אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,123 דיונים בפורום זה
-
מה בדיוק עושה לוח אם לטוב ל-OC ? בזמנו המליצו לי על ה-ABIT NF7-SL v2.0 אבל לבסוף הלכתי על ה-A7N8X דלוקס V2 בגלל מחיר ממש נמוך ממחירו בשוק שהוצע לי. אז אני עכשיו רוצה לדעת מה עושה את האביט ללוח טוב יותר ל-OC מאשר האסוס? מה יש באביט שאין לי באסוס?(אני שואל כי אני לא מבין בזה אבל ממש מעוניין לעשות OC)
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום! אני וחבר שלי רוצים לקנות שני קטודות (אני ירוק והוא כחול), אז הזמנו זוג ב-180 ש"חואני ממתין לזה כבר 14 יום (המקסימום שהחנות אמרה זה 10 ימים ואני מעוצבן), ובכל פעם שאני מתקשר הם אומרים שיש בעיות אצל היבואן והוא לא רוצה לתת להם את זה וכדומה.. נמאס לי כבר לחכות, אם חברה קובעת זמן מקסימלי, שתעמוד לזה, ואם יש להם בעיות אז שהם ישלמו על זה לא אני, זבש"ם. אני חושב לקחת מחנות אחרת, אבל יש שמה שתי קיטים של קטודות: THERMALTAKE PerfectLight SoundControl cathode kit ב- 111 ש"ח וSUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - ב-130 ש"ח. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם יש הבדל מבחינת עוצמת התאורה בין שני המנורות, חוץ מה שבטרמלטק אתה מקבל את הבקרת קול. האם המנורה של טרמלטק מגיע עם מפסק שאפשר…
-
- 13 תגובות
- 802 צפיות
-
-
;Dאני מחפש מאוורר חזק בשביל amd 2500 barton אבל אני אוהב גם שקט ואני רוצה לעשות גם אובר קלוקינג אני מוגבל בתקציב עד איזור ה200 ש"ח חשבתי על כמה מאווררים מה דעתכם או אולי משהו אחר יותר טוב שאתם מציעים: Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD לגבי זה אני לא בטוח רק תגידו מה דעתכם הוא גם דיי יקר עים הוא שווה את זה: COOLERMASTER Aero 7+ וממש כאדי על כל דבר אחר שאתם ממליצים עליו תודה רבה!!! ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
SPIRE FalconRock II AMD SPIRE MicroFlow II AMD SPIRE SkiveStream AMD Spire SP420B8 CopperStream SPIRE SuperRock AMD Spire WhisperRock IV SPITE FridgeRock AMD כפי שהבנתם המעבד הוא של AMD והדגם BARTON 2500 הHSF לא מיועד בשביל OC ואם כן אז ממש לא כבד. רציתי לשאול איזה מבין כל אלו כדי לקנות שישמור על הטמפרטורה סבירה ואפשרי יהיה לעשות OC מזערי? אני לא מעוניין בHSF שיעלה המון.
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הזלמן מדגם המניפה . האם כדאי שהמאוורר יעיף אויר על הסינק או שפשוט ישאב אותו ממנו ? מה מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
מישהו יודע אולי איפה אפשר לקנות אחד כזה? מה שבטוח שחנויות מחשבים אי-אפשר למצוא אחד כזה, בדקתי בכל החנויות הגדולות.. כל מי שלא יודע מה זה ומתעניין שיפנה ללינק הבא: http://www.peltier-info.com/info.html מסבירים שם בקצרה.. או שלא בקצרה.. ;D
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
כמה שהבנתי קטודה קרה זה מנורת פלורסנט. יש סיבה לא לקנות בחנות וזהו? אני אוכל לחבר אותה למחשב?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מה יותר טוב????????? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1189 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_142&products_id=1192 או אולי בכלל אחד אחר? ממש ממש ממש ממש ממש לא משנה לי המחיר!!!!
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה שמסומן בפסאדום זה הכבלים שם הספק ויש את הכבל הראשי שנותן מתח ללוח שהוא עודר מעל המעבד שלי ומעל ההיטסינק והמאורר שלו כדי להגיע לחריץ. איפה אני יכול להצמיד אותו אומה לעשות איתו ?!
