עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Psy,

מה הטמפ' הממוצעת הרציונלית של הרכיבים הבאים? לוח אם מעבד CPU כרטיס מסך GPU הארדיסק ובמצב מקסימום עד איזה טמפ' כבר יכול להיגרם נזק לחומרה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  2. Started by NETANELKOREN,

האם קימם מאורר לספק כוח,אם כן אז מה המחיר המינמלי. מה יותר טוב מאורר הוא גוף קירור תודה

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  3. Started by eliad3d,

שלום, רציתי לשאול אם ה מאוורר golden Orb של TT, יתאים למעבד E6300 וללוח אם LGA775? ובכלל אם הוא רצוי

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  4. Started by N.S,

רציתי לעשות אוברקלוק למעבד , ורציתי לדעת על כמה מומלץ לשים וכמה ואיך להוסיף וולטז'

• 1 תגובה
    • 403 צפיות
  5. Started by Omega81,

שלום :-) רציתי לדעת עם על ידי שימוש בשני מאווררים שמונחים אחד על השני (למשל עבור המעבד) ייפגע בביצועים של אחד המאווררים או אפילו שניהם מבחינת דחיסת אוויר וכדומה. ראיתי כאן באתר פרוייקט המהרה בו שמו לפחות 3 מאווררים אחד על השני ורציתי לדעת עד כמה זה יעיל אם בכלל. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  6. Started by Lol10k,

לא ממש הבנתי את הפוענטה.. ממה שהבנתי יש פילטר עם מאוררים שמקררים את המים שעובדים בצינורות,עכשיו,איך הם מקררים? הצינור עובד בצמוד לזיכרון נגיד וזה מספיק לקרר אותו? :-\

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  7. שלום, מה יהיה ההבדל בתוצאות בין הלוחות: ASUS P5B ASUS P5B DELUXE ABIT AB9 ABIT IB9 ואחרון חביב: Abit FPIN9 ?? -- עם המעבד: e4300 / e6400 ועם זיכרונות 800mhz cl5 [בינתים לא בחרתי חברה] [אה כן ועם tuniq tower] תודה האם עם כל לוח יהיה אפשר להגיע ל 3.3MHZ ? ואיזה מהם הכי טוב? ולמה?

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  8. טוב אז שהתחלתי את ה OC חשבתי שזה כזה פשוט חשבתי שזה כולה לעלות כמה MHZ וזהוא אז העלתי כמה והגעתי מתדר של P4 2.4GHZ ל 2.8GHZ בכך שהעלתי 23 MHZ עכשיו חוץ מי זה לא עשיתי עוד כלום! חוץ מהאפשרות שמכבה את המחשב אם הוא מגיע ל65 מעלות לא נעלתי אפשרויות לא שיניתי מכפלות לא כלום ואני לא יודע מה לעשות עכשיו אני גם פוחד לעשות סתם דברים כי פעם קודמת סתם נגעתי בדברים והעלתי מתחים כמו אידיוט ובסוף נשרף לי סלוט בלוח אם ויצאתי אידיוט עכשיו אם ישרף לי עוד סלוט אחד הלך הלוח כי יש עליו רק 2 סלוטים עכשיו מישו יכול להדריך אותי מי פה ולהגיד לי מה לעשות ? אגב המעבד עומד על 35 מעלות זה טוב ?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  9. נכון בתוכנה SPEED FUN יש שם CPU AMBIENT REMOTE HD עכשיו הכל בסדר חוץ מה-REMOTE הזה הוא ממש מתחמם הוא 68 מעלות בלי מאמץ ובמאמץ הוא מגיע ל-90 ואחר כך המחשב עושה לי מסך כחול מישהו יודע מה עושים במצב כזה את מה צריך לקרר ואיך תעזר בבקשה תודה מראש תמונה http://img402.imageshack.us/my.php?image=untitledjy7.png

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. אני קונה מאוווררים למארז ואני צריך המלצה על מאוורים טובים 120MM שיהיו שקטים יחסית (לא רועשים מידי) (בלי לדים ) אני לא הכי מבין בנושא הזה של פתרונות קרור תודה

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  11. Started by mtfl,

שלום לכולם ! זהו המפרט של המחשב שלי... לוח אם: ASUS P5B INTEL P965 CHIPEST SOCK מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.88GHZ הארדיסק: WD250GB SATA2 KS מארז: COMPUCASE 6A19 2F 400W זיכרונות: GSKILL F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס מסך:XFX GEFORCE 7900GS 256MB DDR3 HD עם הדרייבר של הכרטיס מסך מגיעה תוכנת המהרה! השאלה שלי היא זו : הבנתי שהכרטיס הוא כרטיס מצוין לאוברקלוקינג, והיות ואני לא מבין בתחום, רציתי לשאול אם זה בטוח לשחק עם התוכנה שנתנו לי... או אולי עדיף להשתמש בתוכנה אחרת לאוברקלוקינג... כמו כן, איך אני עושה את זה ואיך אני יודע שהגעתי למקסימום ביצועים מבלי לפגוע במחשב, בהנחה שאני לא הולך להשקיע על משחות וכדו' תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  12. Started by loadstone007,

יש תוכנה לזה אני מניח, אפשר המלצות?

