עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by itad,

יש לי את התוכנה motherboard monitor 5 איך אני משתמש בה? ושמעתי שיש את התוכנה smartfan או משהו כזה ושהיא נוחה יותר לשימוש איפה אפשר להשיג את התוכנה ואיך משתמשים בה? תודה!

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by bagetrek,

שלום חבר'ה בשעה טובה קבלתי את הקיט שהזמנתי משבוע שעבר והרכבתי אותו על גבי שתי הזכרונות שלי של סאמסונג PC3200 בקיצ'ס אני רוצה לדעת יותר על הביצועים של המשחב עכשיו אם איזו תוכנה עלי להישתמש או איך בכלל בודקים את הדבר הזה ( קירור נחושת על הזכרונות ) http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ddrc-co זה המוצר מקווה שהרכבתי כראוי כי זה לא מצריך ידע רב ... טוב תודה לעוזרים אם יש פתרון לשאלה לגבי תוכנה לביצועים !

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. שלום. קניתי מחשב חדש לאחרונה (E6420 עם לוח P5B), ואני שוקל לעשות לו OC. יש לי כמה שאלות. הורדתי SpeedFan, ויש לי כמה תהיות לגביו (תמונה מצורפת): א. הוא לא מזהה את כל ספקי הכוח (רק שלושה). ב. הוא לא מזהה את כל המאווררים (יש לי אחד על הספק, אחד על המעבד ואחד כללי על הלוח). ג. מה זה החיישן של "AUX"? האם הקריאה שלו שגויה? לא נראה לי הגיוני שהוא כל כך גבוה... ד. יש מדידה לCPU וגם לכל אחד משני המעבדים שבתוכו. איך ההפרש ביניהם כל כך גבוה (לפעמים גם 20 מעלות)? ועוד כמה שאלות לגבי torture testing: באיזה תוכנות אתם משתמשים בשביל "להתעלל" בCPU שלכם, במיוחד אחרי OC? לכמה זמן אתם מריצים אותן? ולאיזה טמפ' עדיף שהמעבד לא יגיע בזמן הטסטים האלה? אני משתמש כרגע בPRIME95 והCPU שלי עובר את…

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  4. שלום! יש לי מעבד AMD 4000X2 והמאוורר(סטוק) שלו מסתובב על 3000RPM.. השאלה שלי האם כדאי לי להמהיר אותו? זה מסכן אותו? מה ההשלכות של זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  5. אני צריך בבקשה תוכנה להכוונת המהירות של המאווררים. תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  6. שלום. אני במגמה להשתיק את המחשב בעניין המאווררים.אשמח להבין כיצד עובד רעיון של צינורות ההיט פייפ בכרטיסי מסך.והאם לוח אם עם קירור היטפייפ וכרטיס מסך פסיבי עם קירור היטפייפ מאד מסיבי [אולטימט של ספיר] יכולים לעבוד יחד במארז מקורר טוב ללא בעיות מיוחדות. כמובן השאלה אם צריך להוסיף מאווררים בנוסף לראשיים [אחד בחזית המארז - מכניס אויר ואחד באחורי המארז - מוציא אויר ] לסירקולציה טובה יותר ולקירור יעיל יותר במערכות אלה. תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  7. Started by DorHD,

שלום, המפרט: Q9300 TX650W Corsair HD4870 OCZ 4GB 1066MHZ GA-X48-DS4 ניסיתי לבצע Overclock למעבד ולרוע המזל לא שמתי לב העלתי את המתח ל-2.8. לאחר שמירה ב-CMOS,ריסטרט ואחרי 3 שניות שאני לא מספיק להגיע אפילו ל-BIOS המחשב קורס\נכבה. כך זה מתמשך לאורך כל הדלקה. ניסיתי לנקות CMOS ולצערי זה לא עזר.(הוצאת הסוללה מהלוח אם לא עזרה) האם הבעיה היא בלוח אם או המעבד ? וכמובן פתרונות :-X תודה.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  8. Started by Lich214,

