עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. הסתובבתי לי ב http://ksp.co.il חיפשתי קרור פתאום אני רואה את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2596 עוד קישור: http://www.amazon.com/gp/product/B000BL6IUY/104-1898652-9578353?n=172282 אז אני שואל מזה? הגיוני במחיר הזה וגם אם כן מה מסוגלת המערכת? עוד משהו אשמח אם תציעו לי מערכת קרור בינונית עד מחיר 150 200 אמרתי בינונית כי במחיר הזה :-\ חשבתי על VENUS K8 Silent Boost של TT שעולה 110 מה אתם חושבים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by godisme171,

מכירים אתר שמוכר קיטים למחשב או חנות באזור ירושלים

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. המחשב שלי קצת רועש (נמצא בחדר שינה)ואני מחפש להשתיק אותו מעט,ראיתי בזיגזג קיט להשתקה ב22 ש"ח http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174&products_id=5009 האם זה שווה את ההשקעה ל2-3 מאווררים? או שמדובר במשהו מיותר שלא יתרום כלום?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by kikkler,

אפשר למצוא בעוד מקומות מלבד pcmagic.co.il ? עד לפחות 2000, אבל עדיף להגיע עד ל10000

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  5. השאלה בכותרת. אשמח לדוגמאות ומחירים.

• 6 תגובות
    • 492 צפיות
  6. יש לי 3 מאווררי S-FLEX 1200RPM ולוח X38-DS4ץ הם מגיעים עם חיבור 3PIN ועל הלוח יש לי שני חיבורי 4PIN המאפשרים שליטה על המהירות דרך הביוס/PWM או דרך SPEEDFAN למשל. מישהו יכול להפנות אותי למתאם הנדרש? יש דבר כזה? אם לא, אולי איזה FANBUS פשוט וזול או פשוט ממיר ל-5V/7V קבוע (פחות מומלץ). תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ראיתי בפרום גרמני לא בטוח לא זהיתי את השפה .. בכל אופן תרגמו לי את זה לאנגלתי ויש תוכנה בגרמנית כזו שתומכת למחשב ... בזיכרון ובהכל שהוא נמצא באברקלוק ?. קיים כזה . דבר ?בכלל

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by maCr0T,

יש לי מחשב ישן, P2 350. האם אתה מכירים תכנה שמאפשרת לשחק עם הFSB של הלוח, ללוח אין אפשרות בביוס או בג'מפרים. אם אתם מכירים תכנה, אז תגידו את שמה, ואם אפשר אז גם לינק, תודה מראש!!

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by alex241286,

היי יש לי את המחשב הישן שלי עם מעבד P4 1700 סקוט 423 ולוח ECS P4VXASD (לא לצחוק סתם מחשב ישן שמשמש לגלישה בלבד כשאני מבקר את אמא) טוב הבעיה... אם מישהו מכיר אז את הצלעות קירור מחזיקים קליפסים כאלו שמתחברים לפלסטיקים כאלו שמתברגים ללוח אם....אחד פעם נשבר לי ובמזל מצאתי חדש...אבל עכשיו נשבר לי השני ...מישהו יודע איפה אני יכול לקנות פלסטיק כזה? (בנתיים זה מחובר אצלי עם אזיקונים)

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by idofr,

אני חושב שזה קצת ספאם אבל הייתי חייב להכניס את זה כולם תבינו עכשיו קיץ אז הטמפ' של המחשבים עולה ותפסיקו להבהל כול כך בחורף זה ירד בחזרה בנתיים מי שהמחשב שלו ממש חם שיקנה עוד מאוורר או 2 ותוריד את הOC למהירויות נורמליות באמת!!!

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  11. .

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by KoM,

לא משנה כמה טובה הסרקולציה שלכם, אם טמפרטורת החדר חמה, כלומר 26-28, המחשב ירתח, ואעשיתי כל כך הרבה בדיקות בשביל זה, פשוט אין דרך להמלט מזה ! אמנם אפשר לשמור על טמפרטורת החדר, ואולי לרדת מעלה, אבל קירורק אמיתי לא יהיה אף פעם, בטח לא מאויר שנכנס מהחדר החם... ואני רוצה שמישהו יוכיח אחרת...

13. Started by david32,

הם יש איזשהו קיצור זמן החיים של מעבד שעבר OC די רציני (נגיד E4400 @ 3.2 )? אני שואל כי אמא שלי טוענת שכן ואני אישית ממש לא בטוח.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by lielmar1,

אחים שלי אני צריך קרור למארז ולמעבד לא יקר מאוורר טוב בן 30 ל 50 שח עם לדים אם אפשר תודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by d-undertaker,

אני רוצה לקרר את המחשב אמרו לי שככל שיש יותר קירור על הכרטיס מסך הוא עובד יותר טוב וגם את המחשב בכלליות יש עצות משהו?

