עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן קניתי כרטיס מסך מיד שניה ATI 9500 PRO ורציתי לדעת יש על הכרטיס מאורר והכרטיס לפי מה שהבנתי היה בשימוש בערך שנה וחצי ורציתי לדעת אם הכרטיס יכול להחזיק בלי מאורר? אני לא מתכוון לעושת אוברקלוק הביצועים שלו מספקים אותי השאלה אם הכרטיס יכול לעבוד בלי מאוורר ומבלי שיגרם לו נזק ואם במקרה נהרס המאוורר איפה אפשר לקנות מאוורר חליפי? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  2. Started by a-gold,

יש לי שני מאווררים של 60 בקדימה של המארז למטה . רציתי לדעת אם זה מיותר ? האם זה ישפיע על ההתחממות של המחשב אם אני יוציא אותם ?

• 1 תגובה
    • 394 צפיות
  3. Started by EliranB,

הייתי על 3.5Ghz והיה לי FSB של 960 עכשיו אני על 3.6 ועדיין הFSB אותו דבר ... איך אני מעלה אותו ? כשאני מדליק את המחשב בפוסט מופיע לי שהזכרונות רצים כ 3200 למה ?? יש לי 533Mhz שזה אמור להיות 4200 עריכה : הכל יציב נבדק עם סופר פאי 32M עכשיו הרצתי בדיקה של 16M גם יציב ...

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  4. טוב אז ככה אני ואבא שלי החלטנו לבנות מערכת קרור מים (גם לו משעמם) ובמקום לקנות בלוק למעבד ולכרטיס מסך (שפה בכלל יש בעיה בגלל שיש לי 2 ליבות) הוא חשב להעביר צינורות נחושת בגוף קרור הקיים.. גם של המעבד וגם של כרטיס המסך.. מה דעתכם? אני חושב שזה יהיה טוב כי אני מרוויח גם מאוורר על כל היטסינק וחסכון בבניה\קנייה של בלוקים. בנוסף אני מעוניין לעשות גם בלוק לציפסט אבל הכרטיס מגביל אותי.. יש רעיונות??

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  5. Started by Esparco,

כשאני מחזיר את ההגדרות בביוס לרגילות.. זאת אומרת בלי OC ה FSB על 100 והמכפלה של המחשב היא 17 כשהמחשב עולה מופיע לי שהזכרונות 266 MHZ רגיל אבל כשאני מפעיל את ה EVEREST מופיע לי שמחשב נמצא ב 2 אחוז OC ו FSB על 102 והזכרונות על 278 MHZ מה זה יכול להיות?!?

• 1 תגובה
    • 468 צפיות
  6. 1. כאשר הרכבתי את הביג טייפון על המעבד הייתי צריך להסיר לגמרי את התושבת של הסינק שהגיעה על הלוח אם שקניתי אותו. מאז שעשיתי את זה התוכנות שמראות טמפרטורה מציגות לי שאין חיישן טמפרטורה למעבד, השאלה אם אפשר לתקן את זה בדרך כלשהי ואם מישהו יודע איפה בידיוק נמצא החיישן הזה על הלוח? 2. הביגטייפון נכנס למארז שלי בלי בעיה, מולו יש מקום בדלת להוספת מאוורר. אם אני מוסיף מאוורר רגיל מולו אז המארז נסגר בקלות, אם אני מוסיף מאוורר SUNBEAM ROUND CCFL FAN GRILL (שזה מאוורר טיפה יותר עבה ממאוורר רגיל ויש לו קטודה עגולה) אז המארז נסגר אך לא לחלוטין וזה לא נוח. השאלה אם מישהו מכיר מאוורר דומה או עם תאורה חזקה כלשהי שאני יכול לשים במקומו מול הביגטייפון והוא פחות עבה מה-SUNBEAM ROUND CCFL FAN…

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  7. Started by davie007,

בחיאת מה האוברקלוק ל6600GT של GIGABYTE AGP בלי הויוו עם המאוור הוא כל כך פשוט ביחד עם התוכנה הזאת V-TUNER מה הסיכונים איך לעשות כמה לעשות מתי?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  8. Started by dreamboot,

שלום יש לי GeForce 6600 של Gainward והוא על 56C במנוחה ועל 65-70C במאמץ האם זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 404 צפיות
  9. Started by dr computer,

S&M ו-MEMTEST זה אותה תוכנה???

