עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום לכולם... טוב ככה זה הולך... החלטתי לקנות קירור חדש לכרטיס מסך שלי Hercules Radeon 9800 Pro 128Mb עכשיו כקירור חדש ל-ראם החלטתי לקנות: http://www.pch.co.il/docs/pd-405981180.htm ברצוני גם להחליף את המאוור... ואין לי מושג אם מוצע למכירה מאוורר שמתאים לכרטיס כיוון שאין ברצוני לעשות חורים חדשים בכרטיס רק בשבילו... בתודה... shady

• 38 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by bad-sector,

למישהו יש את המעבד AXP2400+? אני רוצה לדעת מה הטמפרטורות שלו בימים אלו כדי לדעת איפה אני עומד מבחינת טפרטורות..

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  3. Started by mythu,

כמה דברים... דבר ראשון- יש לי מעבד p4 2,400 mhz אחרי איזה שעתיים שהו דולק אז הטמפרטורה שלו היא 39 מעלות (המארז סגור..) זה טוב ? דבר שני- אני רוצה לעשות קרור לכרטיס מסך שלי (gf2 ) (אני עוד חודש יקבל את הreadon 9800pro) אז בצד אחד של הכרטיס יש מאוור עם צלעות קרור... ובצד השני אין כלום....משטח חלק אני רוצה להדביק לשם עם דבק דו צדדי צלעות קרור עם מאוור גדול יותר.. (של מעבד p3) השאלה אם הדבק יהרוס לי את הכרטיס ?? אם מישהו יעזור לי זה יהיה נחמד !

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

יש לי מארז פשוט של חברת מגנטיק או משהו כזה (ממש פשוט) ואני רוצה להחליף את המאוררים שלו. אני חושב שמדובר במאוררים של 80 מ"מ (אחד מקדימה ואחד מאחורה) ואני מחפש מאוררים חזקים, שאני אומר חזקים אני גם מתכוון לזה שהרעש לא משנה לי. אני לא מחפש משהו עם צבעים, גם ככה אין לי חלון, אבל אני כן מחפש משהו חזק, מאוד מאוד חזק. ה Thermaltake X-blower 2 Channel VR Fan Kit High Performance DC צד את עיני, אבל אם יש משהו יותר חזק אז אני אשמח לדעת. תודה.

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  5. אני לא מדבר על כל הפאנל הגדול אלא רק על הפסים (להלן תמונה) : פעם זה יצא לי חלק ונשלף יפה (למיטב זכרוני) עכשיו אני מנסה לשלוף הוא לא יוצא ואני לא רוצה להפעיל כוח חזק ... :-X

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  6. Started by nw,

יש לי מעבד פנטיום 3 450.. קראתי שהוא טוב להמהרה ועם קירור מתאים יכול להגיע אפילו ל 600 העניין הוא שהלוח שלי תומך רק בFSB100 ולא 133 האם אני עדיין יכול לעשות לו OC? אפשר לעשות OC רק דרך המכפלה? 100*6 או שאני צריך להמהיר גם את ה- BUS? לוח: ASUS P3B-F

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני רוצה לעשות השוואה עם אנשים שעשו אוברקלוק לראדונים שלהם אני עם ה9500 פרו של הרקולס הצלחתי להגיע ל378/313 מה איתכם??

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Shlomi32,

המאוורר שלי די חדש... ככה לפני חודשיים.. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות רעש כזה של פח כזה וזה ממש מעצבן מה אני יכול לעשות??

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  9. Started by Gnome,

מה הדעתכם על המאוורר הזה: http://www.pchardware.co.il/docs/pd1964125499.htm לחבר שלי יש אותו והוא אמר לי שטמפ' המעבד שלו (BARTON 2800) הייתה 51 מעלות אחרי חמש ימים שהמחשב היה דלוק ברצף. השאלה שלי היא האם זה טוב או לא?

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  10. Started by shlomid,

אז ככה: קראת בהרבה מקומות שאת ה- 9800 לא פרו של ג'יגהקיוב ניתן להמהרה בקלות למהירויות ליבה וזיכרון של 9800 פרו ואף מעבר לכך, אבל צרך לשים לב שהזיכרון יהיה של חברת אינפאון. מישהו יודע איפה בארץ ניתן למצוא כרטיס עם הזיכרונות הללו? הכרטיס של הרקולס ה- 9800 לא פרו- לא מצאתי שום נתון כל יכולות ה- OC שלו, מאידך הוא בנוי טוב יותר מהג'יגבקיוב , ויש לו קירור לזיכרונות, אבל לא מצאתי באף מקום איזה סוג זיכרונות אלו ומה יכולות ה- OC של הגרטיס הזה? בלי קשר מישהו יודע מה יכולות ה- OC של 9800 פרו של ג'יגב קיוב? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kikkler,

אוקיי, קיבלתי את המחשב החדש, הרכבתי אותו, הדלקתי וניסיתי להתקין את אקס פי. כבר בחלק היותר דוס-י של ההתקנה, כשהוא אמור להעתיק את הקבצים הדרושים להארדיסק, הוא התחיל לדווח על בעיות בכתיבה של קבצים שונים, בכמות די רבה. אוקיי, לחצתי אנטר להמשך עד שאחרי כמה שגיאות שכאלה באנג, מסך כחול. אוקיי, ננסה עוד פעם, ריסט, ריפורמט, ריאינסטול, אותו דבר (למרות שהשמות של הקבצים הבעייתייים השתנו הפעם). אחרי 4 או 5 פעמים כאלה, כשכל פעם הוא מדווח על שגיאות בכתיבה של קבצים אחרים, החלטתי להעיף מבט בטמפרטורות של הרכיבים בביוס - 55 מעלות למעבד! וזה אינטל עם זאלמן 7000, אין שום סיבה לכאלה מעלות. אוקיי, אולי משהו בחיבור בעייתי או ששמתי קצת יותר מידי משחה. הוצאתי את ההיטסינק, ניקיתי טיפה מהמשחה והחלטת…

• 6 תגובות
    • 844 צפיות
  12. Started by Belski,

רציתי לשאול איפה אתם קונים את כל המאוורירים הציבעונים המנורות לד וכל שאל החלקים ?

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by Black-Dawn,

יש לי שאלה קטנה לחברי הפורום : איכן אני יכול להשיג בארץ דבק טרמי על מנת להדביק צלעות קירור לזיכרון של ה9800NP שלי? מקווה שתוכלו לעזור. שחר.

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  14. Started by mrraz,

האצתי את הבאס בלי שום בעיה וגם הזיכרון עובד על 400 והכל יציב כשהמשכתי להאיץ את הבאס למהירויות עוד יותר גבוהות פתאום גיליתי בעיות בעבודה עם אביזרי IDE דיסקים התחילו להדפק בצריבה והתקנות מתוך הדיסק או פתיחת זיפ התחילו לייצר שגיאות כשהורדתי את המהירות של הבאס פתאום הכל הסתדר. היכן הבעיה ? המערכת מאוד יציבה גם במהירויות גבוהות ולא מתחממת.

• 8 תגובות
    • 850 צפיות
  15. Started by greenday,

1 רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר מאוורר 80 ממ - ישירות ללוח אם או לחיבור מולקס ?

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by amisha,

מהו המתח המותר לעבודה יום יומית ב P4 תחת OC ?

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  17. היה לי מאורר שהגיע עם המעבד, המשחה טרמית שלו כנראה היתה ממש חזקה ושניסיתי להוציא את ההיטסינק הוא לא יצא אפילו שניתקתי את החיבורים שלו מהסוקט.. בקיצור אני מנסה מנסה מנסה, לא מצליחחחחח.. מנסה יותר חזק בוםםםםם, התשחרר עפתי קצת אחורה.. חפיף צמוד להיטסינק למטה היה מודבק המעבד.. :-/ בכל מקרה הוצאתי את המעבד הסתכלתי שלא חסרים פימים הנעילה הקטנה שלו על הלוח (המוט ברזל הקטן הזה) נשאר סגור!! אז עם משיכת המעבד לצדדים הוא התנתק מההיטסינק.. ניקיתי אותו מרחתי משחה חדשה פתחתי את נעילת הסוקט על המעבד.. הכנסתי את המעבד והכל והרכבתי את ההיטסינק החדש... איך אפשר לחסוך מקרים כאלה בעתיד והם המקרה הזה לדעתכם יכול להזיק או לפגוע במעבד עצמו (הוא כבר 3 ימים עובד בנתיים טוב, אבל אולי יש דברים שלא …

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by SevenKiller,

שלום... תראו אם אני ידע איך אני יוצאי הרבה כסף על זה וחשבתי על זה רק עכשיו... אתם אמרתם לכמה אנשים פה שים לד פה שים לד שם... אני קניתי איזה 3 לדים... 1 בשביל העכבר להחליף מהאדום... ו2 שיהיה... עכשיו השאלה.. הכי חשובה !! נגיד ויש לי לאן אני מחבר!?!?!?!?! ל-א-ן? תודה רבה אני ושב שהלדים שלי הם 3 וואט כחוליים כאלה עולה 7 שקל 1... בבקשה שאלה הכי דחופה בארץ

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by Stranger,

מה עדיף שניים של 80 בקדמת המארז ושניים מאחור? או אחד של 120 מקדימה ואחד של 120 מאוחרה? תודה לכם. יום טוב ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by dan eliash,

עשיתי מודינג מה אתם חושבים?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Arik.G,

ביקורת עליו ניתן לקרוא כאן : http://www.metku.net/index.html?sect=view&n=0&path=reviews/coolermaster_jet7/index_eng אבל הנה הצצה קטנה :

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. בבקשה הייה פה קישרו . בבקשה לא לנעול

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. Started by shloosh,

ואם יש לכם אז גם Spire NeonRing 80mm Fan לכל העוזר רבות תודות...!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  24. Started by 114508534,

הייה פה איזה מישהו שפירסם קישור לאתר שיש בוא מדריך איך לחבר את הגיויסיטיק של יאס למחשב . אני לא מוצא אותו תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  25. שלום לכולם אני צריך לבנות תחנת עבודה יחסית חלשה אבל ! חייבת להיות קטנה כמה שיותר (גודל פיזי) היא תמצא בתוך ארון סגור כך שאין אורור ורצוי בכלל ללא מאוררים בגלל שלא יגשו אל המחשב כמעט. לכן 2 שאלות : 1 אני צריך מארז - לא יקר אבל יחסית מאוורר 2 המלצה לHSF שיעשה את העבודה כמו שצריך . אני חשבתי על מעבד סלרון דעתכם

• 6 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.