אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
ראיתי את התמונה הזאת http://www.hwzone.co.il/ocdb/users_pics/AMD/1863_2.JPG ואני רוצה את התוכנה בבקשה שמישהוא יביא לי אותה תודה samsong
-
- 1 תגובה
- 415 צפיות
-
-
יש לי GF4MX460 של MSI יש לי איזה תוכנה מטומטמת של MSI שבה אני יכול לשחק קצת עם הMEMORY CLOCKA ועם הCORE CLOCK ומסוגל להגיד לי את הטמפרטורה. התוכנה אמורה איכשהו לתת לי שליטה כלשהי גם על הVOLTAGE והFAN SPEED אבל היא לא נותנת יש לכם תוכנה להביא לי שתרים תVOLTAGE ושאני אוכל לשחק עם הFAN SPEED?
-
- 6 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום, אני צריך הצעה לטוכנה שיכולה לשלוט על המהירות של המאוור ( אני יודע שאפשר לשנות את המהירות דרך הביוס, ואני יודע שעל המאוורר יש אפשרות לשליטה על המהירות ) אבל מעניין אותי אם קיימות תוכנות מתוך מערכת ההפעלה שיכולות לשלוט על המהירות ( פרט לאוורסט, שאני לא ממש מרוצה מהביצועים שלה בנוגע למאוור ) יש לי מעבד של AMD אם זה משנה ( אגב המפט זה לא מה שרשום בצד .) תודה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ניסיתי MSI AB, RIVA TUER , ATI TOOL לא מצליח עם אף אחת מהתוכונות לעבור את ה 775 לליבה ו 1125 לזיכרון כמו בהגבלה של הדרייברים, כלומר התוכנות לא נותנות להגיע לOC יותר מזה . אם אני מגדי 800 ליבה אז זה יש קופץ ל 775 אחרי שאני לוחץ APPLY . RT ו AT לא מזהות את הדרייבר בכלל . מה עושים ?!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך תוכנת OC לאינטל 775 LGA 955X CHIPSET כי התוכנה שבאה אם הלוח אם easytune לא ממש עובדת... בEVEREST הוא כותב את השינוי במהירות השעון אבל בcpu-z לא עובד ??? תוכלו לעזור לי או להביא לי תוכנה אחרת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
צריך תוכנת ניטור שגם תנטר אם אפשר את הGPU בתמונה השוואה בין FANMATEל EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מצורפת תמונה עם חץ על הטמפ' [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
קניתי לפניי כשמונה ימים את המעבד AMD 2500+ BARTON מ-pch כעיקרון המעבד אמור להיות נעול כי הוא אחרי השבוע ה-39 (שבוע 40) אבל עוד לא קיבלתי את שאר המפרט (לוח אם + זיכרונות) ככה שאני לא יכול להיות בטוח לגמרי.. במידה וחס וחלילה המעבד יהיה נעול, האם אין לי שום סיכוי לעשות אובר קלוק או שאפשר ואני פשוט אצטרך להסתפק באובר קלוק קטן ?! על כל פנים אני שוקל להחליף את המעבד הזה למעבד אחר, על איזה מעבד amd אחר שהוא בערך ברמה של המעבד שלי אתם ממליצים לי ? קחו בחשבון שאני מתכנן אובר קלוק בינוני+ ואני לא רוצה להתאכזב... ???
-
- 43 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם אני צריך תכונה פשוטה לעשות OC למעבד E6600 אני רוצה להאיץ ל3.4MHZ בOC אז למישהו יכול למצוא תכונה פשוטה וקלה לOC \ בתודה לעוזרים ;D
-
- 11 תגובות
- 690 צפיות
-
-
זה קשור לפורום הזה כי זה בשביל תיכנונים לקירור שאני אבנה בשבילו (אני מתכנן לקנות אחד בשבוע הבא כניראה). חרשתי את גוגל ומצאתי רק תמונות של החלק הקידמי שלו, אני צריך תמונות של החלק האחורי שלו. אם יש אותו למישהו והוא יכול לצלם אז גם יהיה מצויין תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 821 צפיות
-
-
השאלה בנושא ןמחפש ביקורת אל המעבד שמגיע בגירסת בוקס תודה
-
היי, חלק אומרים שיש צאוור בקבוק במערכת מחשב שלי וחלק אומרים שאין. אשמח לתשובה חד משמעית ומה גורם לצוואר בקבוק. *מפרט בצד! תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הפאנל הזה: THERMALTAKE 5.25" X CONTROLLER LED LIGHT 4 CHANNEL VR FAN KIT : A2140 אמין?? טוב? דרושה תגובה תוך שעה עד שעה וחצי מקסימום...תודה רבה מראש חבר'ה
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
