עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by wraithLord,

נתחיל במצבנו עד כה. הG3250 שלי, פנטיום כפול ליבה מבוסס Haswell, פשוט לא זריז מספיק לעשות פעולות הדורשות מאמץ כביר ומיידי, דוגמאת פיזיקה->ראם או מיפוי Java לplugin או רנדור של תוכן עמוס. *תמונות בהמשך* אז לקחתי את מתח היסוד שלו והמהרתי את כל הstepping ב0.007 וולט. עם 110% current efficiency בהגדרות בסיס בביוס. אנחנו מדברים על לוח H81M-a של אסוס. יצא בדיוק מה שרציתי. כל תהליך הstepping נעשה הרבה יותר יעיל ועם היכולות המוטבעות של השבב אני צורך למען האמת הרבה פחות אנרגיה ומקבל תוצאות יותר מהר (נא לציין שהשבב(ים) לא עובר עדיין את המחסום ה3250 GHZ ולמה לו? הוא מבצע את כל רמות החישוב בהמהרה. מה שיוצא לי לבסוף עם הsetup הזה הוא: מיליונים של F…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Load,

יש לי מארז compu 6919 ואין לי כוח להיסתבך עם כלים ובלאגן, חשבתי לקחת את הדלת לאיש מקצוע כדי לעשות את הדלת שקופה ולחורר מקום למאוורר האם מישהו עשה דבר כזה? אם כן אז יהיה נחמד לשמוע עצות, ממי שהתנסה בכלל.

3. פליטת החום ההולכת וגדלה הבאה עם ריבוי מעבדים יוצרת בעיית חום שמחייבת שימוש בגופי קירור גדולים יותר ויותר . יחד עם זאת נוצרה בעיה שגופי הקירור המוגדלים מותקנים במארזים סטנדרטיים שלא השתנו הרבה בשנים האחרונות בגודלם ולכן ישנה לעיתים חוסר התאמה . במידה והמארז smilodon אינו יכול לאכלס את ה-infinity ,אודה לכם אם תציעו לי מארזים אחרים שעונים לדרישות שמפורטות בלינק הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283951.msg2496397#msg2496397

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  4. הי ברצוני לערוך אוברקלוקינג ואינני מרוצה מהקרור הסטנדרטי. כיום יש לי מארז גיגבייט אורורה עם שלשה מאווררים. קדמי מכניס ושניים אחוריים מכניסים. אני חושב שבפנל הצדדי אוכל להרכיב 1-2 מאווררים.המעבד e 8600 מקורר על ידי בלק נייט. יש לי 5 מאווררים scythe kaze yuni .שניים 1200 אר פי אמ ושלשה 1900. איך לדעתכם הכי טוב לסדר אותם במארז. אגב אחד מה1900 הולך להחליף את המאוורר של ההיט סינק תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  5. מרחתי משחה טרמית על הכרטיס מסך שכבה דקה: http://rotter.net/User_files/nor/3db594776fe1888d.jpg וגם על ההיטסינק http://rotter.net/User_files/nor/3db5949070c2931d.jpg החזרתי הכל http://rotter.net/User_files/nor/3db5950774f493ed.jpg אני בא להכניס את הכרטיס סבבה המחשב נדלק - המסך נדלק הכל עולה אני רואה את ההתחלה של XP אתם יודעים אחראי שזה מראה כמה ראם ואז הוא עושה Scandisk של דוס ובד"כ אחרי זה הווינדוס עולה הכל מפסיק ב Scandisk המחשב פשוט עוצר לא רוצה להמשיך עכשיו לקחתי לאמא שלי את הכרטיס מסך של מהמשרד 8 מגה בקושי אני רואה צבעים אבל לפחות זה ! מה לעשות ??? אני לחוץ רצח !!!!!!!!!!!!!!!!!!

6. יש לי לוח של גיגה בייט ga-7va-c ם צ'יפסט של via kt 333 לאיזה קלוק אוכל להגיע עם הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  7. הכרטיס מסך שלי ממש חם! יש לי ATI Radeon X1950 והטמפרטורה שלו היא 67 מעלות כאשר שום דבר לא רץ!! מה אני צריך לעשות כדי לקרר אותו?? :s05: :s05: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  8. Started by segsho333,

אני מחפש תוכנה שמסוגלת להקליט טמפרטורות של כל מיני רכיבים שונים, נגיד בזמן מבחן מאמץ, ולהציג אותם בצורה של גרף או כל צורה שהיא. מישהו מכיר תוכנה שמסוגלת לעשות את זה? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  9. זה שעשיתי OC של 33% זה בהכרח אומר שיהיה לי שיפור של 33% ? עד כמה זה משמעותי מלבד הנקודות בBENCHMARKים ? אני שואל ברצינות , אני עשיתי OC סתם לכיף ת'אמת. האם זה פותר את המשתמש לקנות מעבדים חדשים יותר ? האם זה כל ההבדל במעבדים מאותה קבוצה (זתומרת לי יש דו ליבתי , אז בקבוצת דו ליבתי) - המהירות ? (ופרוטוקול SSE4)