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  10. Started by y10,

תראו יש לי אינטל ולוח אם של DFI עכשיו אני לא יודע איך לעשות OC כיאלו אני נכנס לBIOS ואז יש לי שם באחד האפשריות clock& ועוד משהו עכשיו אני נכנס לcpu ואז שם רשום לי לבחור ככה רשום 100GHz/100GHz/33GHz(או שזה היה MHz אני לא זוכר..) וככה עולה יותר הברירת מחדל זה על רגיל עכשיו אני לא יודע מה לעשות והאם הגעתי למקום הנכון בבקשה עזרה!

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  11. Started by איתי הגיתי,

שלום רב יש לי שני קנדידטים סופיים למארז htpc, לאחד יש מאחור שני מאווררים 60 מ"מ, ולשני שני מאווררי 80 מ"מ. באתר החברה מצוין שה 60 נוסעים ב 3600rpm ויוצרים 25dBA. ה 80 מצוטטים על 2050rpm, ורעש של 21dba. השאלה: ההבדלים האלה משמעותיים? המארז שמכיל את ה 60ים מועדף עלי. אפשר לחבר את המאווררים האלה לגלגל מהירות חיצוני ולהחליש את המהירות במקרה הגרוע? (בלי לפגוע בקרור), כמו שיש לי במחשב אחר (zalman cpu fan). הציאו לי בפורום אחר www.hometheater.co.il לקדוח במארז של ה 60 חורים יותר גדולים ולהתקין בו מאווררי 80. כדאי? יש לציין שהשקט חשוב לי מאד. תודה! 60מ"מ: http://silverstonetek.com/products-lc03.htm 80מ"מ: http://silverstonetek.com/products-lc17.htm מפרט המחש…

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  12. Started by Guarding angel,

http://www.mrsci.com/Computer-Hardware/Overclocking.php כתוב שם על כול מה שהמבצע אמור לדעת לפני ביצוע C@ ובמה זה כרוך HAVE A NICE READING ***האם ניתן להכניס את זה לסטיקי?***

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by idani1983,

מה זה בדיוק DRIVER-LEVEL FAN C בתוכנה ?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  14. אני צריך תוכנה לשמירת הביוס של כרטיס מהסך שלי על ההרד דיסק כי אין לי כונן דיסקטים!! אני צריך תוכנות כמו NVFLASH אגב יש לי כרטיס מסך של נוידיה FX 5200

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  15. לנעול הסתדרתי החלפתי לוח.

16. בוקר טוב וחג שמח לכולם......... אני מעוניין לעשות C@ למעבד הזקן שלי לפחות ל2.6 עם קירור סטוק אני יודע שהלוח שלי מעפן אך כנראה אחליף אותו בקרוב... כשאני נכנס לביוס יש לי שם משו על PNP והאופציה נעולה לי... אני מת לעשות C@ למעבד שלי אך אין שום מדריך טוב שמסביר פרה פרה מה עושים אומרים רק "לעלות FSB" תוכלו בבקשה משתמשי אינטל שעשו C@ איפה בביוס להעלות את הFSB הזה? תודה לכולם G.A.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  17. Started by Bar1234,

מישהו יכול לעזור לי בנושא ??? יש דבר כזה מאוורר צבעוני (זאת אומרת שהוא מאיר כאשר הוא מחובר למקור מתח) או שכל התאורה שלו היא בנייה עצמית ??? אם מישהו יודע משהו בנושא שיעזור לי בקשה אם תוכלו גם לפרט מחיר זה יעזור מאוד..... עדיף להזכיר גם את שם חברת המאוורר שאני ידע מה לקנות.... תודה לכולם...!!!

