עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אנשים ... אני רוצה לעשות עדכון ביוס ללוח שלי (מופיע בחתימה)- רק שמתי לב שכל העדכוני ביוס הם באים על דיסקט הפעלה.... והכונן פלופי שלי שבק חיים- ואני ממש לא מתכוון לקנות אחד חדש (כבר אפשר להגיד שעבר זמנם...) השאלה שלי האם אפשר לעשות עדכון לביוס לא דרך דיסקט אלא בצורה אחרת ? מישהו יכול לעזור? (אולי דיסק או לא יודע מה)

2. Started by uzi123,

שלום, אני מקווה שזה המקום המתאים לשאלה. אני מתכוון לקנות GA-M55plus-S3G (Rev 1.x) עם AMD 3800 x2 יש בלוח אם כרטיס מסך מובנה של nvidia שמעתי שהלוח אם לא כ"כ מתאים ל-OC בגלל הכרטיס מסך, האם זה נכון? האם רק זו הבעיה של הלוח אם או שבכלל הוא לא מתאים ל-OC? או אולי רק קצת? השאלה היא - אם אני קונה את הלוח הזה ובעתיד מוסיף כרטיס מסך חיצוני האם הבעיה של חוסר תאימות ל-OC נשארת? ברור לי שיש לוחות אם יותר טובים אבל גם יותר יקרים וכרגע הצרכים שלי הם די בסיסים כמו לגלוש באינטרנט, אופיס, הורדת סרטים ומויזקה וקצת קידוד סרטים (סרטונים, לא משהו כבד במיוחד). ואם כבר אני שואל, בהנחה שאי אפשר לעשות OC, אם אני קונה קירור טוב יותר מההיטסינק הבסיסי כמו למשל קירור אוויר/מים - האם זה יוסיף לביצועי…

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  3. המפרט שלי: מארז: SilverStone Sugo SG06-LITE לוח : (GIGABYTE GA-Z77N-WIFI (LGA1155 מעבד : i5-3570K כרטיס: גראפי: Sapphire 5670 1GB GDDR5 HDMI אני חושש שהמאורר של ה CPU לא מספיק והמגבלה לגובה המצנן למארז הוא 80mm . מבקש עזרה למצנן טוב (אין מגבלה כספית) תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - קישור למארז: http://ksp.co.il/?uin=19999&buy= קישור ל PSU 450W: http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=20005

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  4. Started by matsmets,

האם צריך למרוח היטסינק ? כי בהוראות אין וגם יש קצת מתחת למאוורר

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  5. Started by aero,

צריך המלצה לספק עד 600 ללא חריגה של שקל:\ שיחזיק לי אוברקלוק חזק למפרט הנ"ל

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  6. Started by Glow,

שלום! יש לי לוח GIGA-BYTE 8IEXP שהשתמשתי בתוכנה מעדכנת הביוס שלהם והכל עבד טוב והביוס עודכן... עכשיו יש לי בעיה שכשאני מעלה FSB, אני בא לצאת ולשמור הוא נתקע לי בחלון כשהוא שואל אותי אם לצאת ולשמור. אני עושה לו YES והא נתקע......אחרי כמה זמן אני עושה ריסטרט ואני רואה שזה עובד והוא שומר לי את הFSB החדש.....זה נחשב בעיה? אם כן איך אני יכול לסדר את זה? או שזה לא נורא? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  7. Started by jeyjey,

אני מעוניין לקמבן לי איזה מערכת נחמדה... ובקשר למשאבה, אני קונה משאבה של אקווריום, זה טוב? וכמה ליטר היא צריכה להעביר בשעה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by tiestooo,

יש לי מסך דגם C104159 REV שנלקח מ LYNX ATARI מי יכול לעזור לי בחיבור המסך למחשב

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  9. ובכן שיעמם לי מאד! ואני ידעתי שאני הולך לקבל את הsapphire 9100 128 שלי בקרוב. אז אמרתי בסדר נראה כבר מה אפשר לסחוט מהכרטיס הזמני. התוצאות הם: (ראו קובץ מצורף) ב3dmark 2001 אני רץ ב640 על 480 והתוצאות: ברגיל 125/125 = 2696 אוברקלוק 155/137 = 2870 אז רק תראו שזה כרטיס רציני ביותר ;D עריכה: נוספ האוברקלק: 155/150 = 2991 נקודות. יותר מזה הכרטיס כבר לא סוחב. וגם כל מה שיש לי זה היטסינק מפלאסטיק אפילו לא מאורר .

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  10. Started by hai97,

איך זה שכתוב לי שהמעבד ב31 מעלות והליבות סביב ה50? איך זה עובד?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. Started by 1tanai,

איך אפשר לעלות דבר כזה

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  12. הגירסה החדשה של EVEREST עכשיו מביאה את הטמפטורה ה TJ ולא את ה TC כפי שאתה רואים השאלה מי מדיוק יותר טוב אני חוזר לישון [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. Started by Alroit,

שלום אשמח אם תפנו אותי למאמרים על ביצוע OC למעבדי I7 סוף סוף קיבלתי את המע' החדשה לי מבוססת 950 ולוח UD7 של גיגהבית תודה מראש

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  14. Started by hagai,

ד"א, יש כאן מישהו שהזמין מ 2CoolTek ?

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  15. Started by סלרי,

מה ההבדל בין הרדקנו 2 ל5? ??????????????? ??? ???