• 15 תגובות
    • 999 צפיות
  16. Started by bluefish,

לא מזמן החלפתי את כל המחשב העלוב שלי, המעבד שלי עובד ב70-73 מעלות וזה משגע אותי, ע"פ החיישנים של הביוס ו-mbm המארז על 43 אז זה לא הבעיה שלי. קיצר אני רוצה להחליף את ה-heatsink אבל אין לי כוח למשהו שיגרום לכל הבית שלי לרעוד מהרעש, הבנתי שהוולקנו למיניהם די שקטים אבל עדיין... איזה כדאי לקנות שלא יהיה רועש יותר (או לפחות בהרבה יותר) מה-dr thermal העלוב הזה? החלקים של המחשב שרלוונטיים- AthlonXP 1800 Gigabyte 7vRXP רק שכחתי לציין שבטמרפטורה התכוונתי כשהמעבד ב-full usage

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by liranss,

יש במחשבי שתי מאווררים לא כולל מאוורר של מעבד וכרטיס מסך המאווררים פועלים הרבה ומצטבר עליהם אבק דרך שמונע את קירורו התקין של המחשב. אנא מכם איך אוכל לנקות וכך יהיה יותר קר?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by shay7629,

יש לי 6800GT PCI-E של PNY , ואני מעוניין לרכוש 8600GT עם קירור פסיבי הכי זול שמצאתי (פלונטר), יש להם אותו כרטיס עם קירור אקטיבי אבל אני לא מכיר את החברה - SPARKLE יהיה לי אפשרות לקחת את הקירור מה6800GT ולהחליף עם הקירור של ה8600GT , החורים מתאימים?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  19. Started by skrew,

שלום! אני בונה מחשב HTPC מבוסס על המעבד הנ"ל, במארז סטנדרטי ומעוניין כמובן בקרור יעיל ושקט. את המאוורר בספק אני אחליף לאחד שקט ( 80 ממ ) ואוסיף עוד 120 מ"מ שקט ( מוציא אוויר ) מאחור. לדעתכם ש צורך בעוד אחד מלפנים ( שיכניס ) ?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  20. בוקר טוב ... הכרטיס מסך gigabyte FX7600gs http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8744 רותח ולא במאמץ מה האפשרויות לקירור האם כדי להוסיף קירור "PCI" או יש דרך אחרת ומומלצת ? כמו כן הציפסט של הלוח האם gigabyte 965p-ds3 שיושב בצמוד למעבד מתחמם גם כן , האם לקנות מאורר 80\40 ולעשות איזה אילתור או יש מאווררים מיועדים . ראיתי את הפטנט ...תעלת אוורור אז חשבתי אולי לעשות לציפסט מה אתם אומרים ? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ock-b יש לציין שאין כל כך מקום למעבד 6400 - BT תופס הרבה מקום :-( מארז : CI6A21 מחיר : מנסה לא לעבור את 200 ש"ח :-) או להוסיף עוד ....

21. Started by ofird,

התיעצתי עמכם המון בנושא קירור ותמיד עזרתם לי הפעם אני מנסה לקרר משהוא אחר - אקווריום...:-) לצורך העניין אני מחפש לקנות 2 מאוררים של 7X7 ס"מ בעלי CFM גבוה וDB נמוך אני אחבר אותם לשנאי ו/או בקר לשלוט על הפעלתם עד שיורידו את הטמפרטורה ב3-2 מעלות אחרת....מרק דגים יש לכם מושג מה מומלץ להרים דבר כזה?

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by sandra,

אחים שלי אני צריך עזרה יש לי כרטיס מסך ** והמאוורר שלו מרעיש בצורה בינונית כזאת. ויש לי כמה הצעות שאני רוצה לקנות . Zalman Vga Cooler VF700-Cu Vantec SPECTRUM FAN CARD ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80C-HP מה אתם אומרים? כל שלושת הנ"ל זה אחלה של קירורים שאני לא כל כך בטוח מה הכי טוב? ומה הכי מקרר? אז מה אתם חושבים? מה כדאי ?..........

• 13 תגובות
    • 803 צפיות
  23. Started by love-its-my-name,

המעבד שלי על 48 מעלות במאמץ והיום הגעתי הביתה וראיתי אותו על 62 נשבע לכם חשבתי נשרף המחשב החדש! כיביתי את המחשב לאחר 24 שעות שהוא היה דלוק הדלקתי שוב פעם הוא היה על 50 וירד עד ל 45 בשינה [לא במאמץ] והכרטיס מסך שלי חם אש נשבע לכם אני לא יכול לגעת בו... [הכול חם ואפשר לגעת בהכול חוץ מבשבב אחד רותח שמתי את הפלסטיק של הדני והוא נמס תוך שניה וחצי] אז איזה קירור לקנות???????????? סעמק הינה המפרט abit max 3 2.8c p4 2X256 geil golden ]מתח של 3.0V ANTEC 1000MG ? WINDOW ANTEC 430V REDEON 9800 SE ALL IN WONDER PLOS OMEGA עריכת דיון : תוסיפו את השאלה אה ומה זה הטמפרטורות של ה- PWM? כאילו מה הפירוש? כי זה עכשיו על 39 מעלות... וה-SYS על 32 מעלות... מה זה בכלל SYS AND PWM? אני כבר יותר…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by fastidious,

היי לכולם, אני מניח שאני דיי כבשה שחורה כי השאלה שלי היא על מינימום קירור הכרחי, והיא- אני כותב כרגע בלפ-טופ שמתנשם כמו מפזר עלים רועש, וברצוני לקנות השבוע PC חדש (הכל כולל הכל) וקראתי לא מעט על כל ה-heatsinks המפלצתיים החדשים (למעבד, ללא מאוורר) ודיי התלהבתי. השאלה היא שאם אני רוצה להתקין: 1 היט-סינק רציני (אחד ה-towers של termaltake) למעבד - בלי מאוורר (!). 2 ספק כח שקט ויקר של zalman (יש המלצות?) 3 היט-סינק לזכרון DDR (צריך?). 4 ומאוורר אחד בלבד שקט-שקט למארז, של zalman/nexus/pepst ואני לא עושה אובר-קלוקינג, ולא משחק בכלל משחקים (רק גולש וצופה בסרטים, אז נראה לי שאני לא צריך כרטיס מסך מעבר לזה שבלוח אם, נכון?) תכל'ס, לא ישרף לי המעבד בחום של אוגוסט בלי …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים