אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אני מניח שהניטור ב-BIOS הוא המדוייק ביותר. אבל אם אני מעוניין לנטר את מתח המעבד בחלונות ותחת עומס משתנה האם התוכנה SpeedFan נותנת קריאות אמינות ל-Vcore1 ו-Vcore2 או שה-CPU-Z עדיפה עליה?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
המעבד שלי AMD3200 מסוגל ל 2410 אבל רק אם אני מעביר את המחלק מיחס של 1:1 ל 166 כרגע אני על 2300 עם ייחס של 1:1 השאלה מה עדיף ? כי כרגע הזכרונות פועלים ב400 ולא ב 333(כאשר אני על 2410MHZ...על המחלק של 166) ?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שמעו אני די מבין במחשבים אבל ב-OC עוד לא יצא לי להתנסות בעיקר בגלל המחשב שלי תסתכלו במפרט הזוועתי. השבוע אני קונה מחשב חדש עם מעבד e6600 וזכרונות 800 gskill 2 GB 4-4-4-12 לוח ASUS DLX ואני רוצה להמהיר אותו. תאורתית אני יודע שאני צריך להעלות את הבאס לתדר אפקטיבי 400 כמו של הזכרונות ליחס 1 ל-1 ואז לבחור מכפלה. עכשיו מעשית-איזה תוכנות אני צריך להתשמש? כמה זמן זה יקח? האם צריך משחה תרמית? הבנתי שצריך לעשות קפיצות קטנות של הבאס כדי שהמחשב לא יקרוס.... מה עוד כרוך בזה?? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: E6600 P5B DELUXE ST 800MHZ 2X1024 CL4 מערכת קירור מים. 1 קודם כל לעניין הטמפ' - בתוכנה EVEREST יש את הטמפ' שלי של ה-CPU ועוד 2 CORE1 ו-CORE 2 מה ההבדלים ולמה להתייחס ? 2 אני לא מבין את העניין של המחלקים,משהו עם הזכרונות,על כמה לשים את זה ואיך האופציה הזאת נקראת בביוס ? 3 הבנתי שאני צריך לנעול את ה-PCI או משהו,איך האופציה הזאת נקראת בביוס ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל לעשות המהרה למחשב שלי אבל דבר אחד אני לא מבין.המהירות שאני מגיע עליה בסופו של דבר נשארת ואני יכול להפעיל תוכנה ויצא לי תוצאות יותר טובות או שזה רק כדי להראות עד כמה אפשר לחנוק את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 414 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קונה בקרוב את הכרטיס הנ"ל ויש לו כמה שאלות. קודם כל איך הוא לOC? הוא כנראה יקנה איתו גם את הקירור Accelero X2 אז איך הוא לOC? הוא יוכל להגיע איתו לרמה של ה1950XT לדעתכם ובעיקר מנסיונכם? ולמישהו יש ביקורות על הכרטיס שכוללות בדיקה של OC? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
הקירור מיועד למעבד Athlon XP 2800, לוח תוצרת ג'יגבייט מדגם GA-7N400 Pro2 לא יתבצע OC העדפה לא לפרק את הלוח מהמארז תקציב 150-200 ש"ח בתודה מראש, הבורקס
-
- 1 תגובה
- 401 צפיות
-
-
הבנתי שיחס 1:1 הוא הכי טוב כי אז אף אחד לא צריך לחכות לשני זאת אומרת שעדיף לי להעלות את הFSB רק עד 400 בשביל יחס 1:1 מאשר שיהיה לי FSB 550 אבל יחס שונה? *מתכנן OC למערכת C2D עם זיכרונות במהירות 800
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
-
-
כנראה אני קונה לוח abit ab9 עם מעבד 6300 c2d אני גם לא מתכוון לעשות oc אבל לדעתי צריך קירור יותר טוב מהסטוק של אינטל אז רציתי קירור דיי טוב ופשוט להתקנה והכי חשוב שקט ואין תקציב +++שלא יהיה אחד מאלו ששוקל טון+++ חשבתי כבר על אלו אבל אני לא בטוח: ac freezer 7 zalman cnps9700 led Zalman CNPS9500 AT 92mm Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan SunBeam Silent Whisper CPU Cooler LGA775, תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
טמפ' המעבד עומדת על 67+ במצב לא מאומץ יש לי את המחשב (ATHLON XP 1800 PALOMINO) כבר 4 וחצי שנים. מה אתם אומרים? שווה להחליף את הHEATSINK? כי את המאוורר החלפתי למקורי של AMD מחבר שלי
-
- 1 תגובה
- 418 צפיות
-
-
-
שלום. חשבתי לשים מאוורר שמכניס אויר מהקדימה של המארז זה רעיון טוב אני יודע אבל יש לי כמה בעיות! יהיה לי גישה מוגבלת למאוורר ולניקוי שלו ואני לא רוצה שהוא ילכלך לי את ה HDD באבק וחשבתי לעצמי ראיתי שיש קירורים לHDD שהם נכנסים מתחת לכונני דיסקים הרגילים אז ה HDD יהיה למעלה ולמטה הכל יהיה פתוח למאוורר (משו בסגנון הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_1149&products_id=4762 אפילו יותר זול!) זה גם בקר מאווררים(מה שהבאתי לדוגמה^)?? או חשבתי לשים פילטר למאוורר שלפני ה HDD אבל אז אני מגביל את האויר שהוא מכניס לי! אז מה אתם אומרים בעניין הזה? ואני מחפש מאווררים למארז שלי (SunBeam Samurai Silver) 4 מאוורים סה"כ: 2 למאחור של המארז פשוטים כי יש פלסטיק שמכסה אותם! 1…
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
לאן נעלמה המודעה שלי על הוירוס שקופץ לי באתר של זלמן???!!! אני רוצה לדעת אם זה באמת וירוס או סתם משהו מוזר... HWzone מוחקים הודעות?? עריכה: וואו, למה באן??? לא אמרו לי שזה לא בפורום הנכון, חשבתי שבגלל שיש כאן הרבה אנשים שמתעסקים בקירור אולי הם יוכלו להסביר לי מה קורה... מצטער אם עברתי על חוקי הפורום, תרחמו... :'( ובאיזה פורום אני אמור לשים את זה?
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
קראתי בידיוק סיקור אחד עליו באתר של אוברקלוקרים ברוסית, ורשום שהתחתי שלו משוייפת, אך לא עד המקסימום ושיוף התחתית יכול לתת עוד מעלה או שניים, מהירות העברת החום בpipes יהיה מהיר יותר.. כדאי לשייף את זה עוד קצת?[br]פורסם בתאריך: 11.01.2007 בשעה 15:09:04 מישהו?ממש בבקשה... אני מחכה לתשובה מכם לא מתקין אותו בינתים...
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי בשעה טובה מחשב חדש ואני חושב לעשות לו אוברקלוקיקינג (כאילו דה ) המפרט שלו הוא כזה : לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS3P מעבד Intel Core 2 Duo E6400 Box זכרון G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 יחידת קרור Thermaltake Big Typhoon (16db) 4 in 1 heatpipe tec אז המחשב צריך להיות יציב אם אפשר אם אתם רוצים עוד פרטים תגידו וגם אם תוכלו להגיד לי איך לעשות את זה אני יודה לכם מאוד בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
מתי זה מתחיל להיות מסוכן למעבד ? (אני מעלה לצורכי OC כמובן).
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
היי יש לי P4 2.8 לוח אם של Asus p4pe-x וזכרונות cl2.5 200mhz האם אני יכול לבצע OC ואם כן עד לאיזה רמה? בנוסף יש לי 7600GS של leadtek ולא הצלחתי לבצע OC מעבר ל-10%-15% יש למישהו עצות למה?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
היי! יש לי מאורר 12 ס"מ של ARCTIC COOLING. זה מהדגמים האלו עם הגומיות. אני לא מוצא מקום לברגים שבאים איתו, זאת אומרת אין הברגה בכלל! איך מבריגים אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בסיסיות אחרי שקראתי את המאמר על OC למעבד: כשאני מעלה את התדר, המתח עולה גם או שצריך להעלות אותו בנפרד? איך אני יודע כמה מתח נוסף הספק שלי יכול לתת למעבד לפני שזה יהיה בעייתי? באיזה מרווחים מומלץ להעלות את התדר בין בדיקות היציבות? והבדיקת יציבות של S&M צריך להריץ את כל החצי שעה? איך אני מגדיר את מחלק הזכרון כ 1:1, יש לי שתי אופציות שאני מניח שזה אחת מהן HT frequncy ratio (1-5) K8 CPU clock ratuo (5-10) בסוגריים זה האפשרויות, וכרגע שניהם על AUTO
-
- 1 תגובה
- 446 צפיות
-
-
שלום, אם למישהו פה יש SilentWheel / Thunderblade / SF של TT ויוכל לכתוב דעה שלו על המאוורר אני אודה לו. אני רוצה לקנות מאווררים ומעניין אותי לדעת איך המאווררים של TT, למשל במידת רעש וכו'. או אם יש למישהו ביקורות... (הקטע שאני רוצה גם לשאול אנשים זה בגלל שידוע ש-TT לא מדייקים בנתונים שלהם באתר ו-16DB אצלם זה לא באמת 16DB, + למשל ראיתי אנשים שדיווחו שה THUNDERBLADE שלהם רועש). אפשר גם להמליץ על מאווררים של חברות אחרות... פשוט אני מזמין משהו מ-CD-LOG ורציתי כבר על הדרך להזמין מהם כמה מאווררים (יש להם רק של TT וזלמן...) אבל שוב גם של חברות אחרות מחנויות אחרות יהיו טוב אני רוצה מאווררים שקטים אבל שיספקו גם הרבה אוויר . לדוגמה מאוורר >48cfm ו-<22dB יהיה טוב. המאווררים …
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום לכום, בשעה טובה החלטתי לקנות מחשב חדש. ציוד הקפי\מארז\ספק\דיסק קשיח\כרטיס מסך\מסך כבר יש לי. אני רוצה לקנות מעבד + קירור למעבד+ לוח אם טוב ל - OC + זכרונות ל - OC. זה מה שהצלחתי להרכיב: Core 2 Duo E6300 BOX - 1050 NIS Gigabyte GA965PS3 - 702 NIS SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 - 255 NIS מה כדאי לקחת מהזכרונות? G.Skill DDR 2048MB 800MHZ CL4 F2-6400CL4D-2GBHK 4-4-3-5 - 1500 NIS Super Talent DDR2 2GB 800MHz PC6400 CL4 DUAL PACK 2x1Gb T800UX2GC4 CL 4-3-4-8 - 1757 NIS 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS 1. מה דעתכם על המפרט? הייתם משנים משהו? אולי לוח אם אחר? 2. איזה זכרון לקחת? 3. כמה רחוק אוכל להגיע ב - OC ללא יותר מדי מאמץ ובקירור אווי…
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
כשאני נכנס לBIOS, אני רואה שיש שם 2T וT אחד (אני לא בטוח אם יש יותר), במה לבחור?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
כמו שמוצג לדוגמה פה: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SL9S8# אינטל מסביר את זה כטמפרטורת המקסימום של ה-CASE שנמדדת במרכז הגאומטרי של מפזר החום של המעבד, או במקור: עכשיו, 2 שאלות: 1. האם ב-CASE מתייחסים באינטל לטמפרטורת האוויר במארז (האוויר שסובב את ה-HSF) או למארז המעבד עצמו? 2. האם ב- processor integrated heat spreader מתכוונים באינטל ל-HSF או למכסה העליון של המעבד שמכסה את הליבות עצמן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
CORE 2 DUO e6400 עם קירור רגיל. לכמה מגיע? על לוח אם GIGABYTE 965P/DS3P
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-