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. שלום, יש לי מחשב מסוג Dell Studio 14/1458 המחשב עובד שעות רבות ביום ומשמש כמחשב נייח לרוב. אשמח אם תוכלו להמלית לי על משטח קירור שיתאים לו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by נודלר,

שלום, לוח האם שלי הוא gigabyte x48t-dq6, שהוא די ישן... אבל בעקרון הוא תומך ב-ddr3 עד 2000MHz. יש לי מעבד QX9770 extreme, וזיכרונות DDR3 1866MHz. ספק כוח 450W של corsair. החומרה הזו פעם נחשבה משהו משהו, היום היא קצת מיושנת אבל וואלה - סוחבת לא רע. העניין הוא כזה: הלוח אם לא עובר את ה-1333MHz במהירות זיכרון דיפולטית. אני יודע שיש לו את היכולת, אבל צריך לקנפג את זה, ואת זה אני לא יודע לעשות. מצורפת תמונה של הגדרות ה-BIOS. ניסיתי בהמלצת מישהו להפעיל את ה-XMP ולשנות את ה-System voltage control ל-auto, והתוצאה הייתה שהמהירות של המעבד ירדה, ובפועל המחשב כלל לא נדלק (איפסתי את ההגדרות של ה-BIOS) מישהו יכול להגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שהזיכרון שלי יעבוד במהירות המיועדת שלו? תו…

• 1 תגובה
    • 4k צפיות
  18. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

??? אויי התבלבלתי בפורום תעבירו בבקשה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  19. Started by credo,

AMD Athlon 64 3500+ Clawhammer GIGABYTE "GA-K8NF-9" NVIDIA nForce4 A-DATA 512MBx2 SDRAM-DDR PC3200 400MHZ ATI Radeon X800XL,256MB GDDR3,256-Bit,DVI,PCI-E Western Digital 120GB S-ATA 8MB L1730B זה במפרט.. עכשיו רק התקנתי וינדוס,התקנתי כמה דרייברים וזה.. הורדתי EVERST ורציתי ליבדוק טמפרטורות ואני רואה שיש לי 71 מעלות על CPU! ואחרי כמה שניות המחשב ניתקע.. כשאני לא מדליק זה לא ניקתע..וזה ככה בכל תוןכנה SPPEDFAN גם.. בביוס אני רואה רק 34.. זה יכול להיות בעיה בוינדוס ???

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  20. יש לי מעבד פנטיום 3 800 סוקט PGA על לוח ASUS -CUV4X עם 786 MB זיכרון . יש מאוורר על המעבד, שתיים במארז(חוץ מהכרטיס מסך והספק כוח) ושאני בודק את הטמפרטורה במצב מנוחה(לא בוינדוס)ב -BIOS אז המעבד עובד במנוחה על 41~45 צלציוס. והלוח אם קר לדעתי 27~30 מעלות במנוחה. ובדקתי שהמאוורר שעל המעבד תקין ולא עושה רעשים. אז האם הטמפרטורה הזאת נורמאלית? ואם לא אז תגידו לי בבקשה על כמה מעלות מעבד כזה צריך להיות במצב מנוחה. תודה לעוזרים. אלדד

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. Started by elipok,

אחרי שאני מקרר את הזכרונות ואת הלוח אם את מה ואיך אני צריך להגדיר כדי לעשות OC?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. שלום יש מצב שאני הולך לבנות מערכת קירור למחשב החדש שלי ואני רוצה עזרה לגבי מה אני צריך להזמין בשביל שהכל יעבוד - אז דבר ראשון המחשב החדש שלי מכיל: core i7 7700k Z270 GAMING M5 (MS-7A78) NVIDIA GEFORCE GTX 1080 CORSAIR LPX 32GB (2X16GB) 3200MHz be quiet silent base 600 Samsung 850 EVO 250GB ssd אז זהו אני לא יודע איזה חלקים לקנות אני אשמח אם תרשמו לי איזה חלקים אני צריך לקנות תודה לכולם!!

23. החום במארז/ מעבד - (amd xp 2000 ) כ. מסך fx 5700le (המגיע ללא מאוורר) הגיע ל 80 C, לצערי, לא בנוי לכל המשחות הטרמיות, חלונות במארז וכד'. הצמדתי למארז מאוורר רגיל (ריצפתי מהמסתובבים ) שקט מאד ומהיר, ופתחתי הדופן של המארז, ומאז, ראו זה פלא הטמפ' לא עוברת את 50 מעלות. האם יש איזה שהיא בעיה בפתרון החורני הנ"ל (חוץ מהצורך לפתוח/לסגור המאוורר לפני/אחרי השימוש) ???

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  24. Started by Alroit,

שלום לכולם לאחר ניברון ארון בהמון פוסטים באתרים מרובים אני רואה שיש המון אוברקלוקרים שמגיעים למתחים של 1.65 למעבד האם באמת ניתן לתת כאלה מתחים, כלומר מעל ל- 1.45 אני באמת רוצה להגיע ל מכפלה של 500X9.5 ומעלה ראו מצב נתון של OC בתמונה תודה על העזרה מראש [attachment deleted by admin]

25. הכל קשור פה לכרטיס מסך... 1)מה זה MEMORY BUS ? 2)מה זה BUS 3) מה זה RADMAC? תודה על העזרה מראש!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.