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. Started by Hoobastank,

זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=73940 אני מתלבט בין cnps5x לבין i11 לבין freezer 7 pro rev.2 המחשב מיועד לעריכת גרפית בFHD, וגיימינג אנצל את הנושא לעוד שאלות במקום לפתוח עוד שרשור... -כדאי לדעתכם להוסיף עוד מאוורר שיכניס אוויר לHDD? -הלוח אם b150m-a בסדר בשביל המעבד הזה? הבנתי שהוא די קריר ועם מטעפת חום כמו של i5 6500 למשל... אז לא אמורה להיות בעיה, נכון? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by TheWave,

שלום! אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיקרר לי את המעבד טוב. קראתי פה הרבה כתבות על מאווררים. אני רוצה לדעת איזה מאורר כדאי לי לקנות התקציב שלי הוא עד 250 שקל איזה מהמאוורים כדאי לי לקנות? Thermalright SLK 600 Thermaltake Volcano 11 Thermaltake Volcano 12 Zalman CNPS6000 אני רוצה שהמאורר יהיה שקט ומקרר טוב אני פתוח להצעות תודה!

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  12. עלה לי רעיון, לא יודע אם טיפשי או לא... יש לי 2 מאווררים שבאים עם הTT TR2... מה אם אני אשים 2 מאווררים אחד על השני... זה יקרר את הסינק יותר מהר ויותר חזק ויתן תוצאות OC טובות יותר... מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  13. מה אני אמור לעשות פה ? ואם אני משנה זה נשאר קבוע? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  14. Started by Access Denied,

עד כמה ניתן לעשות OC לכרטיס מסך FX5600 של פאליט (נניח לאחר הוספת סינקים לזכרונות)?? האם ניתן להגיע ל-OC נורמלי יציב?? או שצריך להחליף גם מאוורר אולי??

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. Started by Big_White,

יש פה למישהו ניסיון איתו? קיבלתי אחד בחינם אומנם בלי רגליים לחיבור לסוקט אבל את ז אפשר לסדר על ידי כמה ברגים ופס פרספקס איך הוא בכללי? זה שהוא רועש הבנתי זה לא מפריע לי גם כשה הוא על 4500 סל''ד.

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  16. Started by giloman,

אם אני רוצה שיהיו לו שני מאווררים אז אפשר להשתמש גם ב92 מ''מ כי רשום באתר של TT שהמאוורר בגודל 90 מ''מ ?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  17. הקצבתי עד 900 ש"ח למעבד + לוח אם, והשילוב שבכותרת (E2140 + Abit IP35-E) לא משאיר לי מקום ל HSF מיוחד, מה גם שאני כנראה קונה ב skypc, ושם כל המעבדים מגיעים ב box. השאלה שלי היא אם אוכל להגיע ל OC טוב (נגיד 2.6Ghz-2.8Ghz), וכן חשוב לא פחות, האם המאוורר שבא בקופסה ישאר שקט? תודה

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  18. Started by Ben-Dor,

חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי כאלה יפים פעם ראיתי פה באתר איזה משהו התחלתי לחפש ולא מצאתי ( ראיתי בחדשות של האתר) בצבע כחול כזה יפה. אם מישהו ימצא לי את זה אני ישמח מאוד תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. יש לי מעבד 6420 עם גוף קירור סטנדרטי של אינטל. אני רוצה להחליף אותו למשהו שקט יותר. משמש כמחשב משרדי, OC וכו' לא רלבנטי. אני מתלבט בין שתי אופציות כרגע - ThermalTake Max Orb עליו קיבלתי המלצה בהקשר אחר Zalman 7000bALCU עליו המליץ בהמוכר בחנות איתה אני עובד שניהם עולים 250 ש"ח. איזה מהם טוב, ובעיקר שקט יותר? מוכן לשקול עוד אופציות בתקציב.

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  20. יש לי ספק 400 w אם מאוורר רועש האם מוכרים מאווררים לספקים שהם שקטים יותר?

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  21. היי שידרגתי את המחשב סופסוף מפרט: מעבד PHENOM II 955 לוח GIGABYTE 790XTA UD4 ביוס F2 זיכרון G.SKILL 4GB 2000MHZ CL9 RIPJWAS HIS 5770 קירור NOCTUA NH-U12P SE2 ספק SEASOINC 550W אני רוצה לעשות OC ומכיוון שהמעבד הינו עם מכפלה פתוחה הבנתי שאפשר להגיע לתוצאות יפות, אבל פה אני אצטרך עזרה מהמנוסים... מכיוון שהלוח תומך בזיכרונות של עד 1866 ב-OC, האם כדאי להגדיר אותם כ 1600 CL7? ומה עליי לשנות במתחים ותדרים בתור התחלה? המטרה היא OC יציב 24/7 שייתן בוסט נחמד בביצועים... אשמח לקבל קצת עזרה

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  22. שלום זה המעבד שלי, שעובד כברירת מחדל, על 2600MHZ . האם מישהו ביצע המהרה למעבד הזה, ויכול להסביר לי מה לעשות? או אולי לשלוח לי את פירטי ההמהרה שביצע? אני, מעוניין, לבצע המהרה, אך כזאת שלא תסכן מאד מאד את המעבד. אשמח לקבל תשובה מקצועית בנושא.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. Started by iakovl,

1. ראיתי באיזה מקום שיש אנשים שצובאים את המארז/חלקים ממנו בצבע מיוחד ואז מכניסים לתנור, מה זה בכלל? לצבוע ולאפות? 2. איך משיגים אפקט של מראה/השתקפות? 3. איזה צבע מומלץ? 4. כל מה שבא לכם לומר על צביעה ועל הנושא

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.