המאוורר של המעבד אצלי במחשב מסתובב מהר מדי, ובעקבות כך הוא עושה רעש די מעצבן. בדקתי - ולאחר שאני חוסמת את המאוורר המחשב שקט מאוד. בתוכנה EVEREST בדקתי ונמצא כי המאוורר מסתובב במהירות של 1918. המאוורר חדש, רק קניתי אותו לפני שבוע. (המעבד שיש לי - Intel® Core2 CPU 4400 @ 2.00GHz המאוורר שקניתי הוא - LGA775 -Intel EVERCOOL-BUFFALO) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי מדריך מפורט, ופשוט (בכל זאת אין עדיין דוקטורט בעניין) והכי חשוב - שעובד כיצד להוריד את המהירות. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
את המערכת הנוכחית אפשר לראות בפרופיל שלי, אבל הקירור שאני רוכשת עכשיו צריך לעלות על צרכי הקירור של המעבד הנוכחי, כי ייתכן שאחליט לשדרג למעבד "חם" יותר. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בוקרטוב לכולם אני בונה HTPC על בסיס מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 והמפרט הבא: לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך כנראה hd 0400/2600 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 המליצו לי על הקירור הבא: קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 מקריאה בפורום עושה רושם הוא קצת רועש ויש מומלצים ממנו. מצד שני המארז שלי דיי מצוצמם.. האם יש לי סיבה להשאר איתו או כדאי …
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לפי ההמלצה פה באתר http://bit.ly/96BcLO כמובן שאני אשים את ה MUGEN II על המעבד השאלה שלי האם יש צורך לשים גם קירור יעודי לכרטיס מסך וזיכרון ? אני לא מתכנן OC.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, לי יש במחשב 4 מאווררים של 80 מילימטר ועוד אחד של 120 (בנוסף לכך גם 2 קתודות נאון). הספק הוא ספק פשוט של 300 וואט שבא עם המארז. עכשיו, אני בבית מקפיד על צריכת חשמל נמוכה מטעמים כספיים. השאלה שלי היא האם ההשפעה של המאווררים בעניין צריכת החשמל שלהם, היא משמעותית עד כדי כך שיש לי צורך בדאגה של סגירת המחשב לעיתים קרובות. כלומר האם יש הבדל גדול בצריכת החשמל של המחשב עם כמות המאווררים שציינתי (לא לשכוח את הניאון), או, לצורך העניין, רק עם מאוורר אחד\שניים?! אני מצפה לתשובה ותודה רבה לכם... ;D
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רק יש לי כרגע במארז שני מאווררי 120 מ"מ אחד גלובפאן 120 מ"מ שמגיע עם המארז (6A19) ואחד Vantec Stealth 120 עכשיו אני מעוניין להחליף את הוואנטק שלי באנרמקס 120 מ"מ בעל דחיסת אוויר טובה יותר, השאלה שלי היא האם יהיה הבדל מבחינת צריכת החשמל האם הספק שלי (HEC -300W) יחזיק את זה ? ועוד שאלה, האם יש הבדל בין חיבורי החשמל של המאווררים שנמצאים בצד הקידמי יותר של הלוח או בצד האחורי יותר? תודה רבה !
-
- 22 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
יש לי לוח של GIGABITE ואני רוצה לבנות קירור מים ללוח ולמעבד אני צריך מידות לחיבור שלהם ללוח (מרחק בין החורים) תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בס"ד יש לי מעבד E8400 חדש ואין לי קירור בשבילו בכלל אני לא עושה O.C צריך המלצה מה לקנות מקסימום 160 ש"ח בנוסף אני צריך גם משחה תרמית טובה ואני מיתכוון לקנות הכל מ-KSP
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תמליצו לי על קירור טוב ל-cpu שלא יעבור את ה-200 שקל יכול קצת לחרוג האם ה-beetle של thermaltake הוא קירור טוב?(לא ל-oc)
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תמונה ששלח לי gigabot אחרי שביקשתי ממנו שיוכיח לי שהאובר קלוק שלו ל 4000 אמיתי. יש לי כמה בעיות כאן: זה פרסקוט בלי HT,יש כזה דבר? פרסקוט על 133 באס,יש כזה דבר? איך לעזאזל על כזה מתח נמוך? לא נראה לכם מוזר שהוא עבר את השיאן של באתר ב 400 מג"ה? בחיים לא ראיתי 2.4 מגיע לכזאת מהירות,ראיתם פרוייקטים אחרים? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מי שרצה לראות קאסקייד ועל הדרך את אחד התותחים הכבדים בעולם Shamino שובר שיא עולם ב2005 עם קאסקייד על FX57 שרץ במהירות של 3860 ושני יחידות שלב אחד על כל כרטיס 7800GTX תוצאה אני אתן לכם לראות לבד אז בבקשה סרטון קצת כבד אבל שווה http://www.vr-zone.com.sg/Shamino/hivid.mpg
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-