בקרוב אני מקבל מארז THERMALTAKE V3 BLACK EDITION ידוע לי שהוא בא עם מאוורר אחד מאחורה כמה עוד סלוטים למאוורים יש לו? וגם אני צריך הצעה למאווררים טובים בשבילו בעניין הרעש לא איכפת לי ממנו כל עוד זה בטעם טוב ולא כמו מכונית העיקר שיעשה את העבודה שלו טוב אה וגם עניין הלדים לא משנה לי ממש אם יש מאורר כמו שאני רוצה בתקציב נורמאלי (50 ש"ח פר מאורר מקסימום) אז אדרבא

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  9. Started by fidelcastro,

ישל י מעבד 3200 VENICE ולוח A8N-E זכרונות ADATA 500MHZ רציתי לדפוק לו קצת OC אבל הביוס הלא יותר מדיי ברור של ASUS האלה לא מובן כ"כ אני לא רוצה לעשות OC מעפן עם ה3% , 5% וכו' שיש להם שם יש איזה מישהו עם הלוח שיכול לפשט לי את העניינים? באיזה כמה שלבים פשוטים? תודה

10. Started by MooMoo,

יש לי מאוורר של ספק כוח ישן שעובד ב 12 וולט עם שני חוטים. אני רוצה לחבר אותו למארז של מחשב ישן 233, הבעייה היא שעל הלוח אם אין מקום לחבר את המאוורר. מישהו יודע איך אני יכול לחבר את המאוורר בכל זאת? חשבתי על הכוח של הפלופי אבל אני לא יודע איזה חוטים לקחת, (יש בו 4 איך שאני זוכר), ואני צריך להשאיר שם רק 2 שיהיו של 12 וולט. מי שיודע ויגיד לי יעזור מאוד!!! :) בתודה מוומווו

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  11. אהלן , יש לי Zalman CNPS9500A LED כרגע יושב על הLGA775 שלי. השאלה שלי , האם יש מתאם למאוורר/גוף קירור הזה עבור הi7 ? במידה וכן , אפשר לינק ?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  12. Started by tomystein,

שלום, לאחר צפייה בביצועי המחשב שלי, הגעתי למסקנה שהמרובע ליבות שלי בא לידי ביטוי כמעט ורק במשחק fsx. לכן הייתי רוצה להמהיר אותו, OC ראשון, ולא מאוד מסיבי, סביבות ה-3.3GHZ אבל יש לי כמה שאלות, אז דבר ראשון המפרט: מעבד intel q9550 2.83ghz לוח אם gigabyte EP43-DS3L (אני יודע שיש לו חולשות) זיכרון kingston value 2gb 800MHZ X2, בקיצור 4G של 800 כרטיס מסך gigabyte ati hd4850 512mb מארז coolermaster elite 334, לא מאוד גדול אבל מאוד נוח ולא צפוף בכלל ספק coolermaster 600W exteme power והנה: 1. עם הלוח אם שלי, מהן יכולות הOC, לאן אני יכול להגיע? 2. האם לרכוש קירור יותר טוב מהסטוק? (בהתחשב בOC הקטן ובבדיקת טמפרטורות הזו: במנוחה- 33+-, במאמץ 48+-) בכל מקרה- איזה קירור? המלצות. 3. הא…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  13. Started by abyss20,

זה אפשרי או לא? יש לו צינורות לפתוח או שכולם כבר פתוחים?

• 1 תגובה
    • 434 צפיות
  14. Started by ben060,

כשאתם עושים אוברקלוק אני שומע שמדברים על יחסים לדוגמא 1:1 או 3:4 מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 426 צפיות
  15. Started by GUESSS,

שלום, רציתי לשאול, ברשותי מארז P150 של אנטק, המארז איננו שקט כמו שציפיתי.. הרעש נובע בעיקר מהמאוורר של המעבד, האם ניתן לשנות דרך המחשב את המהירות שלו המאורר הזה? או בנוסף של שאר המאוררים? (המחשב בטמפרטורה נמוכה יחסית לאורך כל השימוש- 40 מעלות בערך..לפעמים קצת פחות ולפעמים קצת יותר) ניסיתי דרך הביוס לשנות מהירות, אבל זה לא שינה מהותית.. דרך התוכנה של SPEEDFAN זה לא עובד!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. Started by TermiNal,

אני רוצה לשרוף ת'תחת של הפלומינו 1800+ שלי הוא כרגע עם קירור סטוק ומהירות סטוק . יש לי שני מאווררי SF2! ואין בידי מקדח כוס \: . האם יש דרך לאלתר ולשים תSF2 על המעבד ? והמפ,המכפלה נעולה בפלומינו ? להעלות רק באס ? יש עוד הצעות לקירור עם זוג SF2ים ? והכוונה בלשרוף לו ת'תחת זה חעשות OC אבל לא לשרוף אותו תודה לכם

