות במחשב שלי גבוהות אני חייב לקנות דחוף קירור.יש לי מעבד Q6600.
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
שלום! במהלך הקריאה שלי בכמה כתבות הבחנתי שמתייחסים לאיכות הזיכרונות ולעמידותם בOC. יש לי זיכורנות גנריים. לא רשום החברה שלהם. CHIPIM כל הצ'יפים מצד אחד וגם גנריים של חברה לא ידועה. אז הבנתי מזה שניסיון הOC הכושל שלי לפני כמה חודשים נגרם מהזיכרונות הדפוקים. אז החלטתי לשנות יחס בין מעבד לזיכרונות הזיכרונות הם בDUALCHANNEL 400MHZ. כשניסיתי לשים על היחס הכי קרוב(6:5) יכלתי להגיע ל193. שזה פחות ממה שהם "רגילים". יש לי לוח אם EPOX 4SGM8I ממש דפוק. ביוס שהגיע ישר עם הלוח - ללא עידכון. אז אני רוצה שתסבירו לי על כמה דברים בביוס: יש לי בPC HEALTH ככה: auto detect Dimm\Pci CLK - enabled - מה זה? spread spectrum - enable - מה זה? cpu clock\speed - 200MHZ\2.8GHZ - אני יודע …
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אנה ממכם אם אפשר טבלה מסודר של הטפינגים של הווינג'סטר ואם אפשר על כל אחת דיגור כמה הוא טוב לאוברקלוקינג תודה רבה השיא למעבדי 3000 הוא אצל וינ'סטר או ווניס?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-