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב, ידיד שלי הציע לי ליצור פה גם תרד בנושא, אז הנה: קניתי מעבד 1700+ KIUHB, בתחילה חשבתי שיהיה סתם איזה... ועכשיו... http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=listprojects&orderby=NEW_SPEED&sortorder=DESC&cpu_type=AMD&PHPSESSID=16bce777757bf3d919e95b20fca9c519 מה אתם חושבים? אפילו אין לי מזגן בבית, זה על קירור אויר והספק שלי על סף מוות, אבל בכל זאת
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך אני בודק אם הוא מתאים? איפה זה כתוב? אני יודע שמישהו פה לקח ממילונית. תודה לעוזרים. עריכה: אני ראיתי שיש לו חיבור לי 16 חוטים, אבל המילונית השתמשה ב 14, כנראה השניים האחרים זה תאורה. אם זה אומר שזה מתאים? אין לי מושג. הוא גם בגודל 20*4 תווים ככה שזה עוד רמז שכן. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם! באתר hwzone ישנו מדריך המסביר כיצד לחבר צג HD44780 למחשב. השאלה שלי היא: האם אני יכול להשתמש במדריך הזה גם לחיבור צגי lcd מסוגים אחרים(למשל מסך WH1602D) או שהוא מיועד רק לצגי HD44780 ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לכרטיס RADEON 9600 PRO בנוי ע"י ATI. מבחינת אחריות.
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
ניסיתי לעשות OC ראשון,נכנסתי לביוס והעלתי את הבאס מ-133 ל-166 והווידווס לא עולה. מעבד-AMD 2000 לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 זיכרון-קורסייר 512MB 3500 אל תגידו לי שמעבד והלוח לא מתאימים ל-OC כי אני יודע אבל המחשב הזה הוא לניסויים אז אני הולך לשרוף לו את התחת. איך בדיוק אני מתחיל בזה?
-
- 16 תגובות
- 980 צפיות
-
-
באורך של כ 170 ס"מ. מודינג יפה כלשהו או קירור לרכיבים (איך שהו) ...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שלום לכל יושבי הפורום ! ;D באתר התחרות תוכלו לראות אותי כמנצח אעדכן בהגעתו של המארז ! http://competition.isramods.net/
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
יש לי גוף קירור והווסת המאוורר נשרף ניתן להרכיב על הגוף קירור הזה מאורר 80מ"מ נגיד SF2 ואם לא אז איזה 70מ"מ את ממליצים שיעשה עבודה טובה ויתאים לווסת של ה V7+ ?
-
- 6 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני רוצה משהו קררררר, מאוד קר, המארז שלי גם ככה מאוורר לכן אני מחפש HSF שיכול להביא אותי רחוק, הבעיה היחידה זה שאני מממש רוצה שקט, כמה שיותר שקט יותר טוב! על כן הגעתי כמובן לזלמן, ויש לי שם שתי אפשרויות ZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 המניפה הידועה! או לחילופין ההיטסינק הטיפה היותר סטנדרטי ZALMAN CNPS7000A-Cu האם יש לכם המלצה אחרת? מחיר לא בעיה, כל דבר אחר גם אופציה, העיקר שקט ואיכותי! אני מזכיר, המארז מאוורר!!!
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מקום לעוד מאוור אחד במחשב שהוא בגודל של 40 או 60 מ"מ... ורציתי לדעת איזה גודל הוא. תודה לעוזרים (ועם אפשר אז גם לדעת מה מכירו...)
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם ! אתמול (שישי) קיבלתי את תצוגת ה LCD שהזמנתי (אריהב) בגודל 20*4, ואת הכבלים והחיבורים שבקשתי - בנפרד. התחלתי בהלחמות, וחיבורי הכבלים, ובדיקתו. הכל פעל מצויין, כולל התאורה האחורית. המסך מחובר ליציאה המקבילית דרך 13 גידים המזינים את המסך בין היתר באותות, 5+, והאדמה. על התצוגה מולחמים 13 הפינים, ומהחיבור המקבילי מגיעים 13 גידים שבקצהם חיבור נקבה תואם לפינים המולחמים על התצוגה, כך שאני יכול בקלות להפריד את המסך מכל הכבלים. להכנת המעמד, נדרשתי לכופף משטח ברספקס של 150X150X5 מ"מ בחלקו התחתון לזוית של בערך 75-80 מעלות. קצת עם המבער, ואז לכופף את המשטח.... כאן מתחיל החלק מורט העצבים - החישובים, המדידות והסימונים לחורי הקיבוע. לאחר חישובים רבים ומדידות, הגע…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זכור לי שקראתי כתבה לפני איזה חודש שAMD התחילה לשווק גופי קירור+מאווררים יותר טובים מ ה ספיירים הקטנים שהיו מכניסים לחבילת RETAIL בזמנו. זה באמת כך או שאם אני קונה את הבארטון RETAIL אני מקבל את אותו הספייר הקטן ?
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ראיתי בפורום של טכנו מישהו שמעוניין להזמין SP94 מחו"ל והחלטתי להצטרף. עכשיו נשאר רק למצוא חנות שמוכרת את המוצר הזה במחיר טוב וששולחת לארץ. יש רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-