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  13. Started by DL,

שלום לכולם, קניתי לפני שבועיים מחשב חדש: e6300, Gigabyte 965P DS3, 2GB Twinmos 667mhz, freezer 7 pro, 8800GTS ובשעתיים שלוש האחרונות קראתי קצת על OC והחלטתי לנסות להעלות אותו ל 2.8ghz. כרגע המעבד שלי פועל על 400FSB ללא שינוי המתח, והזיכרונות עובדים על מתח של 1.9v . עכשיו, השאלות שלי הן איך אני יכול לבדוק שהמחשב באמת יציב עכשיו (חוץ מזה שהווינדוס עולה ואני יכול לגלוש כאן באתר),יש מצב ש OC ברמה כזו יכול לגרום נזק למחשב לאורך זמן? ואם לא אז עד איזה רמה של OC אני יכול להגיע עם המפרט שלי בלי להסתכן בנזק למחשב? תודה מראש, אלמוג. נ.ב. עוד לא בדקתי במאמץ, אבל במנוחה לפי EasyTune המעבד הוא על טמפ' של 23 מעלות והלוח אם על 43 מעלות.

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  14. Started by Sp_RuS,

רציתי לדעת עד כמה מומלץ\רצוי\נפוץ\אפשרי\מועיל\בטיחותי לעשות OC לנייד? ... המפרט בחתימה, בקיצור זה lenovo t60 core 2 duo 1.83

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. Started by oru85,

בתוכנה pc-wizard מה זה GPU Temperature ???? פשוט רשום לי GPU Temperature 54 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. אני על OC ואני מבצע בדיקות אחרונות, הרצתי בדיקה ב S&M וזאת ההודעה שאני מקבל : (באמצע בדיקה על high של המעבד) משהו יודע מה היא אומרת ?? תודה.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  17. Started by Yehudaa,

שלום רב לחברי הפורום המשכורת קריבה ובאה , ואני מתכנן בע"ה לקנות 965p-ds3 ולעשות אוברקלוק יציב לפחות 3.1/3.2 ghz טוניק טאוור כבר יש לי , רק הדאגה שלי לצ'יפסט , שלא יתחמם יתר על המידה ויחבל באוברקלוק/יציבות . אז חשבתי לאלתר מאוורר , יותר נכון לקדוח חור במארז (מול הציפסט) ולשים מאוורר . איזה מאוורר כדאי לי 80 מ"מ או 120 מ"מ ? ואם יש לך המלצה למאוורר זול ויעיל , דרך אגב הקרור הפסיבי המקורי של גיגה בייט צריך להחליף ? או שעם מאוורר יהיה בסדר ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  18. Started by quattro,

יש לי מארז של tt kandalf ורציתי לדעת מה חיבור המאווררים האופטימלי לקירור המחשב. יש 2 מאוררים של 120 מ"מ ו 2 של 90 מ"מ.

• 1 תגובה
    • 443 צפיות
  19. Started by ^^rUsLaN^^,

יש לי שאלה בקשר לספק הבא http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 יש לו מאורר גדול בצד הרחב (120ממ) , השאלה איך להתקין אותו ? עם המאורר לכיוון פנים המארז או לעשות חלון בצד העליון של המארז ככה שהספק ידחוף אויר מחוץ למארז?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  20. כשאני נכנס לBIOS ----- אחר כך ל pc health ... מופיעה לי שם 3 דברים הקשורים לטמפ' 1) CPU temperature 2) NB temperature 3) System temperature cpu אני יודע זה המעבד ... אבל מה זה NB (לא MB לא התבלבלתי!), ומה הכוונה ב-system?? NB - כ.מסך או מה?? תודה!

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  21. 1. ב ATI TOOL אני צריך לעלות את כולם ביחד או רק את ה3D Performance או שזה לא משנה ? 2. עד לאיזה טמפרטורה לשמור ? 3. יש לכרטיס שלי פוטנציאל להגיע רחוק ? 7950gt 4. איזה קירור אוויר הכי טוב לכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  22. Started by Avidtor,

אני עומד לקנות מחשב ומאוד חשוב לי לגבי תאימות החלקים הבאים SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 עם לוח אם P5B Deluxe/WiFi-AP והכול בתוך מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Black השאלה הגדולה האם הכול יכנס?הבנתי שמדובר בכוף קירור באמת תותח ,אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  23. Started by Rocket_Pool,

לא הייתי כאן ובמחשב בכלל כמה שבועות אז אני לא יודע מה הולך עם המעבדים החדשים. איך ה 4400 החדש שייצא? והאם הוא יהיה תותח OC כמו אחיו 4300 אודות ל מכפלה 10?

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  24. Started by tigery,

מה הטמפרטורה המומלצת לכרטיס הזה? מה המקסימלית ומה כבר נחשב מסוכן? ואם אני מגי לטמפרוטה מסוכנת המחשב ייתכבה לבד?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.