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  18. Started by shay33,

לילה טוב יש לי geforce fx 5200 אני מעוניין לעשות לו אובר קלוק עכשיו לפני איזה חודש התקנתי עליו מאוורר ואז העלתי (לא זוכר כמה) דרך ההגדרות ולא ראיתי שיפור, עכשיו אין עליו מאוורר ואני שואל האם שווה לעשות לכזה כרטיס מעפן אוברקלוק יצא לי מזה משהו? וגם אם כן מה? ד"א-איזה תוכנה בודקת את החום של כרטיס מסך תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  19. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן, יש לי radeon 9800se של powercolor (128MB 256-Bit) והוא כבר soft modded ל8 צינורות. למרות זאת עוד לא ביצעתי לו OC כלשהו כך שהמהירויות הן 378CORE 337.5 MEM. השאלה שלי היא, עד כמה רחוק הוא יוכל להגיע עם הקירור המקורי? תודה.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  20. Started by Esparco,

המעבד שלי הוא 1.7GHZ של ווילאמט עכשיו המתח שלו הוא 1.9 סטוק. וזה נראה לי מאוד גבוהה יחסית לאחרים אולי בגלל זה יש לי בעיה עם ה OC בגלל שהוא צורך הרבה מתח?? צירפתי תמונה

21. Started by ShowstoppeR,

טוב אז ככה זה הרכיבים: DFI LP UT Ultra-D nF4 AMD Athlon 64 3500 Geil One 2x512mb DDR400 W BH Zalman 9500 למי שיש ניסיון באוברקלוק עם הלוח אני ישמח לקבל טיפים. נכון לעכשיו אחרי ההתקנה של ZALMAN הטמפ' עומדות על 30C ב מצב מנוחה ו 38C בעומס מירבי. זה כשהמאורר של הקירור פועל במקסימום. לדעתי זה קצת הרבה, לפחות בעומס אז אם יש לכם פתרונות אני פה כדי להקשיב. עוד דבר (למי שמכיר את הלוח אם): יש 2 חיבורים על הלוח: cpu fan ו fan2. אם אני מחבר את ה זלמן ן ל cpu fan הוא לא עובר את ה 1400 סל"ד. רק כשאני מחבר אותו ל fan2 הוא מגיע למקסימום ב 2600~. יש בעייה מסויימת או שזה בסדר? (אגב אני משתמש ב fanmate2 שהגיע עם הקירור והסל"ד הוא כאשר זה מכוון למקסימום) יש טמפ' מסויימת שלא כדאי לעבור עם ה…

22. Started by Esparco,

מישהו יודע אם אפשר להגיע לעוד אופציות נוספות בביוס של AMI על לוח ASUS בלוח הקודם שלי של GIGABYTE הייתי לוחץ CTRL F1 והיו נפתחות לי עוד אופציות בביוס הזה זה לא עובד מישהו יודע??@?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  23. Started by yoni321,

טוב אנשים פתחתי את הצינורות הכל עבר חלק ויפה זה אישר לי שהכל נפתח בהצלחה. שאני נמצא בשולחן עבודה אין שום ארטיפקט אבל שאני נכנס למשחק יש ארטיפקטים לבנים קטנים מאוד שנעלמים וחוזרים כל שנייה. לאחר מכן ביטלתי את האחד שמכיל שלושה צינורות והשארתי רק אחד. נכנסתי שוב למשחק ולא הופיעו ארטיפקטים. אחרי זה עשיתי את אותו הדבר אבל הפוך השארתי את השלוש וביטלתי את האחד והארטיפקטים חזרו. עכשיו רציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו? (הכרטיס לא עבר שום אוברקלוק) אני מזכיר שהכל נפתח בהצלחה. לשימוש פתיחת הצינורות השתמשתי ב RivaTuner. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  24. Started by fog87,

יש לי מארז Thermaltake Swing VB6000 אחרי שקניתי קירורים רציניים לכ. מסך ולמעבד שמתי לב שעכשיו זה נשמע כאילו המאוורר של המארז עושה די הרבה רעש (אם אני מנתק אותו המחשב הרבה יותר שקט) עכשיו השאלה שלי אם לקנות מאורר אחר (למשל ARCTIC COOLING 120MM מנעה) יעשה שיפור משמעותי מהבחינה הזו?

25. חודש OCtober נגמר לפני יותר משבוע :jump:

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.