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  17. Started by Hitman_47,

יש לי כרטיס ישן Radeon 9100 והמאורר שלו ניסרף אז הורדתי גם את הלוחית קירור שלו עכשיו איך אני מדביק או מצמיד לוחית מחדש שמעתי יש איזה דבק מיוחד או משהו כזה עם מישהו יכול להסביר לי קצת ... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  18. Started by suspect,

האם אני צריך להשים backplate או שאפשר בלי?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by amirfefer,

המעבד שלי הוא 2500 + ואני מעוניין לבצע OC, המכפלה שלי נעולה כמובן והדרך היחידה זה לעלות את הבאס. איך אני מעלה? (הלוח שלי הוא ABIT KV7 עם הצ'יפסט KT600 ככה שהוא תומך בבאס 400) הזיכרון שלי הוא PC2700, אני צריך את הPC3200 כדי שהזיכרון לא יישרף או משהו כזה?

20. Started by Bah_gots_pIII_450,

ובכן, יש לי radeon 9800se של powercolor (128MB 256-Bit) והוא כבר soft modded ל8 צינורות. למרות זאת עוד לא ביצעתי לו OC כלשהו כך שהמהירויות הן 378CORE 337.5 MEM. השאלה שלי היא, עד כמה רחוק הוא יוכל להגיע עם הקירור המקורי? תודה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. Started by mrwolf,

שלום לכולם, יש לי מחשב די ישן ולאחרונה יותר רועש מהרגיל, כל הרכיבים בסדר ואני נוהג לנקות אותו מספר פעמים בשנה. חשבתי לעשות לו ניעור עם חידוש המשחה הטרמית והחלפת המאוורר. רציתי לדעת עד כמה זה משנה איזה מאוורר בוחרים, נראה שיש מבחר די גדול, שההבדל העיקרי הוא קוטר המאוורר ומס' הסיבובים לפרק זמן... האם ההבדלים באמת משנים או שאפשר ללכת על דגם פשוט בראש שקט? המחשב לא דורש קרור מיוחד (OC או משהו כזה) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  22. שלום! אני קצת מפחד בזמן האחרון המעלות קצת עולות יותר מדי מתי שאני משחק משחקים וסתם במנוחה הוא על 55 + בשביל השקט שלי בא לי לקנות קרור יש לי תקציב של עד 200 שקל מה לקנות? תודה רבה לעוזרים D:

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  23. אז ככה, אני חדש (מאוד) בקטע, ומאוד מעניין אותי. אני רוצה להתקין שני מאווררים על המארז, אחד שיכניס אוויר והשני שיוציא. רציתי לדעת איזה מאווררים אתם ממליצים, איזה מיקום מומלץ במארז? מאיפה אני מקבל את המתח? האם המחשב מסוגל לתת לי את המתח לכמה מאווררים....?? תודה...

• 1 תגובה
    • 411 צפיות
  24. שלום לכולם התקנתי על המעבד שלי זלמן 9500 ד"א אחלה קירור שקט והמעבד שהיה מגיע ל60 מעלות במנוחה עכשיו הוא ב35 מעלות במנוחה... אקיצר נשארתי עם הקירור סטוק של אינטח והשאלה זה אם יש מה לעשות איתו... יש לי מאוור שמכניס אוויר למארז שזה מקרר את הHD ומאורר שמוציא אוויר מהמארז ואת הזלמן... אז יש איפשהו שאני יכול לשים את המאוורר הזה? (זה מאורר סטוק של פנטים 4 530 תושבת 755 פרסקוט נראלי...) תודה עמית

25. Started by saar2,

יש לי ידע בתחום המחשב ותמיד עניין אותי כל התחום הזה של אוברקלוקינג , איך אני מגיע למסך לביצוע הפעולה הזאת ? יש לי מעבד 2.6 בתור התחלה אני רוצה לעלות אותו ל 2.8 מה אני צריך לעשות ? קצת חומר והסברים על אוברקלוקינג אשמח מאוד לקבל .

• 1 תגובה
    • 474 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.